Zanima me koliko se wow plača,te neke komentare na igru jer bije možda krenuo igrati...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Btw nemoj pocinjat WoW ti je gora ovisnost od cigareta i .... bilo cega drugog ja sam jedva presto :S
Znaci placas kreditnom karticom ti je 13 eura mjesecno,a u Algoritmu za 2 mjeseca oko 210 kn. Ako jos nemas WoW account trebat ces kupit original pakovanje,Burning Crusade nastavak i po zelji Litch King. Ali ako mislis igrat kad tad ces to kupit. Ovo dvoje zajedno u paketu ti dode oko 230 kn sada,a Lich King expanzije 300. Opet kazem.,mozes barem 2 mjeseca igrat bez Lich Kinga.
Sto se tice same igre,ako imas vremena,tj. nemas bas neki zivot =) probaj, zasto ne?! isto tako nemoras po cijele dane igrat,imas 2-3 sata dnevno ako i manje slobodno samo daj. igram igru 2 godine i mogu ti reci da je za mene najbolja igra ikad napravljena.,i koju sam igrao. ne po grafi i nekim glupostima neko po cilju igre. Ako si jos u skoli a znas da ti nece omest ucenje samo daj.Igra je dobra i preporucam je svima. Ukoliko imas real life.,i nebi stigao ostale obaveze potroseci toliko sati na dan nemoj ni pocinjat.
Nadam se da sam pomogao u odluci =)
nekuzim... ako kupim original,u njemu dobijem bon za igranje nekoliko mjeseci...
Ne, sa originalom dobiješ mjesec dana besplatnog igranja, ali tih mjesec dana ti postaje aktivno tek kada,
platiš mjesec, tri, ili šest kreditnom karticom, ili ako kupiš bon (2 mjeseca)!
Znači da bi počeo, treba ti original igra (ako želiš igrati na službenim serverima), i bon iliti pretplata karticom putem interneta,
tek onda dolazi onih extra mjesec dana!
sry autoru teme, ali imam jedan problem, jel mi moze netko objasiti gdje mogu skupiti "Rage" jer kad se s nekim šoram u pol borbe mi piše "Not enough rage"? a nekad se ne mogu nikako šorat...
imaš ispod zelene linije koja ti predstavlja zdravlje jednu bijelu. Kad napadnes nešto i lupaš ga sa auto napadom puni se crvenom bojom.
to crveno je "rage" i troši se za specijalne napade tipa "Heroic strike".
Ako nema rage-a nema ni specijalnih napada....dakle manje spamaj specijalne napade. Također rage nestaje sa vremenom kad nisi u borbi.
Postoje mobovi i igrači koje ne možeš nikako napasti..deal with it.