Armageddon mi je najbolji, dvojku sam manje igrao, četvorku isto, ali u Armageddonu mi je najbolja atmosfera, ova nova 3D izdanja nisu me nešto oduševila.
Od specijalnih oružja najdraža mi je Holly Granade - Aaaaalelujaaaaa i boom.
Armageddon mi je najbolji, dvojku sam manje igrao, četvorku isto, ali u Armageddonu mi je najbolja atmosfera, ova nova 3D izdanja nisu me nešto oduševila.
Od specijalnih oružja najdraža mi je Holly Granade - Aaaaalelujaaaaa i boom.
Mayhem najjači meni...koliko taktiziranja ima u toj "dječjoj" igrici, to je strava.
Zašto meni kad pokrenem tu igricu bude ovakav ekran. skinuo sam sve wormse i svi budu takvi. jeli zna netko u čemu je problem??
Probaj upaliti igru a da pritom imaš otvoren bilo koji prozor od Win Explorera, također na .exe fajlu od igre namjesti compatibility mode Win98, 2000 ili XP (probaj redom). Ako i dalje imaš takve boje uđi u igru, probaj spustiti igru i dignuti ju, meni to pali, imam Win Vista.
Ako možeš nabavi si Worms Armageddon New Edition, malo je prilagođeniji novijim mašinama, samo malo ptekaju origigi mape u multiplayeru ali i to se da srediti :)
Ja imam instaliranu Worms Armagedon, ako je netko za partiju neka se javi mozemo i turnir napraviti.
igrao sam worms 3D i ove nove worms 4 maheyen il kak se vec zovu .. prije davno sam igrao worms world party i armagedona ... svi dijelovi su mi odlicni
Šta bi ovo trebalo značiti?
Ako imaš original trebaš ubaciti CD, ako nemaš onda ti treba crack
Miriše mi kineski karton,vama ?
A gdje da nađem crack
legendaran serijal.
meni najbolji worms world party i worms 2- koja mi je jedna od prvih igara.
Gdje se može skinuti mod ili patch za Wormse da pričaju na hrvatskom?
Nikakav karton ne bi trebao mirisati jer mu nisam dao link i sl. Rekao sam samo činjenicu koju zna 99% populacije i već je po 100 puta bila spomenuta u raznim kontekstima po forumu i nikom ništa tako da...
Inaće, Google zna sve.
Zašto meni kad pokrenem tu igricu bude ovakav ekran. skinuo sam sve wormse i svi budu takvi. jeli zna netko u čemu je problem??
Probaj upaliti igru a da pritom imaš otvoren bilo koji prozor od Win Explorera, također na .exe fajlu od igre namjesti compatibility mode Win98, 2000 ili XP (probaj redom). Ako i dalje imaš takve boje uđi u igru, probaj spustiti igru i dignuti ju, meni to pali, imam Win Vista.
Ako možeš nabavi si Worms Armageddon New Edition, malo je prilagođeniji novijim mašinama, samo malo ptekaju origigi mape u multiplayeru ali i to se da srediti :)
Sve sam probo. čak sam instalirao new edition. neće ništa.
Worms World Party - sada i zauvijek. Ne volim one ušminkane 3D wormse.
Moze mi tko reci kako da igram WWP online???? trazim po netu ali nema...
worms world party jedna od mojih prvih igara još je ponekad zaigram.
pozdrav... zeroname, ako ti se da mozemo nabacit rundu-dvije tu i tamo.. moj e-mail: windofchange92@gmail.com.. :D
e.. a jel mi neko može pomoci... kad pokrenem wwp ili wa sve lijepo radi. samo kad ocu i multiplayer mi dođe neki fatal error.:S
ako mozda neko zna u cemu je problem nek pomogne plz. :)
Worms World Party su zakon..
Ima netko ili zna gdje nabavit portabilnu verziju da se moze igrat u LAN-u ?
Kasnim 15ak godina.. Ali svi ovi što su tražili WWP online, nemojte!
Worms Armageddon iz 1999., još uvijek aktivan, još uvijek updatean na Steamu, milijun novih modula, schema, terena... A community i dalje raste nakon 25+ godina. Jedina igra koja vam treba iz franšize!
+ što je trenutno na Autumn saleu na Steamu za nekih 2-3 €. Smiješna cifra za ovakvu igru.
Svima zainteresiranima ću pomoć oko snalaženja, slobodno se javite u inbox.
PS. jedan od modula se zove SuperFrontendHD. Ukratko, svi meniji, zastave i slično su sad u FullHD rezoluciji. Slika ispod: