Worms 3d

poruka: 4
|
čitano: 1.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Worms 3d

Kada pokrenem tu igru javlja mi se greška. Piše: If you were in the midle of something, the information that you working on migh be lost. Jeli zna kako riješiti taj problem??

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 21:12 (JezoOo).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Worms 3d

Zašto mislim da je pirat?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Worms 3d

Ma uopće se ne isplati mučit oko igre, bezveze je totalno, zadnji crvi koji su valjali su worms world party.

Ako si baš hoćeš u 3d skini worms 4 Mayhem, noviji su od tih.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Worms 3d
JezoOo kaže...

Kada pokrenem tu igru javlja mi se greška. Piše: If you were in the midle of something, the information that you working on migh be lost. Jeli zna kako riješiti taj problem??

Dali je igra orginal ili piratska? Ako je piratska promjeni crack...Ako je orginal probaj reinstalirat igru,provjeri jesu li ti instalirani svi driveri.Instaliraj http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displaylang=en  .

Offtopic: Ti 3d wormsi mi se nikad nisu pretjerano svidali,oni worms 1,2,worms armagedon,world party, to je imalo orginalnost, ogromnu igrivost i neku posebnu atmoseferu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 22:08 (Bili).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice