World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.626.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Warcraft
JusticeKnife kaže...
Stari sam igrac wow-a i dote. Ali wow nisam igrao 5 godina. Doziveo sam nesrecu na gradilistu. Sad sam u postelji. Mogu da se krecem, imam dobar kompjuter. Imam odlican skill, na doti imam 5 k mmr. Igrao sam proo caunter 1.5. Turnire i na doti takodje. Mnogi me znaju verovatno. Igrao sam dotu 15 godina. Wow 10 ali uvek private server. Igrice su moja ljubav i uvek kad zaradim pare po rusiji ili na drigom mestu deo sam ulagao u kompjuter.
Medjutim kako ulazim u godine polako se to blizi kraju, sa 32 godine resio sam da prikovanost za postelju bar malo iskoristim

Da li mogu da budem bar malo koristan za porodicu ako bih igrao wod mjesecno 10 do 15 sati i samo grindao materijal za hemiju i tako to. Da li bih s tim vremenom mogao zaraditi bar 200 evra mesecno ?

2. Npr. Ako sam nafarmao 200 k golda. Kako se to pretvara u novac ?

Tako da ti se primjerice ja javim i kazem ti da mi kupis Token za 50-60kn. Ti kupis token goldima i share meni. Mislim da drugacije nejde.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
SimeKZ kaže...
JusticeKnife kaže...
Stari sam igrac wow-a i dote. Ali wow nisam igrao 5 godina. Doziveo sam nesrecu na gradilistu. Sad sam u postelji. Mogu da se krecem, imam dobar kompjuter. Imam odlican skill, na doti imam 5 k mmr. Igrao sam proo caunter 1.5. Turnire i na doti takodje. Mnogi me znaju verovatno. Igrao sam dotu 15 godina. Wow 10 ali uvek private server. Igrice su moja ljubav i uvek kad zaradim pare po rusiji ili na drigom mestu deo sam ulagao u kompjuter.
Medjutim kako ulazim u godine polako se to blizi kraju, sa 32 godine resio sam da prikovanost za postelju bar malo iskoristim

Da li mogu da budem bar malo koristan za porodicu ako bih igrao wod mjesecno 10 do 15 sati i samo grindao materijal za hemiju i tako to. Da li bih s tim vremenom mogao zaraditi bar 200 evra mesecno ?

2. Npr. Ako sam nafarmao 200 k golda. Kako se to pretvara u novac ?

Tako da ti se primjerice ja javim i kazem ti da mi kupis Token za 50-60kn. Ti kupis token goldima i share meni. Mislim da drugacije nejde.

mislim da ti mora poslat golde jer dok kupis token s ah je soulbound kolko ja znam, ili moze kupovat tokene i pretvarat na battle.net balance pa onda prodat igra za jeftiinje nekome od frendova

9 godina
neaktivan

token je soulbound na osobu koja ga kupi s ah. ako misliš prodavati golde za kupnju tokena, onda ti osoba uplati pravi novac na račun u banci a ti njemu pošalješ golde na charactera u igri. naravno tu uvijek postoji šansa da te netko zajebe. cijena tokena je 15 eura (ako se ne varam), pretplata je cca 13 eura ako se plaća svaki mjesec a token je nekih 160k golda kod mene na serveru. za 8-10 eura bi vjerojatno mogao prodavati ljudima

11 godina
neaktivan
Pa postoji li sigurna neka transakcija da prodam gold za prave pare ? Neka internet stranica ili slicni. Posrednik neki.
I je li mogu zaraditi tako 200 evra mesecno. Jer citam da pojedini ljudi zaradjuju i mnogo vise. Ili oni lazu i uvelicavaju ?
dasdas
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
JusticeKnife kaže...
Pa postoji li sigurna neka transakcija da prodam gold za prave pare ? Neka internet stranica ili slicni. Posrednik neki.
I je li mogu zaraditi tako 200 evra mesecno. Jer citam da pojedini ljudi zaradjuju i mnogo vise. Ili oni lazu i uvelicavaju ?

ne mozes na goldima zaradivati bez da koristis bot-a i 10 accounta, to zaboravi

mozes raditi Maw of Souls mytic 15+ boost runove, za to ti treba jos 3 covjeka, po runu oko 50K golda svaki, pa racunaj

jedino gdje se ozbiljni novci mogu zaraditi relativno legalno je RBG i Arena boost, za odredeni "rating", a tu opet moras imati ekipu

solo ne mozes nista zaradivati bez velikog ulaganja, vremena i varanja

17 godina
neaktivan
JusticeKnife kaže...

Možeš zaradit i preko toga, osobno znam par likova koji beru preko 300€ mjesečno, ali oni igraju po 4-5 sati dnevno. Farmaju matse, mounte i slično, nešto se prodaje na AH a nešto za prave pare. Na koncu koliko ćeš zaradit ovisi samo o tome koliko si voljan provesti u igri i koliko sreće imaš.

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
11 godina
neaktivan
Pa sta je RBG skracenica ?
Bot necu da koristim, perma ce me ban !
Za arenu da nekoga bustam nemam skila..
Ostaju mi samo da farmam i pravim altove. Napravicu za 3 meseca altove sa profesijama.

U tom slucaju jel tad sam mogu napraviti 200 evra mesecno ?
Jer da trazim za tu istancu jos 3 frenda pa ne znam, uvek se tesko dogovoriti. A 50 000 golda je stvarno dobra cifra svakome po runnu. A koliko treba vremena da se baci jedan run a svi imamo pristojnu opremu ?
dasdas
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dodajte me ako trebat igraca u HotS za wow mounta

Zodiak#2476

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
JusticeKnife kaže...
Ostaju mi samo da farmam i pravim altove. Napravicu za 3 meseca altove sa profesijama.

Jer da trazim za tu istancu jos 3 frenda pa ne znam, uvek se tesko dogovoriti. A 50 000 golda je stvarno dobra cifra svakome po runnu. A koliko treba vremena da se baci jedan run a svi imamo pristojnu opremu ?

a treba ti mi 890+ gear sva 4 da imate, da mozete radit ok 10 min run

16 godina
JusticeKnife kaže...

RBG je rated battleground. Ako nemaš skilla za arenu nemaš ni za ovo stoga zaboravi.

imaš titaniumbay.com koji su svojevremeno otkupljivali gold (plaćaju na pay pal). Ja sam odradio par transakcija s njima prije cca. dvije godine bez ikakvih problema. Uplate ti u roku par minuta. Međutim, obzirom da se oni bave preprodajom ponuda € za golde je dosta slabija nego da prodaješ direktno nekom drugom igraču.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav ekipa

Znaci vracam se warcraftu nakon dugo vremena,imam inactive account i sad me zanima koji je najlaksi nacin za aktivirat se opet.

Di mogu kupit gametime u nas u hr ako je ikako moguce online,paypal nemam a paysafe bi bio idealan.Shareajte mi iskustva i dajte koji savjet.

sup
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
hexx kaže...

Pozdrav ekipa

Znaci vracam se warcraftu nakon dugo vremena,imam inactive account i sad me zanima koji je najlaksi nacin za aktivirat se opet.

Di mogu kupit gametime u nas u hr ako je ikako moguce online,paypal nemam a paysafe bi bio idealan.Shareajte mi iskustva i dajte koji savjet.

kupis ga na blizzard shopu, mozes placati karticom

dode te jeftinije par kuna ako uzmes odmah 3 mjeseca

15 godina
JusticeKnife kaže...

https://titaniumbay.com/sell-my-wow-gold pa provjeri koliko plaćaju.

Možeš možda i probati live stream tipa twitch, YT kanal pokreni, drži se rasporeda, budi uporan. Vremena imaš, znanje lako steći a na žalost prikovan si za krevet što ti u drugu ruku daje svo potrebno vrijeme da se baviš ovim što sam ti naveo.
U drugu ruku možeš na puno načina zarađivati isključivo online, recimo web dizajn, online marketing, popis poslova je stvarno dugačak. Naravno treba i uložiti vremena i truda i naučiti svašta.

Iz sranja koje ti se dogodilo možeš pokrenuti i izvući dobre stvari za sebe, samo radi i budi uporan.

live and let live
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 11:34 (smiglcro).
14 godina
World of Warcraft

pozz ljudi. Evo razmišljam da kupim battlechest i prvi put zaigram originalni wow do sada sam igrao na pserverima. Uglavnom, ja bih wow igrao prvenstveno radi priče pošto sam noob i vidim da je wow jako različit od prije i puno toga neznam. uglavnom neznam još dal da kupim legion pošto mi je priča bitna a još nisam ni taknuo Draenor. Tako da bih napravio loremaster za draenor i onda poslije kupim legion. Isto tako bih htio kupovat gametime sa tokenima al vidim da su užasno skupi po 170k golda i pojma neam kak da tolko zaradim. mislio sam uzeti mining i skinning al opet mislim da nije to to. i jos nes. Na kojem realmu bih bilo dobro igrati? jer igra me automatski prebaci na Quel thalas jer ima onaj "new players" . Pogledao sam na realm pop stranici i pise da ally na tom realmu ima oko 160k karaktera a horda oko 90k ako se ne varam. jel to loše? dal baš moram biti na Silvermoonu ili draenoru? zanima me PVE. Uglavnom ako igram na low ili medium serverima dal je uopce moguce igrati endgame?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 16:31 (Worgen000).

0 0 hvala 0
14 godina
Worgen000 kaže...

pozz ljudi. Evo razmišljam da kupim battlechest i prvi put zaigram originalni wow do sada sam igrao na pserverima. Uglavnom, ja bih wow igrao prvenstveno radi priče pošto sam noob i vidim da je wow jako različit od prije i puno toga neznam. uglavnom neznam još dal da kupim legion pošto mi je priča bitna a još nisam ni taknuo Draenor. Tako da bih napravio loremaster za draenor i onda poslije kupim legion. Isto tako bih htio kupovat gametime sa tokenima al vidim da su užasno skupi po 170k golda i pojma neam kak da tolko zaradim. mislio sam uzeti mining i skinning al opet mislim da nije to to. i jos nes. Na kojem realmu bih bilo dobro igrati? jer igra me automatski prebaci na Quel thalas jer ima onaj "new players" . Pogledao sam na realm pop stranici i pise da ally na tom realmu ima oko 160k karaktera a horda oko 90k ako se ne varam. jel to loše? dal baš moram biti na Silvermoonu ili draenoru? zanima me PVE. Uglavnom ako igram na low ili medium serverima dal je uopce moguce igrati endgame?

Možeš i kupiti Legion, izlevelirati do 110, popratiti priču malo, pa se na tom levelu vratiti u Draenor, bit će ti puno lakše sa boljim gearom ubijati mobove i prolaziti questove. U Legion imaš Class Order Hall gdje su ti neke stvari poput trećeg weapon relica zaključane iza follower misija (govorim o Class Order Campaign), pa ako te imalo zanima gear barem si napravi dio te kampanje do tih misija i pošalji followere na misije, a usput se onda lako vratiš u Draenor i napraviš Loremastera. Isto tak, sa tim većim levelom možeš lakše ući u Draenor raidove ako te zbilja zanima kako ekspanzija završava po pitanju raida. Na kraju tih raidova, kad napraviš sve kaj trebaš napraviti, događa se cutscene, a lakše ti je ući u te starije raidove sa 110-im levelom nego sa 100-im levelom.

Gametime sa goldom u početku nebudeš kupoval, kasnije isto dosta teško, trebal bi baš često često igrati da skupiš tolko golda. Kad je bil token u EU jedno 90k to je bilo super, mogel si lagano to skupiti bez beda, sad kad je tak skup ne isplati se i uzme ti dosta vremena. Puno je bolje jednostavno platiti gametime sa eurima u početku, a tko zna, možda tebi krene gold biznis pa uspiješ skupiti tolko. Ja recimo nemogu zbog vremena. Sa gathering profesijama koje si nabrojal se najlakše skupi gold jer matsi uvijek imaju finu cijenu, tak da tko zna, možda tebi uspije. U svakom slučaju ćeš biti u plusu ako uzmeš gathering profesije. Od realmova ti preporučam one koji imaju veću populaciju, dobro si pogledaj stranicu koju si već navel: LINK. Ja sam morao kupovati transfer sa low pop na high pop server, pa tebi preporučam da to izbjegneš. Odaberi high pop server i miran si. Nemoj igrati na tim "New players" serverima. Endgame na low pop serverima je moguć, ali je odabir gildi s kojima to radiš dosta sužen, a mnoge imaju striktna raid vremena i bilježe dolaske. Za tebe je po meni najbolji neki casual social raiding guild koji te neće pitati koliko si puta bio u raidu, nego im je važnije da imaš barem neki gear i da igraš sa njima.

16 godina
neaktivan
Worgen000 kaže...

Lijep pozdrav Worgen!

Krenuti ću iz početka. Ako želiš ići postepeno i uživati u priči i levelanju, legion ti nije ODMAH potreban IAKO osobno preporučujem da odmah uzmeš i legion zbog dodatnih stvari koje se nalaze u igri a bez legiona ih nema u sadržaju.

Teško je zaraditi veliki novac kao low lvl, odnosno dok nisi max level. Moja preporuka od profesija je herbalism i mining. Skining nije toliko profitabilan. Na high levelu je svakako herbalism najisplativija gathering profesija jer cijene cvjeća na aukcijskoj kući su stvarno velike.

Što se tiče servera, normalno da ne moraš na new player realm. omjer na navedenom realmu 160k horda - 90k alijansa je veliki nesrazmjer i trebao bi to osjetiti dok levelaš, zamisli da od 10 ljudi na koje naletiš je 7 horda a 3 alijansa (ili 6-4).. Moja preporuka je realm Sylvanas, većinom je alijansa, a server spada u medium kategoriju, zdrava je ekonomija na AH, ima dosta naših ljudi i gildova. Možeš igrati endgame content i na low i medium serverima. 

11 godina
neaktivan
Yvan kaže...
Worgen000 kaže...

Lijep pozdrav Worgen!

Krenuti ću iz početka. Ako želiš ići postepeno i uživati u priči i levelanju, legion ti nije ODMAH potreban IAKO osobno preporučujem da odmah uzmeš i legion zbog dodatnih stvari koje se nalaze u igri a bez legiona ih nema u sadržaju.

Teško je zaraditi veliki novac kao low lvl, odnosno dok nisi max level. Moja preporuka od profesija je herbalism i mining. Skining nije toliko profitabilan. Na high levelu je svakako herbalism najisplativija gathering profesija jer cijene cvjeća na aukcijskoj kući su stvarno velike.

Što se tiče servera, normalno da ne moraš na new player realm. omjer na navedenom realmu 160k horda - 90k alijansa je veliki nesrazmjer i trebao bi to osjetiti dok levelaš, zamisli da od 10 ljudi na koje naletiš je 7 horda a 3 alijansa (ili 6-4).. Moja preporuka je realm Sylvanas, većinom je alijansa, a server spada u medium kategoriju, zdrava je ekonomija na AH, ima dosta naših ljudi i gildova. Možeš igrati endgame content i na low i medium serverima. 

Nije sve u cijeni na AH....moras i uzet i vrijeme koje ti je potrebno da nesto skupis....recimo kože su jeftinije od cvijeca i ruda...ali brate moj treba mi točno 5 minuta da ih nakupim 200 komada i prodam za 650g na mom serveru, dok recimo moja zena recimo treba dobrih 10-15 min da nabere 8 komada starlight rose da bi dobila iste pare..sad kad bi isli kolko golda po satu zaradis...skinning je bolji...

https://www.g2a.com/r/mmarko
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Tvoja zena je noob ili ima lvl 1 starlight rose :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dobar dan, Community

Ukratko da nesto napisem, vezano uz Prodaju likova ako je netko zainteresiran ili se zeli rijesiti brzo lika neka mi se javi. Sve iznad 890-910 Ilevel kupujem. 
Da pojasnim malo, dolazim iz Njemacke i bavim se prodajom Accountova vec 7 godina. Ne uzimamo cijeli account posto su svi registrovani na HRV, ukratko
pravimo novi Account i uzimamo samo jednog lika. Ako sam Vam probudio znatizelju molio bih da mi se javite na Privatnu poruku za Skype, kako bih mogao u detalje sve objasniti.

Cijene za jednog lika se krecu oko 100-200€.

Lijep Pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina

Mislim da bi mogao puuuuuuuuuno vise zaradit da naucis programirat i odradjues freelance poslice, pritom tu govorimo o 5-10 puta vise novaca nego igrajuci igre do 12 sati na dan i zaradjivati crkavicu koju mozda ni ne vidis (citaj - prevaranti).

Ulozis li 10 sati dnevno u ucenje programiranja, garantiram ti da ces za mjesec dana bit sposoban sitne poslice odradjivat i zaradjivat minimalno duplo vise.

16 godina
neaktivan
Dolaskom 7.2. Patcha blizzard je napravio velimu pogresku.
U svojih 11 godina wow staza nikad nije ovoligo pogrijesio i uspio ovoliko revoltirati igrace.
Naime, mobovi po broken shore zonama od sada se gear scale-aju ovisno o tvom item levelu.
Sto znaci da ako imas 870 ilvl mobovi su toliko jaci i ne mozes vise 3 shotat moba.
Zasto je ovo lose?
Pa core ideja mmo je progress tvog lika. Kako napredujes i imas bolji gear trebas se osjetiti nagradjenim i bivati jaci. No sada to nije slucaj. Lakse je ubiti moba ako imas ilvl 820 nego 880. U konacnici nema smisla imati bolji gear.
Igraci su vec skuzili kako exploitati ovaj fix. Ukoliko skines za svog chara ring i stavis u backpack snizava ti se ilvl za 50ak poena i lakse ubijes moba.
Ponavljam u novoj zoni mobovi trebaju biti jaci i teski. No u prvib 5 zpna koje vecia igraca ima na farmu 7 mjeseci je besmisleno ciniti ove mobove jacima.
Jako sam razocaran ovom odlukom.

1 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Bio sam subban točno 20 minuta dok nisam shvatio koliko je smeće ovaj patch.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Meni je stvar odlična, jer 2-3 shootanje svih mobova je bezveze, jadno i dosadno, isprazno... Ovako imaš nekakav prizeman osjećaj da ti ustvari i prijeti neka opasnost i ne letiš više okolo spamajući E,Q ili sto vec imas bindano...

Ovo je prvi odmah od noob friendly staze kojom igra kroči zadnjih par dobrih godina. Po meni izvrsno.

live and let live
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft
World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Dosadašnji progres 4/7 M, 3/3 HC, 2/10 M

Recruiting:

druid (balance)high

priest (dd)high 

Potražite nas ingame....

Arleena (BattleTag Arleena#21957),

Svetica (BattleTag Svetica #21859, dostupan -  online svaki dan od 22-00)...o/

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Yvan kaže...
Dolaskom 7.2. Patcha blizzard je napravio velimu pogresku.

Lol, pa ostale igre imaju scaling ali po lvlu samo, recimo GW2. I dalje ako nafarmaš dobar gear si mrcina na lvlu 80 neovisno gdje. Čovječe drago mi je da sam se maknuo od WoW-a. 

16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Meni je stvar odlična, jer 2-3 shootanje svih mobova je bezveze, jadno i dosadno, isprazno... Ovako imaš nekakav prizeman osjećaj da ti ustvari i prijeti neka opasnost i ne letiš više okolo spamajući E,Q ili sto vec imas bindano...

Ovo je prvi odmah od noob friendly staze kojom igra kroči zadnjih par dobrih godina. Po meni izvrsno.

ja se ne bih s tobom slozio. Osobno, ako vec mjesecima farmam WQ (samo) zbog emissary chesta, u iscekivanju epskih bitaka protiv burning legiona, svi imamo titule warlord, highlord i dobar gear, ne zelim umirati od obicnog medvjeda u Aszuni. po meni to neba veze s odmakom od, kako kazes, "noob friendly stazom" nego nepotrebna gnjavaza. 

Ako su characteri gearali se i napredovali, kako to da odjednom i mobovi jaki kao i mi?

Gdje je logika da je lakse ubiti moba sa ilvl 820 nego 880? Zasto bi se ljudi htjeli girati uopce?

Zelim osjetiti napredak, zelim biti mocan i jak i 3shotat mobove u outdated zoni. da se razumijemo, mob scale od 100-110 je odlicna stvar, no ovo je glupost.

13 godina
Yvan kaže...
smiglcro kaže...

ja se ne bih s tobom slozio. Osobno, ako vec mjesecima farmam WQ (samo) zbog emissary chesta, u iscekivanju epskih bitaka protiv burning legiona, svi imamo titule warlord, highlord i dobar gear, ne zelim umirati od obicnog medvjeda u Aszuni. po meni to neba veze s odmakom od, kako kazes, "noob friendly stazom" nego nepotrebna gnjavaza. 

Ako su characteri gearali se i napredovali, kako to da odjednom i mobovi jaki kao i mi?

Gdje je logika da je lakse ubiti moba sa ilvl 820 nego 880? Zasto bi se ljudi htjeli girati uopce?

Zelim osjetiti napredak, zelim biti mocan i jak i 3shotat mobove u outdated zoni. da se razumijemo, mob scale od 100-110 je odlicna stvar, no ovo je glupost.

Ja ne znam o kakvom je to epsko teskom scaleu rijec kad ja sad uletim sa DHom i njukam sve oko sebe. Bzvz mi je tvoj zakljucak kad nije istinit.

14 godina
World of Warcraft

Taj mob ilvl scaling je najgluplja stvar koju je itko ikad uveo u igru koju sam ja igrao.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nighthold buggan doso na elisandre hc u phasi 2 ringovi te ubiju prije nego sto se spawnaju 5-6 ljudi instant umre  i vidim da je trilax buggan na mythic onaj beam ubija sve a ni nedodirne te dobar patch 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.3.2017 23:17 (Ceranac3).

0 0 hvala 0
13 godina
Ceranac3 kaže...

Nighthold buggan doso na elisandre hc u phasi 2 ringovi te ubiju prije nego sto se spawnaju 5-6 ljudi instant umre  i vidim da je trilax buggan na mythic onaj beam ubija sve a ni nedodirne te dobar patch 

Ja iso odradit normal za Q i pobilo ljude na trillaxu i elisandi :) bugano sve od reda.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice