Jako dobra ponuda
Jako dobra ponuda
Poklanjam wow account s svim expanzijama osim mist of pandaria, ima jos 5 dana gametimea, ali gore nema niti jednog lika, svi su prebaceni na drugi acc....ako tko želi, nek se javi na pm
poklonjeno članu gozz
Poklanjam wow account s svim expanzijama osim mist of pandaria, ima jos 5 dana gametimea, ali gore nema niti jednog lika, svi su prebaceni na drugi acc....ako tko želi, nek se javi na pm
Poklanjas 400 kuna:) svaka cast.
blizzard watermarka screenshotove u wowu s vasim podacima, acc name, server ip i slicno
http://games.slashdot.org/story/12/09/11/149228/activision-blizzard-secretly-watermarking-world-of-warcraft-users
mozete sami isprobat http://www.ownedcore.com/forums/world-of-warcraft/world-of-warcraft-general/375573-looking-inside-your-screenshots.html
gamad
blizzard watermarka screenshotove u wowu s vasim podacima, acc name, server ip i slicno
http://games.slashdot.org/story/12/09/11/149228/activision-blizzard-secretly-watermarking-world-of-warcraft-users
mozete sami isprobat http://www.ownedcore.com/forums/world-of-warcraft/world-of-warcraft-general/375573-looking-inside-your-screenshots.html
gamad
A jesu najavla, ma ko bi reka...
Ima netko voljan iz Područja Zagreba da mi prebaci updejtanu verziju WoW-a. NE mogu skinuti cijelu instalciju zato što sam na sticku od tele-2.
Piva, kava ili čevapi su quest reward :D
Pozdrav svima!
Nisam igrao wow malo duže vrijeme (od 29.4.2012.), i danas mi je frend poslao Scroll of Resurrection,
ja sav happy kliknem i odem tamo da vidim što ima novog, kad ono tamo poruka: " This account is not
eligible to use a Scroll of Resurrection" ...čitam dalje FAQ, piše da account mora biti neaktivan od 04.03.2012.,
pa sam pomislio da je to to...međutim frendu mi to uredno prošlo a on je neaktivan od 06mj.2012.
Jedina razlika je što on ima prijavljen account u United Kingdom, a ja Croatia (očito jer sam bio budala prilikom
registracije)...
Jel ima kakvih iskustava sa nemogućnošću korištenja Scrolla?
Hvala
moj zez , frend mi nije išao na Scroll of resurrection, on je dobio pozivnicu od blizzarda za 7 dana.
dakle svi mi koji smo imali aktiviranu igru poslje 04.03.2012. ne možemo koristiti Scroll of Resurrection.
Ufff, što taj blizzard voli lovu, čudo jedno!!!
Nisam gledo razne rasprave zadnjih ohoho stranica, pa ako mi neko moze samo sazet i rec gdje mogu nac balkanski guild ? Ako ne balkanski, dali itko zna neki dobar i aktivan pve/pvp guild ? Trenutno sam na Darksorrow-u sa 85warlockom i uzivam, ali bez posteno guilda. Cak nisam ni u DS uspio otic.
Pozdrav
Ima li igdje cijeli lore prepričan?
Ima li igdje cijeli lore prepričan?
na kojem serveru ima najvise balkanaca???
Ima koja dobra dusa da posalje scroll of resurrection?
Ima koja dobra dusa da posalje scroll of resurrection?
Posalji na private msg mail od Bnet-a i odmah ti posaljem scroll.
Ako netko traži guild sa ex yu prostora http://psihijatrija.wowstead.com/o-nama, http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/Psihijatrija
Malo o nama...
Guild "Psihijatrija" (ex Animals) je sastavljen od igrača sa ExYu prostora (Hrvatska, Srbija, Slovenija, BiH...) sa dugogodišnjim "stažom" igranja još od vanille na raznim serverima. Nalazimo se na serveru Kazzak.
Osnovani smo u WotLK- u, a u manje-više istom sastavu djelujemo skoro godinu dana.
Cilj nam je dobra zabava u kombinaciji sa ozbiljnim pristupom prema progressu i endgame raidng countentu.
Stalno mi dolaze na mail battlenet account locked i proces kako unlock napraviti. To je prava stranica od battleneta jer sam htio napraviti unlock. Ali mi nikako nece prepoznat niti prvih 6 znamenki sifre niti tajno pitanje, vec se glupo osjecam. Sta da radim.
Probao ovaj "scenario" izuzetno kratko, ne razumijem sta ce mi 3 osobe kad mogu i solat to sranje i da glup je. Nema pozadinske price napada, pooof na brodu se stvorim trci tamo, trci vamo i onda KABLAAAAAM i et. . .
Sta se tice pve i bosseva naravno da je lako ustvari pazite taktika je izbjegaji vatru i to je to raidovi su postali presmjesni od ulduara ne igram vise . Pve moze igrat svako a za pvp ipak treba malo vise mozga ukljucit za rbg ili arene bas ono skill ako zelis bit medu boljima.
Sta se tice wowa naravno da svakim danom sve manje i manje ljudi igra pogotovo za pvp populaciju koja je prosla na guild wars 2 jer im je dosta wintradova sta je jako lose sa strane siromasnog sistema od blizzarda puste novce imaju za nista. Znaci zaqurac ti imas arena master ili grand marshal i dode ti djete i hoce da ima i kupi za neznan 50k sad . Tako i za pve koliko boostaju da sav taj gear i titule ne sluze nicemu.Sta se tice wowa i igraca
jedan od najboljih igraca u svijetu warcrafta je objasnio sta je danas wow :)Evo danas malo gledo twitch kad gle cuda kungen igra wow. Svi se vracaju na kraju :)
Evo danas malo gledo twitch kad gle cuda kungen igra wow. Svi se vracaju na kraju :)
Da, a toliko je srao po WoW-u, Pandama pricao gluposti kako se nikad nece vratit, kako je GW2 BOG i BATINA a evo ga 7 dana prije MoP-a uci nove spelove i prica kako mu je falio WOW
Da da ,a nije jedini :)
Stalno mi dolaze na mail battlenet account locked i proces kako unlock napraviti. To je prava stranica od battleneta jer sam htio napraviti unlock. Ali mi nikako nece prepoznat niti prvih 6 znamenki sifre niti tajno pitanje, vec se glupo osjecam. Sta da radim.
kontaktiraj blizzard
Idem kao na ovaj treci. Without SQA i cd-key i onda napisem ime i baci me da izaberem kud trebam i na krjau ne mogu poslati sliku osobne niti nista.
Uspio poslat ticket sa svime i sa osobnom... Nadam se da ce brzo odgovorit.
Idem kao na ovaj treci. Without SQA i cd-key i onda napisem ime i baci me da izaberem kud trebam i na krjau ne mogu poslati sliku osobne niti nista.
Uspio poslat ticket sa svime i sa osobnom... Nadam se da ce brzo odgovorit.
Ja sam nažalost dosta putao imao s njima posla, najranije što su odgovorili bilo je nakon 3 dana.
Pozdrav ekipa ,nisam igrao wow vise od godinu dana,jucer sam se prvi put logirao opet na 10 dana Trial Cate i vidim da mi je server totalno u raspadu nista vise od 100 allya i nesto malo horde pa me zanima di su svi pobjegli tj di se moze nac jos nas balkanaca allya koji server preporucujete za transfer ? :)
Pozdrav ekipa ,nisam igrao wow vise od godinu dana,jucer sam se prvi put logirao opet na 10 dana Trial Cate i vidim da mi je server totalno u raspadu nista vise od 100 allya i nesto malo horde pa me zanima di su svi pobjegli tj di se moze nac jos nas balkanaca allya koji server preporucujete za transfer ? :)
100tinjak ljudi na serveru...? ma nemoguce...
Ne mislim na bas sad sto ali da je Server mrtav je ,tako da ako imas prijedlog za transfer volio bih cuti :),
EDIT: ako mi ne vjerujes sam se uvjeri server je Dunemaul,allya je stotinjak mozda a horda jos ima ali sve u svemu totalno je u raspadu
ma nije da ti ne vjerujem ali mi je cudno... a ja, ostavio sam se WoW-a jos davno, za vrijeme lich kinga tako da... sve poslje Burning Crusadea je zaku*ac sto se tice WoW-a... propada...
Moj server je nakon patcha ozivio,a sve vise i vise ljudi dolazi sad kad je mop na vratima. Auchindoun ti je jako dobar server(ako si ally)
Dali netko zna nekakvu "metodu" kako prominit drzavu na battle.net accountu?
treba ti racun sa tvojim imenom i podacima iz npr engleske za struju il telefon il tak nes..
napravis support ticket da to os promijenit i prilozis taj racun i onda ti oni promijene.