World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.627.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

Pa zato je tu server transfer (evo ja sam se transfera zajedno sa 4 covjeka), a ako je netko na jednim od ovih full servera neka pogleda svako malo bude free transfer.

17 godina

Imam problem s Ventrilom. Koristim ventrilo mix, unesem sve podatke koji su potrabni da se pridružim raid chanelu no mi stalno izbacuje "Can't connect... reconnect in 10sec."

Probao sa isto sa avim verzijma ventrila tako da u tome nemože biti problem, i nema chanel je bez passa.

Priložio sam i slike pa pomagajte

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2009 15:10 (momak).
16 godina
neaktivan
Marius_st kaže...

Evo ako netko trazi guild malo informacija o jednom...

1. Što je Netekipa?

Netekipa je PVE/PVP gild, koji je spreman za Raidanje 25 ljudi Wrath of the Lich King instance te već sada farma 10 ljudi instance sa dvije grupe.

Kao dio Netekipe naci cete se kao dio gamerske zajednice čiji je cilj daljnje napredovanje Gilda u WoW-u. Naglašavamo da prijavljivanje za Raidove / Instance nije obavezno, ali očekujemo da se prijavite i da sudjelujete u što više njih. Sudjelovanje, te da ste online u vrijeme Raida pokazuje vašu privrženost Gildu; svatko dobrinosi, bez obzira na jačinu vaše opreme ili iskustvo. Mi trebamo ljude koji su spremni posvetiti vrijeme Raidovima / Instancama da pomognu drugima doći do opreme, čak i ako su iscrpili sve opcije za sebe (došli do opreme koja njima treba), i trebamo ljude koji su se spremni odreći vremena i novca učeći/razumijevajući buduće teške instance tako da Gild napreduje i postaje sve bolji.

2. Ponašanje

Traženo ponašanje u ovom Gildu je normalno međuljudsko ponašanje. Primjeri lošeg ponašanja su: - Osobno vrijeđanje - Maltretiranje - Ne poštivanje naputaka koji su dani od strane Brigadira - Krađa / prijevara.

3.Snaga i Organizacija

NetEkipa posjeduje svoj unikatni website s svim mogucnostima, te svoj TeamSpeak 2 Server. Dodite i vidjet cete  da je NetEkipa ono sta ste uvijek tražili. Društveni gild koji voli i igra World of Warcraft, u svim njegovim aspektima.

Nema zainteresiranih ?

17 godina
neaktivan

@Marius_st

pa čitajući ovo ko da slušam MPV iz vojske... IznenađenBelji se

Gle meni je wow zabava i trošenje previše slobodnog vremena,  a ne obaveza.

A sve ovo što si naveo je čisto silovanje igre i očito ne uživate u igri već vam je to obaveza u životu.

Kad mi treba adrenalina imam arenu, jednako tako i battleground

raid 25 je za njubove Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 15:15 (Darky).
16 godina
Darky kaže...

@Marius_st

A sve ovo što si naveo je čisto silovanje igre i očito ne uživate u igri već vam je to obaveza u životu.

ROfl arena i BG su bas za adrenalin NOOOOOT.
25 man raid je za njubove maybe maybe al opet nije istina nadam se da ce encounteri u 3.1 biti 10x tezi pa cemo vidjeti tko su njubeki....makar vidio sam gro guildi koja i dalje wipa na Thaddiusu jer su da ne kazem sta citaj ( kre ...... ).
17 godina
neaktivan
ZuBo kaže...
25 man raid je za njubove maybe maybe al opet nije istina nadam se da ce encounteri u 3.1 biti 10x tezi pa cemo vidjeti tko su njubeki....makar vidio sam gro guildi koja i dalje wipa na Thaddiusu jer su da ne kazem sta citaj ( kre ...... ).
 Meni je glupo igrati raide 25 previše su statični (kad prva ekipa prođe odmah imaš opise na wowhead i di je onda draž igre)
Uz to svi bossovi imaju vrlo predvidljivo kretanje

U areni?
Pa nikad neznaš kaj te čeka i ko te čeka (već je tu napetost u očekivanju)
A BG obožavam kao gild run Cool
Mani najbolja zabava 15 ljudi u eye of storm jedne nedelje 20 partija u nizu 15 pobjeda i 5 poraza (znači i kada smo bili pod organizacijom izgubili smo 5 partija)
Nijedan raid mi nije donio toliko zabave koliko to popodne u BG.

16 godina
Darky kaže...
ZuBo kaže...
 Meni je glupo igrati raide 25 previše su statični (kad prva ekipa prođe odmah imaš opise na wowhead i di je onda draž igre)
Uz to svi bossovi imaju vrlo predvidljivo kretanje

U areni?
Pa nikad neznaš kaj te čeka i ko te čeka (već je tu napetost u očekivanju)
A BG obožavam kao gild run Cool
Mani najbolja zabava 15 ljudi u eye of storm jedne nedelje 20 partija u nizu 15 pobjeda i 5 poraza (znači i kada smo bili pod organizacijom izgubili smo 5 partija)
Nijedan raid mi nije donio toliko zabave koliko to popodne u BG.

Arena i BG su postali zaku .....jedino mi je Strand ok...ostalo je sve boosta dmg.
16 godina
Point-X kaže...

Hvala na savjetu sad cu probat, i jos me zanima na kolko vam FPS-ova vuce WOW(meni 30-ak sa ovom Konfom:CPU:Athlon X2 5200+, VGA:Ati 4850 512 ddr3, RAM:4 gb) i jel to normalno, jel sam negdje cuo da sporije vuce na novim grafama.

E imas samo 30 fps-a, ja sam mislio kupit takvu konfu  samo sta bi stavio phenom II 920  i ocekovo sam bar 70 fps-a.
Tko pod drugim jamu kopa nos!
17 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
Point-X kaže...

Hvala na savjetu sad cu probat, i jos me zanima na kolko vam FPS-ova vuce WOW(meni 30-ak sa ovom Konfom:CPU:Athlon X2 5200+, VGA:Ati 4850 512 ddr3, RAM:4 gb) i jel to normalno, jel sam negdje cuo da sporije vuce na novim grafama.

E imas samo 30 fps-a, ja sam mislio kupit takvu konfu  samo sta bi stavio phenom II 920  i ocekovo sam bar 70 fps-a.
 Konfa: proc:q9450 , graf:hd4850 , 4gb rama, ali 3.25 jer imam win xp32bit sp3   i framovi su mi relativno mali s obzirom na tu konfu, recimo u dalaranu od 20-30 fps(nekad malo manje od 20), izvan u northrendu isto oko 30 fps ,dok recimo u IF-u 40-60fps , dok nije izašo prepatch za lich king onaj koji je bio težak oko 1 gb , svugdje sam imao 60 fps na 1680x1050 sve na high.
16 godina
World of Warcraft

Ja mislio kupit konfu sa 4 gige, hd4850, phenom II 920 i brijo sam da cu imat ono 70 fps-a uvjek (malo sam se preracuno lol) i sad me to malo bacilo u bed al nema veze na starom kompu sam bio sretan kad bi imo 15 fpsa xD

Tko pod drugim jamu kopa nos!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 22:33 (lucky_look).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Ja mislio kupit konfu sa 4 gige, hd4850, phenom II 920 i brijo sam da cu imat ono 70 fps-a uvjek (malo sam se preracuno lol) i sad me to malo bacilo u bed al nema veze na starom kompu sam bio sretan kad bi imo 15 fpsa xD

Frend mi poludio pa je uzo još jednu hd4850 spojio ih u crossfire i sad mu vrti na 60 fps Smijeh
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Moze jedan savjet??????
Koji vam je bolji lik:
Blood Elf-Hunter
ili
Human-Paladin i
ako mi neko moze nesto rec o hunteru ???????
Unaprijed HVALA!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja bih ti preporucio paladina . Sa hunterom je mozda lakse levelat zbog peta , mozda i ne kako kome ali na visim levelima kada pocmes sa pvp-om paly ce rasturat .

Za huntera se odluci ako se mislis bazirati na PVE . Eto to ti je moje misljenje pa kako hoces

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala na savjetu..................Cool

16 godina
iKAR kaže...

da li iko zna popravit #132 error eno imate dole topic hvala vam!

ja sam isto imao error 132, pa 134, pa opet malo 132 itd... taj error ti dolazi zbog ram memorije. jedna (ili više) ram pločica ti ima grešku. malo potraži na wow stranici o tome, imaš riješen taj problem.
17 godina
momak kaže...

Imam problem s Ventrilom. Koristim ventrilo mix, unesem sve podatke koji su potrabni da se pridružim raid chanelu no mi stalno izbacuje "Can't connect... reconnect in 10sec."

Probao sa isto sa avim verzijma ventrila tako da u tome nemože biti problem, i nema chanel je bez passa.

Priložio sam i slike pa pomagajte

Molio bih da mi se pomogne. Stvar se ponavlja stalno, nemogu se connectati ni jednom ventrilo channelu...
16 godina
neaktivan
Darky kaže...

@Marius_st

Gdje pise da je obaveza?.. inace u guild-u su skoro svi iznad 20 godina i svi imaju obaveze u stvarnom zivotu tako da se raid-ovi organiziraju na nacin da se udovolji i prilagodi vecini.Nitko ti nikad nece prigovorit zasto nisi dosao taj dan na raid niti ce te tjerat da raid-as ali ako oces bolje iteme u tvojem je interesu,a i u interesu je samoga guild-a i igraca da budes aktivniji,te ako volis igru to ti nece biti problem.
Btw u guildi imamo dosta ljudi koji ce ti pomoci da se opremis preko heroic-a i 10 man instanci (boost-anje).
Vidim da si spomenio arenu i bg... u guildi imamo dosta ljudi koji preferiraju taj nacin igre posebno Wintergrasp  pa imamo i arena tim-ove.
Jos jednom da ponovim ovo nije  internacionalni guild koji juri za item-ima i za progress-om postopoto nego je cilj druzenje i razbibriga ....te niz simpa i smijesnih situacija koje uljepsavaju ovu igru i cine je zanimljivom....:) 
Tvoje je da se uredno prijavis ako zelis raid-at taj dan,te upoznas ostale u ekipi,te na kraju krajeva  da se zabavis koliko je to moguce naravno pristojno ponasanje je obavezno.

Btw 25 man Naxxramas je trenutno laganini instance-a i sam Blizzard je to rekao jer je htjeo olaksat svim igracima da ga prijedju posto ga je "samo" nekolicina hardcore guildova rjesila preTBC dok je drugima ostala samo zelja da je vide kada je bila 40 man instanca.

Ono "pravo" tek slijedi,a zapocinje sa novom instancom i tier 8 opremom koja je se moze naci na youtube-u trenutno za neke klase (izgled samo zasada naravno Smijeh )

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 3:13 (Marius_st).
17 godina
neaktivan

Uf bas me zanima kakav ce bit Ulduar...Vec sam citao okolo sta blizz prica: bit ce teze (koliko teze to nitko nezna, vidim da ekipa vec PuGa 25man naxx), puno vise CCanja kod pulova (konacno vec mi je dosta spamanja AoEa na svakom bozijem pulu u svakoj mrtvoj instanci)...WoW mi je usao trenutno u fazu dosade, a za to je trebalo u TBCu puno vise vremena, neam sta radit, kako se nisam ukljucio u arena season odmah kad je pocela sada mi se neda, a i nisam ljubitelj PvPa bas, golda imam i na bacanje tak da nit farmat nemoram...Jedini izazov su achievementi za proto drakove (glory of the hero) i slicno...To moram priznat, ima par teskih i izazovnih achievementa i to bi bilo to...kad ce taj patchhhh :)

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Onog trenutka kada WoW postane posao, a ne zabava, odoh ja iz igre. Znak tome je kad počnem palit TV tuner na drugom monitoru usred raida... a već se događa, odnosno TV i gledam na svemu osim Sartha 3d...

Bude li Ulduar višesatno nerviranje zbog par kretena (kojih uvijek ima) koji ne mogu skužiti osnovnu mehaniku kretanja lika na ekranu, pa-pa WoW...

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Bude li Ulduar višesatno nerviranje zbog par kretena (kojih uvijek ima) koji ne mogu skužiti osnovnu mehaniku kretanja lika na ekranu, pa-pa WoW...

Meni ne mogu drugi zgaditi igru nego samo mehanika igre sama po sebi ili njena (ne)igrivost. Kod MMO-ova tipa WoW ne treba se previše živcirati zbog drugih igrača jer se na taj aspekt igre ne može previše utjecati. Koncentriraj se radije na svoj performance i na usklađivanje sa ekipom na način da ljudi nauče kako se nešto radi. Nekoliko novih igrača sam upoznavao sa nekim trikovima i mehanikom WoW-a i mogu reči da je dobar osjećaj kad vidiš kako netko počinje 'kužiti spiku' nakon uloženog truda. Ne treba odmah dič ruke od svega i prestati igrati radije nego se malo angažirati i poboljšati gaming iskustvo za druge i sebe.
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

wow samo stvara ovisnost!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dado, u pravu si (možda) ali nakon više od 4 godine, nemam strpljenja. U slobodnom vremenu želim se zabaviti, a wajpanje jer netko ne kuži da se mora maknut iz vatre je samo bacanje vremena u vjetar.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz ekipa evo i mene na bug forum!

igram retri paladina na magtheridonu EU - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Tinolas

0 0 hvala 0
17 godina

Dojadio mi je wow te mi se ne namjeravam vraćati neko vrijeme.

Moje pitanje je kako se acc podesim na "frozen"?

16 godina
neaktivan
momak kaže...

pa jednostavno odes na wow eu logas se i kliknes opciju froze acc tako nesto
17 godina
cuco123321 kaže...
momak kaže...

Nemogu naći ništa slično pod acc. na www.wow-europe.com

17 godina
momak kaže...
cuco123321 kaže...
momak kaže...

Nemogu naći ništa slično pod acc. na www.wow-europe.com

cancel subscription mislim da je, neda mi se ici pogledati :P
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina

Nije

16 godina
protjeran
World of Warcraft

Ma kakva froze opcija sine..Prestaneš igrat,nastaviš ako ikad poželiš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
QFlash kaže...

Ma kakva froze opcija sine..Prestaneš igrat,nastaviš ako ikad poželiš.

Ne želim da mi pre-paid odlazi u vjetar
Nije valjda da nitko od vas nije nikada zamrznuo acc., m8 moli za pomoć...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 16:35 (momak).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice