Pa zato je tu server transfer (evo ja sam se transfera zajedno sa 4 covjeka), a ako je netko na jednim od ovih full servera neka pogleda svako malo bude free transfer.
Pa zato je tu server transfer (evo ja sam se transfera zajedno sa 4 covjeka), a ako je netko na jednim od ovih full servera neka pogleda svako malo bude free transfer.
Imam problem s Ventrilom. Koristim ventrilo mix, unesem sve podatke koji su potrabni da se pridružim raid chanelu no mi stalno izbacuje "Can't connect... reconnect in 10sec."
Probao sa isto sa avim verzijma ventrila tako da u tome nemože biti problem, i nema chanel je bez passa.
Priložio sam i slike pa pomagajte
Evo ako netko trazi guild malo informacija o jednom...
1. Što je Netekipa?
Netekipa je PVE/PVP gild, koji je spreman za Raidanje 25 ljudi Wrath of the Lich King instance te već sada farma 10 ljudi instance sa dvije grupe.
Kao dio Netekipe naci cete se kao dio gamerske zajednice čiji je cilj daljnje napredovanje Gilda u WoW-u. Naglašavamo da prijavljivanje za Raidove / Instance nije obavezno, ali očekujemo da se prijavite i da sudjelujete u što više njih. Sudjelovanje, te da ste online u vrijeme Raida pokazuje vašu privrženost Gildu; svatko dobrinosi, bez obzira na jačinu vaše opreme ili iskustvo. Mi trebamo ljude koji su spremni posvetiti vrijeme Raidovima / Instancama da pomognu drugima doći do opreme, čak i ako su iscrpili sve opcije za sebe (došli do opreme koja njima treba), i trebamo ljude koji su se spremni odreći vremena i novca učeći/razumijevajući buduće teške instance tako da Gild napreduje i postaje sve bolji.
2. Ponašanje
Traženo ponašanje u ovom Gildu je normalno međuljudsko ponašanje. Primjeri lošeg ponašanja su: - Osobno vrijeđanje - Maltretiranje - Ne poštivanje naputaka koji su dani od strane Brigadira - Krađa / prijevara.
3.Snaga i Organizacija
NetEkipa posjeduje svoj unikatni website s svim mogucnostima, te svoj TeamSpeak 2 Server. Dodite i vidjet cete da je NetEkipa ono sta ste uvijek tražili. Društveni gild koji voli i igra World of Warcraft, u svim njegovim aspektima.
Nema zainteresiranih ?
@Marius_st
pa čitajući ovo ko da slušam MPV iz vojske...
Gle meni je wow zabava i trošenje previše slobodnog vremena, a ne obaveza.
A sve ovo što si naveo je čisto silovanje igre i očito ne uživate u igri već vam je to obaveza u životu.
Kad mi treba adrenalina imam arenu, jednako tako i battleground
raid 25 je za njubove
@Marius_st
A sve ovo što si naveo je čisto silovanje igre i očito ne uživate u igri već vam je to obaveza u životu.
raid 25 je za njubove
Hvala na savjetu sad cu probat, i jos me zanima na kolko vam FPS-ova vuce WOW(meni 30-ak sa ovom Konfom:CPU:Athlon X2 5200+, VGA:Ati 4850 512 ddr3, RAM:4 gb) i jel to normalno, jel sam negdje cuo da sporije vuce na novim grafama.
Hvala na savjetu sad cu probat, i jos me zanima na kolko vam FPS-ova vuce WOW(meni 30-ak sa ovom Konfom:CPU:Athlon X2 5200+, VGA:Ati 4850 512 ddr3, RAM:4 gb) i jel to normalno, jel sam negdje cuo da sporije vuce na novim grafama.
Ja mislio kupit konfu sa 4 gige, hd4850, phenom II 920 i brijo sam da cu imat ono 70 fps-a uvjek (malo sam se preracuno lol) i sad me to malo bacilo u bed al nema veze na starom kompu sam bio sretan kad bi imo 15 fpsa xD
Ja mislio kupit konfu sa 4 gige, hd4850, phenom II 920 i brijo sam da cu imat ono 70 fps-a uvjek (malo sam se preracuno lol) i sad me to malo bacilo u bed al nema veze na starom kompu sam bio sretan kad bi imo 15 fpsa xD
Moze jedan savjet??????
Koji vam je bolji lik:
Blood Elf-Hunter
ili
Human-Paladin i
ako mi neko moze nesto rec o hunteru ???????
Unaprijed HVALA!!!!!!!!!!!!!
Ja bih ti preporucio paladina . Sa hunterom je mozda lakse levelat zbog peta , mozda i ne kako kome ali na visim levelima kada pocmes sa pvp-om paly ce rasturat .
Za huntera se odluci ako se mislis bazirati na PVE . Eto to ti je moje misljenje pa kako hoces
Hvala na savjetu..................
da li iko zna popravit #132 error eno imate dole topic hvala vam!
Imam problem s Ventrilom. Koristim ventrilo mix, unesem sve podatke koji su potrabni da se pridružim raid chanelu no mi stalno izbacuje "Can't connect... reconnect in 10sec."
Probao sa isto sa avim verzijma ventrila tako da u tome nemože biti problem, i nema chanel je bez passa.
Priložio sam i slike pa pomagajte
@Marius_st
raid 25 je za njubove
Uf bas me zanima kakav ce bit Ulduar...Vec sam citao okolo sta blizz prica: bit ce teze (koliko teze to nitko nezna, vidim da ekipa vec PuGa 25man naxx), puno vise CCanja kod pulova (konacno vec mi je dosta spamanja AoEa na svakom bozijem pulu u svakoj mrtvoj instanci)...WoW mi je usao trenutno u fazu dosade, a za to je trebalo u TBCu puno vise vremena, neam sta radit, kako se nisam ukljucio u arena season odmah kad je pocela sada mi se neda, a i nisam ljubitelj PvPa bas, golda imam i na bacanje tak da nit farmat nemoram...Jedini izazov su achievementi za proto drakove (glory of the hero) i slicno...To moram priznat, ima par teskih i izazovnih achievementa i to bi bilo to...kad ce taj patchhhh :)
Onog trenutka kada WoW postane posao, a ne zabava, odoh ja iz igre. Znak tome je kad počnem palit TV tuner na drugom monitoru usred raida... a već se događa, odnosno TV i gledam na svemu osim Sartha 3d...
Bude li Ulduar višesatno nerviranje zbog par kretena (kojih uvijek ima) koji ne mogu skužiti osnovnu mehaniku kretanja lika na ekranu, pa-pa WoW...
Bude li Ulduar višesatno nerviranje zbog par kretena (kojih uvijek ima) koji ne mogu skužiti osnovnu mehaniku kretanja lika na ekranu, pa-pa WoW...
wow samo stvara ovisnost!!!
Dado, u pravu si (možda) ali nakon više od 4 godine, nemam strpljenja. U slobodnom vremenu želim se zabaviti, a wajpanje jer netko ne kuži da se mora maknut iz vatre je samo bacanje vremena u vjetar.
Pozz ekipa evo i mene na bug forum!
igram retri paladina na magtheridonu EU - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Tinolas
Dojadio mi je wow te mi se ne namjeravam vraćati neko vrijeme.
Moje pitanje je kako se acc podesim na "frozen"?
Nije
Ma kakva froze opcija sine..Prestaneš igrat,nastaviš ako ikad poželiš.
Ma kakva froze opcija sine..Prestaneš igrat,nastaviš ako ikad poželiš.