Wolfenstein

poruka: 251
|
čitano: 221.172
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Wolfenstein

Taman sam se poplasio da nije onaj zadnji u RTCW, gdje ih navalio milijun, ondje sam zapeo i deinstalira igru.

Nego, brz si nesto u prelazenju. Kako imas vremena (od posla, pa jos mod na forumu).

Ja igram puna dva dana i tek na 50%, premda nisam puno ponavlja (tj. poginuo puno puta).

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
17 godina
neaktivan

Slabo spavam.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Taman sam se poplasio da nije onaj zadnji u RTCW, gdje ih navalio milijun, ondje sam zapeo i deinstalira igru.

Nego, brz si nesto u prelazenju. Kako imas vremena (od posla, pa jos mod na forumu).

Ja igram puna dva dana i tek na 50%, premda nisam puno ponavlja (tj. poginuo puno puta).

Igra nije dugacka, ja sam igrao dosta sporo skupljajuci sto je vise moguce golda, intela i tomova. Trebalo mi je 10 sati. Igra je genijalna, zabava zagarantirana, mada bi volio da je vise scary...

This is usually the part where people start screaming
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 17:28 (Sylar).
16 godina
protjeran

Ja sam na točno 50% i imam 5h do sada.

Al mi se cini da su sada misije puno krace nego prije.

Sve igre od id-a su dosta duge. Za doom3 mi je trebalo mjesec dana, quake4 malo manje, a i ovo nije kratko cini mi se.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 17:39 (fabijan654321).
16 godina
odjavljen
Wolfenstein

nakon endranta koji je zaslužan za MP, na red je došao i Raven soft za SP. Eto ti... dali nam to nešto govori ili je samo veeelika slučajnost, procijenite sami...

http://www.el33tonline.com/past/2009/8/27/raven_software_hit_with_layoffs/

http://g4tv.com/thefeed/blog/post/698729/Activision-Confirms-Raven-Software-Layoffs.html

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Wolfenstein

Znal ko kako pobedit prvog drugog bossa???

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Na koliko si % igre i ima li boss ime?

16 godina
protjeran
Wolfenstein

Ja sam na 62% i igra postaje vrlo teska.... 20 nekakvih cudovista u koje trebas ispalit 300 metaka protivv tebe samog... I još se nema gdje kretat.

0 0 hvala 0
17 godina
fabijan654321 kaže...

Ja sam na 62% i igra postaje vrlo teska.... 20 nekakvih cudovista u koje trebas ispalit 300 metaka protivv tebe samog... I još se nema gdje kretat.

Onih s povezom preko očiju? Koristi particle cannon.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran

Trebam unistiti 3 generatora, ja ih unistim bez problema, al dalje nemogu.

Od 6 minute gledaj, to je to.

Problem je sto ja imam samo mp40, ostale su sve prazne i s jadnom mp40 nemogu im nista.

Neznam gdje mogu naci oruzje za particle canon?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 17:07 (fabijan654321).
16 godina
protjeran
Wolfenstein

Nemoguce preci ovaj dio. Imam samo 20 metaka, a njih ko u pirici. Nema nigdje metaka za uzet. Vraca sam se i nema nigdje.

edit: sredeno, jedva nekako s mp43.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 19:10 (fabijan654321).

0 0 hvala 0
17 godina
Wolfenstein

Fabijane, teško ćeš nešto napraviti bez metaka. Ako možeš uništi ta tri generatora i sa empowerom ubij žensku kad se spusti na zemlju. Doduše ja sam ove likove koje ona stvara rješio za čas s empower+mp43.

edit: drago mi je da si prešo. Javi ako opet negdje zapneš.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 19:12 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Drugi su je presli jer su imali particle canon, ja sam s najgorom puskom to morao prelaziti.

No, nema veze nekako mi je uspjelo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Meni je prvi wolf bio puno bolji. Onaj osjecaj...kad pogodim svabu...

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 19:37 (JURGOLINHO).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
JURGOLINHO kaže...

Meni je prvi wolf bio puno bolji. Onaj osjecaj...kad pogodim svabu...

Meni se najvećim minusom čini taj CoD sistem liječenja, puno je veći (meni) gušt kad si jedva živ a healthpacka nigdje, imaš sačmaricu sa osam metaka i moraš se svakom protivniku približiti na 2 cm da bi ga jednim hicem ubio, to je neprocjenjivo, i nedoživljeno još od Dooma 3...

MEni je osobno draži ovakav način, dosta je neobavezniji ( nemoraš letat okolo i tražit Health Packove već možeš uživati u igi ), no to je stvar ukusa.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Wolfenstein

Igra je sasvim solidna, nije nesto posebno, da izgubila je onu atmosferu od RTCW-a, al jos uvjek je gameplay, priča i grafika u redu.

Što se tiče health sistema, ovo je puno lakse od health packova, jer ovdje se sakrijes 4-5 sek i kao nov si.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 19:58 (fabijan654321).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

A dobra je igra. Meni jako smeta kako likovi (nijemci) govore engleski sa njemackim naglaskom. Lol. Nacisti govore na engleskome. To mi je bez veze napravljeno. Bolje da govore na njemackom.

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

jel zna iko kak se predje onaj veeliki trol, ja ga strujom sprzim on se mal trese pa ozivi... particle canonom sam ga isto... i zoljom sam ga i nis mu... ??? Iznenađen

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

jel zna iko kak se predje onaj veeliki trol, ja ga strujom sprzim on se mal trese pa ozivi... particle canonom sam ga isto... i zoljom sam ga i nis mu... ??? Iznenađen

Njega ne možeš ubiti. Moraš ga natjerati da se zaleti u ona 4 stupa koja drže portal.

16 godina
protjeran
Wolfenstein

Sekundu prije mene cestitamIznenađen

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
M_dipl. kaže...

Dobro, da ponovim pitanje, jer ipak mi se radi o 300 kuna (većina vas zna s nekih drugih tema da odbijam skinuti igru), isplati li je se kupiti, vjerujem da je dosta ovdje iskusnijih igrača koji su u stanju procijeniti kvalitetu igre, ja se nećkam. S jedne strane mi se čini kao odlična igra, no s druge sam malo praznovjeran jer svaka igra na id Techu 4 poslije Dooma 3 mi je bila sranje, i redovito sam požalio što sam je kupio (Quake 4 - isto Ravenov, Prey), pa bih stoga molio za savjet...

to ti nitko ne može reći koliko god dobar igrač bio..jer što se nekome sviđa drugome ne...tak da ono.. probaj odigrati kod nekoga malo pa donesi odluku, ili čekaj demo.. trebao bi izaći, barem je Sokal tako rekao...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 21:57 (tomytheboss).

2 0 hvala 1
16 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Dobro, da ponovim pitanje, jer ipak mi se radi o 300 kuna (većina vas zna s nekih drugih tema da odbijam skinuti igru), isplati li je se kupiti, vjerujem da je dosta ovdje iskusnijih igrača koji su u stanju procijeniti kvalitetu igre, ja se nećkam. S jedne strane mi se čini kao odlična igra, no s druge sam malo praznovjeran jer svaka igra na id Techu 4 poslije Dooma 3 mi je bila sranje, i redovito sam požalio što sam je kupio (Quake 4 - isto Ravenov, Prey), pa bih stoga molio za savjet...

Ja mislim da ne vrjedi davati 300kn.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ako od igre očekuješ nastavak RTCWa nemoj kupovati. U slučaju da te za to nije briga onda kupi ako ti je dosadno i hoćeš nešto odigrati a nemaš apsolutno ništa drugo, jer ovo  ti je čisti prosjek, uostalom vidiš i po recenzijama. Ja gledam/čitam recenzije na gamespotu, IGNu i pogledam metacritic, mislim da je prosijek ocjena oko 75.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

Nakon odigrane igre mogu ti reći da je igra super SP iskustvo u stilu onih starih FPS-ova. Dosta puca na nostalgične elemente i vidi se da su namjerno u dobrom dijelu napravili remake Wolfa3D. Naravno, priča je nova, ali igra je baš... remake po stilu.

Ako si dovoljno star da si odigrao Wolf3D, svidjet će ti se, ali nemoj očekivati revoluciju FPS žanra jer to Wolfenstein 3 (stilizirano W je i stilizirano 3 na meniju) ni ne nudi.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Wolfenstein

Evo upravo sam na zadnjoj misij... Moram ubit hansa, lika sa dva miniguna u rukama.

Nije bas lako, al procu ga 100%.

EDIT: PREĐEN WOLF.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 10:02 (fabijan654321).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

jel zna itko kako se predje onaj General Zett??? Sramim se

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Prvi je dio bio odlican i sjecam se da san ga prosao kad san bio manji a sad ovaj novi dio mislim da ljudi ocekivaju previse od njega ali eto vidicemo pa sta bude =)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...

jel zna itko kako se predje onaj General Zett??? Sramim se

da ne objasnjavam, prepisat cu sta je kolega thuglife rekao:

Ima, privlaći ga da dođe na jedno od ona tri mjesta na kojima izlazi ona plava svjetlost, kada dođe, uspori vrijeme i deri po njemu, nakon par put će se otići healati, da bi to napravio, on mora stati ispod jedno od one tri zrrake, gornji se dio rastvori da ga napuni, tada opet uključi Mire i deri po tom dijelu, ako imaš bazuku nebi smjeli biti previše problema, ako ne, pojačaj metke ( ona druga moć, ona crvena ) i deri, ponavljaj postupak dok ne razoriš sva tri " Punjača " i to je to.

Btw. Ti se na njima isto možeš "puniti".

16 godina
neaktivan
Wolfenstein

ja sam isto zapeo na onom airfield dijelu sa onom zenom sto summona zombije...koje ste oruzje koristili za zombije?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
goran123 kaže...

ja sam isto zapeo na onom airfield dijelu sa onom zenom sto summona zombije...koje ste oruzje koristili za zombije?

Ja sam to rjesio samo sa MP43, al inace s particle canonom je vrlo lagano.

Kad sam ja rjesio s mp43, onda moze svatko.

Prvo unsitis ona 3 generatora i kokas one oko sebe.

Naravno, kreci se puno, sprinatj, trazi zaklon.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice