molim da mi neko kaze cd key za Wolfenstein: Enemy Territory
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozeli mi ko pomoci igrao sam ovu igricu i nakon instalacije novog programa odnosno instaliranja XP/e igrica ne ide pojab vi mi se ovo ,,,,GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem....mozeli mi ko pomoc ,unaprjed hvala
mozeli mi ko pomoci igrao sam ovu igricu i nakon instalacije novog programa odnosno instaliranja XP/e igrica ne ide pojab vi mi se ovo ,,,,GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem....mozeli mi ko pomoc ,unaprjed hvala
jesi instaliro drivere od graficke?
i nesto jesam ali izgleda da nisu pravi sad cu poslat da pogledas ,nisam bas vjes za to
IntelR Extreme Graphics 2 for Mobile.....ili je ovo IntelR82852.82855 GM.GM. Grapics Controler 6.14.10.3691
Fujitsu LifeBook P7010....ovo imam i ovd sam nesto nasao neznam jli to to
jeli idem na video
jeli idem na video
da
nista care sve isto isto pise ,igrica ne ide
dobro vise me ne zanima, i nije za mene :D
dobro vise me ne zanima, i nije za mene :D
jesi t*ka...
iman ti ja wet ako oš mogu ti donit
Dobro, drugovi, igra li netko još ovo remek djelo ili ste svi postali metroseksualci i prešli na cod/bc?
Sinoć sam naletio na jedan cool oldskul server...igra se klasika, original šest mapa, po tri u "kampanji", bez preseransa sa soundovima, skinovima i unakaženim mapama. Zanimljivo je da je server, barem sinoć bio krcat...
Koga zanima:
213.108.29.198:27015
Valjda sam dobro prepisao
Dobro, drugovi, igra li netko još ovo remek djelo ili ste svi postali metroseksualci i prešli na cod/bc?
Sinoć sam naletio na jedan cool oldskul server...igra se klasika, original šest mapa, po tri u "kampanji", bez preseransa sa soundovima, skinovima i unakaženim mapama. Zanimljivo je da je server, barem sinoć bio krcat...
Koga zanima:
213.108.29.198:27015
Valjda sam dobro prepisao
Evo tek sam počeo igrat ovu igru nakon što sam prije 5-6 godina prešao RTCW, kad uđem na server budem u spectators, kako mogu igrati ? BTW bi li mi mogao napisati još servera koji nemaju modova, skinova itd jer me to živcira..
e imam jedan problem,skinuo sam igricu(vidio sam da je besplatna),stavio sam patch 2,60(pise da je to najnoviji,sa xf-a) i kad kliknem da ude na server-nece,non stop nesto pb zeza i kad ga update,opet
Pozz ja imam problem sa duplicate guidom i x86.dll stoped working imam inace windows 7 molim pomoc xfire: 3eg1n3r5