pa kad im ponestane inovacija sigurno hoče i to probati jedan dan....smisao takvih igara je grindanje pa kad ugrindaš sve moraju ti ubacit nešto novo da opet grindaš i gg 
ajmeee sto je ovo mrtva tema...
enivej imam trilemu 

kad budu bundlovi u pola cijene, gledam da si uzmem rank 4 prem avione
prvo japanca za 7.5 € jer je najjeftiniji (i najpapirnatiji ™
)
onda bi si piknul wyverna jer moze i ground "pawnat" u realisticu i bez puno pameti skupljat SL
a za treceg se jos isto troumim 

izmedju dore, p-47 i mustanga
da je ostal air spawn od p-47, odma bi uzo njega bez razmisljanja, a ovak... mustang dobije 2 soma GE a p-47 nist
, al ima bolji izbor bombi ( da da znam, samo budale vjesaju bombe na njega
, on je bumenzumer i bomberhanter
), a za doru je prednost da je u njemackim timovima di vlada disciplina i zeljezna cizma, di se svi penju i imaju plave oci ...
, al nisam siguran kolko cu ja bit dobar u njemu
dakle
| 4 | wyvern |
|---|---|
| 0 | mustang |
| 0 | p-47 |
| 0 | dora |
| 0 | nesto trece |
wyvern mislkim da je špica a i u gb ga mozes furat i zvijer je...a mos i avione s njim druge skidat.
p 47 je isto jaaako dobar avion
Izgrindao FJ-4B u summer eventu. Za Air RB je truba i ne može se nositi sa Migovima i F86.
Ali zato protiv tenkova rasturačina i to žešča.
Inače kao attacker mi je najbolji P47, makar ga furam često i u air RB. Baš predobar avion. Ima dobar bombload, a strašno brz i strašan firepower protiv drugih letjelica.
A kao neka alternativa bi se tu mogli spomenuti F6F, F8F sa svojim tiny timovima ili bombama. Wyvern je isto dobar, ali slabiji od ove dvojice kad je u pitanju borba pritiv drugih aviona.
Opčenito ameri imaju najbolje attakere, a i njihovi Mustangi mi se sviđaju jer kad imaš brzinu i visinu jednostavno možeš raditi šta želiš sa protivnicima. Ali treba biti strpljiv.
Najzabavniji inače za Air RB su mi talijani G55, G56 (koji košta ko zlato, 30000 SL za repair) i G91. Nekako su jack off all trades.
Nakon 4-5 mjeseci,opet sam upalio WT i PAF helihopteri
!
Nazalost,osim test flighta,ne mogu probati ove prve u real fightu (nemam silvera da ih kupim
),pa me zanima:
-Kakvi su?
-Ubacuju li ih u arcade tenkove(ono kao avione kada dosegnes odredeni broj bodova)?
-Mogu li se mixati sa tenkovima u realisticu?
-Dolaze li u sukob sa avionima,ako da,imaju li uopce ikakve šanse?
Nakon 4-5 mjeseci,opet sam upalio WT i PAF helihopteri
!
Nazalost,osim test flighta,ne mogu probati ove prve u real fightu (nemam silvera da ih kupim
),pa me zanima:
-Kakvi su?
-Ubacuju li ih u arcade tenkove(ono kao avione kada dosegnes odredeni broj bodova)?
-Mogu li se mixati sa tenkovima u realisticu?
-Dolaze li u sukob sa avionima,ako da,imaju li uopce ikakve šanse?
Loši su. Treba i koristiti tek pred kraj jer inače te svatko skida. Ali doslovno svaki drek te ubije, bilo koji tenk sa mašinkom na krovu ti je opasnos. 7.62 ti prepolovi rep i tako to.
Ovo drugo ne mogu odgovoriti jer bi rađe dreka jeo, nego igrao arkadu. haha
Da u realisticu i to samo sa tenkovima. Oni nemaju svoj zasebni mod, samo su u Ground borbama za sad.
Protiv aviona te samo sreća spašava jer u 90% vremena si mrtav, čak i ako BR 1.0 dvokrilac leti prema tebi haha.
Kako Gaijin kaže. Još su u beti, pa će ih popraviti i balansirati.
Ali moje osobno mišljenje je da su ih uveli čisto da poberu nešto love od ovih koji žele early access tome ili pokoji premium. Nisu baš koristi niti će biti. Attackeri FTW kad pričamo u Close air supportu. Čisto jer ih teže oboriti, a i nakon što izbace bomber/rakete mogu počistiti zrak.
Helikopteri sa raketama (skoro svi) su OP, skidaju tenkove sa nekoliko km daljine dok su izvan dosega SPAA.
Jedna dobra vijest; grind za fpe i parts je srezan za 35% na T5 i za 70% na T6. Ostali tierovi imaju smanjen grind za fpe.
Lebdeći tenkovi su zakon 
kad se to desi znaš da si disconnectan
Ja sam njubek u WT-u...
preporucujem ti da probas brodice, jao doktore, bices super odusevljen
mislim da ce ti se najvise svidjati amer 80 ft NASTY 
mislim da ce ti se najvise svidjati amer 80 ft NASTY 
Imam ga, počeo sam s WT zbog brodova.
Ali brodovi su većinom šamaranje mitraljezima, nema nikakve taktike ni raznolikosti a grind je ubitačan.
Napokon dolaze talijanski tenkovi tako da me opet nesto vuce da igram posto imam svr nacije na tier 6 dobro ce doci i talijanci jedino se nadam da ce biti uvjek na realisticu sa njemcima kao sto su englezi i ameri uvjek skupa.
Napokon dolaze talijanski tenkovi tako da me opet nesto vuce da igram posto imam svr nacije na tier 6 dobro ce doci i talijanci jedino se nadam da ce biti uvjek na realisticu sa njemcima kao sto su englezi i ameri uvjek skupa.
Anti air im top tenk. Ali zato ima topčinu i to razvaljuje i zrak i zemlju haha.
G91 već čeka. Ima 36 raketa tako da bit će vatreno :D
Anti air im top tenk. Ali zato ima topčinu i to razvaljuje i zrak i zemlju haha.
Jedna stvar koja me jos veseli je sto su dodali da se nemoze uzeti vozila koja imaju 1 br manje neho top br npr. sada ljudi uzimaju m2a4 da skupe bodove na flagu pa idu sa top avionom i skidaju sve zivo vise to nece paliti.
Jedino helikopteri su op.
Fali previse stvari u talijanskom stablu. Ako nista Leo fali, a za Njemacku necu ni govorit. I steta da nema BR 10 tenka, a talijani imaju dovoljan izbor.
Ne shvacam svrhu svih ovih T- serije tenkova, Rusi imaju svakakav izbor dok se Gaijin igra sa Leom i njegovim BR-om i uvodi neke cudne stvari (L/44 i L7 isti tier
). Jos gora situacija s Britancima i Challengerom, novi BR za isti tenk s malo ERA-e...
Gaijin zeza WoT, ali iskreno ovaj update je opet ignoriranje pravog problema, a to je da je previse novih tenkova za postojece BR-e i ovi game modovi su vec zapanjujuce istroseni.
Fali previse stvari u talijanskom stablu. Ako nista Leo fali, a za Njemacku necu ni govorit. I steta da nema BR 10 tenka, a talijani imaju dovoljan izbor.
Ne shvacam svrhu svih ovih T- serije tenkova, Rusi imaju svakakav izbor dok se Gaijin igra sa Leom i njegovim BR-om i uvodi neke cudne stvari (L/44 i L7 isti tier
). Jos gora situacija s Britancima i Challengerom, novi BR za isti tenk s malo ERA-e...
Gaijin zeza WoT, ali iskreno ovaj update je opet ignoriranje pravog problema, a to je da je previse novih tenkova za postojece BR-e i ovi game modovi su vec zapanjujuce istroseni.
Mislim da je dobro što uvode više tenkova na postojeći BR, pogotovo pred kraj stabla jer time rade dekomresiju Battle ratinga.
Tako da recimo kad uđeš sa tenkom 8.7 ili 8.3 BR matchmaking nisi uvijek bačen u ono najviše nego se izmiksa više vozila pa se boriš protiv svojeg BRa i tenkova s kojima se možeš nositi. To je uvije problem na top tieru, a u avionima, odnosno jetovima se to najbolje vidi.
Recimo niti se ne isplati letjeti u nekim mlažnjakima jer si uvijek nagužeš i totalno nadjačan u svakom segmentu. Recimo F2H, Meteor, F9F, neki ME262 ili takvi se ne isplate opče koristiti jer obično ideš u 9.0, a čak ni na svoje BRu nisi nešto. Dok nešto niže bi se opet rugao sa drugim letjelicama. Tako da su zaglavili na tome i nema nekih aviona između koji su za sitnicu bolji.
Tako da takve stvari jedinu mogu riješiti uvođenjem više vozila pa da se BR razrijedi i imaš ona vozila između pa da ne upadaš uvijek u BR na kojem se stalno silovan lol
Mislim da nije rjesenje dodavat nova vozila, vec rasirit BR. Recimo ja sam jedan od onih koji su "za" 10.3 BR ili cak i mrvicu vise mozda. Cisto da se recimo T-55AM ne suocava sa M1IP,a opet da Leo L/44 ne vidi 7.7 BR jer je tamo ne OP, nego je jos x2 gori od Objekta 120. I bit ce sve gore kad ga ljudi nauce igrat pravilno.
Nisam za 0.7 spread, ali trenutna situacija se ne moze rjesit modificiranjem par tenkova tj njihovim BR-om. Jedna nacija ima veliki izbor, druga pak ne.
U zadnjih 30ak bitaka, 8.7 je postao napucavanje premiuma, s jedne strane L/44, s druge Obj. 120. I sad koliko sam stekao dojam, Njemci su poceli opet gazit po 8.7 jer sam dobio svaku gdje je bilo vise od 2 L/44. Sto opet nije dobro, iako prije s Leom 1 nije bilo sanse pobjedit ista.
I avioni po meni imaju puno veci problem s bombarderima koji su beskorisni, pogotovo visi tier. Dosao sam do HE 177 i Lancastera, htio sam i B-29, ali nema sanse da bi dao 50k+ za popravak. Tako da trenutno vise nije ni igrat iz zabave jer ne mozes igrat normalno ako u par bitki mozes izgubit 150k + samo jer te netko srusio u sekundi.
Ma ta sranja sa BR vuku vec godinama. Zato sam prestao igrati.
Do BR 4.0 se jos moglo tolerirati i bilo je zabavno.
Nakon toga grind i kad napokon otvoris nesto pa si mislis, e sada cu ju ici u seal clubbing, eto me u BR+1 gdje sam opet ja tuljan.
Ma ta sranja sa BR vuku vec godinama. Zato sam prestao igrati.
Do BR 4.0 se jos moglo tolerirati i bilo je zabavno.
Nakon toga grind i kad napokon otvoris nesto pa si mislis, e sada cu ju ici u seal clubbing, eto me u BR+1 gdje sam opet ja tuljan.
BR je jako ali jako loše napravljen u ovoj igri nemozes samo stavit +/- 1 i to je to...to nemoze tako biti balansa da ga hebeš i to je razlog zasto sam na kraju u potpunosti odustao od WT-a
Ja se nadam da ce nakon ovog updatea 1.85 pocet razmisljat o nekoj buducnosti igre. Ovako velik update ce donjet puno novih problema tako da je vrlo uskoro vrijeme da se taj BR promjeni, bar na neki normalniji nacin. Previse tenkova i aviona, previse star sistem BR-a za buduce nadogradnje.
Neznam u čem je problem,teško je balansirati igru s toliko vozila ali BR mi trenutno OK funkcionira. Nedesi se nikad da jednostavno pomislim ALA nemrem ništa jer sam lowtieran u ovom meču... Ako znaš šta radis nisi tolko zakinut,i s avionima i tenkovima..
Neznam u čem je problem,teško je balansirati igru s toliko vozila ali BR mi trenutno OK funkcionira. Nedesi se nikad da jednostavno pomislim ALA nemrem ništa jer sam lowtieran u ovom meču... Ako znaš šta radis nisi tolko zakinut,i s avionima i tenkovima..
moj post se odnosio iskljucivo na tenkovske bitke jer avione ne igram.....pa recimo da moze ovisiti o situaciji ali ne mozes staviti +/- 1 BR i ocekivat da je sve rjeseno treba tenkovima balansirati br svakom posebno...ima smisla do 5.7...stvar je u tome da se sad s milion vozila i gluposti treba malo posvetiti i balansu same igre,a ne samo nabijat nova vozila nove premiume i da lovica kapa i to je to
Opet velim,+-1 BR je adekvatan jer ima pregršt vozila a sa svakim koje je 1 BR ispod mozes penetrirat i ubit tenk koji ima veci BR...
Sjecam se prije nekoliko stranica/postova da si se zalio da s tigrom na 5.7 iomas problema...Ja na to nemrem ništa dodat osim nasmijat se
lol nisam to ja rekao nauci se citati to je rekao jedan drugi kolega s foruma,a ja sam mu isto tako slicno rekao kao ti sad meni da je to smjesno (ali covjek je novi u igri tek treba nauciti) 
Tigar I je jedan od najbolji tenkova u svom br-u prema tome daj procitaj malo nemoj na pamet govoriti...ja prije nego sto nekom idem objasnjavat sta je gdje rekao/napisao ja to prvo provjerim da se ne blamiram ovako kao ti sada...
ha sori onda,neko je bio spominjao pa sam te uz prethodnu izjavu nekako povezao s time...
al da enivejs,kako bi ti rijesio taj problem onda? Opet kazem,kad sam downtieran imam najbolje mečeve zato šta kad roknem nešto dobijem rank does not matter...Meni je sistem sasvim ok,kako gore tako dole.
pa ne bih ubacivao tenkova previse dok ne sredim ovo sto vec imam u igri ...ali da cinjenica je da sa low tier u mecu moras flankat da bi ubio i 'dobio rank does not matter'...slazem se s tobom da ti nemozes balansirat igru od ovoliko vozila da bude idealno ali mi je suludo da na balansu ne rade bas najbolje,a bitno da se ubacuje milion vozila novih ali eto.....poanta ovakvih igara ljudima i jest samo u grindanju novih vozila i onda ako im ne postraviš novi cilji njima ce dosadit jbga al tako je
ha sori onda,neko je bio spominjao pa sam te uz prethodnu izjavu nekako povezao s time...
al da enivejs,kako bi ti rijesio taj problem onda? Opet kazem,kad sam downtieran imam najbolje mečeve zato šta kad roknem nešto dobijem rank does not matter...Meni je sistem sasvim ok,kako gore tako dole.
Bas je divno kada u istom tieru i naciji imas tenk koji ima HEAT od 650mm i HEAT od 400mm, gdje to ima smisla? Kako moze netko reci da je to okej?
Jos smjesnije je bilo M48 i Leo, isti top, sve isto, a razliciti BR imaju. I to M48 ima visi BR jer ima "vise" oklopa. WT je broken na puno razina, kao sto sam rekao, BR treba rasirit i uredit sve to, a ne pustat ovakve igre gdje su na visokim BR-ima gotove u 5min.
Nemam puno iskustva u WT, par tisuca bitki s tenkovima i tisucu s avionima, ali u zadnjih godinu i nesto je ocajno postalo u odredenim BR.
Bas je divno kada u istom tieru i naciji imas tenk koji ima HEAT od 650mm i HEAT od 400mm, gdje to ima smisla? Kako moze netko reci da je to okej?
Jos smjesnije je bilo M48 i Leo, isti top, sve isto, a razliciti BR imaju. I to M48 ima visi BR jer ima "vise" oklopa. WT je broken na puno razina, kao sto sam rekao, BR treba rasirit i uredit sve to, a ne pustat ovakve igre gdje su na visokim BR-ima gotove u 5min.
Nemam puno iskustva u WT, par tisuca bitki s tenkovima i tisucu s avionima, ali u zadnjih godinu i nesto je ocajno postalo u odredenim BR.
Odavno je u ovoj igri brzina bolja od armora, pogotovo što viši tier to manje armor znači jer su topovi sve bolji. Pa ti na kraju ispadne svjedno, ako imaš više armora samo te usporava, a opet te probiju kroz to.
Jednostavno meta u igri je "no armor is best armor"
Kad smo kod sve ovoga zapravo je najgori balans kad vidim Object 120 sa onom topčinom i APDSFS na niskom BRu pa te sa 1.5km razvali u mausu. Ili RU251 pa kad mi Tortoise oneshota sa 2km.
Al ajde sad sa helikopterima barem su oni nečije laka meta xD