War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 435.177
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: War Thunder
a.sarac kaže...

Jel ko zainteresirad da samnom igra invite to squad

Bogme nečeš ti preko Bug foruma naći sqad za igranje!

Najbolje ti je da pošalješ zahtjev za jedan od klanova,pa tako sa ekipom dereš!

15 godina
neaktivan
War Thunder

neke od najavljenih novotarija za war thunder. Meni se najvise dopada xray kill cam i armour showcase.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
a.sarac kaže...

Jel ko zainteresirad da samnom igra invite to squad

Bogme nečeš ti preko Bug foruma naći sqad za igranje!

Najbolje ti je da pošalješ zahtjev za jedan od klanova,pa tako sa ekipom dereš!

A di da nađem  klanove a ipak nevjerujem da ce me neki klan htjeti tek sam imam jedan avion koji je 2rank i dva aviona koji su 1rank

13 godina
neaktivan
War Thunder

Šteta što ne rade više ovakvih trailera: 

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Kako ste prošli sa eventom? evo ja skupio 300 GE (subota 3 pobjeda i danas 3 i 5 pobjeda.) ali nazalost dodatnih 100 GE jednostavno nije htjelo se sakupit. {#}

Prvi puta sam vidio sve squadove u jednom matchu :) (slika).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kewin kaže...

Kako ste prošli sa eventom? evo ja skupio 300 GE (subota 3 pobjeda i danas 3 i 5 pobjeda.) ali nazalost dodatnih 100 GE jednostavno nije htjelo se sakupit. {#}

1000 golda i oba tenka iz prve specijalke. Drugu i treću specijalku nisam igrao.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina
neaktivan
War Thunder

aha ti si išo i po one eaglese što su bili po našem vremenu negdje rano ujutro? svaka čast na volji ali ja jednostavno nisam htjeo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo da se i ja javim...poceo sam War Thunder, posto WoT sam igrao prije al nikako mi nije sjeo...ili mozda je to do mene bilo.

Probao sam avione u WT3u al i nisu mi nesto s tog ase drzim tenkova. Poceo sam sa meni dragim rusima i za sad ide stvarno dobro. Nocas zadnju borbu eto 5 kilova s time da me lik smaknuo drugi put 2 sec prije nego je runda zavrsila, jbga al nema veze...

U jednom trenu nasao sam se okruzen trojcom ispred mene, a mojih nigdje..i tako pod paljbom svih troje isao unazad i u isto vrijeme pucao, i nakraju smaknuo svu trojcu. Zatim sam jos jednog smaknuo dalekometno i malo kasnije jos jednog nakon cega sljedio je kraj runde al eto 2 sec prije kraja runde tip me doslovno snipao od neznam ni ja kud al svejedno meni dobro :D

Nekako imam osjecaj da je razlika izmedju tenkova puno manja sta u WoT-u sam imao soecaj ako imam veci tier tenk da to automatski znaci i da cu svakog ispod mene dobit, dok ovdje sam imam osjecaj da je razlika manja i sve u svemu borba bliskija, a ne ko u WoT da stalno slusam "ding" i odbijence..

Imate kakve korisne savjete, zelim se drzat rusa jer mi se svidjaju KV i kasnije IS.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
17 godina
neaktivan
War Thunder

Pozdrav ljudi, novi sam na temi i idem se bas registrirati na WT pa tko prvi zeli da ge refeeriram za 50 Golda neka kaze... i neka preporuci neki dobar invite code pls...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 19:40 (Ajgor).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Evo ako si za regaj se preko ovog mog linka http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_10317670

pošto kada ti dodjes do ranka 2 ja dobijem 50k a trenutno mi jako fale novci :)

imao sam zanimjiv slučaj normalno znate i sami da yak9K moze one shot-at bombardera... i pogledajte ovog pametnog šta mi je napiso.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 21:36 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Evo ako si za regaj se preko ovog mog linka http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_10317670

pošto kada ti dodjes do ranka 2 ja dobijem 50k a trenutno mi jako fale novci :)

imao sam zanimjiv slučaj normalno znate i sami da yak9K moze one shot-at bombardera... i pogledajte ovog pametnog šta mi je napiso.

Ok, preko tebe cu se registrirat... Da onedam na onaj redeem code na njihovoj stranici ili ima nekih boljih kodova?

15 godina
neaktivan
War Thunder

Na koje kodove misliš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Na koje kodove misliš?

Pa igram wot i wowp vec dugo i znam da uvijek ima nekih invite kodova - znaci pri registraciji upises kod i dobijes za start nesto golda/premiuma/valute/itd...

Ima tako nečega?

15 godina
neaktivan
War Thunder

ako se registiraš preko ovog mog linka dobiješ 50 Golden eagles-sa što je realno jako malo...

http://warthunder.com/en/game/invite-friend tu piše što se sve dobiva s moje strane tako da ta registracija ide meni u korist ukolko budeš aktivno nabijo levele... Ali igra zna imati evente u kojem nešto napraviš i dobiješ golden eagle-se evo propustio si summertime maddnes tu se moglo svašta dobit od premium aviona do golden eagles-sa.

Zaboravih napomenuti da igra di daje keš za odredjene stvari tipa prvih tjedan dana u igri prvih mjesec dana... i kolko se sječam ja kad sam radio one tutorijale znao sam dobivati po 100 GE. Sad dal je tako trenutno neznam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 22:28 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

I dalje se dobivaju goldi za tutoriale.

Ma pusti djecu. Inače što se tiče bombardera ne kužim zašto je bio toliki rage kad su ih buffali da ih se ne može nikako ubit etc etc. Tko nema veliki top uzme si rakete i gotovo. Istina da su im gunneri ful precizni, ali ako paziš kako ih napadaš nemaš nekih većih problema, po meni je sad baš taman, da i bombarderi imaju nekog smisla, ono prije je bilo čisto iživljavanje.

@Ajgor: avioni su ti u početku zeznuti jer su rezerve i prvi tier manje više katastrofa, osim u slučaju sovjeta koji su bolesno dobri.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 8:41 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...
...

@Ajgor: avioni su ti u početku zeznuti jer su rezerve i prvi tier manje više katastrofa, osim u slučaju sovjeta koji su bolesno dobri.

Nesto mi je to poznato sa sovjetima i kod wargaminga se uvijek vidio utjecaj "ruske škole" balansiranja među nacijama :-)

@Kewin - registrirao sam se preko tebe - prvi si se javio

I thnx svima za informacije, namjeravam krenuti i avone i tenkove pa cemo vidjet... cim se torent skine :-)

13 godina
TheDarkSide kaže...

Evo da se i ja javim...poceo sam War Thunder, posto WoT sam igrao prije al nikako mi nije sjeo...ili mozda je to do mene bilo.

Probao sam avione u WT3u al i nisu mi nesto s tog ase drzim tenkova. Poceo sam sa meni dragim rusima i za sad ide stvarno dobro. Nocas zadnju borbu eto 5 kilova s time da me lik smaknuo drugi put 2 sec prije nego je runda zavrsila, jbga al nema veze...

U jednom trenu nasao sam se okruzen trojcom ispred mene, a mojih nigdje..i tako pod paljbom svih troje isao unazad i u isto vrijeme pucao, i nakraju smaknuo svu trojcu. Zatim sam jos jednog smaknuo dalekometno i malo kasnije jos jednog nakon cega sljedio je kraj runde al eto 2 sec prije kraja runde tip me doslovno snipao od neznam ni ja kud al svejedno meni dobro :D

Nekako imam osjecaj da je razlika izmedju tenkova puno manja sta u WoT-u sam imao soecaj ako imam veci tier tenk da to automatski znaci i da cu svakog ispod mene dobit, dok ovdje sam imam osjecaj da je razlika manja i sve u svemu borba bliskija, a ne ko u WoT da stalno slusam "ding" i odbijence..

Imate kakve korisne savjete, zelim se drzat rusa jer mi se svidjaju KV i kasnije IS.

Što se tiće Ruskih tenkova,blago su OP naspram Njemaca od 1-2 tiera, 3 tier već balans je blago na strani Njemaca,dok 4 tier Rusi gotovo da nemaju šta tražiti na bojištu

Tiger klasa je OP,dok Ruski recimo imaju prevelik battle rating,tako da Ferninadu i tigeru ne mogu ništa!

Moja ti je preporuka da se maneš Rusa,jer ces se samo kasnije sekirati kada naletiš na Tigra!

13 godina
neaktivan
War Thunder

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
TheDarkSide kaže...

Što se tiće Ruskih tenkova,blago su OP naspram Njemaca od 1-2 tiera, 3 tier već balans je blago na strani Njemaca,dok 4 tier Rusi gotovo da nemaju šta tražiti na bojištu

Tiger klasa je OP,dok Ruski recimo imaju prevelik battle rating,tako da Ferninadu i tigeru ne mogu ništa!

Moja ti je preporuka da se maneš Rusa,jer ces se samo kasnije sekirati kada naletiš na Tigra!

Odlično, pravi savjeti su uvijek dobrodošli, znači krećem sa ruskim avionima i njemačkim tenkovima :-)

15 godina
neaktivan
War Thunder

4 po redu "dobar" battle trofej u samo tjedan dana. Vratio sam se u niže rankove s tenkovima puno je zabavnije igrati i nije tolko frustrirajuče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Yep, tier 2 i 3 rulaju, u tenkovima mi je tier 2 najdraži.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ajgor kaže...

Odlično, pravi savjeti su uvijek dobrodošli, znači krećem sa ruskim avionima i njemačkim tenkovima :-)

Ah ćuj,to su ti moja zapažanja,nisu pravilo!To ti Gajin mjenja iz patcha u patch!

Evo baš sam ti rekao da T44 i T34 ne mogu ništa Tigeru i Ferninandu,a jučer su moga Tiger II i one-shootali navedeni Rusi,pa čak i u jednome navratu T34-57 mod 43(premium) koji ima hebeni 57 mm cannon???Također primjetio sam da moga Ferninanda SU-100 one-shoota(što je donekle i logično),ali toga prije nije bilo!

Nisam dugo Ruske tenkove igrao,ali izgleda da ću morati!

Ruski avioni su dakako OP od 1-3 tiera,ali sviđa mi se balans na 3 tieru,gdije zaista svi mogu svakoga roknuti i nema nekakve velike prevage,osim Japanosa koji se zapale čim netko "proleti pored njih"

3 Tier također donose Njemcima prevagu Fw 190 A-5(u2),je pristojan lovac koji owna ekipu na bojištu.DO 217 ekipa sa svojom nevjerovatnom sposobnošću climbinga i 4 t bombi,je pravi "money maker"

4-tier Rusi lagano opadaju,jer tu je Američki Bearcat,koji je po meni,apsolutni car 4 tiera!

5-tier Rusa je apsolutna pušiona(barem što se tiće mig-ova)LA trenutno otključavam tako da ne znam...

Shooting star,Vampire...su po meni carevi 5-tiera!

....no to su samo moja razmišljanja!

15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
Ajgor kaže...

Ah ćuj,to su ti moja zapažanja,nisu pravilo!To ti Gajin mjenja iz patcha u patch!

Evo baš sam ti rekao da T44 i T34 ne mogu ništa Tigeru i Ferninandu,a jučer su moga Tiger II i one-shootali navedeni Rusi,pa čak i u jednome navratu T34-57 mod 43(premium) koji ima hebeni 57 mm cannon???Također primjetio sam da moga Ferninanda SU-100 one-shoota(što je donekle i logično),ali toga prije nije bilo!

Nisam dugo Ruske tenkove igrao,ali izgleda da ću morati!

Ruski avioni su dakako OP od 1-3 tiera,ali sviđa mi se balans na 3 tieru,gdije zaista svi mogu svakoga roknuti i nema nekakve velike prevage,osim Japanosa koji se zapale čim netko "proleti pored njih"

3 Tier također donose Njemcima prevagu Fw 190 A-5(u2),je pristojan lovac koji owna ekipu na bojištu.DO 217 ekipa sa svojom nevjerovatnom sposobnošću climbinga i 4 t bombi,je pravi "money maker"

4-tier Rusi lagano opadaju,jer tu je Američki Bearcat,koji je po meni,apsolutni car 4 tiera!

5-tier Rusa je apsolutna pušiona(barem što se tiće mig-ova)LA trenutno otključavam tako da ne znam...

Shooting star,Vampire...su po meni carevi 5-tiera!

....no to su samo moja razmišljanja!

Ja sa T34 85 d5t bez problema tigra uništim, samo treba gađati sa boka

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 17:04 (peroko).
15 godina
neaktivan
War Thunder

Nekomo su ruski tenkovi slabi nekome njemački u mojem slučaju sve ovisi o sreči nekad sa tigrom ownam cijelu mapu a nekad me knock outaju iz prve...  Damage model jednostavno nekada funkcionira super a nekada je jako loš. Najavili su američke tenkove :D.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 17:23 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Nekomo su ruski tenkovi slabi nekome njemački u mojem slučaju sve ovisi o sreči nekad sa tigrom ownam cijelu mapu a nekad me knock outaju iz prve...  Damage model jednostavno nekada funkcionira super a nekada je jako loš. Najavili su američke tenkove :D.

DA damage model je totalno nepredvidiv

15 godina
neaktivan
War Thunder

Ne kužim u kojem smislu vam je loš?

Svaki tenk ima slabe točke, ako gađaš sa zrnima odgovarajuće penetracije nemaš problema.

Ako pucaš sa zrnom prevelike penetracije može ti se desiti da ono jednostavno prođe kroz tenk napravivši jako malo štete, dok ako zvekneš sa zrnom koje nema preveliku penetraciju ono uđe u tenk i krene se odbijati unutar njega radeći hrpu štete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ne kužim u kojem smislu vam je loš?

Svaki tenk ima slabe točke, ako gađaš sa zrnima odgovarajuće penetracije nemaš problema.

Ako pucaš sa zrnom prevelike penetracije može ti se desiti da ono jednostavno prođe kroz tenk napravivši jako malo štete, dok ako zvekneš sa zrnom koje nema preveliku penetraciju ono uđe u tenk i krene se odbijati unutar njega radeći hrpu štete.

Kako mene t34 (76 mm) sa 700 metara pogodi  mog tigra u frontalni štit i ubi me ko od šale.. a nekad isti taj tenk mi nemoze ništa kada me gadja u prednji štit sa 300 metara. Ovo si dobro napisao treba znati di pogodit recimo pantera jako je slaba kroz machine gun port (gornji) i tamo umire iz prve. a dok panzer IV njemu pak municija eksplodira od jednog hitca iz slabijeg topa... T-50 je nevjerojatno idrzljiv tenk ispada da ima 250 mm armor sa svih strana... Sve to trebaju doradit a i najavili su dosta bug fixeva tako da treba pričekati. Zato je onaj xray kill cam odlična stvar tako če se točno znati kako si poginuo i bit če ti jasnije zašto je recimo mene neko sa 600 mm ubio sa 20 mm topom... 

Usput nemojte se brinuti ako dobijete da vas je neko reportovo  http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/170417-report-od-strane-igra%C4%8Da/

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 19:10 (Kewin).
15 godina
neaktivan
War Thunder

T50 je zbugan, jedino ga možeš roknut u stražnji dio kupole.

Tigar 2 kao i svi drugi tenkovi ima naprijed drivers hatch, spremiš onu armor piercing (izgleda kao diabola za zračnicu, ne znam kako se točno zove) u hatch, taman prođe nutra i razbuca ti tenk iznutra jer nema dovoljno snage da izađe van.

Meni je recimo kod Panthera dosta često problem u tier 3 borbama da zbog ogromne penetracije tog topa samo bušim tenkove umjesto da probije i razbije iznutra.

Odi na tubu i potraži lika Jack Daw, napravio je 2-3 jako lijepa videa gdje je nacrtao na većini tier 1,2,3 tenkova gdje su im slabe točke. Al odmah skužiš uzorak i možeš primijeniti dalje na svim tierovima, samo gledaš tip tenka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 20:28 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Igrao sam WoT imam gotovo sve najjače tenkove i zgadilo mi se sto Wg neće da optimizira igru, ne uloži u novo engine, što igra laga i pinga kao da igramo na prastarome netu i jadnome sreveru...itd, onda sam počeo sa WT i avionima i skoro sam sve avione isprobao da kraja (osim još par jet-ova)  Meni osobno daleko bolji od WoP. E sa, bio sam testni igrač WT ground forces, istražio sve najjače i debelo se razočarao, način uništavanja tenkova - smiješno, napredovanje posade -  presmiješno, sniper mod - jadno, sve ovo je bolje u WoT-u. Odlična grafika, zvuk, i animacija prilikom uništenja tenka,  "pozivanje" arty, mali ping i lag su velika odlika za WT gf......ima tu još stvari sa jedne i druge strane, pluseva i minusa. Ovo je moje osobno mišljenje i više ne igram niti jednu niti drugu igru sa tenkovima ( barem dok se ne poprave) nego laganini aviončići{#}.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 23:13 (stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

War thunder-tenkovi-arcade....

Ne igram Arcade zbog jednoga zanimljivoga razloga:

U 98% slučajeva upadnem u gubitničku ekipu???

Sada bi mnogi rekli da ja nisam dovoljno dobar-ali kao ponosni vlasnik svih 4-orki,u obje nacije,bez premium acc...JBG nisam noob!

Redovno budem na prvih 3 mjesta u ekipi,killajući sve živo i neživo,CAP-ajući....i redovno gubim bitke!

Koja je to fora?Ma tko to igra na suprotnoj strani?

{#}{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice