War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 434.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
War Thunder

Ah taj realistic.... Samo mi nije jasno zašto su ubacili  indikator za pucanje. Tako da mi i nije neki problem bio za rušit avione

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

i kaj treba da uđeš u OSRH i kaj se onda radi letite u squadovima ili su posebne bitke clanova? to ne znam jer otkad igram igram sam

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
War Thunder

E ljudi,zasto mgu birati samo njemacke ili ruske tenkove?I nemogu se spojiti sa avionima protiv tenkova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
War Thunder

Igra je još u beti, a tenkovi su tek nedavno ubačeni tako da za sada možeš tenkove igrati samo s te dvije nacije, vjerojatno kasnije budu sve nacije imale i tenkove...A avioni protiv tenkova mogu igrati samo u Realistic battles, u arkadi ne mogu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
War Thunder

Kakav je prvi Tigar? kolko sam skužio jedan dio ljudi ga pljuje jel ga nešto gun zafrkava a i armor mu je slab a drugi dio ljudi  kazu da je odlican. Fali mi jos oko 15k pointsa za njega tako da.... Ni sam neznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: War Thunder
Kewin kaže...

Kakav je prvi Tigar? kolko sam skužio jedan dio ljudi ga pljuje jel ga nešto gun zafrkava a i armor mu je slab a drugi dio ljudi  kazu da je odlican. Fali mi jos oko 15k pointsa za njega tako da.... Ni sam neznam.

Meni se osobno nesviđa, u vecini slucajeva kad me netko pogodi bude ammo rack i poludim.
Svi ga lako probiju, cak sam pazio da budem sto dalje od neprijateljskih tenkova no opet me uspiju probiti.

ⰁⰅⰈ ⰆⰓⰕⰂⰅ ⰐⰅⰮⰀ ⰒⰓⰑⰮⰯⰅⰐⰅ
13 godina
Diplomirani pješak kaže...

i kaj treba da uđeš u OSRH i kaj se onda radi letite u squadovima ili su posebne bitke clanova? to ne znam jer otkad igram igram sam

U hangaru idi pod squadron,upiši OSRH i desni klik na njega-zatraži zahtjev!

Zahtjevamo da imaš mikrofon,te svakodnevno komuniciramo preko Dolby axion programa!

Igramo squadron battle,te smo redovno u squadronu.Snimamo filmiće,sudjelujemo u turnirima,te iste ponekada sami organiziramo!

Kewin kaže...

Moja procjena Tigera(prvoga),je da je dosta bugiran naspram realnosti.

Trom je,turret mu se slabo okreće,cannon mu zapinje o ona dva fara(zaista smješno)-što te često dovede u nezgodnu situaciju,užasno je slab na udarce odozada!

Ali,KV "puca ko kokica"kada ga Tiger zdere,uvjek idi face-to face na protivnika,jer je poprilično jak sprijeda(armor)-za udarce preko 500 m sa prijeda-gotovo je neuništiv!

Sve u svemu,moj savjet je,"kempaj" sa Tigrom,rokaj na daljinu,dobar je u tome,a izdržljiv da udarce na daljinu-biraj stockanu municiju-ona koja je teža (kg),jer čini se da radi veći damage od PZR granata-I NIKADA NIKOME NE OKREĆI TUR!Pa ćak niti protuavioncu!

Ovo za odabir granata je istina-barem kod mene,Švabski tenkovi bolji dmg rade sa stockanom municijom,dok su se programeri pobrinuli za svoje Ruse i napravili im granate toćno onako kako piše!

Također,Rusi-toćnije KV ekipa prima bolje udarce sa boka nego sprijeda,dok Švabe dobro podnose udarce sprijeda,a sve sve ostalo su zakinuti!

Opet su se Rusi pobrinuli da njihova nacija bude OP,poćevši od onoga maloga brzinca T50 koji rastura u svome tieru,pa sve do T44 koji je Chuck Norris u svome tieru!

15 godina
neaktivan
War Thunder

Jadnici vrat im se ukočio{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

Meni su puno bolji avioni od tankova!!!

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Napokon jedna normalna bitka s Tigrom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Njemci dobro primaju udarce sprijeda? Pantheri jedino i to samo donekle.

Sve ostale njemce one-shotam kroz prozor vozača ko ništa.

Tiger je brutalan, ali sa njim moraš igrati maksimalno proračunato. Trom, spor turret, ali probija sve živo. Ako se dobro pokrivaš, i paziš kako izviruješ možeš napraviti kaos u protivničkoj ekipi.

Makar meni je trenutno T34 (85) daleko najzabavniji tenk. Brz, okretan, dobro probija, i ima puno bolji reload od njemaca. Jedina mana mu je kao i svim rusima negativni nagib cijevi.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Koji se vrag događa s igrom danas?! Odigrao sam 3 runde i ubio cca. 15 aviona no od pola tih killova nisam dobio nikakve bodove. Piše "...shot down by leozjeee" ali ne dobivam bodove.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Koji se vrag događa s igrom danas?! Odigrao sam 3 runde i ubio cca. 15 aviona no od pola tih killova nisam dobio nikakve bodove. Piše "...shot down by leozjeee" ali ne dobivam bodove.

Ciljaj bolje{#}!

Leo,pa ti si u OSRH-u od drugoga mjeseca i još te nismo ćuli!

Šta je zapelo sa tim Dolbyem?

Ima nas svaki dan ko Rusa u sobi!

15 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/160243-newest-bug-anybody-else-had-this/ izgleda da je to neki novi bug... I meni se to dogadjalo.

15 godina
Milka30 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ciljaj bolje{#}!

Leo,pa ti si u OSRH-u od drugoga mjeseca i još te nismo ćuli!

Šta je zapelo sa tim Dolbyem?

Ima nas svaki dan ko Rusa u sobi!

Čuli ste me puno puta samo se ne sječaš valjda {#}

U zadnje vrijeme nisam dolazio na Dolby kad odigram 4-5 rundi i odem off, pa mi vas je mrsko uopće smetat za tih pol sata kaj igram xd

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
neaktivan
War Thunder

Meni ide napenis što je svaka druga mapa kursk

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 12:41 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
peroko kaže...

Meni ide napenis što je svaka druga mapa kursk

Meni opet Kursk je najomiljenija je mapa i jako rijetko ju dobijam!

Mrzim Karpate,pa ja jako cesto dobijam-to tako valjda ide!

Nisam danas igrao tenkice,ali jucer su uveli neprimjetno novotariju-nemogucnost respawna i tenkova i aviona u istoj bitci u realisticu.

To mi je ok,samo sto time avioni u tank battle-u padaju u zaborav,nitko ih više ne vozi!

Ali opet,ok je!

15 godina
neaktivan
War Thunder

Opčenito mape su za tenkove premale... Nije ništa čudno da tigar pogiblja ko prase pred kolinje. Treba  uvesti više mapa tipa Kursk jel nema smisla imati heavy tank na ovako malim mapama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Ma nemam ja ništa protiv kurska ali kad ti se svako malo vrti onda popi*diš

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Opčenito mape su za tenkove premale... Nije ništa čudno da tigar pogiblja ko prase pred kolinje. Treba  uvesti više mapa tipa Kursk jel nema smisla imati heavy tank na ovako malim mapama.

opčenito je mapa premalo

15 godina
neaktivan
War Thunder
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 19:35 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Naravno da ce biti više tank mapa,naveli su to na forumu!

Plus još što će biti mislim 5 mapa koje su napravili igraci preko CDK-a-koje naravno budu proglasene najboljma!

WT je igra koja je zaista kompleksna,spojiti avione i tenkove u jedno,je zaista heben posao,još kada dođu i brodići...

Beta je još uvjek,Gajin radi dobar posao,treba im dati više vremena!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Isprika na duplom postu,ali čini mi se kao primjereno!

Spomenuo sam CDK map editor...

Nisam primjetio da se govori o tome u ovoj temi,pa eto,ako se netko želi okušati u pravljenju mape za War Thunder i time pokupiti nagradu od 500 dolara,evo detaljnije na službenoj stranici!

Inaće,ja se ne mogu snaci u tome CDK-u,turotijala je malo koji konkretno objašnjavaju,kako zapravo poćeti sa kreiranjem mape!

Bilo bi jaaako ljepo da se naši programeri malo ukljuće u ovaj projekt i objave ovdje jedan tuts...onako detaljno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Jack Sparrow kaže...

{#}

Ako je ovo tvoj kill.....

PA POŠALjI ZA PLAY OF THE WEEK!!!

Svaka cast care!{#}

16 godina
Milka30 kaže...

Ako je ovo tvoj kill.....

PA POŠALjI ZA PLAY OF THE WEEK!!!

Svaka cast care!{#}

Ne nisam ja. To je neki lik s reddita.

15 godina
neaktivan
War Thunder

Vozikam se i pucam s tenkom i poberem metak u prednji štit i najedamput mi crkne motor {#} pošto sam tek kupio panzer IV ausf G i nemam djelove reko da vidim di su moji i onda sam skužio zašto nemogu dobit pobjedu.

Sudjelovo sam u custom bitki sa phlydaily-jem i bilo je epic :D 75 mm  derp battle :D  na 3:35 me napali sa svih strana {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 16:44 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Evo napokon moj prvi jet!

Iako je duugo bio otključan,nisam imao para da ga kupim+crew,uz to sam nemilice derao tenkiće i time trošio......

Preključer i jučer kao grom iz vedra neba Gajin me iznenadi sa 2 milje silvera,u dva dana zaredom po milju XD!

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 14:10 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Milka30 kaže...

Evo napokon moj prvi jet!

Iako je duugo bio otključan,nisam imao para da ga kupim+crew,uz to sam nemilice derao tenkiće i time trošio......

Preključer i jučer kao grom iz vedra neba Gajin me iznenadi sa 2 milje silvera,u dva dana zaredom po milju XD!

Lucker xd

15 godina
neaktivan
War Thunder

nije mi jasno, jesu li oni nerfali zaradu nakon matcha s ovim novim patchem?!?!?!? SVAKI j*beni put od tog patcha tonem sve vise i vise  u minus sa kreditima a igram sa 3-4lvl tenkovima. ovo nema smisla igrati vise. svaki puta budem u igri na prvim pozicijama a idem u minus.

Battlefield Fan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice