Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 246.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Nebi baš išlo da je je scav. 100% = 1% bolji, znaci probao samsa tipa 30% i bacalo je plavo konstantno u DZ ( lv30/DZlv31 )  kad sam kupio one zlatne štitnike za koljena sa 88% + 25% plus modovi pa na kraju oko 180% sad ista ruta baca cca 60% plave 40% ljubičaste, bos hito 2 ljubičasta ( brijem da on hiće svima ljubičaste ) ali hiću i više municije koliko sam skužio i više DZ kredita i daleko češće ili uvijek je 2PC a ne 1 itd..   - veča je šansa za ljubičaste da će biti puno češće a zlatni u DZ je brijem random i na njega baš ne utjece puno visoki scav. jer npr meni u DZ nije hitio još ni jedan zlatni u tipa 5-6sati DZ od kad imam tak visok scav.

Uglavnom imho 2 setupa treba imati, jedan za challenging a drugi za DZ  kaj se tice loot-a  jer na challenging i tak ideš na zlatni item na kraju... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ma sve se to na kraju svede na čistu sreću. Igram skoro 100h već i probao sam sa 150% scavenging gearom i sa 0% scavenging gearom. Kad sam probao s 0% dobio sam 3 žuta u 3 sata... a već 2 dana furam 150% na gearu pa nisam vidio ni jedan :)

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tom Clancy’s The Division PC
VooDooZg kaže...

Uglavnom imho 2 setupa treba imati, jedan za challenging a drugi za DZ  kaj se tice loot-a  jer na challenging i tak ideš na zlatni item na kraju... 

High-end item na kraju challenge misije je samo bonus. Jako mala šansa je da taj item bude ilvl 31, a Phoenix krediti su sigurni kao i crafting ilvl 31 high end opreme! (statsi te opreme su naravno RNG)

17 godina

Pom Pom Beanie, yeah! Ljubičasti po mogućnosti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

Ma sve se to na kraju svede na čistu sreću. Igram skoro 100h već i probao sam sa 150% scavenging gearom i sa 0% scavenging gearom. Kad sam probao s 0% dobio sam 3 žuta u 3 sata... a već 2 dana furam 150% na gearu pa nisam vidio ni jedan :)

Da se razumijemo, nije ni meni baš napeto stavljati mod +8/9 na scav. umjesto +112 na firearms npr  ali da cu uzeti opremu koja ima 88% scav umjesto npr zaštitu od flashbanga  budem ;)

17 godina
TomoR kaže...

Phoenix krediti su navodno account wide.

Mogao bih napraviti još kojeg lika da farmam ove daily hard misije ako ništa drugo.

Mislim da lik mora biti 30 jer sam jucer provel frenda sa level 6 i nije dobio nista. Dobio je tri levela jer je zavrsio misiju ali mu nije dalo kredite. Znaci tridesetka je must have, mozda 25 ili neki drugi ali na 6 i kasnije jos jednom probali level 9 nije nist dobil.

Mi imamo plan dici altove uz bustanje pa ako si za akciju mozemo dogovorit neki vikend i dici si likove. Radi se tak da je nas cetvero u timu i troje cisti misije gdi se onda X fast travelas na zadnjih par minuta te instant zavrsavas misiju. Na taj nacin hopas iz misije u misiju te minimiziras gubitak vremena. Troje busta jednoga i kroz pet sati bi morao biti level 30. Onda ponovimo za ostalo troje. Tlaka ali si mislim da je brze 4x po 5 sati nego solo. Kolko treba od 0 do 30 vise ili manje od 20 sati solo igre?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 15:39 (NEW_MAN).
17 godina
NEW_MAN kaže...
TomoR kaže...

Phoenix krediti su navodno account wide.

Mogao bih napraviti još kojeg lika da farmam ove daily hard misije ako ništa drugo.

Mislim da lik mora biti 30 jer sam jucer provel frenda sa level 6 i nije dobio nista. Dobio je tri levela jer je zavrsio misiju ali mu nije dalo kredite. Znaci tridesetka je must have, mozda 25 ili neki drugi ali na 6 i kasnije jos jednom probali level 9 nije nist dobil.

Mi imamo plan dici altove uz bustanje pa ako si za akciju mozemo dogovorit neki vikend i dici si likove. Radi se tak da je nas cetvero u timu i troje cisti misije gdi se onda X fast travelas na zadnjih par minuta te instant zavrsavas misiju. Na taj nacin hopas iz misije u misiju te minimiziras gubitak vremena. Troje busta jednoga i kroz pet sati bi morao biti level 30. Onda ponovimo za ostalo troje. Tlaka ali si mislim da je brze 4x po 5 sati nego solo. Kolko treba od 0 do 30 vise ili manje od 20 sati solo igre?

Naravno da lik mora biti lvl 30 da dobije Phoenixe. Ali na oba lika onda možeš raditi daily.

Kaže ekipa, da 30-ke dižu low levele na hard misijama da mogu za manje od 5 sati doći do lvl 30. Solo, ja mislim da sa svim što znaš o igri, manje od 15 sati bi trebalo biti dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 15:41 (TomoR).
17 godina

Hard ili obicnjak ne donosi nikakav bonus vrijedan gubljenja vremena. Bitno je kolko bodova dobijes na kraju misije. Onu sicu kaj dobis po 50 xp na mobovima nadoknadis kroz jedan side mission.

Na normal mogu doslovno protrcat kroz instancu, jedino kad stajem je za reload. Ono svi su oneshoot osim bossa na kojeg moram ispraznit okvir. Treba probat bar u paru jer mi se ne igra opet od nule solo i muci sa mobovima, lakse je ici ko turist dok pajdo cisti.

Ovaj vikend sam slobodan pa mozemo lupit u paru par sati ako budes mogao i imao volje. Meni se ne bude dalo jer bi radije sredil lika na 30 ali ako bude interesa onda mogu na nagovor lol

Super je kaj mozemo gear slat na druge likove pa je farmanje puno lakse, jedino kaj ne budemo imali talente i skilove ako ne rijesimo mini misije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 15:49 (NEW_MAN).
16 godina

Evo baš govorim Teknu da nam se više isplati svi 4 ići od 0-30 standardno (main misije / side misije za dostići lvl misija) jer treba cirka 12-13h total, nego 5h po boostu (5x4=20h).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Igra je dobila samo 6.7 od IGN-a. Koliko ja znam oni su znali cak i poklanjat ocijene, pa sam se jako zacudio sa ovim. Misljenja?

0 0 hvala 0
17 godina
Najbrze je troje dobiva bust a jedan busta. Znaci za pet sati ste troje 30 i onda jedan od vas mene busta ili na smjene svaki lupi sat i recimo cetrdeset minuta.

Sve ukupno ispod 10 sati ili do 10 sati za mene koji sam radil svih pet sati za vas troje. Budemo se dogovorili na ts na vecer. Isto tak se moze npr. ja vas troje bustam i traje pet sati i onda mene jedan busta ali jos dvoje ide sa mnom i to dvoje na kraju ima dva alta na 30! Zamisli ovo, onda jedan od to dvoje koji ima dva alta busta mene i tebe da mi dobijemo drugog alta a treci dobije treceg na 30!
Ok dosta pametovanja idem zavrsim kaj radim i doma da sto prije upalim igru.
17 godina
IvanDado kaže...

Igra je dobila samo 6.7 od IGN-a. Koliko ja znam oni su znali cak i poklanjat ocijene, pa sam se jako zacudio sa ovim. Misljenja?

PC Gamer je dao 68%... a X-Comu 2 koji je ultra dosadna igra, neoriginalna i reciklirana igra su dali 94% :-D

Ti reviewovi su čisto subjektivan dojam jednog jedinog čovjeka (i to i sami priznaju), pa se ocjena treba ignorirati jer neam neku baš relevantnu vrijednost.

12 godina
neaktivan

ja ne kuzim ove echo-e, aktivirao sam ih sve no medjutim jos uvijek mi ih kaze na mapi kao da su neaktivirani i kad dodjem do njih i aktiviram ih ponovno niti mi se ne broji, niti ne mogu pokupiti ih...

bug?

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LeftY_CRO kaže...

ja ne kuzim ove echo-e, aktivirao sam ih sve no medjutim jos uvijek mi ih kaze na mapi kao da su neaktivirani i kad dodjem do njih i aktiviram ih ponovno niti mi se ne broji, niti ne mogu pokupiti ih...

bug?

Da ja imam na mapi 3 komada još koja ne žele nestati... jedan koji mi nije ubrojao i dva koja jest.

Zabagirani su, dosta se ljudi žali.

12 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
LeftY_CRO kaže...

bug?

Da ja imam na mapi 3 komada još koja ne žele nestati... jedan koji mi nije ubrojao i dva koja jest.

Zabagirani su, dosta se ljudi žali.

yep, meni takodjer 3 "fale"

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
12 godina

danas sreo prvog čitera , teleporta se po mapi i ubija kroz zidove

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dok igram u grupi s ekipom uvijek imam frustrirajući lag kod movementa lika. Jel se nekom još dešava?

Npr, ako krene neka pucnjava stisnem tipku za trčanje u stranu npr. i dok ju pustim lik još par sekundi trči u tu stranu (sve ostalo je ok osim kretanja lika).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Boom #NOLIFE

P.S di jakne dobijem te kao nagradu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 1:16 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Boom #NOLIFE

Prilično sam siguran da ih dobiješ kod "The Rewards Claim Vendor" u glavnoj bazi :) 

edit: isprike na krivoj informaciji :)

Trenutno dva najdraža skina koja posjedujem:

1. Tigerstripe-Neon

Primjer 1 

Primjer 2

2. Multicam-Urban 

Primjer 1 

Primjer 2 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 8:00 (Baldurion).
12 godina
neaktivan
Baldurion kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Boom #NOLIFE

Prilično sam siguran da ih dobiješ kod "The Rewards Claim Vendor" u glavnoj bazi :) 

Trenutno dva najdraža skina koja posjedujem:

1. Tigerstripe-Neon

Primjer 1 

Primjer 2

2. Multicam-Urban 

Primjer 1 

Primjer 2 

prilicno si u krivu

jakne se dobe u inventory - apperance istog trena kad ti skoci obavijest da si rijesio sve

12 godina
protjeran

Ustanem U 6 ujutro da mogu odigrati prije posla , šta ti igra radi :) ovo Nisam radio od kada sam WOW igrao :D hahaha

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Disco!

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Adict kaže...

Ustanem U 6 ujutro da mogu odigrati prije posla , šta ti igra radi :) ovo Nisam radio od kada sam WOW igrao :D hahaha

Danas sam i ja upalio prije posla da vidim koji skin su stavili u ponudu.

16 godina
NEW_MAN kaže...
Adict kaže...

I? Koji je?

17 godina
mrsmith kaže...
NEW_MAN kaže...
Adict kaže...

I? Koji je?

Ne znam, ali sam ga kupio!

15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Najbrze je troje dobiva bust a jedan busta. Znaci za pet sati ste troje 30 i onda jedan od vas mene busta ili na smjene svaki lupi sat i recimo cetrdeset minuta.

Sve ukupno ispod 10 sati ili do 10 sati za mene koji sam radil svih pet sati za vas troje. Budemo se dogovorili na ts na vecer. Isto tak se moze npr. ja vas troje bustam i traje pet sati i onda mene jedan busta ali jos dvoje ide sa mnom i to dvoje na kraju ima dva alta na 30! Zamisli ovo, onda jedan od to dvoje koji ima dva alta busta mene i tebe da mi dobijemo drugog alta a treci dobije treceg na 30!
Ok dosta pametovanja idem zavrsim kaj radim i doma da sto prije upalim igru.

Nisam pročitao ovaj post prije nego što sam jučer došao online, pa nisam baš skužio na što si mislio. Uglavnom dignuti chara od lvl 1-30 za oko 5h je moguće samo ako te boostaju 3 x lvl30 lika! Ta tri high lvl igrača se raštrkaju po mapi i svaki riješava po jednu high lvl misiju. Prije samog završetka misije low lvl se teleporta na svakog od njih i pokupi reward! (rinse and repeat). Znači ako boosta jedan player onda je to 3x više vremena :(

Btw. ovo mi se dogodilo sinoć prije nego što smo išli off....

Bio sam milimetar udaljen od ranka 49 u DZ-u kad sam se uputio prema izlazu da sortiram stash. Protrčim kraj nekog balavca koji mi počne psovat majku itd. (da me isprovocira tj. navuče me da ga upucam i postanem rogue), odlučim stati i izredam mu ih par, te nakon nekoliko minuta lik skuži da ga ne hebem i počne se udaljavati (u međuvremenu ja mjenjam signature u survivor link i pripremam se za slijedeće :)). Cilj je bio upucati ga kad bude na sigurnoj udaljenosti čisto da postanem rogue onih 18-20sec, upaliti survivor link (tj. 30% movement speed / 80% dmg reduction) i nestati :D (tj. trollati ga nakon što je on pokušao mene!) Uglavnom, slijedeće se dogodi u 2 sekunde:  upucam ga, postanem rogue, upalim survivor link, okrenem se da bacim pedalu u suprotnom smjeru i šta se onda dogodi??? Dobijem d/c.......... Logiram se natrag u igru, char mi leži mrtav, rank je 47 (99% u ranku 47), fali mi 100k DZ funds-a....

(Upoznat sam s činjenicom da prilikom d/c-a char ostaje na serveru nekoliko sekundi i ne, router nije resetirao IP u tom trenutnu! Baš imam sreće....)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 9:42 (Teknokyo).
17 godina
Multicam - Urban
http://imgur.com/sPNVFHi
16 godina
NEW_MAN kaže...
Multicam - Urban
http://imgur.com/sPNVFHi

Uuuu dobar dobar! Taman za ovaj Urban Marine outfit koji nosim :D

17 godina

Ja sam potrošio sve DZ fundse, pa nek me ubiju! Te je ionako relativno lako nafarmat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice