TitanFall

poruka: 764
|
čitano: 79.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
TitanFall

Ja redovno skocim na zid koji je udaljeniji malo vise,samo da bi spao ko noob i glavom udario u njega :)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: TitanFall
Wack kaže...

Ja redovno skocim na zid koji je udaljeniji malo vise,samo da bi spao ko noob i glavom udario u njega :)

Mene muči duljina jumpa, nekad sa wallruna ne pokupim onaj boost kako spada, previše usporim u zraku i ne doskočim do drugog zida, i onda failam, ispadnem iz žiže i dolazim akd je fajt već gotov.

Btw. sačma je bolest, uključiš stim i kao na drogama samo pump pump hehe a znam kako rageam ja kad me tako skinu pa sad nek vide i oni :)

I smrat pistol fegeti, fuck off :)

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
TitanFall

Svi trljaju ruke Microsoft, Ea i Respawn, xbox one; udvostručena prodaja u titanfall bundleu.

I jedan odličan smg run, lol, kako je lik opičen.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 23:52 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Fantastična igra.

Od kada sam krenuo igrati sa x360 kontrolerom "učinkovitost" mi je narasla za 100 %..nekako mi je prirodnije, osobito s kretanjem. Imam osjećaj da je puno fluidnije.

Definitivno je pomoglo i što sam krenuo razmišljati o igri kao o nekoj vrsti platformera, ajmo reć mirrors edge s mechovima, s daleko boljim napucavanjem.

Otkad si zamisliš da je slijetanje na pod instant death odmah bolje ide :-)

Kempanja nema/uglavnom, i fala dragom bogu za to.

Najviše sam na attrition(deathmatch) i hardpoint(zauzimanje i držanje pozicija)

Tko igra slobodno me dodajte!

PSN,STEAM,ORIGIN id: denchija
15 godina
neaktivan
TitanFall

kako ide postupak ako se nekom sa kontakt liste želiš pridružiti? Vidio sam samo ingame opciju Invite friend (taj dio mi je jasan), ali suprotan smjer, pretpostavljam da se nemoguće spojiti na nekoga tko već igra?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zura kaže...

kako ide postupak ako se nekom sa kontakt liste želiš pridružiti? Vidio sam samo ingame opciju Invite friend (taj dio mi je jasan), ali suprotan smjer, pretpostavljam da se nemoguće spojiti na nekoga tko već igra?

Taj mora izaći iz igre u lobby da mu se možeš pridružiti {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
denchija kaže...

Fantastična igra.

Od kada sam krenuo igrati sa x360 kontrolerom "učinkovitost" mi je narasla za 100 %..nekako mi je prirodnije, osobito s kretanjem. Imam osjećaj da je puno fluidnije.

Definitivno je pomoglo i što sam krenuo razmišljati o igri kao o nekoj vrsti platformera, ajmo reć mirrors edge s mechovima, s daleko boljim napucavanjem.

Otkad si zamisliš da je slijetanje na pod instant death odmah bolje ide :-)

Kempanja nema/uglavnom, i fala dragom bogu za to.

Najviše sam na attrition(deathmatch) i hardpoint(zauzimanje i držanje pozicija)

Tko igra slobodno me dodajte!

Dali kad prikopčaš xbox kontroler na PC možeš upaliti aim assist za njega ili?

Znam da igra ima neki aim assist ukomponiran u igru, ali nisam ziher dali se može paliti kad si na kontroleru.

I baš ću te morati dodati da vidim kolika ti je učinkovitost na tom kontroleru naspram nas sa mišem i tipkama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 12:49 (fila2208).
12 godina
neaktivan
TitanFall
Da ti budem iskren,samo sam uključio kontroler,nisam po postavkama čačkao,samo osjetljivost na high stavio a ostalo po defaultu. p.s.Ne razumijem čemu ovi palčevi dolje,vrijeđa li se netko zbog mojih riječi ili što? To je samo moje subjektivno stajalište. Dolazim s killzonea s ps4 i vec sam navikao na kontroler(tamo niti nema aim assista) Ne hvalisam se niti išta takvo. Imam još puno pure za pojesti sto se prakse u ovoj igri tiče
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 13:02 (denchija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
denchija kaže...
Da ti budem iskren,samo sam uključio kontroler,nisam po postavkama čačkao,samo osjetljivost na high stavio a ostalo po defaultu. p.s.Ne razumijem čemu ovi palčevi dolje,vrijeđa li se netko zbog mojih riječi ili što? To je samo moje subjektivno stajalište.

Nemam pojma, možda ti ljudi ne vjeruju za povećanje učinkovistosti...jer ono, iskusni miš i tipke pojedu kontrolera any day of the week :)

12 godina
neaktivan
Slažem se,nisam niti tvrdio da je ovo bolja solucija. Meni je definitivno ugodnije za igrati,usprkos tome sto nema sanse da izvedem savrseni headshot ili izvedem munjevit okret kao na tipkovnici i mišu. Ne težim tome već čistoj zabavi i ne nerviram se previše ako me i obični grunt melee kicka
13 godina

svakaa ti dala onda

ja da moram igrati na kontroleru ja bi ga pokido za 10 minuta. sama cinjenica da bi svi oko mene skakali i izvodili brze okrete i štatijaznam a ja nebi to mogao bilo bi previše za mene.

12 godina
neaktivan
TitanFall
Ništa,ajmo se svi nac na kojoj partiji..ono,čisto radi statističke usporedbe:-) Ali prvo moram u sadnju krompira. See you laterz
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

10 godina
fila2208 kaže...
Wack kaže...

Mene muči duljina jumpa, nekad sa wallruna ne pokupim onaj boost kako spada, previše usporim u zraku i ne doskočim do drugog zida, i onda failam, ispadnem iz žiže i dolazim akd je fajt već gotov.

Btw. sačma je bolest, uključiš stim i kao na drogama samo pump pump hehe a znam kako rageam ja kad me tako skinu pa sad nek vide i oni :)

Procitah tip na loading screenu,tocno u sekundi kad dotaknes povrsinu treba da jumpas za full efeket novoga jumpa.
Ulglavnom jos sam los sa wall runningom ali ucim se polako. 

14 godina
Wack kaže...
fila2208 kaže...
Wack kaže...

Procitah tip na loading screenu,tocno u sekundi kad dotaknes povrsinu treba da jumpas za full efeket novoga jumpa.
Ulglavnom jos sam los sa wall runningom ali ucim se polako. 

Da, što dulje runaš usporavaš, trebaš se samo odbijati a kad si na zemlji onda bunnyhopaš do novog wallruna.

Odradio sam par puta full wallrun sa par killova, brutalan osjećaj, kao da si na adrenalinu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 14:24 (fila2208).
10 godina
TitanFall

Da osjecaj je super kad uspijes izvesti neki dobar kill sa wall runanjem,a isto tako bude situacija kad i ja i protivnik uzmemo skakati i kaciti se gdje stignemo,pa se ispuca 2-3 sanzera prije nego netko mrtav padne :)

0 0 hvala 0
14 godina
Wack kaže...

Da osjecaj je super kad uspijes izvesti neki dobar kill sa wall runanjem,a isto tako bude situacija kad i ja i protivnik uzmemo skakati i kaciti se gdje stignemo,pa se ispuca 2-3 sanzera prije nego netko mrtav padne :)

frka panika hehe

najbolje onda sačmica i ko živ ko mrtav :)

15 godina
TitanFall

16 BIT TITANFALL 

0 0 hvala 0
10 godina
TitanFall

Podsjeca me na onu igru sa PS1,kako se zvala....Metal Slug mislim to sam igrao kao manijak.

1 0 hvala 0
15 godina
TitanFall

TITANFALL - naši prvi dojmovi, dobro i loše | HCL.hr

TITANFALL - igramo najzabavniji mod u igri, CTF | HCL.hr 

6 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
TitanFall

Pozdrav ljudi evo ja rokam vec duljhe vrime na Prestige 4 pa ako hoce ko nek se pridruzi dodajte me na frend listu Origin PC: crni20zd

0 0 hvala 0
14 godina
TitanFall

Balans oružja u igri je lol.

Svi su carabin, smg, i neki šotice te smart, ostalo se ništa ne fura. Hemlok i g2a4 su prilično beskorisni.

Ja sam dobio regen chlng plasma railgun kills, to će bome potrajati...isto shit weapon pokraj 40mm, triple threata i chainguna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
TitanFall
Ima li koja dobra dusa koja bi mi posudila Titanfall cisto da probam igru,ako ga neko ne koristi a ima ga za PC :D Zahvaljujem
Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bartaul kaže...
Ima li koja dobra dusa koja bi mi posudila Titanfall cisto da probam igru,ako ga neko ne koristi a ima ga za PC :D Zahvaljujem

Pa neće neko bezveze kupovat igru da ju kasnije "ne koristi" {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
11 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Bartaul kaže...

Pa neće neko bezveze kupovat igru da ju kasnije "ne koristi" {#}

Znam ali uvijek se moze naci neko :D

Nothing is true,everything is permitted.
13 godina
TitanFall

Ovo je reklama :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hmm, ako me uvuče unutra kad dođem blizu, onda da. Manje od tog ne priznajem {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ti cyber visiš ovdje a igru ne igraš...sram te isti bilo {#}

13 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pripreme za buducnost :)

Pratim i Planetside 2.

Ono.. ako useru BF do kraja :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pripreme za buducnost :)

Pratim i Planetside 2.

Ono.. ako useru BF do kraja :)

Ahaha, kakav lik, dakle ono bf uber alles, ali za svaki slučaj pratim ostale fpsove i ekipu da se mogu prebacit.

Dobra, dobra {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice