Instaliro sam igru s bugovog dvd-a i sve radi, ali me živcira to što se svaki put moram spojiti na internet da bi ju igro!!!
Ako neko ima neko rješenje za ovo nek se javi!!!
Instaliro sam igru s bugovog dvd-a i sve radi, ali me živcira to što se svaki put moram spojiti na internet da bi ju igro!!!
Ako neko ima neko rješenje za ovo nek se javi!!!
Nazalost nemam rjesenje ali imam problem sa spajanjem na net..naime, kada sam spojen na net i pokrenem igru svejedno dobijem poruku da se moram spojit na net - naravno, ne mogu pokrenuti igru..gledao sam firewall, sve izgleda ok, inace mi net radi normalno, uopce ne kuzim u cemu je problem..nadam se da nisam previdio nesto jako ocito
baš tako je i meni bilo, ali nakon malo prčkanja po firewallu sad je mogu normalno igrat.
inače, igra je totalno bolesna i zastrašujuća.... ja sam je htio igrat po mraku i sa slušalicama u full doživljaju, i već nakon 40 sekundi sam odustao. već me i muzika na main menu-u šokirala da nisam mogao ni spavat.... sad je igram samo uz svjetlo.....
Molim vas za odgovor na ovaj problem.
Instalirao sam free ediciju The Sufferinga i kad želim ući u The Suffering, kaže da nisam spojen na internet (a jesam).
Čak sam i reinstalirao igru i opet ništa. Molim vas za pomoć.
Instalirao sam free ediciju The Sufferinga i kad želim ući u The Suffering, kaže da nisam spojen na internet (a jesam).
Aj probaj si isključit modem pa onda probaj uć u igru,pa javi..?
Aj probaj si isključit modem pa onda probaj uć u igru,pa javi..?
Nope, isto ništa.
firewall?
firewall?
Isključen. Ništa.
firewall?
Isključen. Ništa.
to sam i ja mislio. i onda kad sam ga uključio me je pitao smije li dati pristup sufferingu. probaj ga uključit,, meni pomoglo