The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Baš igram ovih dana Witchera II pa jbt igra izgleda ko next gen, pa se pitam kak će tek Witcher III izgledat?

Al toliko sitnih detalja ima u dvojci, dovoljno je samo stati i gledati ponašanje ljudi, djece pa čak se i čudovišta međusobno napadaju (ko i u jedinici). Igra mi također ima dobre side questove i vjerujem da se igra može dugo igrat ako se prelaze i side misije.

Bravo Poljaci, pokazali ste EA-u i ostaloj bagri kako se treba radit igra. U Witcher 1 predobrar, dvojka također. A III vjerojatno isto :D

E da i Witcher II itekako zaslužuje 18 + rating {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 19:39 (Praetorian1).
Moj PC  
9 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Re: The Witcher 2
Praetorian1 kaže...

Baš igram ovih dana Witchera II pa jbt igra izgleda ko next gen, pa se pitam kak će tek Witcher III izgledat?

Al toliko sitnih detalja ima u dvojci, dovoljno je samo stati i gledati ponašanje ljudi, djece pa čak se i čudovišta međusobno napadaju (ko i u jedinici). Igra mi također ima dobre side questove i vjerujem da se igra može dugo igrat ako se prelaze i side misije.

Bravo Poljaci, pokazali ste EA-u i ostaloj bagri kako se treba radit igra. U Witcher 1 predobrar, dvojka također. A III vjerojatno isto :D

E da i Witcher II itekako zaslužuje 18 + rating {#}

Konačno u nečemu da se složim s tobom... Igra razbija. Ono u čemu ovaj Witcher sija jesu izbori tokom priče koji nisu nimalo bezazleni i u ogromnoj meri utiču na svet oko nas, akcioni gameplay je takođe za destku, a grafiku nema potrebe da komentarišem... Trojka ako bude dvojka u otvorenom nelinearnom svetu, teško da će se ikada napraviti bolji RPG... Ja lično stavljam Fallout 4 u prvi plan za moje iščekivanje, jer je i Fallout 3 igra super i veliki sam fan, a takođe ima izbora koji utiču na gameplay (setite se onog ludaka koji želi dići megaton u vazduh) Inače, Witcher 2 me je oduševio i raznolikošću questova... Opet kažem, sjajna igra.

15 godina
Comi123 kaže...
Inače, Witcher 2 me je oduševio i raznolikošću questova... Opet kažem, sjajna igra.

I mene. Najviše mi je u sjećanju onaj side quest s izgorjelom ludnicom. Priča, dnevnici, jeziva atmosfera, likovi u toj situaciji čine takve questove pamtljivima i takvi dobri questovi nedostaju igrama.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
17 godina

opet sam krenuo igrat witchera i svaki put kad biram ili iorveth ili roche, uvik mi nekako bolje prija roche. mozda da sam se u prvoj igi odlucio za scoia'tael onda iorveths path. medutim scoia'tael mi nikad nije bila draga.

a import save je neutral path, adda alive, skoro kao default

al interesantno ako se odlucis dat mac iorvethu kad je prva bitka sa lethom onda se to gleda kao iorveth path i kasnije dobijes druge informacije preko megascope-a i sile-inoj sobi (ne bude dethmold nego phillipa), sto je samo po sebi nelogicno jer kasnije, bez obzira sto si dao mac iorvethu odlucujes da li zelis odabrati roche-a ili iorveth-a.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
odjavljen
The Witcher 2

Kako ova igra razvaljuje... Što je više igram, više mi se sviđa... Postavljam je u kategoriju mojih top igara. Ovo je serijal koji se od sada pa ubuduće mora poštovati i pratiti...

2 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...
null kaže...

Dali ima tko od scoia'tael ili neutral path iz TW1 save? Svaki put sam prosao Order-a path.

imas na witcher nexus saved games

nemogu se registrirati na nexus, uvijek dobijem ovu poruku "You are not permitted to register a user account with this community." Neko rjesenje? Možeš mi dat acc?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 1:07 (null).
15 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Kako ova igra razvaljuje... Što je više igram, više mi se sviđa... Postavljam je u kategoriju mojih top igara. Ovo je serijal koji se od sada pa ubuduće mora poštovati i pratiti...

Definitivno. Ja sam još u Flotsamu, trudim se prelazit side questove. Sad sam ih dosta prešao pa idem malo na main quest. 

Na kojoj težini igraš? ja na normal. Taman mi je, moram koristit napitke, zamke i bombe. Nije preteško da se bezveze živciram, a nije ni prelagano.

15 godina
Praetorian1 kaže...
Comi123 kaže...

Definitivno. Ja sam još u Flotsamu, trudim se prelazit side questove. Sad sam ih dosta prešao pa idem malo na main quest. 

Na kojoj težini igraš? ja na normal. Taman mi je, moram koristit napitke, zamke i bombe. Nije preteško da se bezveze živciram, a nije ni prelagano.

Ja igram na Dark. Sad sam poceo Ch1, vec sam jednom prosao igru i kad sam drugi put prolazio dosao sam na oko 85-90%. Instalirao sam mod Full Combat rebalance 1.2 (od njihovog zaposlenika). Mod čini borbu jos bolje fluidnom, ali sam skuzio da neprijatelji(to su stražari i vojnici) nekad samo stoje i neznaju sto da rade ili idu nekamo bezveze. Sad neznam dal ce se to događati i s monsterima. Čitao sam dosta da je bilo problema s skill tree-om i itemima, ali do toga cu sad doci kad malo prođem po Flotsam-u.

13 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...
Comi123 kaže...

Isti smo što se načina igranja tiče! I ja sam u Flotsamu i prelazim side questove i po malo main. Reći ću ti (ako ti je prvi put da igraš) igra je sve zanimljivija i zanimljivija što se questova tiče, ludilo pravo. Ja igram na Hard, jer valjda ima pet nivoa težine a ovaj je treći, tako da sam hteo naći neki balans da to bude nešto srednje. Nije nimalo lako i zahteva taktiziranje i strpljenje, moraš naučiti kako određeni neprijatelji igraju, svaki put me odvale i više puta dok ne pronađem određenu taktiku, što ti kažeš zamke, bombe, magija, dodžovanje, skakanje u stranu... Koji si "put" odlučio unaprediti? Ja sam za dobro baratanje swordovima.

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Prvi put prelazim da. Ja se nisam odlučio još za nijednu specijalnost, znači razvijam sve po malo. Al bome je atmosfera odlična, čitao sam po netu da je nekima puno lošija od jedinice. Meni je odlična kao i u jedinici,

Btw

sad se borim protiv onog Kingslayera, teško je jer nisam uspio popit naptike...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Prvi put prelazim da. Ja se nisam odlučio još za nijednu specijalnost, znači razvijam sve po malo. Al bome je atmosfera odlična, čitao sam po netu da je nekima puno lošija od jedinice. Meni je odlična kao i u jedinici,

Btw

ne bih preporucio da sve po malo stavljas. za pocetak, dok pohvatas konce, najbitnije je ulagat sve u swordsmanship, koji je po meni i najbolji path za bilo koji difficulty. footwork je must have.

alchemy je vise kao support, npr harvester i specialization: poitons.

sto se tice magic, to je samo po sebi jasno sta radi, samo je u mene problem taj sa quenom. cim ga cast-as, vigor se vise ne puni, nego ga moras ponistiti (najcesce da te netko udari ili stanes na zamku). tako da od sign-ova najvise koristim igni i aard, tu i tamo yrden i to je to. ajmo rec quen bi bio dobar protiv kayrana, ali kad igras na dark, kayran napada je 1-shott, tako da quen je vise-manje beskoristan

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 16:10 (Obi Wan).
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Praetorian1 kaže...

Btw

ajmo rec quen bi bio dobar protiv kayrana, ali kad igras na dark, kayran napada je 1-shott, tako da quen je vise-manje beskoristan

Uuuuu ja neznam kako bi bez quena prošao onaj dio u Nilfgaardian kampu dok spašavaš Tris (na Dark težini ili nedaj bože na Insane{#}). Jbt lete na tebe više nego curice na Biebera!

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina

pa nisam imao problema sa dark difficulty... samo na pocetku dok ne napravim blasphemer's gear set. poslije je walk in the park. dovoljno je samo da oba sworda napravis iz seta i na konju si

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Praetorian1 kaže...

Btw

ne bih preporucio da sve po malo stavljas. za pocetak, dok pohvatas konce, najbitnije je ulagat sve u swordsmanship, koji je po meni i najbolji path za bilo koji difficulty. footwork je must have.

alchemy je vise kao support, npr harvester i specialization: poitons.

sto se tice magic, to je samo po sebi jasno sta radi, samo je u mene problem taj sa quenom. cim ga cast-as, vigor se vise ne puni, nego ga moras ponistiti (najcesce da te netko udari ili stanes na zamku). tako da od sign-ova najvise koristim igni i aard, tu i tamo yrden i to je to. ajmo rec quen bi bio dobar protiv kayrana, ali kad igras na dark, kayran napada je 1-shott, tako da quen je vise-manje beskoristan

Evo razvio sam footwork, jbt šta je sad Geralt brži. Ovo je uistinu must have! Sad sam prikraju prvog chaptera i stvari se zakuhavaju.

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pa nisam imao problema sa dark difficulty... samo na pocetku dok ne napravim blasphemer's gear set. poslije je walk in the park. dovoljno je samo da oba sworda napravis iz seta i na konju si

Prešao sam igru valjda 9 puta i ne sjećam se da sam ikad u toj fazi sklopio cijeli set.

Za swordsmanship tree je bilo potrebno dobro manevriranje dok za magic tree nisam morao biti nešto posebno oprezan baš zbog Quena.

Imao sam dosta vigora u rezervi, nadograđeni Quen i onaj skill gdje im se dmg natrag reflektira, a kad bih bio stjeran u kut tu je poslužio Aard.

Tako da mi se adrenalin brzo punio, a kada bih bacio onaj Heliotrope sign to je išlo još brže{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 18:04 (AA-d00d).
13 godina
odjavljen
The Witcher 2

Imao sam blizu tri hiljade golda, a sada nemam ni sto... {#} Najviše para otišlo za opremu, i još na {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Stigo sam u Chapter II. Sad sam u onom kampu.

I sad sam se i ja fokusirao na sword da razvijam pa ćemo vidjet kak će to funkcionirat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Stigo sam u Chapter II. Sad sam u onom kampu.

I sad sam se i ja fokusirao na sword da razvijam pa ćemo vidjet kak će to funkcionirat.

Dalje ne otkrivaj sta radis.

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Potrošio sam više od pola orena na kurve i novu frizuru i sad mi fali za novi oklop.

Idem poslat Poljacima email za support da mi vrate orene :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

Potrošio sam više od pola orena na kurve i novu frizuru i sad mi fali za novi oklop.

Idem poslat Poljacima email za support da mi vrate orene :D

Žene puno troše {#}

12 godina
The Witcher 2

Ipak mi je 1 dio Witchera bio bolji,ali posto cu 3icu,sigurno zaigrati,mislim da je vrjeme da prodjem i 2icu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 22:10 (Endymon).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Endymon kaže...

Ipak mi je 1 dio Eitchera bio bolji,ali posto cu 3icu,sigurno zaigrati,mislim da je vrjeme da prodjem i 2icu...

Pređi. Definitivno se isplati. Nisam znao da i Poljaci znaju napraviti ovako dobru supu...

13 godina

i ja opet witchera poceo igrat. naime nisam nikad zavrsio dvojku,combat mi se baš ne svidja nešto...

ali, goddamn, pacing igre je strašan,kao i priča i sami storytelling. znaju napraviti immersive svijet nema šta.

zaboravio sam kolko je ugodno naletit na dobar RPG.  samo eto,nemre sve biti po mom ćejfu (combat) :))

17 godina
Rocinante2112 kaže...

i ja opet witchera poceo igrat. naime nisam nikad zavrsio dvojku,combat mi se baš ne svidja nešto...

ali, goddamn, pacing igre je strašan,kao i priča i sami storytelling. znaju napraviti immersive svijet nema šta.

zaboravio sam kolko je ugodno naletit na dobar RPG.  samo eto,nemre sve biti po mom ćejfu (combat) :))

imas combat rebalanced mod od lika koji radi u cdprojekt-u pa probaj to

13 godina
Obi Wan kaže...
Rocinante2112 kaže...

imas combat rebalanced mod od lika koji radi u cdprojekt-u pa probaj to

mhm ,vidio sam to. probacu :)

13 godina
odjavljen
The Witcher 2

Pitanje za one koji su već prešli igru. Za one koji nisu, pažnja: "SPOILER"

Kako spasiti Triss od onog ludaka kingslayera? Trenutno sam završio prvi deo i sad sam u onom gde igru počinjem s nekim kraljem, to je valjda chapter 2, jel to lokacija koju igra nameće ili sam mogu birati? Kratko rečeno jel chapter 2 treba ovako da počne? Izabrao sam Vernon Roche-a za saradnika, glupo mi bilo da ga izdam i odem za onim elfovima...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Pitanje za one koji su već prešli igru. Za one koji nisu, pažnja: "SPOILER"

Kako spasiti Triss od onog ludaka kingslayera? Trenutno sam završio prvi deo i sad sam u onom gde igru počinjem s nekim kraljem, to je valjda chapter 2, jel to lokacija koju igra nameće ili sam mogu birati? Kratko rečeno jel chapter 2 treba ovako da počne? Izabrao sam Vernon Roche-a za saradnika, glupo mi bilo da ga izdam i odem za onim elfovima...

Tak je i kod mene, a kolko vidim i isti smo put odabrali.

Pa ja mislim da chaper II tak počinje, nemoš mijenjat.

13 godina
neaktivan
The Witcher 2

Počne tako za dotičnu osobu, za ovu drugu je chapter 2 potpuno drukčiji, s drugim likovima, lokacijom, questovima, radnjom, sve drukčije. Što se tiče curke, sve u svoje vrijeme :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 20:56 (Lopoc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kako mi dize tlak ovi dice poker. zasto nisu ostavili isti format kao u jedinici?

13 godina

moram priznat the witcher 2 je igretina.

ali...combat :( boze dragi.

cak i sa modom jos je gore (auto parry) itd...

bez moda combat se svodi na valjanje po podu 80% vremena i udaranje protivnika u ledja 90% vremena. tu i tamo parry i to je to. dinamike ikakve,samo roll,roll rolll roll,trap,sign,roll...

priča je vrhunska,cak i sam osjecaj igre dok se hoda po gradu,istrazuje itd...totalni badass.onako kako RPG treba izgledati.fakat ljudi koji su radili to su talentirani i kapa dole. nisam dugo tako u svijet bio uvučen.

fala bogu combata nema previše u igri pa pokusavam izbjec sto je više moguce.. (cak i oni blesavi fight qte mi idu na zivce...) totalno je unresponsive fight,nekad i totalni bullshit sto se hitrega tiče.

iskreno se nadam da ce trojka imat poboljsanja,tj. totalni revamp fightanja,ne ocekujem nista prejednostavno i hack and slashy ali boze moj,ovako kako sada je izgleda bezveze. kad gledas nekoga kako igra non stop se valja po podu i udara ko gerila i tako 7x da jedan protivnik padne. štoviše s fajtanjem problema nemam i rijetko umirem,ali cijeli taj sistem je jednostavno presmijesan i totalno promašen (imho).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice