The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.451.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

Evo mog Nightgale Archera, po meni najbolji armor na igri! Taj armor nosam jos od nizih levela i necu ga nikad zamjeniti!

Nightgale armor + Shadowrun Nightgale armor + Shadowrun
Darko
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 22:23 (DarkoKwon).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Jasm napimplao nedavno svog maga Teliara na lvl 81 imadem onu knjigu Walking Dreams (uz čiju pomoć mogu resetirat perkove), tak da sam napokon složio najbolje od najboljeg za magiju i izostavio suvišne stvari. Ostalo mi je 25 nepotrošenih perkova i razmišljam da si full popunim Alchemy (15) i Smithing (10), a onda manufaktura dok ne zgrnem prvi milijun zlatnika. Šta kažete na ideju?
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
13 godina
DarkoKwon kaže...

Evo mog Nightgale Archera, po meni najbolji armor na igri! Taj armor nosam jos od nizih levela i necu ga nikad zamjeniti!

taj Nightgale armor mi malo vuče na assassin's creed :D

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
13 godina
odjavljen
sylar951 kaže...
DarkoKwon kaže...

Meni vise lici na gospodar prstenova, na one nazgule :)

Darko
14 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže...
sylar951 kaže...
DarkoKwon kaže...

Meni vise lici na gospodar prstenova, na one nazgule :)

zakon je armor,nesto slicno sam imao u Oblivionu dobio od dark brotherhooda

15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Odličan armor. Čak je i scarry + konj s crvenim očima = Win

17 godina

nisam uopce znao da oni vampiri sta napadaju gradove mogu ubit neke npc-ove kao npr u whiterun-u onu zensku blacksmith na vratima ili lik iz general store-a

na koji nacin se to moze sprijecit da se slucajno ne bi dogodilo da mi ubiju nekog quest givera ili npc-a bitnog za quest bez zavrsavanja main questa iz dawnguarda?

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 15:13 (Obi Wan).
14 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...

nisam uopce znao da oni vampiri sta napadaju gradove mogu ubit neke npc-ove kao npr u whiterun-u onu zensku blacksmith na vratima ili lik iz general store-a

na koji nacin se to moze sprijecit da se slucajno ne bi dogodilo da mi ubiju nekog quest givera ili npc-a bitnog za quest bez zavrsavanja main questa iz dawnguarda?

koliko znam skyrim ima neki dinamicni sustav sa questovima,tako ako ubiju onoga tko je bitan quest giver postaje drugi npc,pisalo se nesto o tome prije izlaska same igre

17 godina
Nitro233 kaže...
Obi Wan kaže...

koliko znam skyrim ima neki dinamicni sustav sa questovima,tako ako ubiju onoga tko je bitan quest giver postaje drugi npc,pisalo se nesto o tome prije izlaska same igre

to je ok al ako se ovi napadi vampira budu desavali precesto onda ce se cijeli grad pretvorit u ghost town jer kako dizes level i postajes jaci tako i vampiri paralelno s tobom postaju jaci pa ih npc-evi teze ubijaju

jedino mi pada na pamet da plug-in iskljucim do onog trenutka kad sve zavrsim al problem je taj sto sam zelio da imat to ukljuceno od pocetka tako da mogu koristit crossbow i pravit strijele sam sebi.

edit: evo sva sreca nasao sam mod koji to sprijecava. to se jedino dogada po noci kad igrac ude u grad, znaci ako niste usli u gradove prije nema straha od smrti npc-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 15:44 (Obi Wan).
13 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...
Nitro233 kaže...
Obi Wan kaže...

to je ok al ako se ovi napadi vampira budu desavali precesto onda ce se cijeli grad pretvorit u ghost town jer kako dizes level i postajes jaci tako i vampiri paralelno s tobom postaju jaci pa ih npc-evi teze ubijaju

jedino mi pada na pamet da plug-in iskljucim do onog trenutka kad sve zavrsim al problem je taj sto sam zelio da imat to ukljuceno od pocetka tako da mogu koristit crossbow i pravit strijele sam sebi.

edit: evo sva sreca nasao sam mod koji to sprijecava. to se jedino dogada po noci kad igrac ude u grad, znaci ako niste usli u gradove prije nema straha od smrti npc-a

Mislim kada rijesis Downgard DLC questove da te vampiri prestanu napadati.

Darko
17 godina

ne bih zelio citirat sebe ali vec sam napisao da znam kad to zavrsava medutim zelim crossbow odmah a main quest necu niti dirat. malo bolje procitaj prije nego sto napises odgovor

16 godina
neaktivan
Ja sam evo lvl 81 manga i ne znam kaj su to vampiri. Samo dobar tajming uz odmaranje na pravim mjestima i nemaš brige oko krvopija.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
13 godina
Praetorian1 kaže...

konj s crvenim očima

Nije li taj Shadowmare konj iz Obliviona što ti da Lucian Lachance kad napreduješ u Dark Brotherhood-u..?

Jako mi se sviđa što Skyrim sadrži dosta referenca iz ranijih serijala... neki dan sam rješavao quest kad se skupljaju dijelovi od Mehrunes Razor-a, a to je bio inače kratki dlc za Oblivion... mislim da je dolazio u paketu sa Knights of the Nine ekspanzijom...

Oni Dwemneri su drito iz Morrowinda ali nisam još našao ništa od Ayleida :(

17 godina
protjeran
sylar951 kaže...
Praetorian1 kaže...

konj s crvenim očima

Nije li taj Shadowmare konj iz Obliviona što ti da Lucian Lachance kad napreduješ u Dark Brotherhood-u..?

Jako mi se sviđa što Skyrim sadrži dosta referenca iz ranijih serijala... neki dan sam rješavao quest kad se skupljaju dijelovi od Mehrunes Razor-a, a to je bio inače kratki dlc za Oblivion... mislim da je dolazio u paketu sa Knights of the Nine ekspanzijom...

Da to je taj konj. 

Inače taj quest je, u prvom redu, referenca na main quest u Oblivionu u kojem se boriš protiv Mythic Dawn kulta. Inače taj se dagger dobije u DLCu koji se zove Mehunes Razor, Knights of the nine je drugi, nepovezani DLC.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina

ovo je najbolji konj u igri.

15 godina
da, samo što ga možeš dobit nakon što završiš najdosadniju misiju u najdosadnijem dijelu igre
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
The Unforgiven kaže...
da, samo što ga možeš dobit nakon što završiš najdosadniju misiju u najdosadnijem dijelu igre

no pain, no gain

12 godina
Obi Wan kaže...

ovo je najbolji konj u igri.

Ajme tražio sam ga i nisam uspio. Jel netko zna gdje se skriva? 

Moze hint? Hvala

coffe,coffe,coffe.....
13 godina
odjavljen

Ja pojma nisam imao o tome konju, cim me volja pipne odma cu ga nabaviti.

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
Prince-Artas kaže...

Inače taj se dagger dobije u DLCu koji se zove Mehunes Razor, Knights of the nine je drugi, nepovezani DLC.

ma da, znam da je nepovezan ali sam mislio na to kad kupiš ekspanziju (original DVD) Knights of the Nine na njemu u posebnom folderu dobiješ još par manjih DLC-ova kao npr. arcane library, wizard's tower, mehrunes razor itd...

evo jedna korisna stranica za skyrim modove... inače GEMS su posvećeni pretežito gameplay modovima pa eto... ima dosta korisnih stvari...

11 godina

Da li je itko instalirao Skywind mod. Evo ja instalirao ali mi se nakon new game ne pojavljuje ona precica za Morrowind, već igra počinje normalno kao Skyrim. Ima li ko da je instalirao pa da zna?

Hvala.

Hejjjjj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako sam nabavio XBOX kontroler reko idem probat i ovu igru igrati s njime. Ma savršeno, bolje mi je nego na tipkovnici i mišu. Još kad se izderem gamepad mi zavibrira :D

čak uz malo vježbe padaju i headshotovi s strijelom hehe 

Moj PC  
1 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni je isto Skyrim bio bolji uz Xbox 360 for Windows, ali nemaš quicksave opciju i zato sam se vratio na miš i tiplovnicu.
15 godina
neaktivan

Jedino je to minus, al snimam onda ovak. Jer puno mi je ugodnije igrat s gamepadom pa sam prešao preko toga što nema quicksave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

hmmm, very nice... ima potencijala... samo nažalost zasada podržava samo lara croft ponytail za ženske i the witcher 2 hairsyle za muške...

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ne znam jesam li vidio kosu zadnjih 100h {#}

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ne znam jesam li vidio kosu zadnjih 100h {#}

Šta ti je lik ćelav ili igraš u 1st person-u?

-UPDATE-

evo ako nekoga zanima detaljno objašnjen TES lore, ovaj video serijal je odlična stvar :) Ima 17 chaptera (oko 3 h gledanja)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 18:10 (sylar951).
15 godina
neaktivan

Nije nego imam armour na glavi {#} , a i igram samo u first personu.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozz ljudi evo moja konfa

3.60 GHz AMD A8-5600kAPU with Radeon HD graphics

8 GB RAM (skoro 1 GB otpada na Windowse)

64 bit Windows 8.1

Graficku nezz tocno, neda mi se sada prekopavati po kompu da vidim, nije najbolja, ali je sasvim dovoljna za Skyrim..

Inace igra mi je uzasno zbugana, govor kasni, kada se Alduin obrusava na Helgen, on je vec na onom tornju i rice a NPC likovi jos govore "whats that? Sentries what do you see? It's in the clouds", kada Stormcloakovi hodaju iz one kocije, ne hodaju nego lebde itd. I cesto ljudi prolaze kroz zid.. Svakakvi bugovi, neigrivo je postalo. Da ne spominjem uzasan FPS....

Postoji li neki fix za ovo? Mislim, igra se sama od sebe postavlja na high, a na low jedva izvucem 30 FPS (i to nekim cudom, rijetko kad)

0 0 hvala 0
13 godina

pa graficka ti je šit jer je basically proc cpu+gpu.

ni nemoš bolji fps imat iz toga.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice