The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.451.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

"Japanski" Skyrim.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

4 0 hvala 2
13 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Obi Wan kaže...

ne znam je li tko primjetio u vezi sa zenom...

ja sam ozenio onu zensku sta je bila moj household u solitude. i sad umjesto da ona spava gori na mom krevetu ona lezi doli u podrumu...

da nekim slucajem ozenim nekoga tko nije household, bi li ta osoba spavala na mom krevetu, ili bi se household odselio pa bi opet spavala doli u podrumu?

jer zasto u stavljali gore dupli krevet ako tvoja zene nece spavati gori...

Je nije ti to Dragon Age da s pricom i dijalogom otfuras zensku na zeljeno mjesto uz pratecu animaciju ;) To je bila vrh igra za takve stvari ;)
15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Jaj, izgleda da imam neki bug u questu di se treba suljat na partyu. Kaze mi onaj konobar da mi je oprema u onoj drvenoj skrinji, a kad ona - prazna {#}.

S magijom nemam sanse protiv onih strazara, a niti potiona za invisibility nemam..

Jel imal tko identican problem i rjesenje ?

U skrinji bi trebalo biti one stvari koje si dao onom liku u birtiji da ti uvuce na taj party (a to je taj isti konobar), posto mu nisi nista dao... u skrinji nema nista...
Ostale stvari koje nisi mislio koristiti na tom questu su ti kod Delphine u skrinji, tamo u sobi (u tvom slucaju sve tvoje stvari jer nisi ponio nista sa sobom tj. onom si liku rekao da ne zelis nista da ti unese)

Moj savjet, kreni taj quest od pocetka i malo bolje prati sto se desava (imaj upaljenje zvucnike ili slusalice da cujes sto se desava i sto treba tocno napraviti)... jer si u ovom slucaju jedan dio preskocio i sad ti je taj quest dosta otezan...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 13:44 (rebelsy).
16 godina
neaktivan
Space kaže...

Factioni su dosta slabije napravljani u odnosu na oblivion, a kamoli morrowind.

Mage guild je po loru slabiji u skyrimu, ali ne kužim zašto su onda oslabili

i dark brotherhood i thief's guild. Onaj review postan par stranica prije je dosta

pogdio srž problema vezanih uz te factione. U oblivionu su factioni imali više od

jednog skrovišta + osjetio se napredak u rankovima. U skyrimu su previše

toga prepustili radiant AI-u pa te samo šalju po mapi ( questovi koji nisu skriptirani )

Dok ne izađu pravi modovi za igru i creation kit... 9/10 {#}

.

Uglavnom se slažem sa stvarima moje si nabrojao, više ili manje, no opet...

Faction Questovi su ovdje (barem ovo što sam do sad vidio) puno zanimljiviji i u njih je uloženo puno više truda nego u Obl. a kamoli u MW gdje du bili u 99% grindanje do besvijesti. Svi prethodnici su do sada nudili generički teren i ogromne površine gdje se ništa zanimljivo nije događalo na kilometre a u Skyrimu itekako osjetim utjecaje i witchera i gothica, što je jako dobro. Ovdje je svijet možda više skriptiran i "umjetno napravljen" no baš zato djeluje daleko životniji i jedinstven, na svakom dijelu mape se neku ku*ac događa i sve je puno jedinstvenih questova lokacija i likova. Ima i ovih generičkih, OK no nikad tako dobar omjer u TESu nije ponuđen kao sdo sad. Količina sadržaja je nevjerovatna. Pomalo me to i brine moram reć - Eto ja peglam uglavnom po whiteruneu, a već sam na 35om levelu (koji je cap uopće? 80 kako vidim..?) Trabali su usporit to napredovanje za 30-50%. 

17 godina
Thorien Kell kaže...

Pomalo me to i brine moram reć - Eto ja peglam uglavnom po whiteruneu, a već sam na 35om levelu (koji je cap uopće? 80 kako vidim..?) Trabali su usporit to napredovanje za 30-50%. 

spominje se da se do 50lvl relativno lako napreduje, a da je onda dosta sporije ? :/ ?

16 godina
neaktivan

Pazi, kad bi se kncentrirao na samo određene skillove, 1-50 bi ti trebalo vjerojatno 7 skillova do 100.

Dok da dođeš do 50-80 ti treba preostalih 11 skillova..

Recimo da je svaki skill 85 bodova, do 50 ti treba oko 85 x 7 = 595 bodova

Da dođeš do 80 treba ti 18 x 85, dakle 1495 bodova (35 bodova oduzeto za racial bonuse)

Što znači da je 1-50 kojih 600 bodova, a 50-80 još 900 bodova..

Tako da, naravno da je sporije..

Formula nije točna jer viši leveli daju više xp gaina, a i otprilike sam rekao da ti treba 7 skillova..

Također neke skillove ćeš automatski dizati (speech, lockpicking)

Nije bitno, TLDR recimo da si na maksimalno 40ak posto kad dođeš do 50 levela..

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 14:56 (NightShadow).
16 godina

Kako vam zavidim {#}

Moja kanta ga ne može ni na low potjerati. Sad moram Morrowind opet igrati.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Obožavam Dragonbane, a pogotovo cutscene Critical shot-a na dragonu :)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 15:15 (Mitsuoka).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Patch koji smo dugo čekali, čini se da donosi još više problema. lol

http://www.gamingtruth.com/2011/11/30/skyrim-patch-1-2-is-out-beware-it-causes-a-few-problems/

0 0 hvala 0
17 godina
mp93 kaže...

Patch koji smo dugo čekali, čini se da donosi još više problema. lol

http://www.gamingtruth.com/2011/11/30/skyrim-patch-1-2-is-out-beware-it-causes-a-few-problems/

sjajno...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

ne instaliras to sranje i rijesen problem...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Zato što si očistio one bunare na collegeu, guštaj dok traje, neće dugo.

Jep, skužio sam. A budući da inače slabo koristim magiju malo sam se igrao Darth Vadera dok je efekt trajao. :)

Doxy_CRO kaže...

Imaš na collegue, u Hall of Atainment gore na katu, nekog lika dark elfa, koji šverca iteme.

Imaš iteme s magicka regen 100 i 125%.

Ma našao sam u nekom dungenu nešto s 125%. Al velim, ne koristim magiju pa mi to ni ne treba.

A i ne trošim lovu trenutno na ništa. Treba mi kojih 25k+10k za kuću u Solitudeu. :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 16:03 (ZC_Someone).
17 godina
protjeran

Sve skupa 15 fixeva, mislin da ih je prijavljeno bar 20 puta više, nema niti jednog fixa za bugove u questovima, niti jedan za bugove u perkovima (meni nekad ne očita da iman perk da mi heavy armor ne teži ništa). U svakom slučaju bethesda je i sa oblivionom i falloutom dokazala da im izrada patcheva nije jača strana, srećom modderska zajednica je jaka pa će kad tad doći neslužbeni patchevi kao onaj za Oblivion koji sadrži 2000 fixeva

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 16:20 (Prince-Artas).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Znam da sam glup, ali gdje da nađem tu konzolu, da li u mapi igre ili u samoj igri, nemam ideju gdje da je nađem niti što je to? Novi sam u ovim vrstama igara općenito tak da nemojte bit pre nemilosrdni :S

Hvala!!{#}

0 0 hvala 0
14 godina
scipion kaže...

Znam da sam glup, ali gdje da nađem tu konzolu, da li u mapi igre ili u samoj igri, nemam ideju gdje da je nađem niti što je to? Novi sam u ovim vrstama igara općenito tak da nemojte bit pre nemilosrdni :S

Hvala!!{#}

Odmah ispod ESC-a.

13 godina
protjeran

Tilda...tipka ispod ESC

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

{#}

14 godina
neaktivan

Ooo, that gotta hurt! {#}

15 godina
neaktivan

stavio novi windows, oso cijeli save :/

nemam vise volje da krecem od pocetka...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

stavio novi windows, oso cijeli save :/

nemam vise volje da krecem od pocetka...

LOL,pa zašto nisi napravio backup save-a?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
15 godina
neaktivan

jednostavno sam u zurbi zaboravio... jbg...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Počni s drugačijim likom, drugačije ga radi... Totalno drugačije iskustvo, neće ti biti dosadno.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

Jel probao tko mod

WorldMapInFull3D

Meni ne radi dobro, naime kad je noc onda mi je komplet mapa siva samo ikone gore od gradova tamo u Riftenu sam trenutno i ne radi, čitao sam da radi samo po danu ( možda neka stara verzija moda - ima tko noviji ??)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 19:12 (VooDooZg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo ja sam počeo igrati Skyrim :)

samo me zanima zašto nemogu uzeti 2 destruction spella...uvijek mi u desnu ruku stavi heal...a ostale spellove mogu samo u lijevu ruku. heal mogu stavit u obje ruke ali flames ili nešto drugo od destruction samo u jednu -.-'

može mi neko reći kako?

LoL nick: armenx3m

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

samo me zanima zašto nemogu uzeti 2 destruction spella...uvijek mi u desnu ruku stavi heal...a ostale spellove mogu samo u lijevu ruku. heal mogu stavit u obje ruke ali flames ili nešto drugo od destruction samo u jednu -.-'

može mi neko reći kako?

Moraš equipat neki staff ili oruzje u desnu ruku, maknut i onda staviti sta kod zelis.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
13 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

može mi neko reći kako?

Mali tips and tricks

p.s. za boundanje 1-8, pritisni Q, pa dovuces kursor na spell i bez da si kliknuo, pritisnes na tipkovnici broj na koji hoces da ti bude spell.

Daklem flame ti je na recimo 1, pritisnes dva puta 1 na tipkovnici i imas ga u obje rucice ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 19:35 (Srđela).
17 godina

Kaj se bodyguarda-ova tice :)

Jel se mogu oni opremit po mojoj volji ?

Jel se isplati uzet Lidyu ? (bas sexy izgleda) :)

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Batista kaže...

Kaj se bodyguarda-ova tice :)

Jel se mogu oni opremit po mojoj volji ?

Jel se isplati uzet Lidyu ? (bas sexy izgleda) :)

Gle, više ti se isplati onaj mačor J'Zargo s collegea, lik se ponaša odlično, ko da s njime upravlja čovjek...dok ej lidija lgupa ko koza.

17 godina
Doxy_CRO kaže...

Gle, više ti se isplati onaj mačor J'Zargo s collegea, lik se ponaša odlično, ko da s njime upravlja čovjek...dok ej lidija lgupa ko koza.

Aha, a jel se moze ona kak drugacije iskoristit ? {#}{#}

Truth in engineering.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice