The Races and Faces of Skyrim
više.. http://www.bethblog.com/index.php/2011/08/24/the-races-and-faces-of-skyrim/
Slike:
Kako odlično izgledaju! High Elfs mi čak izgledaju kao vanzemaljci, a Orkovi su genijalni.
The Races and Faces of Skyrim
više.. http://www.bethblog.com/index.php/2011/08/24/the-races-and-faces-of-skyrim/
Slike:
Kako odlično izgledaju! High Elfs mi čak izgledaju kao vanzemaljci, a Orkovi su genijalni.
3-All attributes removed .
ovo mi se nekako ne svidja, a sve ostalo je super..
a sto se rase tice, definitivno igram sa nordom..nekako mi je prosto glupo na sjeveru, u Skyrimu hodat sa nekim elfom il slicno
Da si igrao Morrowind i Oblivion znao bi.
Btw, onaj Dunmer koji se nalazi u srediti u prvom redu fenomenalno izgleda.
Samo još jedna stvar. Obavezno kad gledate slike likova odite na link od Bethesdinog bloga, i povećajte slike. Ovaj forum katastrofalno loše slike prikazuje.
ovi neki s war-paintom izgledaju odlicno.
Meni se sviđa što izgledaju puno realnije nego prije ali opet se odmah skuži koja je tko rasa.
A Danny odi rađe bitchaj po BF3 klasama. Ove bar ne izgledaju kao da su izašle iz mašte predškolca kojemu su glavni uzori u životu likovi iz Schwarzeneggerovih i Stalloneovih filmova.
Elfovi mi odvratno izgledaju.
Ostalo je ogroman korak naprijed od Obliviona.
lol, super su... usnice pune silikona. wtf?! ko da poziraju za fejs
Elfovi mi odvratno izgledaju.
Ostalo je ogroman korak naprijed od Obliviona.
I Morrowinda.
Oni bas doziraju ta poboljsanja u vezi izgleda likova. Valjda da ne bi previse unaprijedili modele u jednoj igri pa se onda ne bi vidjeo nikakav pomak u sljedecem nastavku
ah sva ova rasprava me je natjerala da ponovo instaliram morrowind,tribunal,bloodmoon i zadnji patch.Jos cu skinuti ovaj mod odavde i instalirati http://morrowindoverhaul.net/blog/?page_id=17 koji jos dobri modovi postoje?
Novi preview.
One Hour With Skyrim Finally Made Me a True Believer (Hands On)
http://www.ripten.com/2011/08/25/one-hour-with-skyrim-finally-made-me-a-true-believer-hands-on/
Glasove u Skyrimu će posuđivati 70 ljudi, naspram Obliviona koji je imao 14.
Doveli su tipa koji je u Morrowindu davao glas dark elfu, čiča gandalf i dr.
Glasove u Skyrimu će posuđivati 70 ljudi, naspram Obliviona koji je imao 14.
Doveli su tipa koji je u Morrowindu davao glas dark elfu, čiča gandalf i dr.
I onda suosnivač BioWarea kaže da RPG žanr više nije toliko važan/ bitan.
http://www.escapistmagazine.com/news/view/112502-BioWare-Co-Founder-RPGs-Are-Becoming-Less-Relevant
O Brother, Where Art Thou?
Istospolni brakovi u Skyrimu, zanimljiva odluka koju podržavam, mada sumnjam da ću je koristiti. :D
Baca se na Bioware.
Istospolni brakovi u Skyrimu, zanimljiva odluka koju podržavam, mada sumnjam da ću je koristiti. :D
Baca se na Bioware.
Mogu biti gay?
Baca se na Bioware.
Mogu biti gay?
Yup, uživaj.
Baca se na Bioware.
Kakve veze ima BioWare sa istospolnim brakovima i gay populcijom? Da li je to BioWare patentirao gay populaciju i istospolne brakove? Koliko je meni poznato odgovor je ne.
Baca se na Bioware.
Kakve veze ima BioWare sa istospolnim brakovima i gay populcijom? Da li je to BioWare patentirao gay populaciju i istospolne brakove? Koliko je meni poznato odgovor je ne.
Pa BioWare je prvi u svoje igre uveo mogućnost istospolnih odnosa i veza između likova. Očito je da je thug na to mislio. Nije mislio ništa protiv Bethesde. Šta si tako defanzivan odma..?
Baca se na Bioware.
Pa BioWare je prvi u svoje igre uveo mogućnost istospolnih odnosa i veza između likova. Očito je da je thug na to mislio. Nije mislio ništa protiv Bethesde. Šta si tako defanzivan odma..?
Nije BioWare apsolutno ništa prvi uveo (što se tiče gay odnosa). U igri The Temple of Elemental Evil su postojali romantični odnosi između istih spolova. Dotična igra je izašla 2003 god. Lako je moguće da je gay odnosa bilo i ranije u igrama, jer sam negdje čitao da su devolperi i ranih devedesetih u igrama stavljali odnose koji su bili taboo. U igri Everquest pola ženske populacije su bili muškarci.
Nije BioWare apsolutno ništa prvi uveo (što se tiče gay odnosa). U igri The Temple of Elemental Evil su postojali romantični odnosi između istih spolova. Dotična igra je izašla 2003 god. Lako je moguće da je gay odnosa bilo i ranije u igrama, jer sam negdje čitao da su devolperi i ranih devedesetih u igrama stavljali odnose koji su bili taboo. U igri Everquest pola ženske populacije su bili muškarci.
Aha, my bad, nisam znao.
Ali, dobro, BioWare je je trenutno poznatiji i aktualniji. Da netko pleše i napravi moonwalk, većina ljudi bi vjerojatno rekla "baca se na MJ-a" što je i normalno jer ga je on popularizirao, iako ga nije izmislio.
Baca se na Bioware.
sviđa mi se ideja, ionako igram većinom ženskim likovima [ugodnije za oči]
imao sam još jedan komentar, ali slika govori više od tisuću riječi
Ja preferiram elfove malo vise ;)
Koliko ja znam nije.
Koliko ja znam nije.
Jel ima neko knjigu, da veli di je nabavio? Ako ne, naći ću negdje.
Koliko ja znam nije.
Jel ima neko knjigu, da veli di je nabavio? Ako ne, naći ću negdje.
Pa, htio bi vidjet dal ima negdje za posudit, kod nas, ali ako nema onda ću kupit.
p.s. s ebaya me isto dođe ko da odem u superknjižaru s poštarinom