Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 470.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Test Drive Unlimited 2

Najlakše je prijeći s volanom, dok je s gamepadom a pogotovo s tipkovnicom puno teže. Igraj dok ne prođeš, nema tu nikakvih caka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ima li TDU2 Hardcore mode kao TDU1???

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ej ekipa jel igra još netko ovo...ja bi se malo điro po otoku pa ili javite ovdje ili me potražite u igri...ajde malo danas da zaigramo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Test Drive Unlimited 2
scOOby kaže...

ej ekipa jel igra još netko ovo...ja bi se malo điro po otoku pa ili javite ovdje ili me potražite u igri...ajde malo danas da zaigramo...

Evo mene :DDDD neki dan sam ulazio ali nema nikoga online. Pa tako da se nisam ni zadrzavao u igri.

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

I ja sam tamo, jel me moze tko uputit kako uc u taj klub? xD postoji li koji nas hrvatski? xD Aj javite se za koji dir :P (jos sam na ibizi)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

daj mi tu samo nick kji ti je u igri da te dodam ko frenda pa cemo sve ostalo rijesiti u igri...imas moj klub i ima nas dosta ovdje s bug foruma, samo sta su neki članovi prestali igrat ili su slabije aktivni...Dirt 3 i Shift 2 su im bolji i tak...al svakak igramo još to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imas PM, koje je ime kluba?

16 godina
neaktivan
MS11 kaže...

Imas PM, koje je ime kluba?

Ime kluba je Royal Cruising Squad (RCS) Dobro nam došao u klub. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 14:49 (flash3).
15 godina
neaktivan
Thx :) kad vi obicno dolazite online? tokom tjedna mislim...
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ma tu se dogovorimo, al je i to teško podzadnje...

aj meni ovih dana odgovara samo navečer pa se izjasnite ko oče i može pa da se najdemo večeras ili sutra navečer u igri...

dečki radite Skype ako nemate pa da pričamo...moj je callmescooby pa me dodajte...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Poštovanje. Ima li kaj hrvatskih igraća na Test Drive-u? Želim isprobat multiplayer. Nick: ZickoCRO.

By: ZickoCRO

0 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

kako promjenit sa millja na kilometre sve sam opcije pretražio ali ne mogu nać

Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

options>gameplay>interface>imperial>metric

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 13:03 (MilkMan).
17 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZickoCRO kaže...

Poštovanje. Ima li kaj hrvatskih igraća na Test Drive-u? Želim isprobat multiplayer. Nick: ZickoCRO.

ima ima...aj danas poslije 21h da se svi skupimo u igri i da dodamo vas nove...ja ču poslije 21h biti najvjerojatnije online pa budem vas dodo pa se mozemo voziti...

i da, nađemo se na Ibizi pošto neki su tek počeli pa nemogu još na Hawaii-e...

16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Može,vidimo se. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

e ima problem. instalirao sam igru i u voznji imam 25 fps-a vecinom. postavke mu mi sve na max, al sa mojom konfom to treba ici preko 100 fps-a ako se mene pita. postoji kakav patch za to ili?

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Jel igra original? Vec je izaslo nekoliko updateova odavno.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Jel igra original? Vec je izaslo nekoliko updateova odavno.

nije ali sam skinuo onaj zadnji patch od ski*rowa

Gle ko je iza tebe!
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ajde ekipa svi koji igrate dojdite na hawaiie i idemo masovno điranje...dodajte :DJscOOby ili Badvixen -a ili JozoMunja  pod frendove u igri i joinajte nam se...idemo sve okolo cijelih hawaii-a...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 21:22 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ok pošto se jučer na poziv odazval samo Jozo, molim sve koji su za masovni cruise nek se nadopišu na listu i onda dok se napokon skupimo čemo odrediti dan...ako očete možemo i Gumball napraviti...izjasnite se, ajde malo da ova igra ne umre...ajmo ekipa...druzenje, piva ,zajebancija...

1.DJscOOby

2.JozoMunja

3.Badvixen

4.

5.

6.

7.

8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
scOOby kaže...

piva

Ha? {#}Piva?  Mooozee {#}

A sta se tice igre.. Nedjelja navecer pa nadalje, samo javi.

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Bio sam sprijecen zbog posla jucer doc, sry decki, evo danas sam free, ili za vikend, odnosno kad se izjasnite pa eto:

1.DJscOOby

2.JozoMunja

3.Badvixen

4.Stanac

5.

6.

7.

8.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 16:13 (MS11).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

i to je to?? 4 ljudi?? pa nemojte me zajebavat...a bilo nas toliko prije da nismo svi stali u jednu sesiju...ajde vrinho?? LIXXX?? Zvone??ne kuzim... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1.DJscOOby

2.JozoMunja

3.Badvixen

4.Stanac

5.Zvone

6.

7.

8.

Ja sam za.

BTW. Koje je promjene napravio zadnji patch (ovaj mali)?

14 godina
neaktivan
ZvSp kaže...

Ja sam za.

BTW. Koje je promjene napravio zadnji patch (ovaj mali)?

neznam, nisam ništ drugačije primjetil... o_0

15 godina

ee moji ljudovi... rado bi ja dosao malo nabaciti... medjutim otkako sam kupio volan jednostavno sam toliko poludio na igru i volan. dane sam izgubio u pokusajima i patchevima i simulatorima pedala i enablerima i blablabla... no ono sto me je najvise raspi zdilo je moj vrazji strict nat

zahvaljujuci tom govnu ne mogu igrati ac brotherhood mp uopce, ne mogu se joinati frendu u cod mw2 u party i ne mogu vidjeti pola ekipe u tdu 2

ne, nije do mene i nesposobnosti da otvorim portove, nego do cinjenice da t-com drzi moje portove zatvorene da bi me zastitio od stotigajaznamdjidjabaja koje bi mi kroz te portove usle i blablabla.. a ja ih ne mogu otvoriti jer sa novim modemima postavke se sejvaju u tcomovu bazu podataka (da ih ne moram unositi svaki put kad reinstaliavram racunalo kaze blazislav ili bozimir sa helplinea)

pa dok sam sad u limbu strict nata i cekanja da sa dearly mother of mine dodjem do suglasnosti o prebacivanju na bnet ili da uz prijetnju vatrenim oruzjem operater u tcomu mi otvori portove, ne mogu se joinati.

plus sam POKLONIO volan od 600 kn jednom liku nakon sto je takoreci visio o niti kroz prozor spreman da ga bacim s petog kata.

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Kaze:

DLC1 Exploration Pack Still Coming!

Hey everyone! First things first, we want to confirm that the DLC1 Exploration Pack is absolutely still coming! Many apologies for it taking so long but we want to ensure you guys will get a great product. The team up at Eden is working around the clock and still 100% committed to continuing to support the game and the community with ongoing bug fixes, more DLC and continued maintenance of the online services to give you guys the best possible experience online in Test Drive Unlimited 2.

Izvor: http://www.testdriveunlimited2.com/node/509

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

da konzole još nisu dobile Exploration DLC pa zato kazu da dolazi uskoro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Može se prodat auto osim da ti nestane mjesta u garažama...odeš kod onoga lika što prodaje aute na crno kod kojega si otišao na početku igrice pa su bila tri auta ford mustang lacia delta i nezz koji je bio treci auto i kod njega trebaš otic na self cars i tamo možeš prodat...nemam ja tu opciju nezz zašto ali sam vidio na you tube kako je neki lik snimio kako se prodaje auto...ja ne mogu prodati ni na takav način od moji protivnika osvojene aute...neznam zašto...imam od rayana touareg i od Miami Haris ford mustang ali osim svojih ni jedne druge aute ne mogu prodat i ne mam tu opciju kod onoga lika...izgleda da sam skinio lošiju verziju...jbmti igricu i skidanje...upiši na you tube test drive unlimited 2 sell cars pa će ti biti tamo kako prodat auto....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice