koliko kosta na steam i moze li se mozda mjesto toga "onom " verzijom igrat
110kn (15€), bolje da kupis samo orange box cdkey (imas u crovortex-u) za 150kn i uz TF2 dobijes jos 4 igre.
110kn (15€), bolje da kupis samo orange box cdkey (imas u crovortex-u) za 150kn i uz TF2 dobijes jos 4 igre.
Piratske scene uopće nema jer ju je Valve iskorjenio sa stalni updateima, a u međuvremenu igra je i pojefitnila pa su je svi kupili.
Kad je sastanak?
Bio jucer, no bit ce vjerovatno jos.
Kad je sastanak?
Sad bih si oko izvadio.
O cemu ste pricali.
Kad je sastanak?
Sad bih si oko izvadio.
O cemu ste pricali.
Ma nista zezali se na team speaku, problem je sto sam ja pre kasno uspio namjestiti mikrofon.
Može li netko kratko objasniti što je bilo na sastanku jer nisam bio kod kuće pa nism mogao doći
Luxy i Domhage imaju nekog sponzora pa su nam dopustili da koristimo njihov server. Osim LivingDeada (koji se kasno priključio), mene, Luxya i Domhagea, bila je vesela trojka (prijatelji u RL, išli su u isti razred u srednjoj, sad idu u isti smjer na faksu) - Aurioch, kagutsuchi i Executor. Igrali smo cp_gravelpit i cp_freight, obje mape se igraju na turniru. SS-ovi:
P.S. Jeste li za friendly match s Guru Highlander Teamom?
Pozdrav,
Znam da se kasno javljam, ali ako vam još fali ljudi odnosno ako vam je netko ispao, ja se javljam kao moguća zamjena.
http://steamcommunity.com/id/DRookie
Luxy i Domhage imaju nekog sponzora pa su nam dopustili da koristimo njihov server. Osim LivingDeada (koji se kasno priključio), mene, Luxya i Domhagea, bila je vesela trojka (prijatelji u RL, išli su u isti razred u srednjoj, sad idu u isti smjer na faksu) - Aurioch, kagutsuchi i Executor. Igrali smo cp_gravelpit i cp_freight, obje mape se igraju na turniru. SS-ovi:
Pa zasto niste rekli da i mene pusti?
Nisam te shvatio što točno misliš?
Rekao si da imaju nekog sponzora koji ih je pustio u server, kad bi se ja uvijek isao joinat dođe mi poruka da nisam clan member... jesu li i mene nekako mogli pustit?
Rekao si da imaju nekog sponzora koji ih je pustio u server, kad bi se ja uvijek isao joinat dođe mi poruka da nisam clan member... jesu li i mene nekako mogli pustit?
Imaju sponzora za teamspeak. A ovaj server gdje smo igrali valjda nije imao mjesta ili su preostali bili reserved slotovi.
Imaju sponzora za teamspeak. A ovaj server gdje smo igrali valjda nije imao mjesta ili su preostali bili reserved slotovi.
Aha, TS... Kad cemo opet, sad sam skroz pripremljen?
Ja sam zainteresiran za tim ukoliko imate još koje mjesto (heavy/medic)...
Ja sam zainteresiran za tim ukoliko imate još koje mjesto (heavy/medic)...
Joj, trebali smo 2 tima napraviti, stvarno nas se dosta javlja :)
Šteta, sad mije baš pala jedna ideja, ali je prekasno...
Neslužbeno - Highlander počinje krajem mjeseca.
A kasno je za prijave timova?
Ja imam već jedno 5-6 ljudi za tim...
A kasno je za prijave timova?
Ja imam već jedno 5-6 ljudi za tim...
Ne može se više prijaviti.
Sretno!
Zna se protiv koga igramo - u skupini smo s nekim Englezima i još jednim miješanim timom. Morat ćemo dogovoriti s njima kad igramo. Najvjerojatnije vikendom, ne vjerujem da itko ima vremena tijekom tjedna igrat malo dulje.
P.S. Još se NIKAD nismo svi skupili. Sutra svi u 21h u chatroom grupe pa da sve dogovorimo i odigramo malo.
P.S. Još se NIKAD nismo svi skupili. Sutra svi u 21h u chatroom grupe pa da sve dogovorimo i odigramo malo.
Stimam sat, preporucujem i vama isto.
Chat svi amo!
Oće biti danas meč da se znam pripremiti?
Drugu subotu. Dajte dođite danas popodne/navečer, moramo se jednom organizirati.
Drugu subotu. Dajte dođite danas popodne/navečer, moramo se jednom organizirati.
Nema problema, meni je samo problem preko radnih dana zbog škole pa onda ni ne igram.
Izašle su službene grupe,
http://etf2l.org/high/group-phase/
Sad ste među malobrojnima skupinama koje imaju 4 tima.
Sretno!
Ljudi mislim da bi u petak već trebali napraviti neku genralnu probu, dogovoriti se oko takite i nekih sitnica. Koju mapu ćemo igrati?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Nema mene...
Nema mene...
Pa di češ čovječe?
Nema mene...
Pa di češ čovječe?
srećom pa imamo malo veći team, pa ako te nebude bilo ima te tko mijenjat...