"Starije" igre

poruka: 39
|
čitano: 18.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

Budući da imam relativno star komp (za većinu vas je star, al meni se baš ne čini) - iz 2004. komp, ne mogu pokretat novije igre (mislim, mogu pokrenut, ali ne igrat bez trzanja i toga), pa bih vas molio da mi preporučite neke dobre "starije" igre... Primjerice iz '03,'04 il '05... Hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

Nesto od ovoga si vjerojatno igrao, ali ono sti nisi obavezno odigraj... Far Cry, Deus Ex, Half-Life (i dodatke), Serious Sam (i Second Encounter), Hitman (sve nastavke koje mozes), Splinter Cell (isto sve koje mozes)...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

Call of Duty 2

Half Life 2

Fable - The Lost Chapters

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
"Starije" igre

MVP Baseball 2005 - simulacija bejzbola, ( inače je bejzbol pametna igra za pametne ljude, a ne poput košarke ili rukometa, gdje visina igra ulogu, iliti nogometa gdje oni što nemaju u glavi imaju u nogama ili vaterpolo gdje oni koji se nisu mogli kretati po zemlji, bolje se kreću u vodi, dočim dok za skijanje da ne i govovrimo, osim ako je u igri sanjakanje).

Skupljam Kinder-jaja!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: "Starije" igre

Svakako odigraj StarWars: Knights of the Old Republic I. i II. Jako dobri RPGovi na tematiku SW-a. Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

Advent Rising, Half Life serijal, The Suffering, DOOM 3. Tko ce sve nabrojat. Koji te žanr zanima?

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lumen_Štrumpf kaže...

MVP Baseball 2005 - simulacija bejzbola, ( inače je bejzbol pametna igra za pametne ljude, a ne poput košarke ili rukometa, gdje visina igra ulogu, iliti nogometa gdje oni što nemaju u glavi imaju u nogama ili vaterpolo gdje oni koji se nisu mogli kretati po zemlji, bolje se kreću u vodi, dočim dok za skijanje da ne i govovrimo, osim ako je u igri sanjakanje).

bejzbol je americka igra, a americko i pametni ljudi neide u isti kontextBelji se
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

i ja imam takvi komp i moram priznati da mi Sins of a solar empire leti a igra ako je stara mjesec dana (dobro je optimizirana)

HOMM5: Tribes of the east je isto dobar, Titan quest, Sam&Max serijal, Neverwinter Nights 2, Star Wars Republic Commando...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Svakako odigraj StarWars: Knights of the Old Republic I. i II. Jako dobri RPGovi na tematiku SW-a. Smijeh

Samo šta je Kotor 2 govno prema jedinici...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf.
-- Sam Ewing
17 godina
protjeran
macgyver kaže...
 bejzbol je americka igra, a americko i pametni ljudi neide u isti kontextBelji se

....pa igraju je i boduli Kubanci, te su u svjetskom vrhu, a te im je još štoviše nacionalni šport broj jedan...a oni i državljani SAD su dva različita svijeta, te da je bejzbol glup, zasigurno bi već comandante Castro  reagirao sa kakvom "komunističkom poslanicom" u prilog tome.

Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
J-man kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Samo šta je Kotor 2 govno prema jedinici...

Neznam, ne slazem se bas. KOTOR 1 i 2 su mi bili jednako bolji. Mozda je 1 imo bolju pricu al dvojka je imala sastavljanje light sabera i vecu interakciju s NPCovima i mogo si birat os bit sith lord il jedi master. Oba djela su predobra.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

Unreal Tournament 2004 ili onaj prvi dio (taj ti vise preporucam)!

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

iz 91  imaš wolfenstein 1.01

Osmijeh

btw. ja na ovome igram silent hunter III   intel celeron 1.2 ghz,  768mb SDRAM radeon 1600 pro i ne trza sve iz 2001 g. osim grafičke ona je iz 2003 god

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2008 18:47 (brezonja).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

imas cijeli Age of Empires 2 serial, Fallout, Fallout 2, Diablo, Warcraft, Sacred...etc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

Ak voliš strategije onda zaigraj Red Alert 2.  Namigiva    a možeš i neki stariji race, neki NFS...

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

F.E.A.R, Silent Hill 3, Warcraft 3 TfT, NBA ...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

FPS: Medal of Honor franšiza,Hidden and Dangerous 2,Call of Duty 1 i 2

Sportske simulacije: NBA 2003 i 2005(po meni najbolji dijelovi) i NHL

RPG: Diablo 1 i 2,Morrorwind

RTS:Red Alert 2,Stronghold Crusader,Rise of Nations

.....ne znam šta bi ti još preporučio.....i još Splinter Cell i The Punisher....i Manhunt ofc

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

call of duty 2 - pucačina

flatout - vožnja

kknd krossfire - strategija

commandos , svi naslovi - akcija, strategija...

imaš halflife starih igara...

onda red alert, komand en konkuer

nemam potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2008 13:41 (albundi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

NFS-ovi(od Undergrounda pa nadalje)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja imam komp iz 2000.godine i 640mb rama i 1.51GHz i 1500MHz pentium 4

Koju bi meni igricu preporucili?

17 godina
odjavljen
"Starije" igre

Meni je Sacred jedna od boljih "starijih" igara... svakako vrijedi probat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako imaš problema sa "kakanjem", obavezno odigraj AVP1 i AVP2 ( Alien versus Predator 2 moj favorit, posebno prva misija - marinac) u sljedećim uvjetima:

1. vrijeme oko ponoći, tišina i mrak

2. slušalice na ušima ili

3. surround ozvučenje, glasno i jasno

4. sam u kući/stanu/gradu, odlično ako si kraj šume

5. starost 13-16 godina prednost

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2008 20:16 (ferovca1).
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

COD,

COD 2,

Flatout,

Comandos-svi naslovi

Half-life,

Half-life 2,

Far cry,

NFS Underground

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:1GB PATRIOT@800MHZ X2,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

Freelancer, Rise of Nations (+ ekspanzija) Rise of Legends, ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probaj F.E.A.R,nije prezahtjevan.

http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png http://img440.imageshack.us/img440/1372/341214821329xd0.png http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png
17 godina
Core2Duo2 kaže...

Ak voliš strategije onda zaigraj Red Alert 2.  Namigiva    a možeš i neki stariji race, neki NFS...

Svakako zaigraj Red Alert s nastavkom Yuri's Revenge, Neighbourhood from hell , FIFA 05, NBA 05 i najbolje što ja još igram Counter Strike COnditional Zero.
17 godina
"Starije" igre

Mafia! Naravno...
Je li se itko sjetio to napomenuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

igra koja je stvarno extra a i malo je starija je RPG LionHerat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
"Starije" igre

half life 2 i far cry naj igre

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Starije" igre

hmmm...

a kakav točno komp imaš, ugl. ako je 2004. bio solidan preporučio bih ti:

FPS: Half Life2 - izvrsna igra, posebna atmosfera

Doom 3 - zabavno

COD2 - odlično, ali malo prekratko,

RPG: Star Wars Knights of the Old Republic   ( KOTOR) 1 i 2 - RPG na temu Sw-a, obavezno, osobno mi je prvi dio bolji

Fable: The Lost Chapter - kao bajka, valjda neće biti prezahtjevno, port s XBOXa

Freedom Force vs Third Reich - odličan rpg radjen po stripovima

STRATEGIJE: Age of Empires 3

Rome: Total War

Warcraft 3

OSTALO:   PES - bilo koji, nisu baš zahtjevni

NFS: Underground 2 - pimp paradise

Syberia 1 i 2 - dobra point&click avantura

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: