Budući da imam relativno star komp (za većinu vas je star, al meni se baš ne čini) - iz 2004. komp, ne mogu pokretat novije igre (mislim, mogu pokrenut, ali ne igrat bez trzanja i toga), pa bih vas molio da mi preporučite neke dobre "starije" igre... Primjerice iz '03,'04 il '05... Hvala...
Nesto od ovoga si vjerojatno igrao, ali ono sti nisi obavezno odigraj... Far Cry, Deus Ex, Half-Life (i dodatke), Serious Sam (i Second Encounter), Hitman (sve nastavke koje mozes), Splinter Cell (isto sve koje mozes)...
Call of Duty 2
Half Life 2
Fable - The Lost Chapters
MVP Baseball 2005 - simulacija bejzbola, ( inače je bejzbol pametna igra za pametne ljude, a ne poput košarke ili rukometa, gdje visina igra ulogu, iliti nogometa gdje oni što nemaju u glavi imaju u nogama ili vaterpolo gdje oni koji se nisu mogli kretati po zemlji, bolje se kreću u vodi, dočim dok za skijanje da ne i govovrimo, osim ako je u igri sanjakanje).
Svakako odigraj StarWars: Knights of the Old Republic I. i II. Jako dobri RPGovi na tematiku SW-a.
Advent Rising, Half Life serijal, The Suffering, DOOM 3. Tko ce sve nabrojat. Koji te žanr zanima?
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
MVP Baseball 2005 - simulacija bejzbola, ( inače je bejzbol pametna igra za pametne ljude, a ne poput košarke ili rukometa, gdje visina igra ulogu, iliti nogometa gdje oni što nemaju u glavi imaju u nogama ili vaterpolo gdje oni koji se nisu mogli kretati po zemlji, bolje se kreću u vodi, dočim dok za skijanje da ne i govovrimo, osim ako je u igri sanjakanje).

i ja imam takvi komp i moram priznati da mi Sins of a solar empire leti a igra ako je stara mjesec dana (dobro je optimizirana)
HOMM5: Tribes of the east je isto dobar, Titan quest, Sam&Max serijal, Neverwinter Nights 2, Star Wars Republic Commando...
Svakako odigraj StarWars: Knights of the Old Republic I. i II. Jako dobri RPGovi na tematiku SW-a.
-- Sam Ewing

HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Unreal Tournament 2004 ili onaj prvi dio (taj ti vise preporucam)!
iz 91 imaš wolfenstein 1.01
btw. ja na ovome igram silent hunter III intel celeron 1.2 ghz, 768mb SDRAM radeon 1600 pro i ne trza sve iz 2001 g. osim grafičke ona je iz 2003 god
imas cijeli Age of Empires 2 serial, Fallout, Fallout 2, Diablo, Warcraft, Sacred...etc
Ak voliš strategije onda zaigraj Red Alert 2. a možeš i neki stariji race, neki NFS...
F.E.A.R, Silent Hill 3, Warcraft 3 TfT, NBA ...
FPS: Medal of Honor franšiza,Hidden and Dangerous 2,Call of Duty 1 i 2
Sportske simulacije: NBA 2003 i 2005(po meni najbolji dijelovi) i NHL
RPG: Diablo 1 i 2,Morrorwind
RTS:Red Alert 2,Stronghold Crusader,Rise of Nations
.....ne znam šta bi ti još preporučio.....i još Splinter Cell i The Punisher....i Manhunt ofc
call of duty 2 - pucačina
flatout - vožnja
kknd krossfire - strategija
commandos , svi naslovi - akcija, strategija...
imaš halflife starih igara...
onda red alert, komand en konkuer
NFS-ovi(od Undergrounda pa nadalje)
ja imam komp iz 2000.godine i 640mb rama i 1.51GHz i 1500MHz pentium 4
Koju bi meni igricu preporucili?
Meni je Sacred jedna od boljih "starijih" igara... svakako vrijedi probat
Ako imaš problema sa "kakanjem", obavezno odigraj AVP1 i AVP2 ( Alien versus Predator 2 moj favorit, posebno prva misija - marinac) u sljedećim uvjetima:
1. vrijeme oko ponoći, tišina i mrak
2. slušalice na ušima ili
3. surround ozvučenje, glasno i jasno
4. sam u kući/stanu/gradu, odlično ako si kraj šume
5. starost 13-16 godina prednost
COD,
COD 2,
Flatout,
Comandos-svi naslovi
Half-life,
Half-life 2,
Far cry,
NFS Underground
Freelancer, Rise of Nations (+ ekspanzija) Rise of Legends, ..
Probaj F.E.A.R,nije prezahtjevan.
Ak voliš strategije onda zaigraj Red Alert 2. a možeš i neki stariji race, neki NFS...
Mafia! Naravno...
Je li se itko sjetio to napomenuti?
igra koja je stvarno extra a i malo je starija je RPG LionHerat
half life 2 i far cry naj igre
hmmm...
a kakav točno komp imaš, ugl. ako je 2004. bio solidan preporučio bih ti:
FPS: Half Life2 - izvrsna igra, posebna atmosfera
Doom 3 - zabavno
COD2 - odlično, ali malo prekratko,
RPG: Star Wars Knights of the Old Republic ( KOTOR) 1 i 2 - RPG na temu Sw-a, obavezno, osobno mi je prvi dio bolji
Fable: The Lost Chapter - kao bajka, valjda neće biti prezahtjevno, port s XBOXa
Freedom Force vs Third Reich - odličan rpg radjen po stripovima
STRATEGIJE: Age of Empires 3
Rome: Total War
Warcraft 3
OSTALO: PES - bilo koji, nisu baš zahtjevni
NFS: Underground 2 - pimp paradise
Syberia 1 i 2 - dobra point&click avantura