Starfield

poruka: 780
|
čitano: 264.657
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Starfield

Odličan intervju

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Starfield

Mali offtopic: Rastužuje me pomisao da ćemo nastavke mnogih serijala čekati jako dugo (neki će izaći tek sljedeće desetljeće). Tu aludiram na Fallout, a ne želim niti zamišljati kako je ljudima koji vole Elder Scrolls...

Starfield nije nešto što me pretjerano interesira (tj. tematika da budem precizniji), ali će dobiti šansu. 

I want to believe
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Starfield
Brki1994 kaže...

Mali offtopic: Rastužuje me pomisao da ćemo nastavke mnogih serijala čekati jako dugo (neki će izaći tek sljedeće desetljeće). Tu aludiram na Fallout, a ne želim niti zamišljati kako je ljudima koji vole Elder Scrolls...

Starfield nije nešto što me pretjerano interesira (tj. tematika da budem precizniji), ali će dobiti šansu. 

Pa dobro Elder scrolls je sljedeći na listi, znači još nekih 5-10 god i bit će tu 

8 godina
neaktivan
It'sMe932 kaže...
Brki1994 kaže...

Pa dobro Elder scrolls je sljedeći na listi, znači još nekih 5-10 god i bit će tu 

A do tada tko živ tko mrtav haha 

I want to believe
13 godina
Starfield

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Starfield

Cemu su isli radit 1000 proceduralnih planeta ako ce samo stotinjak imat floru i faunu.....

Sve vise mi ovo djeluje kao da su izgubili smijer u svim tim godinama sto rade Starfield.

U biti ispada da cemo 900 planeta samo skenirat u potrazi za resursima,kao ono u Mass Effect jer ako nema vozila za povrsinu planeta te nema zivota na njima zasto bi uopce isli na njih....

Btw na sudjenju se ustanovilo da je Microsoft kupio Bethesdu jer su se uplasili da ce Sony dobit Starfield,nije im se bas nesto isplatilo posto po izjavi Microsofta Sony drzi 70% trzista a Xbox samo 30% 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pa jel vi uopce vjerujete u to šta oni kazu? pa rekli su i za prijasnje igre da NPCi nisu skriptirani,da je svaki dungeon hand crafted itd...Da ce bit xy razlicitih endinga. Apsolutno sve LAŽI

Bethesda je to aloooo
Svatko ko je u ijednoj bethesda igri se igrao sa moddanjem i sa prčkanjem po .ini fajlovima da bi customizao mod znaju kolka je kršina engine koji koriste od morrowinda (samo upgradeani).

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.6.2023 13:45 (Rocinante2112).
16 godina
Ja sam zadovoljan ako bude 50 % istina iz prezentacije...ne vidim poantu propustiti ovu igru, nema šanse. Svakome njegovo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starfield

u kakvoj stanju igre izlaze nikome vise nista ne vjerujem, dok ne isprobam

ff16 mi je super bio na demu i zato sam ga kupio day1 da ih podrzim

najbolje kupit igru na popustu nakon godinu dana kada je ispatchana, i nekim DLcom, ili goty izdanju

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Rocinante2112 kaže...

Pa jel vi uopce vjerujete u to šta oni kazu? pa rekli su i za prijasnje igre da NPCi nisu skriptirani,da je svaki dungeon hand crafted itd...Da ce bit xy razlicitih endinga. Apsolutno sve LAŽI

Bethesda je to aloooo
Svatko ko je u ijednoj bethesda igri se igrao sa moddanjem i sa prčkanjem po .ini fajlovima da bi customizao mod znaju kolka je kršina engine koji koriste od morrowinda (samo upgradeani).

Vidjet cemo,nije jos tako daleko do izlaska i igra je na Gamepassu pa ako i bude losa barem necu bacit 80eu na nju.

12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Po kojem kriteriju je onda to i dalje fizička verzija...? Zaboli me jer će biti na gamepassu, ali malo ga previše sraćkaju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...

Po kojem kriteriju je onda to i dalje fizička verzija...? Zaboli me jer će biti na gamepassu, ali malo ga previše sraćkaju.

Takodjer cu igrat sa Gamepassa ali imam i kolekciju fizickih igara i za Xbox i kupio bih si naknadno Starfield na disku za kolekciju.

Valjda je po njima fizicka jer dobijes kutiju od igre,mozda i nekakvu knjizicu unutra ali to je malo vjerovatno.

Ovo je u biti da se unisti trziste rabljenih diskova nista drugo.

16 godina
Starfield

Sam je pitanje kliko treba za izigrati ovo, brijem da tri mjeseca gamepassa nije ni približno dosta...pa sve više zrazmišljam uzeti preorder za 53 eura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
MEGATAMA kaže...
Hexfire kaže...

Takodjer cu igrat sa Gamepassa ali imam i kolekciju fizickih igara i za Xbox i kupio bih si naknadno Starfield na disku za kolekciju.

Valjda je po njima fizicka jer dobijes kutiju od igre,mozda i nekakvu knjizicu unutra ali to je malo vjerovatno.

Kako je krenulo idući Xbox i PlayStation ce biti samo digitalni

12 godina
Spellcaster kaže...
MEGATAMA kaže...
Hexfire kaže...

Za platform holdere bi to bio jackpot....eliminirali bi trziste rabljenih igara,eliminirali bi prodavace fizickih kopija itd itd.

Sav taj novac bi isao direkt njima a i ne bi bilo pada cijena kao kod fizickih kopija,igra bi mogla drzat godinama skoro punu cijenu,zasto spustat ako nemas konkurencije prilikom prodaje i jedini nacin da gamer dodje do igre je tvoj digital store....ili stream service.

10 godina
forumaš kaže...

Sam je pitanje kliko treba za izigrati ovo, brijem da tri mjeseca gamepassa nije ni približno dosta...pa sve više zrazmišljam uzeti preorder za 53 eura.

a ne znam, baš preorder opalit Bethesdine igre mi ne zvuči baš pametno. Iako sam iskreno optimističan, ne prikazuju igru kao savršenstvo (ala cyberpunk "bit će u igri sve što zamislite"), čini mi se i da je i Micrsoftu bitno da bude ovo hit, tak da vjerujem da će biti ok, ali ne bi baš prednaručivao. A ovo ako uzmeš za 53 eura ne možeš napraviti povrat 

2 godine
neaktivan
MEGATAMA kaže...
Spellcaster kaže...
MEGATAMA kaže...
Hexfire kaže...

Za platform holdere bi to bio jackpot....eliminirali bi trziste rabljenih igara,eliminirali bi prodavace fizickih kopija itd itd.

Sav taj novac bi isao direkt njima a i ne bi bilo pada cijena kao kod fizickih kopija,igra bi mogla drzat godinama skoro punu cijenu,zasto spustat ako nemas konkurencije prilikom prodaje i jedini nacin da gamer dodje do igre je tvoj digital store....ili stream service.

Prema ovome fizičke igre polako nestaju

Almost 90% of games sold in UK in 2022 were digital - ERA

16 godina
Starfield

Napravio preorder, pa sad kakva bude, bude 

Moj PC  
0 1 hvala 0
2 godine
neaktivan
forumaš kaže...

Koju verziju si prednaručio standarnu ili premium

https://www.cdkeys.com/starfield-pc-steam

https://www.cdkeys.com/starfield-premium-edition-pc-steam

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.6.2023 20:56 (Spellcaster).
16 godina
Starfield

standard.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.6.2023 20:42 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
MEGATAMA kaže...
Spellcaster kaže...
MEGATAMA kaže...
Hexfire kaže...

Bethesda je potvrdila da će standarna verzija za Xbox Series X imati disk, a ne kod kao PC verzija

Starfield Standard Edition

Includes:
- Starfield base game
Starfield Standard Edition is included with Xbox Game Pass. Game disc included with physical purchases of Xbox Standard Edition. Game code included with physical purchases on PC Standard edition.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.6.2023 21:46 (Spellcaster).
2 godine
neaktivan
Starfield

0 0 hvala 0
12 godina
Starfield

Znaci nista od DLSSa......sve bolje i bolje.

Super za AMD ali vecina nas ima Nvidie i bez obzira sto mozemo koristit FSR ipak to nije nativno za Nvidiu.

https://wccftech.com/amd-partners-bethesda-exclusive-pc-partner-for-starfield-fsr-2-designed-for-multi-threaded-chips/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Starfield

He he, samo bu to rekao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

He he, samo bu to rekao 

Aaa zato jer ti imas AMD gpu 😁

2 godine
neaktivan
Starfield

Starfield će dobiti DLSS3, ali samo putem moda

https://wccftech.com/starfield-nvidia-dlss-3/

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.6.2023 9:29 (Spellcaster).

1 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Starfield

Ima li tko da je uz AMD proizvod dobio key za Starfield? Preload je počeo al key mi još nije stigao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Qui-Gon-Jinn kaže...

Ima li tko da je uz AMD proizvod dobio key za Starfield? Preload je počeo al key mi još nije stigao...

Preload je počeo za Xbox, za PC od 30.08.

14 godina
forumaš kaže...

E tu, u ovoj jednoj rečinici je problem gaming industrije.

Ili još gori stav: "kako bude, bude". Kao da ti je sasvim svejedno.

Što velika većina im da novce unaprijed, na "neviđeno" i onda drvlje i kamenje kad igra podbaci. A podbacit će sigurno.

Kao i sve igre u zadnjih XY godina.

Preorder pa onda mikrotransakcije.

A ti narode, kao guske u magli. Generiraj nam neograničen prihod, po mogućnosti unaprijed.

Svi koji ste preorderali igru (sad Starfield, sutra XX YY naslov) nemojte molim vas kenjat i cendrat kad vam igra ne bude igriva.

Kad bude radila loše. Kad budete tražili refund ili slično.

Da vam budem iskren, od Star Citizena (koji je valjda najbolji primjer preordera i faila) nisam ništa preorderao.

Doduše to je bilo davne 2011. ili 2012. nisam siguran kad. Doduše to su bila neka drugačija, čudnija vremena.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice