Dragi moji,
Od kuda je najbolje naručiti SWTOR (early acces). Molim Vas vasa iskustva.
Hvala!!!
Dragi moji,
Od kuda je najbolje naručiti SWTOR (early acces). Molim Vas vasa iskustva.
Hvala!!!
Evo ovdje http://www.shopto.net/ , kada se sve sredi odmah sa stranice možeš skinuti i kod za raniji access koji na kraju ukucas u SWTOR stranicu.
kod skidaš :
Ideš na - my orders
I tamo klikneš na - codes na tvom accountu
http://forum.shopto.net/viewtopic.php?f=6&t=8305
ako hoćeš samo key možeš tu preordati preko g2play.net,
pošto sad igrica u beti ima 26 gb mislim da ti je bolje pre ordati u kutiji preko zavvi
al bioware nije rekao da ce samo određeni broj kopija pustit za preorder?
pošto sad igrica u beti ima 26 gb mislim da ti je bolje pre ordati u kutiji preko zavvi
Bolje mu je da uzme od shopto jel može istog casa skinut kod za early access sa stranice a od zavvi treba cekat da ti pošalju kod što može potrajat a što prije staviš kod na swtor site ranije ces moc skinut igru
I da rekli su iz Biowara da ce imat samo ogranicen broj primjeraka ( boxed i digital ) za launch , tako da ako se ne naruci sad može se i desit da ce se morat cekat neko vrijeme prije nego se pojave nove zalihe igre.
to je ono... ako bude igra super bit ce veca potraznja, a ako zaseremo dobro da nismo vise izdavali
Pozdrav ... ako mi neko moze rec tj. preporucit odakle je najbolje i najsigurnije Pre-Order SWTOR jako bih mu bio zahvalan
g2play. platio. key stigao za 2 min...redeemao...alles in ordnung!
sad samo prozac i prebrodit ovih par tjedana do releasea
ahahahah :))) e hvala jarane a kako ces za cd-ove ??? mislim oce li ti dostavit il kako ? il ce ti samo kad izdaje poslat mailom onaj originalni Cd key ..
http://www.g2play.net/store/MMO-Star-Wars-The-Old-Republic-EA-Download-Manager.html
Uživajte :D
( Drugi popust - zato nije sold out ;) )
Da mi smo crvena zona stoga ako želiš narućiti igricu morat ćeš to napraviti preko interneta
pa imal idje da Bosna,Srbija i Hrvatska nisu crvena zona ?
pa imal idje da Bosna,Srbija i Hrvatska nisu crvena zona ?
odi u ovaj gore topic o SWTOR imas ekipu koja je narucivala boxeve...bar mi se tak ucinilo...
Nego sve zaboravim da pitam jel Redeem code ustvari onaj glavni kod za aktivaciju PRAVOG accounta tj. jel to code ko sto je u WoW-u onaj sto se dobije unutar okvira za cd sto potvrdjuje original ili ...
Nego sve zaboravim da pitam jel Redeem code ustvari onaj glavni kod za aktivaciju PRAVOG accounta tj. jel to code ko sto je u WoW-u onaj sto se dobije unutar okvira za cd sto potvrdjuje original ili ...
Nije ti to cd key taj ti cod omgućava da igraš par dana prije,a na dan izlaska moraš imati onaj pravi cd key da bi mogao nastaviti igrati
Ako oćeš box verziju onda možeš narućiti preko Zavvi.com ili shopTo.net
aha ... e bas ti fala nego gdje mi je bolje od to dvoje ? mislim znas li koje je moguce da stigne prije ja sam iz sarajeva i da slucajno ne znas kako ce mi dostaviti jel putem normalne poste ili cu morat negdje ici po to...
e ljudi narucio sam preko zavii.com ali na accountu mi stoji da sam na "Awaiting Stock Pick" zna li iko otprilike kako to ide i kad bi mi mogli poslat redeem code ??
g2play. platio. key stigao za 2 min...redeemao...alles in ordnung!
sad samo prozac i prebrodit ovih par tjedana do releasea
stigne ti na email adresu key ?
i na mail i u njihov orders history...samo ne znam jel imas jos preordera tamo...
Evo preorderao upravo, kažu da se procesira trenutno.
i na mail i u njihov orders history...samo ne znam jel imas jos preordera tamo...
Koliko ima znakova kod ? 8 ?
nvm, išao sam utipkati krivi kod, mislio sam da je već stigao rofl
I šta dobijes key mailom i njega addaš na origin ili?
mene samo zanima što na zavviu znači ovo uz sliku PRE-ORDER, GAME NOT INCLUDED?
(http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/star-wars-the-old-republic-with-early-access-and-colour-stone-pre-order-bonus/10068600.html)
malo me zbunjuje to... jel dobiješ uz to i sve ono što bi se trebalo dobiti (30 dana igre itd.)???