Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

prodajem swtor acc svi zainteresirna pm mi posaljite cjena po dogovru :D prodajem sam na podrucju zagreba :D 4 lika plus 20+ znam da je slabo al jebga igra mi je super al nazalost neam vise vremena za nju :D

bolje ispas glup nego i aviona ! :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

Razocaran sam bioware-om. Dakle kaj se dogodilo, nakon 30 dana free, uzeo sam pauzu ne igranja dok se stvari malo posloze (cini mi se da nista od toga) i sad prije nekih 15 minuta htio sam karticom obnoviti racun. Ali nakon odabira placanja pretplate na 30 dana dobio sam error, a kaj je najbolje laksi sam za 13 eura. Nisam dobio nikakav email, account mi je jos uvijek inactive i naravno nemogu igrat. Ima li tko kakav savjet??

13 godina
neaktivan

a podrška, nema druge...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

ja sam odlucio zavrsiti bounty hunter i trooper pricu, poslije toga ne vjerujem da cu nastaviti igrat, jer ovo je za mene sp igra sa mp opcijom.

raid me ne interesira, u pvp imam lag za popi*dit, a flashpoints su preduge...

vrijedi igru odigrati u smislu da se zavrsi storyline klase, a dalje tko voli nek izvoli...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan

Jel dobio tko igru a da je naručio iz GMC-a?

14 godina
neaktivan
stiffler13 kaže...

Jel dobio tko igru a da je naručio iz GMC-a?

Pola nas ovdje :)

ShadowWLordD
17 godina

igru sam nabavio jučer i uspjela me nažvcirat više nego bilo koja igra dosad,tj. biowareova neprofesionalnost i aljkavost...nabavio igru od čovjeka koji više neće igrati i naravno promjenio pass,pitanja ona i sve ok,igrao sinoć nešto sitno i danas se idem spojit kada mi kaže kako mi secret answer ne valja,a dam desnu ruku da sam ga točno upisao i naravno da mi se akaunt lockao.No dobro,pošaljem mail kada oni odgovore da mi support može jedino telefonski pomoći (tu mi je već tlak skočio žešče)...i ajde nazovem ja support,o računu neću ni razmišljat dok ne stigne,zadavit će ma starci al to na stranu sad,nego meni frajer na supportu izdiktira identicni secret answer koji sam upisao i kaže da resetam password samo i to je to,napravim ja to kad opet isto pitanje i odgovor opet nevalja i opet lock akaunta,da bi nakon sat vremena čitanja po forumu našao totalno glupo riješenje koje je začudo i upalilo,kreirao novi acc i odem u sekciju secret questionsa i tamo najdem kako je ostao odgovor ponuđen i napravim copy paste(koji je naravno ientican onome kako sam napisao,znaci ista slova,razmak sve isto) i onda mi konačno prizna. I sada sam promjenio sve secret answere da budu po jedna riječ jer izlgeda da su preretardirani tamo,zbagan im server ili ne znam šta,bitno da sada radi,nadam se da neće opet biti nekih problema jer bi se moglo ladno desit da odustanem od igre prije nego počnem igrat.

sad kad sam se ispuho mogu priupitati ekipu na kojim se serverima igra i koja strana? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
lobotomac90 kaže...

igru sam nabavio jučer i uspjela me nažvcirat više nego bilo koja igra dosad,tj. biowareova neprofesionalnost i aljkavost...nabavio igru od čovjeka koji više neće igrati i naravno promjenio pass,pitanja ona i sve ok,igrao sinoć nešto sitno i danas se idem spojit kada mi kaže kako mi secret answer ne valja,a dam desnu ruku da sam ga točno upisao i naravno da mi se akaunt lockao.No dobro,pošaljem mail kada oni odgovore da mi support može jedino telefonski pomoći (tu mi je već tlak skočio žešče)...i ajde nazovem ja support,o računu neću ni razmišljat dok ne stigne,zadavit će ma starci al to na stranu sad,nego meni frajer na supportu izdiktira identicni secret answer koji sam upisao i kaže da resetam password samo i to je to,napravim ja to kad opet isto pitanje i odgovor opet nevalja i opet lock akaunta,da bi nakon sat vremena čitanja po forumu našao totalno glupo riješenje koje je začudo i upalilo,kreirao novi acc i odem u sekciju secret questionsa i tamo najdem kako je ostao odgovor ponuđen i napravim copy paste(koji je naravno ientican onome kako sam napisao,znaci ista slova,razmak sve isto) i onda mi konačno prizna. I sada sam promjenio sve secret answere da budu po jedna riječ jer izlgeda da su preretardirani tamo,zbagan im server ili ne znam šta,bitno da sada radi,nadam se da neće opet biti nekih problema jer bi se moglo ladno desit da odustanem od igre prije nego počnem igrat.

sad kad sam se ispuho mogu priupitati ekipu na kojim se serverima igra i koja strana? {#}

moram priznat da imas dosta strpljenja i celicne zivce... ja bi njih vec davno posta u tri pi*de materine. sto se tice pitanja ja sam ih lagano ss da ne bi bilo zaje*ancije tako da mi nitko ne moze rec da ono sta ukucam nije tocno.

a sto se tice staraca... reci da je upa dialer :D

14 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Se*eš puno ...samo zato sto je to u điru da se ovu igru pljuje...ne nije savrsena ,ali nije losa i iskreno meni se svida ...a ti sto si nesposoban upisati tocno security key -- tvoj problem ... da je indentican onda bi radio i prvi put...

ShadowWLordD
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 21:18 (MasterOdisasteR).
17 godina
Obi Wan kaže...

moram priznat da imas dosta strpljenja i celicne zivce... ja bi njih vec davno posta u tri pi*de materine. sto se tice pitanja ja sam ih lagano ss da ne bi bilo zaje*ancije tako da mi nitko ne moze rec da ono sta ukucam nije tocno.

a sto se tice staraca... reci da je upa dialer :D

ma užas,da mi ovo nije uspjelo kontam da bi ih opet nazvo i sve im po spisku,prvo na engleskom,pa kad ponestane ideja na hrvatskom {#}

nego na kojim serverima igrate? kontam večeras počet pa da znam gdje ima domaćih najviše.

MasterOdisasteR kaže...

Se*eš puno ...samo zato sto je to u điru da se ovu igru pljuje...ne nije savrsena ,ali nije losa i iskreno meni se svida ...a ti sto si nesposoban upisati tocno security key -- tvoj problem ... da je indentican onda bi radio i prvi put...

aj šta da ja sad tebi kažem?ne pljujem igru kako ti kažeš iz "đira" nego jer sam imao problema,i nisam pljuvao kao prvo igru nego EA i bioware podršku kupcima i njihovu neprofesionalnost koja je očita,i ne nisam krivo upisao jer nisam imbecilan toliko da bi zaboravio secret answer koji sam napravio 12 sati prije,i da sam ga upisao jednom krivo ne bi 20 puta koliko sam puta i resetirao password da mogu ponovo upisivati secret answer...a da igra ima problema sa supportom ima,i vidio sam dosta ljudi koji se žale na taj isti problem,o gameplayu ću moći nešto reći kada počnem igrati,ovo malo što sam odigrao mi se sviđa i ne bi nabavljao original igru da mislim da ne valja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 21:40 (lobotomac90).
17 godina
MasterOdisasteR kaže...

nemas ti blage veze da se to dogodilo xy ljudi... i on ne se*re po igri nego po supportu... covik nije ni zaigra kako bog zapovida...

procitaj prvo pa tek onda laprdaj

16 godina
odjavljen

Dogodilo se i meni. Nazvao sa Skypea. :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A tako im malo treba, al štaš jbg...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/swtor-nickovi-serverida-se-ekipa-skupi-d/130480.aspx?page=0&jumpto=2665574&sort=asc&view=flat

tu imas thread.

Inace osobno igram na Nightmare Lands,Empire strana,jedan manji semi-casual domaci guild(casual jer smo svi 24+ godine ,poslovi,zene,djeca itd. i raidamo 3x tjedno po 2 sata od 10 do ponoc) ,cistimo Eternity Vault i Karagga ,ima nas par sta zesce PvP-amo kad imamo vremena.

Nas guild mozda nije za tvoj profil bas(vidim da si jos ovisan o starcima,correct me if im wrong :P),ali evo link ko se oce prijavit http://blackoutguild.enjin.com/home

Recruitmenti su zatvoreni,ali ima par clanova koji su prestali igrat(vratili se drugim MMO-ima ili rerollali republiku),GM je spominja da ce mozda recruitat jos par ljudi.

Pa ako vam profil guilda odgovara mozete se pokusat prijavit.

Za sad jedina klasa koje nemamo na 50 je Sniper.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 11:14 (Ashelor).
17 godina
Ashelor kaže...
lobotomac90 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/swtor-nickovi-serverida-se-ekipa-skupi-d/130480.aspx?page=0&jumpto=2665574&sort=asc&view=flat

tu imas thread.

Inace osobno igram na Nightmare Lands,Empire strana,jedan manji semi-casual domaci guild(casual jer smo svi 24+ godine ,poslovi,zene,djeca itd. i raidamo 3x tjedno po 2 sata od 10 do ponoc) ,cistimo Eternity Vault i Karagga ,ima nas par sta zesce PvP-amo kad imamo vremena.

Nas guild mozda nije za tvoj profil bas(vidim da si jos ovisan o starcima,correct me if im wrong :P),ali evo link ko se oce prijavit http://blackoutguild.enjin.com/home

Recruitmenti su zatvoreni,ali ima par clanova koji su prestali igrat(vratili se drugim MMO-ima ili rerollali republiku),GM je spominja da ce mozda recruitat jos par ljudi.

vidio sam thread i vidim da većina na ravageru igra,ali taj server je sa standard populacijom tako da sam se odlučio za Bloodworthy(PvP),krenuti ćemo danas dvojica kolega i ja vjerojatno na republic strani,pa ako nekog ima na tom serveru neka se javi :)

ne znam u kojem smislu misliš ovisan,ako misliš na financijsku ovisnost u pravu si jer studiram i nemam svoja primanja,ali ako si mislio na restrikcije neke oko kompa,igranja i to u krivu si,jer nisam neki klinjo od 15 god(bez uvrede mlađoj populaciji) da mi starci određuju koliko se smijem igrat,kad smijem van i kad moram učit {#}

čuo sam da je dobar taj vaš guild i razmišljao sam krenuti igrati na tom serveru dok nisam vidio da je Pve,zanimljivije je kad moraš strijepiti hoće li ti dok radiš quest doći neki 50 lvl i zgenkat te,a isto tako se ti možeš kasnije osvećivati {#}

14 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

vidio sam thread i vidim da većina na ravageru igra,ali taj server je sa standard populacijom tako da sam se odlučio za Bloodworthy(PvP),krenuti ćemo danas dvojica kolega i ja vjerojatno na republic strani,pa ako nekog ima na tom serveru neka se javi :)

ne znam u kojem smislu misliš ovisan,ako misliš na financijsku ovisnost u pravu si jer studiram i nemam svoja primanja,ali ako si mislio na restrikcije neke oko kompa,igranja i to u krivu si,jer nisam neki klinjo od 15 god(bez uvrede mlađoj populaciji) da mi starci određuju koliko se smijem igrat,kad smijem van i kad moram učit {#}

čuo sam da je dobar taj vaš guild i razmišljao sam krenuti igrati na tom serveru dok nisam vidio da je Pve,zanimljivije je kad moraš strijepiti hoće li ti dok radiš quest doći neki 50 lvl i zgenkat te,a isto tako se ti možeš kasnije osvećivati {#}

Ovaj nas je vecinom Heavy u peak satima,na imp fleetu je sinoc bilo 300+ ljudi dakle jako aktivan server.

A to PvP/PvE podjela ti ja malo drugacija nego u drugim MMO-ima,taj world PvP i strepnja ti se svodi da se nadu 3 lv50 no skill retarda i trce po low level contested zonama i griefaju lowbije,jer na svom levelu nemogu ni musicu ubit.

WoW sam od release do cate igra na PvP serveru,i stari STV mi je jako usjecen u pamcenje.

Ja PvP-am kroz Warzone jos od levela 20,punia sam gapove u levelanju s PvP-om jer nisam ni jedan hc quest radia,tlaka mi je bila sastavljat grupu xD

Na lv 50 idem na Ilum,obicno instancu 2 ako zelim neki small party PvP ili solo gankanjea,a ako zelim zerg farmanje onda idem u instancu 1 za daily/weekly quest.

Zanimljivo je sta iako mi obicno fightamo rep pred njihovom bazom ili na central assaultu,u utorak su nas pushali na nas ulaz(imp baza) i imali su stvarno masivan zerg.

Nismo mogli mrdnut iz baze skoro 2 ipo sata.

Nakon toga u neku ruku shvacam zasto nas fightaju obicno na svom ulazu,puno lakse zavrsavaju dvoje dailye uz pomoc base turreta i jako bliskog spawna u slucaju da umru.

Dakle server je poprilicno balanced sta se populacije tice.

Anyway rollanje na PvP serveru ti nama previse smisla u TOR-u,jer ako oces pravi PvP ionako moras cekat 50.

A kroz levelanje ako vidis sve skupa 5 republikanaca mozes rec da si ih se nagleda.

S tim da za gankanje u world pvpu ne dobijas valor(nemas nikakve koristi od toga)ako nisi na ilum pvp zoni (lijeva strana iluma)

Dakle jedina "prednost" PvP servera u TORu je sta ti moze naletit neki retard 50 u low level zoneu da campa lowbie.

I to sta imas opciju na 50 da i ti(ovde govorim za manje vise bilo koga ko levela na PvP serveru) postanes taj isti retad i ides okolo griefat lowbie.

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
17 godina

ma kontam ja to sve,također sam igrao wow prije par godina i meni je bogami famozni STV ostao u sjećanju,znam da sam morao na jednom serveru odustati igrati kao Alliance jer nas je Horda u STV genkala žešće,nisam mogao uopće questove obavljati pa sam odustao i prešao na drugi server...ali opet koliko god se rijetko sretne suprotnu stranu znam da kad ih sretnem će bit PVP flagani i da onda neće proći bez bitke što opet daje neku dozu zanimljivosti,male stvari me čine sretim šta da ti kažem {#}

14 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...
Ashelor kaže...
lobotomac90 kaže...

tu imas thread.

NIsam igrao 10-tak dana pa nisam siguran ali da je server sa standardnom populacijom ...ja mislim da nije...tj. kad sam ja igrao u bilo koje doba dana re bio min. heavy rijetko standard tako da...

ShadowWLordD
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 20:05 (MasterOdisasteR).
13 godina
neaktivan

ravager je mrtav server... ko i onaj ne kojem sam ja došao do 50 lvl

počeo sam ponovno na Tomb of freedon nadd. u imp fleetu nema nikad manje od 200 ljudi, a u udarno vrijeme je uvijek 300+ tak da mi paše i svima bi ga toplo preporučio :D

uz to nabavio sam si super guild, univerzalni naravno, domaće guildove sam otkanato još na wowu jer se to na kraju svede na prepirku srba i hrvata, tak da ostajem po strani :)

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

I kad ce F2P?

{#}

SWTOR=Fail of The Year
13 godina
neaktivan

imam pitanje... dobio sam ovakvu poruku na mail:

"Greetings!

It has come to our attention that you are trying to sell your personal Star Wars account(s).
As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.
If this proves to be true, your account can and will be disabled.
It will be ongoing for further investigation by LucasArts's employees.
If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.

You can confirm that you are the original owner of the account to this secure website with:
(obrisan link da ne bi netko kliknuo slučajno)

Login to your account, In accordance following template to verify your account.

* Secret Question and Answer
Show * Please enter the correct information

If you ignore this mail your account can and will be closed permanently.

Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.

Regards,

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates. 2011 Lucasfilm Entertainment Company Ltd. or Lucasfilm Ltd. All rights"

kad kliknem na taj link izbaci mi FRAUD WARNING, ali ako unatoč tome nastavim dalje pojavi mi se swtor stranica i traži me user name i password, mislim da je to neka prevara, al jel dobio netko išta slično----

i da, nisam pokušavao prodati acc al mi je svejedno došla takva poruka...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 0:36 (mmspace).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo, riješeno,

poslao sam supportu čitav taj mail i u roku od 5 minuta dobio odgovor natrag (svaka im čast :P), prosljeđujem ga ovdje da bi i ostali koji dobiju nešto slično bili upućeni, pogotovo oni novi u MMO-ima:

"Greetings,

I am Protocol Droid W6-F3 of Human-Cyborg Relations.

Thank you for forwarding us the suspicious mail that you received for us to investigate further.

After looking into this, we can confirm that the email you received was not legitimate. We would ask that you do not reply to it or click on any links that it contains as doing this may compromise the security of your account.

To help you identify potentially harmful emails such as phishing attempts, please see the advice listed below:

• A BioWare employee will never ask for your password.
• A BioWare employee will never ask you to list your Security questions and Answers via email.
• Any email that asks for details like these and threatens a ban on your account if you do not provide them is not genuine and does not originate from BioWare.
• All mails relating to Star Wars: The Old Republic and your account will be sent from the mail domain @email.swtor.com or from the support@swtor.com email address.
• Use the ‘View Source’ option in your email client to reveal the real sender’s address, many mails will be constructed to appear as if they originate from @swtor.com (or similar) but the true address can be unmasked quite easily.
• If there is a link in the email that claims to point to swtor.com, hover your mouse pointer over it and look for giveaway signs like the address displaying as swtor.com.com or swtoraccounts.com – neither of which are genuine pages.
We are aware that these emails can cause confusion as this is essentially what the hackers have designed them to do. Unfortunately, we are unable to prevent mails like this from being sent due to the fact that we are not responsible for sending them.

If you are worried about the security of your account after having received a phishing email, please see our Help Center article on account security at http://www.swtor.com/support/helpcenter/1869 for more information on keeping your account secure.

We would like to take the opportunity to thank you for sending the information on to us and to assure you that we have passed it on to a specialist team for further investigation. If you retained a copy of the original mail, please delete it from your system.

If you have any further questions about this, or any other issue, please do not hesitate to contact us again.

Galactic Support is our Specialty…

Sincerely,

Protocol Droid W6-F3 (aka Frank)
Star Wars: The Old Republic Customer Service. "

žao mi je na podužem postu, ali nadam se da će još nekome pomoći :D

0 0 hvala 0
17 godina

ja krenio na Bloodworthy (PvP),Republic strana pa ako ima nekog tamo neka se javi,nick mi je Zelenko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mmspace kaže...

evo, riješeno,

poslao sam supportu čitav taj mail i u roku od 5 minuta dobio odgovor natrag (svaka im čast :P), prosljeđujem ga ovdje da bi i ostali koji dobiju nešto slično bili upućeni, pogotovo oni novi u MMO-ima:

"

Evo mogu ti ja unaprijed objasniti da više nikad i ne pokušavaš: NIKAD, u nijednom mmo-u, kod nijednog ISP-a,

kod nikakve legalne usluge na internetu, neće ti preko maila tražiti da im pošalješ password

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 8:35 (segregator).
15 godina
neaktivan

Na Bloodworty nas ima dosta, 10- 15 , sto se znamo, i imamo kanal, ali makar je to jedan od 2 najpopulate servera zaboravi da ces naci party za HC ove prije 13h ili pvp normal prije 12-13 h ceka se po 15 min WZ i onda ljudi napuste ako "vide" da pusimo.

Atm nas je na fleetu 12 , a ako smo jedan od dva (2) najkrcanija servera sve ti kaze to.

Imperial strana je puuuuno nakrcanija mislimo da je omjer preo 80% populacije na serveru Imperija, to se pogotovo vidi u PvP.

Sva akcija ne serveru se odvija navečer, tj tada se može naci HC i čak zovu u raidove normal, ali ako pogledas stanje na Marketu koji je doslovno prazan craft i grind itema, to je meni pokazatelj da sve polako odlazi u ...

Cimni me na nick "Crotiger" ako trebas neki help ili slicno da dodjes u kontakt sa ostalima sa ex yu govornog područja.

Pozzz,

crot

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

a dobro to nije problem,jer jako rijetko da igram prije 13 h,obično igram popodne ili navečer...a jesi li ti republic ili empire? krenuli smo jučer dva kolege i ja na republic strani,baš iz tog razloga što svi sad igraju ko empire,a i ljepši je plavi lightsaber od crvenog {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 13:34 (lobotomac90).
14 godina
neaktivan

Pozz svima, eo tia bi pocet igrat swtor, gdje ga mogu narucit, jel se placa mjesecno kao wow, neki kazu da ce ona oborit wow da ce bit najigranija pa eto sta vi mislite o tome ? 

Na kojem serveru ima najvise hrvata i tako to :D 

coopeR

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
coopeR kaže...

Pozz svima, eo tia bi pocet igrat swtor, gdje ga mogu narucit, jel se placa mjesecno kao wow, neki kazu da ce ona oborit wow da ce bit najigranija pa eto sta vi mislite o tome ? 

Na kojem serveru ima najvise hrvata i tako to :D 

Hmmmmm

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
13 godina
neaktivan
mmspace kaže...

Da čuvaj se toga, memi su bili wow tako hackali jerbo sam bio lijen i nisam ništa podršku pitao. Sad je sve ok iako sam i njega stao igrat, nazvao sam support i sve su mi riješili

13 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

... odgovore da mi support može jedino telefonski pomoći (tu mi je već tlak skočio žešče)...i ajde nazovem ja support...

Daj mi molim te reci koji si ti to broj zvao. Ja sam probao par puta nazvat ih, ali kaze mi ("phone") "nemoguce uspostavit poziv".

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice