Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 873.962
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
15 godina
Star Citizen

Najžalosnije je što su prije par dana najavili nove brodove. Mislim da više ne trebam ništa reći.

5 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

krava se muze dok ne crkne ili dok ne počne davati premalo mlijeka (a onda se svejedno ubije)...

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Dado opet ti pricam da si naivan. Sad ispada da si neki programer... ili barem to insinuiras. Ja sam isto u IT-u i kad dogovaramo neki projekt moramo dostavit projektnu dokumentaciju i cjenik. Dakle tocno u detalj sto ce se radit, kako ce se radit i u inzenjer satima koliko ce koja stavka trajat, te koliko ce kostat.

Oni su krenuli radit jednu igru, nitko ih nije htio financirat. Otkrili su kickstarter, napravili dobru prezentaciju, nude ono sto ljudima godinama fali (iako ne doista, ali ajmo rec), i poceli dobivat preko nocisumanute pare. sto su vise para dobivali to su vise featura dodavali, otvorili novi studio, iznajmili zgradu, zaposlili ljude, nabavili infrastrukturu, dobivaju i dalje gro para, sad doslovce ne znaju sto vise ponudit ljudima jer ih brze zasipavate parama nego oni smisljaju razloga da im vise para dajete, a stvar i dalje hoda... a hodat ce dok balon ne prsne... Namjerno sam te pitao znas li tko je Bernard Madoff.

To sto ti sad meni kazes "kao vise novca za projekt po tebi ne znaci bolji projekt" nije nikakav argument, zasto? Pa nitko od njih nema uopce ideju koliko ce novca projekt uopce imat, samo znaju 2 stvari - priljev novca ne staje i drugo, zele da priljev novca ne stane cim dulje.

Sve ostalo je pricam ti pricu. Nemaju plan i program osim nekakvog nacrckanog grafa sa hrpom stvari "u razvoju" i dodatnih ideja kako kome sine, a narod da lovu za to.

Nemaju transparentno prikazano niti troskove do sada, niti planirane troskove za dalje, niti bilo sto.

Nemaju nikakve odgovornosti sa tim parama, mogu naprosto 4 godine must sve nas i proglasit bankrot ko i vise slicnih projekata do sada.

Dal ce se ista od toga desit? Tko zna.

Tvoj jedini argument je "ovo je ginijalna igra i dobila je previse novca da ne bi bila genijalna" - zasto? Ljudi koji su zapoceli ovaj projekt vise uopce ne rade na projektu, osim kao savjetnici i sto iznose ideje, ostalo su sve neki novi klinci.

50mil$ bi trebalo biti sasvim dovoljno da dovrse sve ono sto su obecali. Pricekajte malo da vidite sto ce bit od toga. Opet ponavljam, bacat svi jos 300$ na projekt i napumpat ga naslijepo na 80mil$ ne znaci da ce biti ista bolji nego je trenutno zamisljeno ili je uopce bilo zamisljeno prije 2 godine. Nitko o ovom projektu ne zna nista vise nego se znalo prvoga dana, a prica se o njemu ko da su izmislili lijek za rak.

Dajte malo ohladite, stanite na loptu i razmislite sta se ovdje dogadja... hoce li to biti genijalna igra? Mozda... ali ima jos barem 300 scenarija sto to na kraju moze bit, a imala ona 50mil$ ili 150mil$ nitko ne garantira da ce se ishod promijenit.

Moj PC  
17 0 hvala 5
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Dugo nisam bio, ali vidim da je Dado optimističan kao da je na kokainu, da Star Citizen ima više odgoda od Daikatane, a da bi s ovom lovom svaka firma napravila igru već ove godine. Ubisoft stvori novi AC svake godine, ovima treba petogodišnji plan za demonstrirati alfu demoa.

Blizzard neopisivo cijenim. Odustali su i ugasili Titan kad su vidjeli da je to trakavica koju na životu drže samo zato jer ljudi očekuju novi megaturbouber MMO. Kad ne ide, ne ide, radi nešto drugo. S obzirom da SC očito ne ide, ne kužim zašto ne naprave nešto drugo? Ah, da, jer rade s posuđenim milijunima, a ne svojom lovom...

Više je stvarnog posla izbacila HLP zajednica stvorivši moderni FS2, nego Chrisova ekipa s pustim milijunima.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
11 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Sve je to jako razočaravajuće,namjeravao sam uložiti ali ipak ću malo pričekati.Predugo to traje.

So say We All
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
Re: Star Citizen
Tonči kaže...

Dugo nisam bio, ali vidim da je Dado optimističan kao da je na kokainu, da Star Citizen ima više odgoda od Daikatane, a da bi s ovom lovom svaka firma napravila igru već ove godine. Ubisoft stvori novi AC svake godine, ovima treba petogodišnji plan za demonstrirati alfu demoa.

Blizzard neopisivo cijenim. Odustali su i ugasili Titan kad su vidjeli da je to trakavica koju na životu drže samo zato jer ljudi očekuju novi megaturbouber MMO. Kad ne ide, ne ide, radi nešto drugo. S obzirom da SC očito ne ide, ne kužim zašto ne naprave nešto drugo? Ah, da, jer rade s posuđenim milijunima, a ne svojom lovom...

Više je stvarnog posla izbacila HLP zajednica stvorivši moderni FS2, nego Chrisova ekipa s pustim milijunima.

treba biti posten i reci da ubisoft prilikom izrade ACa svake godine koristi manje vise iste assete (tj lupe novi skin na proslogodisnji nastavak i nazovu to novom igrom, a jedino sto je drugacije je svijet u kojem se odvija radnja)

tj usli su u shemu u kojoj je iznimno lagano stancati nove nastavke svake godine (isto je i sa F1, COD, battlefieldom, total warom, batmanom i ostalim igrama sa bezbroj nastavaka)

ako ces vec usporedjivati SC s necim onda nek to bude GTA, koji je volumenom sadrzaja (tj samom ambicioznosti) na razini SCa

za development svakog GTA im treba bar po 4g

manje ne ocekujem ni od SCa, pogotovo zato sto su novi tim i ovo im je prvi pravi projekt kojeg moraju koordinirati izmedju nekoliko timova iz raznih zemalja

problem je sto je management ocito izgubio kontrolu nad projektom i nece to moci dovrsiti u zadanom vremenu sto je ocito iz konstantnih odgadjanja svih dosadasnjih releasova vezanih uz igru

idu u smjeru duke nukem forevera gdje je vlasnik studia stalno odgadjao izlazak igre i zahtjevao da su u nju ubaci svaki novi graficki napredak koji bi tad izasao ili nova mehanika igranja iz novijih naslova tog vremena, sto je za rezultat imalo da bi se konstantno odgadjao izlazak igre..

treba lijepo postavit chris robertsa sa strane (postavit ga u neku ulogu konzultanta) i da razvoj igre vodi netko tko je orijentiran na postivanje rokova i dosada obecanoga

sve nove ideje bi se lako mogle ubaciti u igru preko expanzija/DLCa.. 

16 godina
odjavljen

Imaš pravo, iako ne potpuno, jer sve te teksture, modele i svjetove treba napraviti, novi su. Tehnički možda nemaju puno, ali nema ni SC - imaju gotovi engine i toolse na vrlo visokoj razini.

Što se tiče vremena, sasvim je očito da su promašili jer je SC već dugo u razvoju. Ako je GTA trebao 4, SC će ovim tempom trebati 14 godina, vrijeme u kojem će inicijalni ulagači završiti škole, fakultete, odgojiti tinejdžere...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 8:06 (Tonči).
11 godina
neaktivan
Fanu kaže...
Tonči kaže...

treba biti posten i reci da ubisoft prilikom izrade ACa svake godine koristi manje vise iste assete (tj lupe novi skin na proslogodisnji nastavak i nazovu to novom igrom, a jedino sto je drugacije je svijet u kojem se odvija radnja)

tj usli su u shemu u kojoj je iznimno lagano stancati nove nastavke svake godine (isto je i sa F1, COD, battlefieldom, total warom, batmanom i ostalim igrama sa bezbroj nastavaka)

ako ces vec usporedjivati SC s necim onda nek to bude GTA, koji je volumenom sadrzaja (tj samom ambicioznosti) na razini SCa

za development svakog GTA im treba bar po 4g

manje ne ocekujem ni od SCa, pogotovo zato sto su novi tim i ovo im je prvi pravi projekt kojeg moraju koordinirati izmedju nekoliko timova iz raznih zemalja

problem je sto je management ocito izgubio kontrolu nad projektom i nece to moci dovrsiti u zadanom vremenu sto je ocito iz konstantnih odgadjanja svih dosadasnjih releasova vezanih uz igru

idu u smjeru duke nukem forevera gdje je vlasnik studia stalno odgadjao izlazak igre i zahtjevao da su u nju ubaci svaki novi graficki napredak koji bi tad izasao ili nova mehanika igranja iz novijih naslova tog vremena, sto je za rezultat imalo da bi se konstantno odgadjao izlazak igre..

treba lijepo postavit chris robertsa sa strane (postavit ga u neku ulogu konzultanta) i da razvoj igre vodi netko tko je orijentiran na postivanje rokova i dosada obecanoga

sve nove ideje bi se lako mogle ubaciti u igru preko expanzija/DLCa.. 

Jesi li ti sišao s pameti? Assassins Creed recimo dvojka je imao engine isti kao i Brotherhood i Revelations, AC3 je imao potpuno novi engine a novi engine je dobio i Black Flag, da ne spominjem kako potpuno novi engine,najbolji do sada dobiva AC Unity koji izlazi za mjesec dana. Vrlo lako je to i golim okom primjetiti da je svaki nastavak novi engine. Kako je to svaki put novi skin na prošlogodišnji nastavak? Da uopće igraš AC nebi bubnuo takvu glupariju.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Da, ja radim kao developer (poslovnih aplikacija) i ne vidim zašto je to čudno, no natrag na temu - i dalje su komentari na ovoj temi na razini čudne netrpeljivosti prema projektu koji je iz nekog razloga najuspješniji i najpopularniji projekt te vrste ikada, pa se neču niti zamarati sa pojašnjavanjem jer vidim da tu neki jednostavno samo blebeću kontru i mož ga frigat.

Jedino objašnjenje na komentare tipa "krava muzara" ili "projekt kasni" bilo bi ljubomora, potreba da se pljuje po nečem originalnom, inovativnom ili pak neinformiranost (koja proizlazi iz nezainteresiranosti) - jer količina pogrešnih 'argumenata' u ovoj temi je zaista na zavidnoj razini {#}

Toliko od mene za ovu temu i zaista me više nema tu dok igra ne izađe pa da se malo mogu zguštat čitajući komentare koliko je tko bio u pravu/krivu {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 19 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Da, ja radim kao developer (poslovnih aplikacija) i ne vidim zašto je to čudno, no natrag na temu - i dalje su komentari na ovoj temi na razini čudne netrpeljivosti prema projektu koji je iz nekog razloga najuspješniji i najpopularniji projekt te vrste ikada, pa se neču niti zamarati sa pojašnjavanjem jer vidim da tu neki jednostavno samo blebeću kontru i mož ga frigat.

Jedino objašnjenje na komentare tipa "krava muzara" ili "projekt kasni" bilo bi ljubomora, potreba da se pljuje po nečem originalnom, inovativnom ili pak neinformiranost (koja proizlazi iz nezainteresiranosti) - jer količina pogrešnih 'argumenata' u ovoj temi je zaista na zavidnoj razini {#}

Toliko od mene za ovu temu i zaista me više nema tu dok igra ne izađe pa da se malo mogu zguštat čitajući komentare koliko je tko bio u pravu/krivu {#}

Još jedan fanboy. Kako možeš tvrditi najpopularniji i pogotovo najuspješniji za nešto što još nije ni izašlo? Nevjerojatno kakve se ovdje nebuloze blebeću

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ajd. Arhivirano ^^

16 godina
odjavljen

Ronky, nije baš novi engine. Ako i mijenjaju štogod, to su manje promjene, novi shaderi, bolji shaderi i sl. Engine kao takav je vrlo vjerojatno uvijek isti.

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Nemoj ih slušat ti si jedini koji ne spama ovdje nego javi ako ima nešto novo. Nastavi postat kao i do sada a za njihovo/naše mišljenje...znaš i sam šta poslovica kaže.  :)

17 godina
protjeran

Dado_ZG78 kaže...

jos jedan fan boyz napokon shvatio da je financirao Chrisov mirovinski fond {#}

11 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

Dado_ZG78 kaže...

jos jedan fan boyz napokon shvatio da je financirao Chrisov mirovinski fond {#}

A s obzirom da ga neće bit tu do izlaska igre mirni smo koje desetljeće {#}. Usput Tonči, igrao sam svaki AC koji je dosad izašao i pratio sve vijesti vezano uz franšizu tako da ne bubam napamet.

15 godina

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Svim trolovima u ovoj temi {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 14 hvala 1
11 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Zar je Star Citizen izašao?  {#}

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Nisi li reko da te nema do releasea?!

12 godina
Dado_ZG78 kaže...

hahahaha, nedaj se dado...

na koncu - bitno je da ti guštaš, a ljudi daju pare i za veće budalaštine

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Leave Star Citizen alone!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
17 godina
protjeran
Star Citizen

nova rasprodaja ,660$, ogranicen broj brodova,ukljucite alarme da ne bi slucajno propustili ovu povoljnu rasprodaju ,gratis dozivotno osiguranje,i sve to za samo 660$;

https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/186116/890-jump-concept-sale-plans#latest

6 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

nova rasprodaja ,660$, ogranicen broj brodova,ukljucite alarme da ne bi slucajno propustili ovu povoljnu rasprodaju ,gratis dozivotno osiguranje,i sve to za samo 660$;

https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/186116/890-jump-concept-sale-plans#latest

Citan sad komentare, i najzalosnije je sto ovce stoje u redu za kupnju {#}

17 godina
protjeran
Star Citizen

ako kojim slucajem netko napomene kako do nije u redu i da je u pitanju cash grab, ovce se transformiraju u bijesne pse

7 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen
Samo $600?! Dado će kupiti dva. :)
Moj PC  
12 2 hvala 0
12 godina
Star Citizen

hehe

Moj PC  
11 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Citizen

Ma siguran sam da vrijede te pare:)

Evo rana verzija.....necega....

2 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
brane82 kaže...

Ovo je prvi video o SC koji pokazuje da nešto rade... Wow.

17 godina
Star Citizen

Hmm, nadam se da ce za 60mil$ dodat "prirodne" animacije hodanja i trcanja... ipak su AAA naslov po novome.

Salu na stranu, izgleda odlicno ovo sto su prikazali. "A little rough on the edges", ali poprilicno impresivno. Samo sto se desi kad planiram biti trgovac i slijetat na planete cijelo vrijeme? Hocu li svaki put morat proc 10-15 minuta animacija ove ili one vrste da bi mi to uspjelo?

Sve 5 za nekoga ko ce to igrat 6-8 sati dnevno... nekima je i microsoft flight simulator bolesno dobra igra... ali kad imam 3 sata za ubit, nije mi cilj sat i pol do dva provest slijecuci i uzlijecuci sa planeta.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...
brane82 kaže...

Ovo je prvi video o SC koji pokazuje da nešto rade... Wow.

Ehm, nije da volim biti negativan, pogotovo kad se napokon pokaže neki filmić o tome kako bi ova igra trebala izgledati ali ima nešto što me jaaakoo uznemirilo gledajući ovaj filmek. Jeste li primjetili s čime lik na prezentaciji igra????? Pc only game? Lik igra s nekim običnim kontrolorom....nisam mogao vidjeti jel to xbox controller ili ds3/4 ali to ne smrdi na dobro. Zašto bi netko igrao space sim tako? Pa ima miš i tipkovnicu + treba puknuti gore neki thrustmaster ili neki logitech...čemu obični kontroler ak je ovo igra isključivo za pc? Mislim nemam ja ništa protiv konzola ali....ne volim kad mi netko pukne prezentaciju pc only igre i onda igra sa playstation/xbox controlorom a miš i tipkovnica samo stoje i valjda čekaju bolje dane.

Btw. zadnji puta kada mi je tako netko stavio prezentaciju gdje igra s kontrolerom dobio sam X Rebirth koji je rađen isključivo sa x360 controlerom u vidu....tek sad, skoro godinu dana nakon izlaska joystici dobivaju podršku {#}

Postoje naznake/glasine kako je ta igra pak rađena za konzole pa je tokom razvoja od toga odustano zbog razno raznih razloga te je izačena na pc-u u dosta lošem stanju iako je polagano devovi peglaju.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice