S.t.a.l.k.e.r.

poruka: 43
|
čitano: 9.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Jeste li igrali i kakvi su vaši dojmovi? Prvi i drugi, nadolazeći dio!

Igrica je meni fenomenalna, grafika je dobra, nije kratka a posebno mi se svida hororični ugođaj i realno ponašanje oružja. U početku mi se činila bez-veze ali čim se prođe prvi dio koji je eventualno težak, postane super. AI je dobar, ma samo riječi hvale za ovu Ukrajinsku igricu koja je napravljena sa malo novca, ali uz puno rada!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Moji dojmovi su skoro isti ko tvoji... U pocetku mi je bila malo preteska i dosadna, al kad se uigras i dobijes pravo oruzje, postaje odlicna. AI je najbolji koji sam vidio. Atmosfera je odlicna, imao sam osjecaj ko da sam u igrici. Super mi je sta je nelinearna

Po mom misljenju, najbolja igrica koja je izasla u zadnje tri godine (nakon Far Crya), a treca najbolja uopce (na drugom mjestu je Deus Ex)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Igrica je definitivno super  ... nije da ju predjes za dva dana kao druge,a i prica je onako neobicna i orginalna!

Zakon  je  Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2008 23:27 (Sivi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

---GRESKA---

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2008 23:37 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Drugi dio, Clear Skies mi se cini jos bolji, grafika ali i prica jer sve objašnjava pošto je radnja prije prvog djela. Samo da ne bude pumo losiji!

...Drugi dio je najavljen za 2. polovici ove godine!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: S.t.a.l.k.e.r.
Meni definitivno najbolja igra prosle godine. Atmosfera je jednostavno nenadmasna i nakon malo pocetnog zagrijavanja za igru uistinu se gotovo osjecas kao da si u tom svijetu. Fenomenalno. Cist dokaz koliko dobra atmosfera i opičeno okruzenje (mutanti, šume, rijeke, munje itd.) mogu neku igru uciniti odlicnom. I prica mi je odlicna, al ni do koljena atmosferi. Po mom misljenju igra je u rangu Deus Ex-a.
17 godina
protjeran
S.t.a.l.k.e.r.

Po meni definitivno najbolja pucačina koju sam ikada igrao i jedva čekam da izađe clear sky jer sam ovu završio već 3 puta.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Igra je dobra, ali ne predobra kako vi pišete. Igra ima probleme s nišanom, tipovi su glupi...

To je moj dojam. Igra bi mi bila bolja da nema čudovišta.

0 0 hvala 0
17 godina
S.t.a.l.k.e.r.

Meni je isto igra bila na pocetku teska i malo mi je bilo glupo ono trcanje po livadama,moram priznati da me igra nije uopce zainteresirala  tako da bi ju prolazio do kraja,

kad sam ju nabavio imao sam neke druge po meni zanimljivije igre tak da se nisam trudio oko nje,sad kad cujem ovak pozitivne komentare mozda se ipak predomislim...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

Igra je dobra, ali ne predobra kako vi pišete. Igra ima probleme s nišanom, tipovi su glupi...

To je moj dojam. Igra bi mi bila bolja da nema čudovišta.

To mislis zato jer nisi daleko dogurao, dovoljno je samo proci prvu zonu i nabaviti neku automatsku pušku, oklop i nije vise onako teska. A nisan, kasnije ces skuzit, je najrealniji
od igrica koje sam do sada igrao.

Daj igrici šansu, ako nije skupa i nije od nekog popularnog tima ne znaci da ne valja, autori su se bas potrudili da to dokazu!
17 godina
neaktivan

Ja sam prešo cijelu igru pa me opet nije impresionirala.

Još me živcira što je stalno oblačno i što stalno pada kiša.

Pričekat ću Clear Sky da vidim jesu li se išta popravili.

17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

Još me živcira što je stalno oblačno i što stalno pada kiša.

U tom i je fora, vrijeme je tmurno, baš stvara hororični ugođaj!
Ne znam, među vrlo rijetkima si ako si prešao cijelu igricu a da nisi ostao impresioniran!

...Meni je bilo WTF, kako je ovo moglo biti tako dobro igrati?!:D
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Ne volim takve igre tj. horor naslove. Igru sam probao na nagovor prijatelja koji je igrom bio oduševljen.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Pa ovo bas i nije horor igra u rangu Dooma, jedino sta je horror u njoj je tmurno okruzenje i oni mutanti, ali zbog ogromnih otvorenih polja bas i nemam neki horror ugodjaj. Ima mozda dvije-tri misije u laboratorijima koje su malo horror, al nista strasno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Jedan među 5 najboljih fps-ova koje sam igrao.Pogotovo mi se sviđa što ima više krajeva.

Ako  niste  znali  na  kraju  tamo  gdje  pokupite  najjači  armor(zaboravio  sam  kako  se  zove  jer  je  već  prošlo  dosta  vremena  otkad  sam  igrao)

imaju  vrata  za  koja  treba  nekakav  dekoder  a  ako  ga  niste  našli  možete  ih  otvoriti  pomoću  gnauss  guna  tako  da  ga  uglavite  između

vrata  i  okvira.Kad  prođete  ta  vrata  ima  još  2  nivoa  i  otključava  još  2  završetka.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

super igrica... napeto sam je igrao... najgore je to sto vas usere u najgorem trenutku... jos mutanti... bloodsuckeri...

zavrsio sam na pravem kraju...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Za razliku od mutanata u Far Cry - u, mutanti u Stalkeru me nisu smetali, samo su dodavali atmosferi igre. Nikad neću zaboraviti kad me je ganjao onaj mutant sa ESP moćima.

Stalker je najbolja survival igra koju sam igrao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
S.t.a.l.k.e.r.

Vjerovatno najbolji fps koji sam ikada igrao a igrao sam ih gotovo sve.Atmosfera,balistika,ai,grafika,rpg elementi jednom riječju nenadmašno.

X23800,nforce 4,2 GB ddr 400,ati 3850 256 mb,250 gb,17"lcd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
S.t.a.l.k.e.r.

Neznam, jeste li vi ovo ikada dobili, ali prilikom igre kada sam popričao s jednim Stalkerom pitao sam ga za trade(ovo je na single play) i u njegovom inventoriju nudio mi je gitaru i usnu harmoniku, nitko to od mene ne žli otkupiti, to ne mogu koristiti, ali je fora. Evo slike:

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vidio negdje... nisu mi nazalost nudili...

meni nisu htjeli kupiti od zivotinja stvari... a u opisu pise da bi traderi dali masne pare za njih.
17 godina
S.t.a.l.k.e.r.

Mene zivcira sta NPCovi umiru stalno...

Neki lik kojeg sam spasio dao mi je quest, i nakon sto se vracao u bazu s mjesta gdje sam ga naso, umro je po putu i nisam mogo zavrsit quest. Da me bar pitao da ga pratim il nes...lol

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Svakako solidna igra, jedva cekam zimu pa da nastavim igrati Cool

Super je što votka smanjuje djelovanje radioaktivnih polja Smijeh

17 godina
odjavljen
S.t.a.l.k.e.r.

Meni je igra bila jako dobra, opcenito sve, osim jedne stavke, a to je kraj price, kad strelok bude pokopan ispod hrpe zeljeza

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Šta reći više nego, KRALJEVSKI DOBRA IGRA......Namigiva.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amrapheus kaže...

Meni je igra bila jako dobra, opcenito sve, osim jedne stavke, a to je kraj price, kad strelok bude pokopan ispod hrpe zeljeza

ako se ne varam ima 7 različitih završetaka. Namigiva

inače, odlična igra! zanimljiva tematika, sama atmosfera u igri je genijalna, realno ponašanje oružja, rpg elementi...

definitivno jedna od boljih igara u zadnjih par godina!
Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Pa ovo bas i nije horor igra u rangu Dooma, jedino sta je horror u njoj je tmurno okruzenje i oni mutanti, ali zbog ogromnih otvorenih polja bas i nemam neki horror ugodjaj. Ima mozda dvije-tri misije u laboratorijima koje su malo horror, al nista strasno

Slažem se, gotovo pa ni H, Od horrora, stvarno neznam šta je tu horror ... Što se tiče tmurnog okruženja i kiše, pa to je neki logičan slijed nakon katastrofe zvane černobil....e, sad ako netko želi sunce, more, bikini, čehinje, palme pješčane plaže i te fore e, za to postoji crysis i far cry....ovo prvo je ipak malo depra stanje, pa je takvo i vrijeme...Smijeh.
17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

U početku mi je bila dosadna, taman kad sam se uživio igra se sruši kod loadinga. Mislim da je problem u visti.

Trebam instalirat patch a nemam ju u registry pa nemogu instalirat. Jel mi netko može poslat to iz registrya ? thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
igra je legendarna!!! ima 7 krajeva tocno... i samo dva su prava... i jedan tezi jedan laksi...

ti si dosao do fake kraja
17 godina
neaktivan

bi mogo ko napisat te krajeve, ak' ima vrna ? :)

17 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

https://www.youtube.com/watch?v=IcO3gtcOeio&feature=related -> svi krajevi...

na kraju svakog fake umres lol

fake:

- besmrtnost

- novac (tvoj kraj)

- vladati svijetom

- vladati ljudima

- zona nestane (postane slijep)

true:

- slaganje sa c-svijesti (laksi)

- neslaganje sa c-svijesti (tezi, ide se dalje ubijati)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice