Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 298.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
11 godina
Re: Rainbow Six Siege

Gotovo svi se žale na roamere i kako r6 siege više nije "siege" i sad su ubacili operatera koji je counter svim roamerima. Ubisoft je valjda na ovo ciljao, a ako bude previše op kao blackbeard sigurno ce ga nerfat na neki način.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 0:54 (The_K).
13 godina

Samo ne kužim čemu oduševljeni "ooooo" i pljesak publike?

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
neaktivan
Pa zar nije glupo da 5 ljudi lezi na obj i dodje fuze s clusterom i napravi ace.Ja nemam problem s roamerima iskreno..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Malo je operater prejak sa tim tragovima...Svida mi se operater za obranu, al ovaj mi je totalno gay
battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
The_K kaže...

Gotovo svi se žale na roamere i kako r6 siege više nije "siege" i sad su ubacili operatera koji je counter svim roamerima. Ubisoft je valjda na ovo ciljao, a ako bude previše op kao blackbeard sigurno ce ga nerfat na neki način.

Ma da, sljedeće je operater koji vidi razibijene prozore i skenira ko bi te mogao spawn kill.

roam je legitimna taktika, ali nekad ti traženje roamer oduzme onu minutu što ti fali.

Dok dotrčim do zgrade ode pola minute. Treba dić rundu za pola minute baš da se nivelira to trčanje i repel.

Nemam problema, roamer je isto dvosjekli mač ako nije netko jako spretan i pametan.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
fila2208 kaže...
The_K kaže...

Ma da, sljedeće je operater koji vidi razibijene prozore i skenira ko bi te mogao spawn kill.

roam je legitimna taktika, ali nekad ti traženje roamer oduzme onu minutu što ti fali.

Dok dotrčim do zgrade ode pola minute. Treba dić rundu za pola minute baš da se nivelira to trčanje i repel.

Nemam problema, roamer je isto dvosjekli mač ako nije netko jako spretan i pametan.

Istina rade nepotrebne stvari kao što ih i DICE često radi. Mjenjaju stvari na koje se nitko nije žalio.

Recimo spawnkillanje je problem. Pa zašto onda nebi dali defenderima neki delay na početku od 5 sekundi prije nego mogu pucati ili skočiti van?

Roameri su problem nekima, pa zašto nebi staviti pola minute više da traje runda?

Matchmaking je dobro radio barem u ranked. Ali ne oni išli mjenjati cijeli rank sistem i matchmaking tako da se dešavao da ja jedini gold u timu, a ostali svi silver ili manje, a preko gold i platinum.

Ja se nadam da je ovaj operator samo pinga nepijatelja kao da si ga pingao sa dronom i da on to vidi, te da ima neki cooldown na taj svoj ability.

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rainbow Six Siege
  • FIXED– Using Alt + Enter during the Operator Select would allow players to change Operators during loading.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ne svidja mi se nikako update,pogotovo Jackel.Vec sam si nasao ekipu za csgo i mislim da vise necu igrati redovno Siege.Vjerojatno casual malo i to je to.
8 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...
The_K kaže...

Istina rade nepotrebne stvari kao što ih i DICE često radi. Mjenjaju stvari na koje se nitko nije žalio.

Recimo spawnkillanje je problem. Pa zašto onda nebi dali defenderima neki delay na početku od 5 sekundi prije nego mogu pucati ili skočiti van?

Roameri su problem nekima, pa zašto nebi staviti pola minute više da traje runda?

Matchmaking je dobro radio barem u ranked. Ali ne oni išli mjenjati cijeli rank sistem i matchmaking tako da se dešavao da ja jedini gold u timu, a ostali svi silver ili manje, a preko gold i platinum.

Ja se nadam da je ovaj operator samo pinga nepijatelja kao da si ga pingao sa dronom i da on to vidi, te da ima neki cooldown na taj svoj ability.

Kuky molin te.... Nemoj.... Znači moga bi sad napisat jebeni esej o stvarima na koje se ti žališ u večini igrica al neda mi se.... Nemoj molin te jer radi takvih ka šta si ti ubisoft dice i ostale kompanije minjaju stvari u igricama da bi bile noob frendly umisto da svu energiju i vrime unesu na popravke servera netcoda i ostalih bitnih stvari.... Stari ono molin te prestani poisat jeben egluposti kakav dely kakvo produživanje, šta je tebi, igra cvate od kad su spustili runde za minut, a spawn killalo me 3 puta cca 30ak matcheva....

Muzem krave, udala bi se !!!
15 godina
Rainbow Six Siege

Ne seruckaj dujo, da je bar 15 sek više da se bar dotrči do objectiva da se kompenzira to, već bi bilo drukčije.

Za ostalo neću ulazit, samo da ikad poprave PEEKERS ADVANTAGE ali neće niakd i to je to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ne seruckaj dujo, da je bar 15 sek više da se bar dotrči do objectiva da se kompenzira to, već bi bilo drukčije.

Za ostalo neću ulazit, samo da ikad poprave PEEKERS ADVANTAGE ali neće niakd i to je to.

Ma daj molin te bogati ko da neznan sta bi bilo, da je runda deset minuti uvik bi se cekalo do zadnje sekunde da se uđe u objective... To je jednostavno stil igre, uostalom ako vam fali vrimena igrajte onda casual.... Kad uđeš u ranked podrazumjeva se da imaš team i da svi znaju di idu šta igraju i koje prostorije čiste tako da ima vrimena i više nego dovoljno, ako nemate team igrajte casual i nemojte izjavljivat gluposti

EDIT: Kad tu i tamo bacimo casual jer nan fali jedan ili dva playera igramo rundu i onda onu zadnju minutu se krstimo koliko dugo traje runda i koliko se ljudi tele ko puževi jebeni i ne rade ništa cilu rundu gledaju kroz jedan prozor i cekaju da in bog pokloni kill, ma daj molin te aj....

Muzem krave, udala bi se !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 1:45 (Nestašna).
16 godina
Nestašna kaže...

Kuky molin te.... Nemoj.... Znači moga bi sad napisat jebeni esej o stvarima na koje se ti žališ u večini igrica al neda mi se.... Nemoj molin te jer radi takvih ka šta si ti ubisoft dice i ostale kompanije minjaju stvari u igricama da bi bile noob frendly umisto da svu energiju i vrime unesu na popravke servera netcoda i ostalih bitnih stvari.... Stari ono molin te prestani poisat jeben egluposti kakav dely kakvo produživanje, šta je tebi, igra cvate od kad su spustili runde za minut, a spawn killalo me 3 puta cca 30ak matcheva....

Ti očito ne znaš čitati ili slabo shvačaš.

Meni ne smetaju roameri, zato sam napisao nekima jer vidim da se ljudi žale ovdje, a pogotovo na redditu. Najviše plakanja je bilo kad su 3 sezone za redom u defendere uveli 3 ženseke koje su dobri roameri. Nakon toga su nekim mjenjali brzinu i armor, te im uzeli nitro.

Spawn killanje ni mene ne jebe niti ne više ubijaju jer gledam prozore, problem je što kad igram sam ili sa barem jednom kolegom ubijaju ostatak mog tima. Pa se dešava da od početka runde bude 4 ili čak 3 v 5. I sam spawnkillam na nekim mapama na kojima je to lako, ali ako se ikad desi da to zabrane ili ostave mogućnost kao što sam rekao delay od 3 sekunde prije nego može vidjeti van na početku neće mi faliti. Na delay mislim na to da kad završi onaj pripravni dio, da defenderi imaju dodatne 3-4 sekunde prijne nego li mogu skočiti van ili pucati/gledati kroz prozor.

Ipak igra se zove siege, a i ako nisi skužio developeri se sa svakim patchem trude napraviti da tako i ostane, da jedan tim bude ukopan nutra i brani se, dok drugi napadaju, a ne obrnuto.

I svaka tvoja rasprava moj dujo se svodi usput na osobni napad i vrijeđanje/izmišljanje. Ne žalim se na igrama previše, i ne vidim gdje je pro kad ti ubiješ nekoga tko se tek spawnao i nema vremena za reakciju? To je više noob friendly nego moja sugestija. Ili je noob friendly operator koji te spota preko zidova na osnovu tvojih koraka ili kad samostalno moraš naći operatora i počistiti sobu?

13 godina

Kaj se tiče spawn killeva, imaš 1 ili 2 pozicije u cijeloj igri gdje te mogu ubiti prije nego uspiješ reagirati (jednostavno nemoj se tu spawnat). Na svim drugim pointovima te mogu ubiti jedino ako se pomakneš par metara, no tad več možeš vidjeti prozore i odreagirati, tako da ja tu ne vidim problem.

Runda od 3 minute je odlična, jeste malo zeznuto s PUGovima ali može se. Po meni bi idealno bilo da produže rundu za nekih 15-ak sekundi, samo radi dogovora dok nemaš ekipu pa da vidiš što ovi namjeravaju napasti.

Novi operateri mi se čine onako meh... Mira mi nije nešto posebno, olakšat će bandit trickanje, ali pošto s twitchom možeš uništiti staklo atakeri dobivaju free hibana rupu, tako da će trebati paziti di i kako stavljati ta stakla. Jackal s druge strane mi izgleda OP, ono spotanje dok skenira tragove (koji traju pola meča) je nepotrebno, ajde da ti prikazuje neki general direction u di je roamer, ali da ga točno spota... Uglavnom pričekajmo pa ćemo vidjeti kako bude izgledalo u igri, al imam osjećaj da će ubrzo biti žešće nerfan.

btw. patch bi trebao biti od 17 do 18 danas

Engage...
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 11:22 (Jean-Luc Picard).
15 godina
Nestašna kaže...
fila2208 kaže...

Ma daj molin te bogati ko da neznan sta bi bilo, da je runda deset minuti uvik bi se cekalo do zadnje sekunde da se uđe u objective... To je jednostavno stil igre, uostalom ako vam fali vrimena igrajte onda casual.... Kad uđeš u ranked podrazumjeva se da imaš team i da svi znaju di idu šta igraju i koje prostorije čiste tako da ima vrimena i više nego dovoljno, ako nemate team igrajte casual i nemojte izjavljivat gluposti

EDIT: Kad tu i tamo bacimo casual jer nan fali jedan ili dva playera igramo rundu i onda onu zadnju minutu se krstimo koliko dugo traje runda i koliko se ljudi tele ko puževi jebeni i ne rade ništa cilu rundu gledaju kroz jedan prozor i cekaju da in bog pokloni kill, ma daj molin te aj....

A ti si odjednom veliki pro stručnjak u pičku materinu, a igru si počeo igrat prije koji mjesec.

Ranked je sad ok, ali gubim previše, i po 20-30 sek dok dotrčim do objectiva nekad na nekim mapama, i zato bi mi 15 sek dobro došlo, samo da kompenzira to, ništa više. Izađeš, pogledaš prozore za spawnkill, i dok dođeš do repela već je 30 sek otišlo, zašto sam kažnjen vremenom, a radim sve po PS-u? O tome se radi, aj nauči čitat s razumijevanjem

Nitko nije rekao da treba bit 10 min.

Casual je predug kad si naviknuo da je ranked kraći, jasno, ali mene to ne dira jer u casualu samo rusham, ne igram za ozbiljno.

A za ranked, lako kad vas je uvijek 5, onda su partije normalne, ako je već 4, uvijek, ali uvijek je 5 debil, ode rushat sam, igra solo bb i gluposti i onda nemaš vremena odigrat rundu kad te glupan usere.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 11:37 (fila2208).
16 godina
Jean-Luc Picard kaže...

Kaj se tiče spawn killeva, imaš 1 ili 2 pozicije u cijeloj igri gdje te mogu ubiti prije nego uspiješ reagirati (jednostavno nemoj se tu spawnat). Na svim drugim pointovima te mogu ubiti jedino ako se pomakneš par metara, no tad več možeš vidjeti prozore i odreagirati, tako da ja tu ne vidim problem.

Runda od 3 minute je odlična, jeste malo zeznuto s PUGovima ali može se. Po meni bi idealno bilo da produže rundu za nekih 15-ak sekundi, samo radi dogovora dok nemaš ekipu pa da vidiš što ovi namjeravaju napasti.

Novi operateri mi se čine onako meh... Mira mi nije nešto posebno, olakšat će bandit trickanje, ali pošto s twitchom možeš uništiti staklo atakeri dobivaju free hibana rupu, tako da će trebati paziti di i kako stavljati ta stakla. Jackal s druge strane mi izgleda OP, ono spotanje dok skenira tragove (koji traju pola meča) je nepotrebno, ajde da ti prikazuje neki general direction u di je roamer, ali da ga točno spota... Uglavnom pričekajmo pa ćemo vidjeti kako bude izgledalo u igri, al imam osjećaj da će ubrzo biti žešće nerfan.

btw. patch bi trebao biti od 17 do 18 danas

Ima ih ima. Club house možeš iz garaže pucati na spawn, banka možeš sva 3 spawna izrejpati, ona nova university mapa 2 spawna možeš nadgedati, a i za 3. spawn dosta dobro postavljen prozor, kafe dva spawna možeš bez beda rokati. Plane sva 3 spawna se mogu rapeti, pogotovo onaj s desne strane. Oregon 2 spawna, a i 3. sa malo truda.

Ali kao što sam napisao ne govorim za sebe, jer sam u 500sati igre već naviknut na ovo i ne ubijaju mene, nego kad igram sam ili sa samo jednim kolegom. E onda me iznervira jer ubije jednog ili 2 moja lika, pa onda odmah budemo 4 ili 3v5. Pogotovo kad si taj lik uzme thermitea ili thatchera. Vidim na redditu svako malo se žale na to i htjeli bi ljudi da ako niša budeš spotan odmah kad zakoračiš van.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 11:40 (Jack Sparrow).
15 godina
Nestašna kaže...

OMFG sad me podsjetilo zašto ne pomažen tvrdoglavin debilima nego in se samo rugan... Je momci u pravu ste, stvarno bi trebalo povećat runde na bar 7-8 minuta, igrao sam puno igara i mogu van reć na ovoj je netcode najbolji.... matchmaking je fantastičan

Divim se ljudima kao ti, koji su cancer i koji ne mogu normlano raspravljati.

I ti si bio noob nekad, došao sam jednom k vama i bili ste tek počeli, jesam vas tad trebao rugat i smijati? Mislim koji kurac. Razumijem da netko počinje pa nećeš s njim odmah na ranked, ali pomoći čovjeku obajsniti...ali ne, ti si 1337 i treba da rugaš ljude, to je to.

Nećeš uopće da čitaš već odmah pretjeruješ, a nitko nije rekao da runda treba bit 8min, već 15 sek dulja samo da dođem do jebene zgrade prije neg mi oduzme to masu vremena.

Ugl. aj malo poradi na ponašanju, bez obzira na internet, smiješ bit pristojan i pokuašti konstruktivno raspravljati, jer nije sve u skillu i kdr. Lp

back to thread, ne smeta me spawn kill jer kad krećem relativno sam oprezan, ali gubim vremena dok sve pregeldam i zato bi mi dobro došlo 15 sek bar, ali dobro je i ovako.

Ranked je bez full party nemoguće igrat i to je istina, a ja oću diamond pa probam odigrat i sjebem si sve. A niš, drugu sezonu ćemo samo stacked pa možda dođem do diamonda pa će me dujo poštovati. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 13:08 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Rainbow Six Siege

Lol obrisan post od Duje, dugo je izdržao 
A mili Bože što ga znaš napisati. Čitam post onim tvojim iritantnim dalmatinskim naglaskom 

A gle svak ima svoje viđenje šta bi i kako bi, ne ulazim u to, ja sam iznio što bih ja rado, samo 15 sek više da stignem ''cipele zavezat''.

osobno nisam spawnkiller, nit znam roamat, idem i pucam i to je to. RS je dobra igra, ali svakim updateom dirnu u balance i onda se treba naviknut na to.

Meni je osobno dosadila, i ovaj patch će me vratit jer casual igam no sound tdm, ranked više ne palim bez stacka punog i to je to, a meč s vama ja sam za iako ćemo opet sabirat zube po podu jer se ne možemo skupit, ali naći ću petog sad dok sam GO pa da odigramo opet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 13:55 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Rainbow Six Siege

Čekaj, Kuky. Jel imaš neki video u kojem bio mogao vidjet kak ti igraš? Baš me zanima. Želiš uvest delay od nez koliko sekundi tako da ti možeš u miru ko bez glave trčat do kuće. Očito imaš velikih problema da te ljudi ubijaju kroz prozore.Jel gledaš u pod dok ideš prema objectivu ili? Jesi razmišljao ikad da pogledaš na taj prozor s kojeg te ubio sa neke druge strane, pa da ti njega ubiješ, ili čak da promijeniš spawn point, jesi znao da se to može? Što misliš kako bi trebao baciti kameru od valkyriee vani, koja ima jako važan utjecaj na cijelu rundu? Onda bi još i produžio vrijeme cijele runde... Opet, baš me zanima kakvo ti to kretanje imaš i kakve ti to rotacije radiš sa svojim prijateljima da nemate dovoljno vremena svako zauzet svoju poziciju i napasti objective. Potrošite previše vremena na uništavanje kamera? Ili, iako je objective u podrumu vi ulazite na 3. kat,ne daj Bože da bi riskirali išta.

To i je problem većine danšnjih developera koji previše slušaju kometare djece i ljudi poput tebe. Koliko vidim na steamu svaki dan odigraš nekoliko različitih igara i baš za svaku ti imaš savršen lijek. Očito nemaš ništa bitno za raditi u životu pa uvjeravaš sam sebe kako su tvoji komentari rješenje za svaku igru. RS6 je igra sa yebenom idejom i u većini toga vro dobro napravljena, ali najbitniji faktor igre je zakazao,netcode. I sad, Ubisoft bi prvo trebao slušati tebe koji ćeš uvijek naći manu nakon svakog update baš zato jer ste se ti i još nekoliko klinaca našli ugroženima zbog te mane umjesto da otpočetka spamate komentarim o lošem netcodeu. Brinete se o tome hoće iq dobit granatu ili će capitao dobit claymore  ili će nam produžit vrijeme da mi još malo uzaludno trčimo po mapi umjesto da posvetite pažnju lošoj tehničkoj izvedbi. Tebe ne brine to što ćete netko ubit 15 metara iza zida,ali zato te je yebeno briga hoće li te netko ubit kroz prozor dok ti gledaš svoj novi charm koji si kupio svojim novcima,juhuu.

Također,opet vidim da pirat i ekipa počinje djeliti kartone čim se kuky osjeća ugroženim na jednoj od njegovih 500 tema. To sve govori o samom forumu. Pirat, briši ako hoćeš,stvarno me boli q više, ionako svi znaju da ste si ti i kuky posebno dobri(ljube se dolje).

Battlelog: Ratkapa16

1 1 hvala 0
16 godina
A jeste se razbacali....Nema potrebe sa vrijedanjem i psovanjem... Meni je svejedno kako stave developeri ja se prilagodim, za sve ima counter tak da...moze on mene jednom ubiti na prozoru na spawnu e al bogami me drugi put nece...ta ubijanja na spawnu vecinom se desi na classicu di jurim ko budala...A ti gago isto imas vremena kad stignes pratit sta radi kuki haha... Ajmo samo o igri i nemojte se prepirati :)
11 godina
dado16 kaže...
A jeste se razbacali....Nema potrebe sa vrijedanjem i psovanjem... Meni je svejedno kako stave developeri ja se prilagodim, za sve ima counter tak da...moze on mene jednom ubiti na prozoru na spawnu e al bogami me drugi put nece...ta ubijanja na spawnu vecinom se desi na classicu di jurim ko budala...A ti gago isto imas vremena kad stignes pratit sta radi kuki haha... Ajmo samo o igri i nemojte se prepirati :)

Potpuno se slažem. Prilagodi se,a ne se žalit na sve što mi nije sjelo na prvu,polako..

Ma nemam haha,čujem od više ljudi pa to sve spojim u jedan post :D

Battlelog: Ratkapa16
15 godina
Rainbow Six Siege

Po meni je blesavo uvesti roamere, pa godinu i po dana kasnije, counter na iste.

Kao da u doti stvaiš prvo maginu, pa tek godinu dana kasnije nekog countera a dotad ovaj siluje.

svaki par operatera treba sjesti u igru bez da previše mijenja metu, samo da da ljudima više izbora, kao hibana i thermite, bitno da je thermite imao pick od 100% skoro godinu dana.

Zašto nema još neki armor operator kao alternativa rooku, još neki mute jammer electro operater, neki koji nosi recimo 4 reinforce walla, netko tko ima možda nekakav ammo pack ili ammo pack s ap bulletima da skidaju rookov armor brže...itd itd.

ideja je puno, samo ih treba uklopiti, a ovo za jackala mi je više manje ok dok ne vidim kako se ponaša na terenu, a mira mi je simpatična, i shema s kanisterom je fora, te je sad bandit deny još lakše, ako thermite bude dovoljno lud izložit se pred mirror :)

bit će zanimljiovo

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 16:22 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gago4 kaže...

Čekaj, Kuky. Jel imaš neki video u kojem bio mogao vidjet kak ti igraš? Baš me zanima. Želiš uvest delay od nez koliko sekundi tako da ti možeš u miru ko bez glave trčat do kuće. Očito imaš velikih problema da te ljudi ubijaju kroz prozore.Jel gledaš u pod dok ideš prema objectivu ili? Jesi razmišljao ikad da pogledaš na taj prozor s kojeg te ubio sa neke druge strane, pa da ti njega ubiješ, ili čak da promijeniš spawn point, jesi znao da se to može? Što misliš kako bi trebao baciti kameru od valkyriee vani, koja ima jako važan utjecaj na cijelu rundu? Onda bi još i produžio vrijeme cijele runde... Opet, baš me zanima kakvo ti to kretanje imaš i kakve ti to rotacije radiš sa svojim prijateljima da nemate dovoljno vremena svako zauzet svoju poziciju i napasti objective. Potrošite previše vremena na uništavanje kamera? Ili, iako je objective u podrumu vi ulazite na 3. kat,ne daj Bože da bi riskirali išta.

To i je problem većine danšnjih developera koji previše slušaju kometare djece i ljudi poput tebe. Koliko vidim na steamu svaki dan odigraš nekoliko različitih igara i baš za svaku ti imaš savršen lijek. Očito nemaš ništa bitno za raditi u životu pa uvjeravaš sam sebe kako su tvoji komentari rješenje za svaku igru. RS6 je igra sa yebenom idejom i u većini toga vro dobro napravljena, ali najbitniji faktor igre je zakazao,netcode. I sad, Ubisoft bi prvo trebao slušati tebe koji ćeš uvijek naći manu nakon svakog update baš zato jer ste se ti i još nekoliko klinaca našli ugroženima zbog te mane umjesto da otpočetka spamate komentarim o lošem netcodeu. Brinete se o tome hoće iq dobit granatu ili će capitao dobit claymore  ili će nam produžit vrijeme da mi još malo uzaludno trčimo po mapi umjesto da posvetite pažnju lošoj tehničkoj izvedbi. Tebe ne brine to što ćete netko ubit 15 metara iza zida,ali zato te je yebeno briga hoće li te netko ubit kroz prozor dok ti gledaš svoj novi charm koji si kupio svojim novcima,juhuu.

Također,opet vidim da pirat i ekipa počinje djeliti kartone čim se kuky osjeća ugroženim na jednoj od njegovih 500 tema. To sve govori o samom forumu. Pirat, briši ako hoćeš,stvarno me boli q više, ionako svi znaju da ste si ti i kuky posebno dobri(ljube se dolje).

Vidim da si pao opet pod dujin utjecaj i da ta nagovorio da ovo napišeš, a da nisi ni pročitao šta sam napisao. 

Veliki post samo da bi me posrao.

Nisam napisao da je meni problem nego ranked kad igram sam ili sa samo jednim kolegom onda se dešava da moju ekipu ubijaju i da čitam po redditu kako se masovno ljudi žale za spawnkillanje. Meni osobno ne smeta jer sam odavno naviknut na ovo. Ono gdje griješiš je da vi igrate ovu igru 3 mjeseca tek, a ja ju igram već godinu i pol, s time da imam oko 400-500 sati.

Kao što je dado napisao meni osobno nije ovo neki problem jer sam se prilagodio tome, problem je drugim ljudima i zna kako je bilo kad su mene tako prvih par puta. Samo sam ponudio soluciju koju mogu napraviti. Jer pošto si novi, nisi vjerovatno znao da su već par puta mjenjali spawn lokacije jer očito developeri ne žele takvu vrstu gameplay. Ono sa prvim DLCom su mjenjali spawn lokacije radi masovno spawnkillanja.

Isto tako su shvatili da su zajebali sa roamerima kad ih je bilo previše, ali opet ti nisi tada igrao pa ne znaš. Sad je sasvim druga situacija. Ono što sad žele napraviti je da su ubacili ovog lika koji bi još više sjebao takvu vrstu igre. To je ono o čemu smo govorili, naprave neki vrag u prvom patch, okrenu kako metu i onda u sljedećem patch opet sve okrenu na drugu stranu. 

I sam ponekad spawnkillam i volim trčkarati okolo i još jednom ne smeta mi to pošto tako igram već godinu i pol. Samo sam sam seložio sa filom i ljudima koji se žale na radditu.

Kao i matchmaking i ranked. Napravili su tako da dobivaš 100 bodova za jednu pobjedu u rankedu, pa su leveli 30 bili gold 4 ili platinum nakon prvih 10 rundi jer ih je neto carryao.

pa evo stavljao sam neke filmiće kad sam igrao, iako nisam nikakav pro niti to želim biti

Ne nije dobio karton jer se raspravljao samnom. Nego je uletio u raspravu file i mene, počeo nas odmah vrijeđati i nazivati sve nas ovdje debilima. Kako smo mi loši, kako nas ne poštuje(wtf?) i šta ja znam što sve još, iz čistog mira. Pritom ni ja ni fila nismo vrijeđali i raspravljali mirnim tonom. Isto kao što ja sad tebi odgovaram mirnim tonom iako si me napao iz čista mira. I ne nije ga pirat banirao(jer radi u jutro) nego neki drugi moderator. A banirao ga je zato jer je vrijeđao, umalovažavao forumaše koji čak nisu sudjelovali u raspravi. Plus što mu je ovo već 5 račun na kojem radi isto.

A ti da malo razmisliš svojom glavom i ne da se daš nagovoriti duji bi rađe šutio, a ne da se zauzimaš za njega iako je sve ovdje vrijeđao iz čistog mira. Još vrijeđaš moderatora bez razloga, kao i on.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 18:01 (Jack Sparrow).
16 godina
fila2208 kaže...

Po meni je blesavo uvesti roamere, pa godinu i po dana kasnije, counter na iste.

Kao da u doti stvaiš prvo maginu, pa tek godinu dana kasnije nekog countera a dotad ovaj siluje.

svaki par operatera treba sjesti u igru bez da previše mijenja metu, samo da da ljudima više izbora, kao hibana i thermite, bitno da je thermite imao pick od 100% skoro godinu dana.

Zašto nema još neki armor operator kao alternativa rooku, još neki mute jammer electro operater, neki koji nosi recimo 4 reinforce walla, netko tko ima možda nekakav ammo pack ili ammo pack s ap bulletima da skidaju rookov armor brže...itd itd.

ideja je puno, samo ih treba uklopiti, a ovo za jackala mi je više manje ok dok ne vidim kako se ponaša na terenu, a mira mi je simpatična, i shema s kanisterom je fora, te je sad bandit deny još lakše, ako thermite bude dovoljno lud izložit se pred mirror :)

bit će zanimljiovo

Kako god da bilo bit ce zanimljivo svakako, slobodno sve ideje pisite na reddit, jer tamo redovno epi iz ubisofta prati sto se pise pa prenosi timu

16 godina
moderator
Kod mene skida patch od 17.17gb 
Gago4 kaže...

Imaš krive informacije,ovaj put ga nisam ja

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 18:14 (pirat).
15 godina
Rainbow Six Siege

7.70 gb patch, ko ti kriv kad imaš HD res kad si faca. 

Sem novog menija i operatera, nema puno noviteta ali odigrao partiju. Možda malčice bolji hitreg, ili se meni samo posrećila runda.

Ugl. čekaju se novi operateri a vi bogataši sa seasonom javite kakvi su.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 18:49 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
fila2208 kaže...

bit će zanimljiovo

Ubisoft je sam rekao da im je cilj svakim proširenjem igre promjeniti metu kako bi igru učinili svježijom.

12 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

ima koga da je uzeo season pass 2?

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mislim da tko god da je uzeo season pass 2 se nebi od srama javio ovdje... pa sve mozes dobiti besplatno..
13 godina

Ja sam dobio za valentinovo :D, vector FTW

Engage...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice