tražim pucačku igru sa dobrom pričom
po mogućnosti dobra grafika sto dulja igra i sto veci izbor oružija
preporuke!! hvala
Half Life 2, COD4, Crysis, Crysis Warhead, Rainbow Six Vegas, FEAR, FEAR2, Doom 3, Quake 4, Call of Juarez Bound in blood....
COD4, dobra grafika i puno oruzija... Kratka je ali zato imas multiplayer.
Kratko i jasno: Call of Duty 4: Modern Warfare, jest da je kratka, ali je vraški zabavna, a u taj izbor moze ući i Crysis...
Half Life 2, COD4, Crysis, Crysis Warhead, Rainbow Six Vegas, FEAR, FEAR2, Doom 3, Quake 4, Call of Juarez Bound in blood....
Probaj epizode HL2 Ep1 i HL2 Ep2, novi Wolfenstein, Dead Space, Bioshock, Enemy Territory: Quake Wars, Left4Dead, Far Cry, Far Cry 2, CoD: WaW....
P.S. CoD: MW2 izlazi uskoro
Probaj epizode HL2 Ep1 i HL2 Ep2, novi Wolfenstein, Dead Space, Bioshock, Enemy Territory: Quake Wars, Left4Dead,....
Da, možeš sačekati i kupiti Modern Warfare 2, jer to će po meni biti najbolji FPS ikada, jos kakav ce Multiplayer biti, joooj, da vidis samo trailer na Youtubeu zaprepastio bi se, grafika osvaja na prvi pogled, oružja, vjeruj nećeš požaliti ako sačekaš... Evo i trailera---- https://www.youtube.com/watch?v=XWIJTydRLt8
to je cod 4,prva mapa mislim da je creek il nesto druga mapa Bog u SP-u =D
Uzmi Fallout 3, ili bilo kojeg S.T.A.L.K.E.R.-a. Dovoljno dugo traju a zabavne su.
Znam..Ali tako ce slicno biti i cod4mw2
to je cod 4,prva mapa mislim da je creek il nesto druga mapa Bog u SP-u =
Probaj epizode HL2 Ep1 i HL2 Ep2, novi Wolfenstein, Dead Space, Bioshock, Enemy Territory: Quake Wars, Left4Dead,....
Da, možeš sačekati i kupiti Modern Warfare 2, jer to će po meni biti najbolji FPS ikada, jos kakav ce Multiplayer biti, joooj, da vidis samo trailer na Youtubeu zaprepastio bi se, grafika osvaja na prvi pogled, oružja, vjeruj nećeš požaliti ako sačekaš... Evo i trailera---- https://www.youtube.com/watch?v=XWIJTydRLt8
ove slike su iz COD 4 prvog warfare........nisu slike iz modern warfare 2
counter strike condition zero,counter strike 1.6,counter strike sourc multiplayer igre. splinter cell...nezz točno kak se piše!!
Ako volis multyplayer svakako probaj OPERATION7 ...igrica je FREE a dobra je dosta.....
Prvog ti izlazi Section 8 to si ski i igraj,odlicna ce bit
https://www.youtube.com/watch?v=AVI9TyuFozM&feature=fvst
https://www.youtube.com/watch?v=GVIMZ_0cj6c&feature=PlayList&p=45C4E3A5CE9D9743&index=1
moh airborn 10/10
to je cod 4,prva mapa mislim da je creek il nesto druga mapa Bog u SP-u =D
Nije creek nego overgrown.
To mu je za jedno popodne, jer se igra moze prec za 3h.
ja ti preporucujem Ghost Recon 2 Advanced Warfigter...igra je odlična...
ja ti preporucujem Ghost Recon 2 Advanced Warfigter...igra je odlična...
Odlična, al vrlo teška, ja sam odusta na zadnjoj misij nemoguca je...
ja doso negdje do pola...al mi poubijali one moje likove ....pa moram sam obavljat misiju,,,!
medal of honor ,codovi,
fuel of war
hmm da ne bih otvrarao novu temu...Ovako imam jednu molbu za vas:) Valjda i ovo nije piraterija al eto da vidim.Nekad davno prije 4-5 godina smo u skoli uzivali na Hal life 1 pucali se preko lana, takodzer smo igrali staru verziju medal of honor.To su bila vremena:)
Ehh sad hmm imao sam CD i jednog i drugog.Izgrebalo se pa sam ih morao bacit a nikud nema kupit taj dio tj 1 dio:(Igram COD4 ali nije mi to taj gust:(
Pa ako netko ima negdje da se il downloaduje ili kupi nek se javi.Hvala unaprijed.
hmm da ne bih otvrarao novu temu...Ovako imam jednu molbu za vas:) Valjda i ovo nije piraterija al eto da vidim.Nekad davno prije 4-5 godina smo u skoli uzivali na Hal life 1 pucali se preko lana, takodzer smo igrali staru verziju medal of honor.To su bila vremena:)
Ehh sad hmm imao sam CD i jednog i drugog.Izgrebalo se pa sam ih morao bacit a nikud nema kupit taj dio tj 1 dio:(Igram COD4 ali nije mi to taj gust:(
Pa ako netko ima negdje da se il downloaduje ili kupi nek se javi.Hvala unaprijed.
Kupis preko steama, evo ja sam cjelo jutro igrao na netu CS1.6 i HL
Može i 3x jeftinije proc s www.game.co.uk
Može i 3x jeftinije proc s www.game.co.uk
NEMA! I nije 3 puta jeftinije, cjene su u funtama + postarina. Zapravo nije uopce jeftinije.
Nisam gleda, al to s postarinom nije ti tocno, jer ti postarinu nemoras placat mores je skinut s njihovih stranica odmah nakon uplate.
Nisam gleda, al to s postarinom nije ti tocno, jer ti postarinu nemoras placat mores je skinut s njihovih stranica odmah nakon uplate.
Nemozes sve igre, samo neke a HL2/orange box nije među njima, jer VALVe nebi profitirao.
novi wolfenstein kažu da će bit super
koji je po vama medal of honor najbolji??
i ako moze neka igrica bez SF djelova( izvanzemaljci i te gluposti) tražim čovjek na čovjeka
koji je po vama medal of honor najbolji??
i ako moze neka igrica bez SF djelova( izvanzemaljci i te gluposti) tražim čovjek na čovjeka
Alied Assaul, i Airborne, onaj Pacific Assault nevalja nicem.
Call of Juarez, Call of Juarez Bound in blood, Rainbow Six Vegas, Rainbow Six Vegas 2.