Prototype grafika

poruka: 26
|
čitano: 3.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prototype grafika

Imam navedenu igru i kada je pokrenem sve ok, no, kada dođe na press start, kliknem enter i opet počne filmić, i onda opet stisnem  enter i piše press start, i tako u nedogled to sam riješio tako što sam strašno brzo kliknuo 2x zaredom enter i onda mi je ušlo u main menu, i sve radi dobro dok ne odem na new game, filmić ok, no kada počne igra, sve je narančasto, i ništa se ne razumije.

slika slika
Prijatelj mi je rekao da je on riješio isti problem tako što  je nadogradio nove drivere, samo on ima ATI, a ja Nvidiu, ja sam isto nadogradio drivere od grafičke na najnovije, igra je osjetno brža, nema više problema s filmom, ali i dalje kada počne sve je narančasto, kako riješiti taj problem da mogu igrati igru?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 11:04 (Ag008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prototype grafika

mislim da je problem preslaba graficka.al nemoj me uzimat za rijec .ja imam x1950pro i ide sve na najace na rezi od 1280*1024

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prototype grafika

Problem je najvjerojatnije u grafi, kao što OVDJE piše minimalna nvidia je 7800(svi modeli) i bolje, a ti imaš 7600, i mislim da ti proc nije baš bajan za igru, a ja sam na starom kompu imao nešto slično, pa sam updateao drivere i neke igre su radile, a neke ne, radile su čak i one koje moja grafa kao nije mogla pokrenuti(nije bila u minimalnim zahtjevima), tako da...

Been there done that
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
RE: Prototype grafika

pa, ista je 7800 i 7600, oboje imaju shader 3.0 zahtjevani, a zašto procesor nije dovoljan kada je x2 6000+?

16 godina
neaktivan

Gluposti pišete.

Athlon 6000+ je sasvim dovoljan za to igru cak i za high ukoliko se ima dobra graficka.

Aj ti prvo instaliraj najnovije drivere, directX, i patch ako ima za igru pa probaj.

uff sto sam zgodan
17 godina

nakon instaliranja najnovijih drivera 186.18  jedino što sam primjetio da se filmić bržu učitava, no ostalo je narančasto sve, dok je frendu s atijem novi driveri pomogli, nisam našao patch, i imam najnoviji directx

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 14:47 (Ag008).
16 godina
neaktivan

Nema ti druge nego sacekat službeni patch jer je očigledno neki bug u igri.

uff sto sam zgodan
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

nakon instaliranja najnovijih drivera 186.18  jedino što sam primjetio da se filmić bržu učitava, no ostalo je narančasto sve, dok je frendu s atijem novi driveri pomogli, nisam našao patch, i imam najnoviji directx

Ne valja ti crack onda!

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 15:04 (Luka).
17 godina

evo, dobio sam poruku od  nvidia podrške

Hi ,

Thanks for all the efforts you took to send us this information we requested.

In order to troubleshoot the issue I would request you to install the display driver version 182.06 using the driver cleaner software by following instructions described below.

Please visit the link below to download the display driver:

http://www.nvidia.com/object/winxp_182.06_whql.html

* Once you download the file, Please perform the below mentioned steps to uninstall the drivers currently installed on your PC,

1. Right click on the My Computer icon on the desktop.
2. Select properties.
3. In the next window select Hardware and then select Device Manager.
4. On the Device Manager Window click on the (+) sign next to Display Adapters.
5. Double click on the Graphics Card Option.
6. On the Graphics Properties Page, select driver and click on Uninstall to uninstall the Graphics Drivers.

After uninstalling the older drivers, please visit the link given below to download and run the driver cleaner utility on your Computer.

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655 (Remove only NVIDIA display driver using this utility)

After downloading and running the driver cleaner utility, please double click on the driver file to install the drivers for your graphics card.

In case if the issue persists then please try the driver version 178.24.

Please visit the link below to download the display driver:

http://www.nvidia.com/object/winxp_178.24_whql.html

Please let me know if your issue has been resolved.

Best regards,
NVIDIA Customer Care

16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

evo, dobio sam poruku od  nvidia podrške

Kako li su ljubazni :) Si probao onda izbrisati stare drivere i staviti nove? Sto se tice procesora on je odlican za tu igru, frend ima isti njegov procesor u kombinaciji sa 9600gt, i sve mu leti na 1680x1050 na high, tako da nepricajte gluposti...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
Prototype grafika

ponovo instaliraj i jasam imo takav problem

michael
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma, imam najnovije, samo što nisam ništa brisao prilikom ugradnje novih, ali osjetio  sam da se film malo bržu učitava, tako da  sada imam oba dva drivera /stari i novi) instalirana

16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

ma, imam najnovije, samo što nisam ništa brisao prilikom ugradnje novih, ali osjetio  sam da se film malo bržu učitava, tako da  sada imam oba dva drivera /stari i novi) instalirana

Izbrisi obadva i instaliraj noviji, pa onda probaj...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan

ee imam komp 256 mb grafike 512 mb ram amd athlon 64 processor 3000+ 2,00 GHz  hoce li mi radit prototype

15 godina
Prototype grafika
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gigo99 kaže...

ee imam komp 256 mb grafike 512 mb ram amd athlon 64 processor 3000+ 2,00 GHz  hoce li mi radit prototype

http://lmgtfy.com/?q=prototype+minimum+system+requirements

14 godina
neaktivan

hey hoce li mi radit prototype ako imam 512mb rama i 256 mb grafike

15 godina
Prototype grafika
probaj paces znati
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

tnx iron _guitar misliš li da ce mi radit prototype na mom kompu

14 godina
neaktivan

ma ja samo pitam unaprijed pročito sam sad da ya njega trea 1 gb rama a ja imam 512 mb rama a grafike imam tocno kako tream imat

plz tream podršku

14 godina
neaktivan

ok hvala

14 godina
neaktivan
fdtertfd
16 godina
neaktivan
Prototype grafika

Ako ti sad ne dobijes karton bice snijega

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hahaah kako to mislis nisam shvatio

16 godina
neaktivan
Prototype grafika

Pa pises 4 posta zaredom,bilo i kartona za 2 posta

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

instaliroa sam prototype i upalim igrice ne udje u nju samo mi bude crno i nista samo stoji    trebam pomoc neka mi neko kaze sta se desili s time

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice