Problem sa CoD5 instalacijom

poruka: 10
|
čitano: 2.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

• imam problem sa instalacijom CoD5 IGROM.Kada instaliram i sve to uradim(crackujem)nece da mi udje u igru i izbacuje mi sledeci prozor(slika dole)
    konfiguracija mi sigurno moze podrzati igru

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 23:45 (miks).

0 0 hvala 0
17 godina

brijem da je zabranjeno razgovarati o piratstvu i tim stvarima....p.s. ne trebas se nista cuditi ipak je to skinuto s net-a

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa CoD5 instalacijom

Instaliraj si na sekundarnu particiju vistu i igra će ti radit bez problema P.S. obavezno diseblaj LAN jer ti uprotivnom neće startat.Nezna iz kojeg razloga ne radi u XP-u.

17 godina
protjeran

Ak imaš modem makni ga iz kompa, ubiti je problem oko zvuka i imaš na cd-u u (tamo gdje piše potrebna konfiguracija i još neke stvari o igri) pomoć o problemima sa karticama i ostalim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prolem rjesen.u control panel-system-hardware-device manager-sound,video and game conrolers-iskljucite halfplax modem

17 godina
neaktivan

Samo se pitam koja je ovo tema po redu ovog tipa. . . .

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sličan/isti problem: Cod5 Error

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kakve to veze ima sto ima ta ista tema.Ja hocu rjesenja sa sebe a ne da gledam i gubim dane trazeci istu temu na forumu.Uvijek ima dobrih likova koji mi zele pomoci oko problema zato nema potrebe da gubim dane trazeci temu.Svako ima pravo na temu,

17 godina
neaktivan
miks kaže...

Kakve to veze ima sto ima ta ista tema.Ja hocu rjesenja sa sebe a ne da gledam i gubim dane trazeci istu temu na forumu.Uvijek ima dobrih likova koji mi zele pomoci oko problema zato nema potrebe da gubim dane trazeci temu.Svako ima pravo na temu,

A zato ostali moraju gubit dane jer je tebi teško na "search - cod5 error"!?
16 godina
neaktivan
vjeko kaže...
 A zato ostali moraju gubit dane jer je tebi teško na "search - cod5 error"!?
 aha,prvo smisli sta ces da kazes a ne da pricas gluposti koji se ne ticu teme,nemoj da bezveze bacas postove po temama.Nadji pravila foruma to bi ti bilo bolje nego da ostalima  pricas gluposti po temama!!!!!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice