Problem s cod4 pb molim pomoc

poruka: 44
|
čitano: 12.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

molim bilo koga  ako mi moze pomoc kupio sam kljuc za cod4 ali nemogu igrat di je pankbaster ukljucen udzem u server i smrzne se neradi ni tipkovnica moram ga resetirat na compu probosam novu instalaciju i apdate pb ali opet isto tamo di nije ukljucen pb normalno igram

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s cod4 pb molim pomoc

jesi siguran da je PB u pitanju? jel ti se prije smrzavao dok nisi imao originalan cdkey? probaj na više servera igrati pa vidi... jer ako se smrzne mislim da nije u pitanju PB, on bi te samo izbacio van ako ti ne valja cdkey... probaj kod frenda upisati taj cdkey i odigrati malo pa ces vidjet kak je kod njega...

17 godina

Pa pretpostavka je da isti kljuc koristi vise osoba, mislim....

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
croart kaže...

Nope onda bi mu pisalo key code in use Namigiva 
Dali  ti  imaš  ukjucen  PB  u  postavkama?  inace  ovo  nije  do  PB  vec  ti  je  problem  negdje  drugdje  još  nikad  nisam  cuo  da  PB  ruši  igru.

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
autorov komentar

cudno na serverima di nije pb ukljucen igram normalno a na drugim gdje je ukljucen smrzne se i tipkovnica ne reagira jedino je igrica piracka . Inace imam AMD 3000+ ati x700 i 1g rama stavio sam nove windowse iswe drajvere i opet isto pokuso mi je i frnd pomoc koj se kuzi malo vise od mene ali ni njemu nije jasno inac i prije meni se znao smrzavat bez orginalnog kljuca neznam vise kaj da radim poludio sam a igrica je mrak u multi.p.

17 godina
neaktivan
autorov komentar
mislim kaj se kljuca tice da je ok jer prolazi na orginal serverima koje pronadze multi.p.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

neznam probo sam svasta cod2 igram na crekanim serverima normalno dali je kaj do moje masine ili nekaj drugo hvala na svakoj pomoci

0 0 hvala 0
17 godina

Ja ga igram svaki dan od kad je izašao, prije njega cod2 dvije godine. Imam crackanu igru ali orginal key ( nije mi se dalo cekad da ga ovi nasi supci pocnu prodavat pa mi je frend kupio u njemackoj i poslo key a igru sam skino na netu). Uglavnom, i ja sam imao dosta problema sa pb ali koliko sam do sada vidio kad te pb kikne to je uvijek popraćeno sa komentarom da je on to i napravio. Meni se to događalo jer se nije mogao updatetat sam ( nemam pojma zasto). I dan danas  ( pazi ovo) ako krene igra i ja bacim bombu odmah na startu igra se smrzne ( jel to mozda i kod tebe??). Ako pricekam par sekundi, opalim metak, dva i onda bacim bombu sve ok. Mozda je to...

www.suvenirshop.com
17 godina

Ak je sve bilo ok prije key-a mora biti i poslije. Mozes samostalno probat napravit update punkbustera, kad ides igrat za probu pogasi firewall, AV, a ako dodje do toga backupiraj profiles folder i napravi reinstall igre.

Newton je bio u krivu. Lake brze padaju!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
croart kaže...

I ja imam isti ključ kao i neki moji prijatelji pa mi je sve u redu.

Kako da ne - How yes no
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ma meni se smrzne taman kad ocita mapu i napise da ceka druge plejere da se spoje tu se smrzne tad vise nemrem nis moram resetirat comp na njemu samom jer neradi ni tipkovnica

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj reinstalirati PB – idi u direktorij „pb“ koji se nalazi tamo gdje je igra i pobriši sve kaj se nalazi u tom direktoriju. Nakon toga samostalno napravi update tak da odavde skineš PBSetup, pbsec.htm, wc002065.htm i wa001402.htm i sve to staviš u „pb“ direktorij. Zatim pokreni pbsetup.exe, nađi igru tak da stisneš „Add a Game“ i nakon toga stisni „Check for Updates“. Nakon ovoga, ako i ne riješi problem, barem budemo sigurni da je s PB-om sve OK.

17 godina

a jesi probao sa tim cdkey kod nekog drugog igrati? ako radi kod njega bez problema onda je problem najvjerojtnije u driverima... jer PB kad te izbaci uvijek ali baš uvijek napiše zbog čega te izbacio. i jesi probao na više servera igrati za koje znaš da nisu orginal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

bok evo napravio sam kaj je biser preporucio i opet isto smrzava kaj da jos probam napravit da bi mogo igrat ili sam kupio bezveze kljuc

0 0 hvala 0
17 godina

Igru si reinstalirao? Nove (mozda stare) drivere instalirat.

Newton je bio u krivu. Lake brze padaju!

0 0 hvala 0
17 godina

probaj napravit ono što sam ti rekao, kod nekog drugog probat igrat sa tim cdkey-om pa ćeš vidjet kak je kod njega... ako njemu radi, problem je u tvojim driverima ili možda čak u hardware-u... ne vjerujem da je to do PB-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

evo novih informacija frend vidi kad se spajam na server i ping mi luduje prvo 80 pa 330 ionda 999 itad se vjerojatno smrzne a na serveru di nije pb ukljucen  ping je 70 - 90 instalirali smo novi pb i apdet  pogasim sve programe koji rade i opet isto.Jedino nam nije jasno zasto na ruteru ime compa je jedno a na compu drugo jer  smo otvarali porove ocito pb je uredu ali zasto mi tako ping skace. Vjerojatno pb mi i nestigne napisat zasto se smrzne jer ping skoci unekoliko sekundi. Zahvaljujem se ekipi na pomoci nece me bit koj dan dacu svoju kantu frndu da mi sve instalira ponovno pa cemo vidjet kaj bu bilo. Javim se u petak ak imate kakvo rjesenje kaj se tice pinga bicu zahvalan do groba. POZDRAV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
PROBALI SMO S KLJUCEM ISVE OK
17 godina
neaktivan

Mogel bi biti problem s firewallom, ako ne bude radilo probaj privremeno isključiti firewall u Windowsima i na routeru pa vidi dali onda radi.

17 godina
neaktivan
autorov komentar

sve smo iskljucili i ne pomaze . ali na jednom serveru dobim ovakvo upozorenje WARNING THE SERVER IP ADRESA IS BANED BY PB igram oko minute tada ping skace ko lud do 999 i onda me izbaci pb ali se ne smrzne . kaj da probam jos napravit

0 0 hvala 0
17 godina

ajd se probaj spojiti na ovaj server 195.222.33.246:28962,  mijenjaj samo zadnji broj od 0 do 4, skini pankbuster sa rapidshara, tamo je malo modificiran , ja skinuo i od onda mi radi bez problema.  ako ne mozes naci na rapidsharu javi mail pa cu ti poslati

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2008 13:30 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

daj mi posalji link daskinem novi pb pa da probam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mozda nemozes skinuti update sa servera. Neznam dali taj PB ima komandu pb_security. Ako ima u konzoli uneses(u igri) /pb_security 0. Ovo znaci da dopustas sve PB update-te sa servera.

Arch user, Don't Panic!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bednja kaže...

sve smo iskljucili i ne pomaze . ali na jednom serveru dobim ovakvo upozorenje WARNING THE SERVER IP ADRESA IS BANED BY PB igram oko minute tada ping skace ko lud do 999 i onda me izbaci pb ali se ne smrzne . kaj da probam jos napravit

gledaj ja sam siguran 100% da je do Punk Bustera,,,,jer sam imao isti problem na serverima dje pise Warnig the server ip adres is banned by Pb
ako igras na serverima gdje to pise i onda udjes na server pa igras otprilike minutu i po normalno i onda ti ping skoci na 400 pa 999 to je do toga jer ti je pb ukljucen
pb moras iskljucit ako igras na tim serverima a iskljucujes ga tako da kad pokrenes igru odes u Options/Multyplayer Options/ Punk Buster NO
ista stvar da moras imati ukljucen Punk Buster na serverima koji ga podrzavaju jer ce ti se desit ista stvar sa pingom ako ne ukljucis Punk Buster na YES
JAVI DALI TI JE OVO POMOGLO...meni jeste
17 godina
neaktivan
Problem s cod4 pb

Imam nesvakidašnji problem,i nitko mi ne zna objasnit....ovako

Update-o sam COD4 punkbuster,prije nego kaj sam stavio u multiplayeru punkbuster na yes....ne znam jel ima ikakve veze,ali evo kažem

ugl..svaki put kad ulazim na neki server mi piše kao da punkbuster nije enabled i onda ponovno stavim na yes...i onda bez problema uđe u server

ali nakon 2 minute me izbaci i kaže no packet flow....možda je do servera.....ali onda idem probat na drugi server pa mi ponovno kaže da punkbuster mora bit enabled

a ja ga prije toga 550 milijuna puta prebacim na yes,ali se on stalno vraća na no :S

više ne znam kaj da radim,zato vas molim pomoć

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s cod4 pb
MarinacCRO kaže...

Update-o sam COD4 punkbuster,prije nego kaj sam stavio u multiplayeru punkbuster na yes....ne znam jel ima ikakve veze,ali evo kažem

ugl..svaki put kad ulazim na neki server mi piše kao da punkbuster nije enabled i onda ponovno stavim na yes...i onda bez problema uđe u server

ali nakon 2 minute me izbaci i kaže no packet flow....možda je do servera.....ali onda idem probat na drugi server pa mi ponovno kaže da punkbuster mora bit enabled

a ja ga prije toga 550 milijuna puta prebacim na yes,ali se on stalno vraća na no :S

hvala

Marinac de pogledaj u task menageru imas li PnkBstrA.exe aktivan? mislim da bi trebao biti i PnkBstrB.exe. Ako nemas, probaj ponovno instalirati punkbuster i update sa

http://www.evenbalance.com/

Nadam se da ce ti pomoci.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
MarinacCRO kaže...

hvala

Marinac de pogledaj u task menageru imas li PnkBstrA.exe aktivan? mislim da bi trebao biti i PnkBstrB.exe. Ako nemas, probaj ponovno instalirati punkbuster i update sa

http://www.evenbalance.com/

Nadam se da ce ti pomoci.

uključen mi je punkbuster,tj. vidim ga na task manageru
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 14:12 (MarinacCRO).
17 godina

Huh, komplikovano, malo sam googlo,,,ljudi svasta preporucuju za taj problem No packet flow:

1. probaj namjestit firewall ako ga imas, kazu zna praviti probleme,

2. antivirusni program zna isto praviti probleme,

3. preporucuju da reinstliras Punk buster i stavis update

4. kazu i da vista zna nesto zezati u vezi toga

The usual cause of no packet flow is because pbweb is not able to communicate with the PB server for some reason, hence "no packet flow". Go into my windows firewall and open a specific port (port 16000 for example) and name it "PB". Then, open Notepad and type pb_netport 16000 (or whatever port you open on your firewall). Save this notepad as pbcl.cfg in your PB folder. This should fix your problem. -----pise jedan tip na nekom forumu

http://games.internode.on.net/forums/viewtopic.php?p=1804740

Evo jos jedan primjer:

I got it working now.
What I did is following:
I removed CoD4 from the computer and deleted all the files in the activision folder manually (don't forget to save your profile data!)
I installed it again and after the installation, it updated PunkBuster. After updating PB, I applied the 1.4 patch and updated it again. You may guess, after installing the 1.5 patch I updated Punk Buster one more time. For me, it works now finally.

You also need to have these programs allowed by your firewall:
- pbsetup.exe
- PnkBstrA.exe
- PnkBstrB.exe
(Those are in the pb folder which can be found in the CoD4 folder)
- iw3mp.exe
(CoD4 folder)

http://www.fpsbanana.com/threads/111681?6

evo pa citaj valjda ces naci rjesenje

http://www.google.ba/search?q=no+packet+flow+problem+cod4&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Huh, komplikovano, malo sam googlo,,,ljudi svasta preporucuju za taj problem No packet flow:

1. probaj namjestit firewall ako ga imas, kazu zna praviti probleme,

2. antivirusni program zna isto praviti probleme,

3. preporucuju da reinstliras Punk buster i stavis update

4. kazu i da vista zna nesto zezati u vezi toga

The usual cause of no packet flow is because pbweb is not able to communicate with the PB server for some reason, hence "no packet flow". Go into my windows firewall and open a specific port (port 16000 for example) and name it "PB". Then, open Notepad and type pb_netport 16000 (or whatever port you open on your firewall). Save this notepad as pbcl.cfg in your PB folder. This should fix your problem. -----pise jedan tip na nekom forumu

http://games.internode.on.net/forums/viewtopic.php?p=1804740

Evo jos jedan primjer:

I got it working now.
What I did is following:
I removed CoD4 from the computer and deleted all the files in the activision folder manually (don't forget to save your profile data!)
I installed it again and after the installation, it updated PunkBuster. After updating PB, I applied the 1.4 patch and updated it again. You may guess, after installing the 1.5 patch I updated Punk Buster one more time. For me, it works now finally.

You also need to have these programs allowed by your firewall:
- pbsetup.exe
- PnkBstrA.exe
- PnkBstrB.exe
(Those are in the pb folder which can be found in the CoD4 folder)
- iw3mp.exe
(CoD4 folder)

http://www.fpsbanana.com/threads/111681?6

evo pa citaj valjda ces naci rjesenje

http://www.google.ba/search?q=no+packet+flow+problem+cod4&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a

hvala ti ali ja bi trebao prvo nekakvo objašnjenje ovo za punkbuster,zašto mi se automatski vraća na NO,kada ja svaki put stavim na YES
17 godina
neaktivan

kaj je najgore meni se ovo još nikad prije nije događalo....

jučer sam si instalirao nove windowse

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice