Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.392.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
jel ti cujes sebe sta pises....ja ovde ne govorim niti ulazim u polemiku koja je losa igra vec kad neko lupim glupost onda sam na to osetljiv,sta bi bilo ,recimo sutra izadje demo pes 14 za pc i ja ne mogu da ga pokrenem i kazem ovaj je katastrofa ,trza mi igra,ja bi onda bio najveci debil ....
14 godina

Ako ce te to usreciti, reinstalirao sam driver od grafe i radi normalno.. Ista kao i 13, nema velikih promjena

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
david7 kaže...

Po kojoj logici je konfa sa Sandy Bridge i7 procom, 6GB rama i Nvidiom gt525m od1GB losa? Pes 2013 zdere za dorucak na high detaljima i full rezi..ako netko ispada, onda si to ti...

Stari grafička ti je za tetris a ne za igranje. Nemoj sad uspoređivat pes engine star deset godina. Pokreni novi pes pa javi kako je prošlo..

13 godina
neaktivan

Pojavio se i za PS3!{#}

3 0 hvala 0
14 godina

Lol.. Necu vise raspravljat, nema smisla..sry na ot

Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
plavi08 kaže...
Red_Star_Forever kaže...
i zbog toga je fifa prelosa......aj majke ti nemoj vise da mi objasnjavas jer ispadas ........

Nisam nigdje rekao da je FIFA preloša. Rekao sam svoje iskustvo. To je da FIFA zadnje 2 verzije često iz nepoznatih razloga zna trzat na konfama di ne bi trebala. I onda zna proraditi rješenje tipa igranja po postavkama i svaki put drugačije. Gašenje routera dok se igra i sl. Što nema veze s mozgom.

No ovo je PES-tema pa se vratimo na nju: Gledajući videe teško je suditi. Morati ćemo čekati još 10 dana pa da vidimo kakav bude naš ljubimac {#}

P.S Red_Star_Forever  - Dobrodošao na ignore listu. Imam na njoj već 2-3 autora s ove teme {#}

Isto ....anje  kao i svake godine.   Nemoraš čekat.

15 godina

što duže igram to mi je sve više jasno da će golmani i dalje ostati najveći nedostatak PES-a, dosta grešaka i nejasnih reakcija. Jesu nešto popravljeni, ali i dalje mi nije to to.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 7 hvala 2
14 godina
antimadridista kaže...

što duže igram to mi je sve više jasno da će golmani i dalje ostati najveći nedostatak PES-a, dosta grešaka i nejasnih reakcija. Jesu nešto popravljeni, ali i dalje mi nije to to.

A u ku*ac onda i sve {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
kako bre mislis nije to to....pa cekaj te ljudi demo je verzija,budite malo optimisticni..polako koji patch to ce srediti...
14 godina
Red_Star_Forever kaže...
kako bre mislis nije to to....pa cekaj te ljudi demo je verzija,budite malo optimisticni..polako koji patch to ce srediti...

Lol, da samo treba patch to bi odavno popravili. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Sad će se meni skinuti demo, odigrat ću desetak tekmi i napisat ovdje osvrt.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
7 0 hvala 6
15 godina

povlačim sve što sam rekao u vezi grafike, bila je moja greška. Nisam namjestio u postavkama konzole dobru rezoluciju i to je bio problem. A također sam maloprije spojio Xbox na TV sa HDMI kabelom i igra izgleda fenomenalno. Osvjetljenje je odlično u igri, cutscene još bolje. Stvarno lijepo izgleda, uvjerit će te se i sami kad probate. A PC verzija će sigurno izgledati još bolje.

nego, nikako se ja naviknuti na šuteve u ovom PES-u, doduše ni u prošlom mi nisu baš išli. Ili puknem prejako ili predaleko od gola. Inače šutevi su mi na manual kao što sam napisao već prije, a to ne želim mijenjati. Valjda ću se priviknuti {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 0:53 (antimadridista).
Moj PC  
8 0 hvala 8
13 godina
neaktivan
znaci ludilo od fudbala?i sad bi bas voleo da probam....
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Thx za info do sada i da samo ja pitam jedno pitanje...

Dali primjetiš u igri neki random faktor ili "scenarij"? Kak da objasnim... osjetiš li ponavljanje situacija u tekmi, recimo- moraš napadati po krilima jer nema šanse da prođeš kroz sredinu ili da ti AI često ne utrčava ili bježi u offside.

Neznam koliko je shvatljivo pitanje pa ak možeš nekaj napiši ak ti se da.

13 godina
neaktivan

znai skidam za ps3 :D

3 0 hvala 0
15 godina
DadoZG kaže...
antimadridista kaže...

Thx za info do sada i da samo ja pitam jedno pitanje...

Dali primjetiš u igri neki random faktor ili "scenarij"? Kak da objasnim... osjetiš li ponavljanje situacija u tekmi, recimo- moraš napadati po krilima jer nema šanse da prođeš kroz sredinu ili da ti AI često ne utrčava ili bježi u offside.

Neznam koliko je shvatljivo pitanje pa ak možeš nekaj napiši ak ti se da.

Zasad mi nekako djeluje da protivnik uvijek igra na isti način protiv tebe i ponavljaju se neke situacije. Recimo njihov golman uvijek ispuca loptu prema naprijed, i to ispuca uvijek točno na isto mjesto. Mislim da još nisam primjetio da spusti loptu na zemlju i doda igraču pa da počnu graditi napad, to mi je malo čudno. Što se tiče AI, puno je bolje nego u prijašnjem PES-u, dosta više se otkrivaju. To mi je bio možda i glavni razlog zašto sam brzo odustao od prošlog PES-a, baš mi je bilo frustrirajuće FIFA je bila miljama daleko naprednija što se tiče toga. 

Zasad primjećujem da ti protivnik zna dosta često složiti offside zamku, ali nije baš da to izgleda stalno isto pa da postane dosadno, nije ni pretjerano često. Dueli i prekršaji su mi zasad najbolja stvar, stvarno je to odlično odrađeno.

Kad igram s Bayernom i Unitedom, lakše mi je napadati sa krila, dosta se osjeti ako imaš kvalitetno krilo, nije baš da su overpowered ali recimo Ribery je stvarno moćan u igri. Dok s Italijom i Španjolskom nekako više igram kroz sredinu. 

Zasad eto jedino što mi malo čudno je protivnički AI u napadu, ne kombiniraju dovoljno, nisu baš ni opasni i brzo ih možeš pročitati, dok u obrani dobro reagiraju. I naravno ponekad čudne reakcije golmana.

Sutra ću vjeroajtno odigati nekoliko partija sa frendom pa da vidim kako će onda funkcionirati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 1:15 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Zasad mi nekako djeluje da protivnik uvijek igra na isti način protiv tebe i ponavljaju se neke situacije. Recimo njihov golman uvijek ispuca loptu prema naprijed, i to ispuca uvijek točno na isto mjesto. Mislim da još nisam primjetio da spusti loptu na zemlju i doda igraču pa da počnu graditi napad, to mi je malo čudno. Što se tiče AI, puno je bolje nego u prijašnjem PES-u, dosta više se otkrivaju. To mi je bio možda i glavni razlog zašto sam brzo odustao od prošlog PES-a, baš mi je bilo frustrirajuće FIFA je bila miljama daleko naprednija što se tiče toga. 

Zasad primjećujem da ti protivnik zna dosta često složiti offside zamku, ali nije baš da to izgleda stalno isto pa da postane dosadno, nije ni pretjerano često. Dueli i prekršaji su mi zasad najbolja stvar, stvarno je to odlično odrađeno.

Kad igram s Bayernom i Unitedom, lakše mi je napadati sa krila, dosta se osjeti ako imaš kvalitetno krilo, nije baš da su overpowered ali recimo Ribery je stvarno moćan u igri. Dok s Italijom i Španjolskom nekako više igram kroz sredinu. 

Zasad eto jedino što mi malo čudno je protivnički AI u napadu, ne kombiniraju dovoljno, nisu baš ni opasni i brzo ih možeš pročitati, dok u obrani dobro reagiraju. I naravno ponekad čudne reakcije golmana.

Sutra ću vjeroajtno odigati nekoliko partija sa frendom pa da vidim kako će onda funkcionirati.

Probaj koju tekmu i na Superstar pa javi jel ima nekih poboljsanja u ovim stvarima koje su do sad bile losije,poput bezopasnog Ai u napadu,.. itd

16 godina

Kad izlazi demo za pc? 

Edit: Vidim da je nekome lakse udariti td, nego napisati. Sad bi trebao listati temu 10 stranica, gdje se stalno spominje ps3 i xbox, a pc ne. Zato sam pitao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 8:56 (milanji).
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Posle izlaska  full verzije, znaci 20,21,22.

3 0 hvala 1
17 godina

jel će to funkcionirati na mojem PCiju?

Ovih 50 utakmica što sam prao PES13 je sve radilo kako spada, ali sada su stavili novi engine.

magistar prava
13 godina
neaktivan

vi se cudite oko cudnih reakcija golmana,vi koji igrate pes 14 a sta da kazes za ovo mucenika kod gola paragvaja, ja da sam ne terenu lupio bi mu samar..............

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 9:44 (Red_Star_Forever).
15 godina
neaktivan

Tommy čekamo dojmove :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Tommy čekamo dojmove :D

Možda je toliko dobro da se ne može odlijepiti od ekrana.

Ajd ako još netko igra demo neka napiše dojmove, Tommy je ipak malčice pristran i koliko se sjećam njemu je i PES 13 bio vrh vrhova.

13 godina
neaktivan
stvarno neka neko napise posto mi korsnici pc-a smo ipak neki specijalci koji dobivamo demo posle izlaska full igre.........
12 godina
neaktivan

kako pricate o novom pesu sve mi se cini da sam falio sa preorderom fife 

meni je kod pesa najveci problem prosle godine bio online 10 puta gori od fife...samo l2 plus trokut (znamtako je bilo i u FUT-uali ovdje puno izrazenije) sa svoje polovice i ronaldo/aguero izlaze 1v1 i jos su mi problem stvarali oni portovi sve sam pokusavo nikako nije radilo pasam mogo samo ranking match igrat... mislio sam prvo piratsku instalirat i ako valja kupim origigi jer mi je bezveze skidat demo kad ce piratska dat stvarnijusliku igre

da li neko znaoce li bti zajebancije sa portovima u novom pesu?

14 godina
kresix kaže...

da li neko znaoce li bti zajebancije sa portovima u novom pesu?

Pošto je na Steamu možda će koristiti Steamworks za pronalaženje igrača. Pa u teoriji, ako ti sve druge igre sa Steama rade normalno online, trebala bi i ova. U najgorem slučaju, pričekaš par dana da čuješ dojmove nakon izlaska.

14 godina
neaktivan

tommy još igra {#}

Som la gent blaugrana

5 0 hvala 0
15 godina

Samo da te pitam, sta je sa onim ubacivanjem igraca u prostor, na 13 je to bilo katastrofalno uradjeno, igraci bi imali super priliku da se ubace u prostor, medjutim odjenom 'stanu'.

Kako je to ovdje izvedeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

decki na kojem storu mogu skinut demo?! mislim da sam od nekada jos prijavljen na neku adresu u britaniji!?! bas sam sad bio na storu,i nemogu nac PES2014 :q

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Kad nitko neće ja ću... Da krenemo od menia. Tu se nije puno mijenjalo i odmah se prepoznaje konami štih koji se ili voli ili mrzi. osobno mislim da je malo zastarjelo. Netko je rekao da se igra usporedi s fifom pa ću ja to pokušati. Ovaj dio definitivno ide fifi, no kako rekoh sve je to stvar ukusa. Sama grafika unutar igre nije ništa spektakularno. Da ne znam da je to novi engine pomislio bih da je prošlogodišnji. Trave i dalje nema i teren izgleda kao bilijarski stol, baš kao i u fifi. Netko je jučer zamijerao kako je gledalište u fifi loše za godinu u kojoj živimo. Ovo u pesu je identično, ništa bolje a radi se o novom engineu za razliku od starog fifinog? Uspoređujući grafiku u ove dvije igre ne bih nikome dao prednost. Opet stvar ukusa.
E sad ono najbitnije, gameplay. Čim se igra pokrene odmah je vidljivo da je to neka druga igra. Puno prirodnija, fluidnija. Igrači se lijepo kreću no primjetno je da loptu puno lakše primaju i kontroliraju nego u fifinom demou. Isto tako brzina igre je po meni identična i nakon odigranih par tekmi ne razumijem one koji kažu da je pes demo još sporiji od fifinog? Meni je to potpuno isto. Pošto sam ipak zadnjih godina naviknut na igranje fife tako mi i sad prsti na gamepadu sami idu kao da igram fifu pa se znam pogubiti na terenu no uopće ne sumnjam da nakon par sati igre ne bih igru igrao s jednakim guštom kao fifu. Što se golmana tiče tu je napredak možda i najvidljiviji no još je to dosta iza fifinih golmana.
Znači, mene ne ineresira što on brani već kako i kako se ponaša na terenu. fifini golmani su još uvijek bolje animirani, fluidniji i prirodniji. To je samo moje mišljenje. Sve u svemu, ogroman korak no po meni nikakva revolucija jer u igri nisam vidio ništa što do sad nisam vidio u nogometnoj igri. Ljudi koji vole pes bit će zadovoljni. Oni koji su zadovoljni fifom neće imati niti jedan razlog prijeći na pes. Generalno gledajući, od prezentacije pa do samog gameplaya meni je fifa još uvijek generaciju ispred ovog pesa.
No, ponavljam to je samo moje mišljenje i unaprijed se ispričavam ako to nekoga smeta..

edit: nako još nekoliko odigranih tekmi definitivno mi se ne sviđa brzina dodavanja i centaršuta, ponašanje lopte u mreži. Fizika lopte nije na nivou kakvom sam očekivao. Tu je fifa debelo ispred..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 13:22 (movie).
Moj PC  
2 12 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice