Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 783.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013

NEeee, ne na ignore, pa fightovi Tommya i antimadriste su mi jaci nago cijela tema "humor"

Ja vristim kad citam postove u ovoj temi :)

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan

A zaebancija haha. Igra svatko što voli ili šta mu je bolje.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...

lol, stvarno prejak komentar. Onda nema smisla ovdje na forumu napisati o nekoj igri da nije dobra, ti mu napiši da napravi sam svoju igru ako mu se ne sviđa. Vrhunski argument. A iskreno da ti kažem, pa i da sam radim nogometnu simulaciju sa budžetom kakav ima konami, sigurno nebi prodavao isto sranje 5 godina, kao što oni rade.

pa ako oni prodaju isto sranje već 5 godina,zašto ti igraš to isto sranje?

16 godina
sstrmi kaže...
antimadridista kaže...

lol, stvarno prejak komentar. Onda nema smisla ovdje na forumu napisati o nekoj igri da nije dobra, ti mu napiši da napravi sam svoju igru ako mu se ne sviđa. Vrhunski argument. A iskreno da ti kažem, pa i da sam radim nogometnu simulaciju sa budžetom kakav ima konami, sigurno nebi prodavao isto sranje 5 godina, kao što oni rade.

pa ako oni prodaju isto sranje već 5 godina,zašto ti igraš to isto sranje?

Pa ne igra, o tome se i radi. Skine isproba i kupi Fifu. Što ti tu nije jasno?

šumski put je bio ravan.
13 godina
dreammaker kaže...

šta onda tu bzvz komentira i sere,isto kao i ti.

16 godina
sstrmi kaže...
dreammaker kaže...

šta onda tu bzvz komentira i sere,isto kao i ti.

Ne kužim. Je li ova tema stvorena isključivo za hvaljenje PES-a ili je otvorena za analizu novosti, gameplaya i sl. što nam Konami daje na kapaljku iz tjedna u tjedan?

Ako se ne možeš pomiriti sa time da PES ne odgovara svima (čak većini ne odgovara), jednostavno ne dolazi na forum. Ne samo ovaj forum, već općenito na forume. Za tebe su isključivo PES fan siteovi, gdje je mnoštvo igrača tvojeg kalibra ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina
mp93 kaže...

Dok je bio primarno radjen za ps2, bio je odlican za tadasnje vrijeme. Sada, kada ima "noviji" engine, on je gori. Trebalo bi bit obratno. Kao kap koja prelije casu, su licence. north london, london fc? haha

Svaki put kad instaliran novi pes, izbrisem ga nakon 20 minuti, nadam se da cu ovog duze igrat:)

S ovim boldanim se potpuno slazem.. za mene PES je dominiro dok nisu presli na ps3(novi engine) jednostavno je bio savrsen za to vrijeme i fifa mu nije bila ravna.. a od kad je presao na novi engine se je propalo u zemlju jednostavno vise nema napretka :/

Ovo nije tako bit al aje: Svi ovi novi Pesovi mi izgledaju robotski i sutevi su nekak "programirani" nakon nekog vremena igranja vec znas kakav ce sut bit i di ce ic.. jednostavno dosadno.. a u fifi nekako stalno mozes stvarat neke nove prilike i razlicite suteve i sve je nekako fluidno. I Eto od mene... 

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
13 godina
dreammaker kaže...

Ne kužim. Je li ova tema stvorena isključivo za hvaljenje PES-a ili je otvorena za analizu novosti, gameplaya i sl. što nam Konami daje na kapaljku iz tjedna u tjedan?

Ako se ne možeš pomiriti sa time da PES ne odgovara svima (čak većini ne odgovara), jednostavno ne dolazi na forum. Ne samo ovaj forum, već općenito na forume. Za tebe su isključivo PES fan siteovi, gdje je mnoštvo igrača tvojeg kalibra ;)

oh,sad više ne smijem ni komentirati?to sto ja ne serem po pesu kao ti,neznaci da mi se nest nesvida,dapace ja jos igram pes2010(meni osobno najbolji za pc),a ne 2011 ili 2012 koji nisu dobri,ali zato ni ne serem po njima kao neki FIFA fanboy

15 godina
sstrmi kaže...
dreammaker kaže...

oh,sad više ne smijem ni komentirati?to sto ja ne serem po pesu kao ti,neznaci da mi se nest nesvida,dapace ja jos igram pes2010(meni osobno najbolji za pc),a ne 2011 ili 2012 koji nisu dobri,ali zato ni ne serem po njima kao neki FIFA fanboy

pa tvoj je problem što to držiš u sebi i nećeš reći što te smeta u igri, a sad si i sam napsiao da ti se ne sviđa. Ja vas ne razumijem, pa riječ je o igri, kad valja reći ću da valja, kad mi se ne sviđa ću reći da mi se ne sviđa. I u čemu je problem? Ali naravno kad nabrojiš što te smeta u PES-u, onda si automatski FIFA fanboy.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Pa definitivno pes2012 su teže shebali. Pes2011 je ličio na nešto. Pes2013 je obečavajuć i sigurno će bit dobar. Nemam sumnje uopće u to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Imao bih i ja velika očekivanja da ih imam na čemu temeljiti i da me svaki PES u zadnjih par godina nije debelo razočarao. 

@Antimadridista

Ma tak ti je to svugdje. Kažeš da ti BF3 ne valja, automatski si COD fanboy. Kažeš da ti nije baš nešto nova serija radeonki/iphonea/hamburgera, odmah si nvidia/android/salata fanboy itd.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 14:31 (Hexfire).
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...

pa tvoj je problem što to držiš u sebi i nećeš reći što te smeta u igri, a sad si i sam napsiao da ti se ne sviđa. Ja vas ne razumijem, pa riječ je o igri, kad valja reći ću da valja, kad mi se ne sviđa ću reći da mi se ne sviđa. I u čemu je problem? Ali naravno kad nabrojiš  što te smeta u PES-u, onda si automatski FIFA fanboy.

pa ne sviđa mi se,ali se može igrati.Daleko od toga,onaj tko voli pes,tome nesmeta

14 godina
sstrmi kaže...
antimadridista kaže...

pa tvoj je problem što to držiš u sebi i nećeš reći što te smeta u igri, a sad si i sam napsiao da ti se ne sviđa. Ja vas ne razumijem, pa riječ je o igri, kad valja reći ću da valja, kad mi se ne sviđa ću reći da mi se ne sviđa. I u čemu je problem? Ali naravno kad nabrojiš što te smeta u PES-u, onda si automatski FIFA fanboy.

pa ne sviđa mi se,ali se može igrati.Daleko od toga,onaj tko voli pes,tome nesmeta

Ali baš tu si u krivu. Meni je PES još uvijek draža igra od FIFE, ali jednostavno se ne mogu prisilit da ju igram u ovom stanju kak je sada. A još manje se mogu prislit dati 350 kuna za nju. Imam osjećaj da većina ovih kojima je igra super, su oni koji će si nabavit "besplatnu" verziju, a kad je nešto besplatno svejedno ti je da li valja ili ne.

15 godina
neaktivan

259 točnije *

Napravio preord iam već 2 mj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

Ali baš tu si u krivu. Meni je PES još uvijek draža igra od FIFE, ali jednostavno se ne mogu prisilit da ju igram u ovom stanju kak je sada. A još manje se mogu prislit dati 350 kuna za nju. Imam osjećaj da većina ovih kojima je igra super, su oni koji će si nabavit "besplatnu" verziju, a kad je nešto besplatno svejedno ti je da li valja ili ne.

za ps 1 sam kupovao org jer nisam ima cip,a nisam ni znao sta je piratska igrica.A sad za komp,kum mi je bio kupio za rodendan org pes 2008,i ja sam si sam kupio pes 2010,dok 2009,2011 i 2012 nisam kupio jer nisam skoro ni igrao,tocnije pes2011 odigrao 15h,dok sam pes2012 odigrao manje oh 1h

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 20:01 (sstrmi).
14 godina
sstrmi kaže...
Hexfire kaže...

za ps 1 sam kupovao org jer nisam ima cip,a nisam ni znao sta je piratska igrica.A sad za komp,kum mi je bio kupio za rodendan org pes 2008,i ja sam si sam kupio pes 2010,dok 2009,2011 i 2012 nisam kupio jer nisam skoro ni igrao,tocnije pes2011 odigrao 15h,dok sam pes2012 odigrao manje oh 1h

I na temelju toga ti nama tvrdiš da bezveze pljujemo po zadnjih par PES-ova...

16 godina
neaktivan

Ima službena najava da će biti novi engine u PES-u 2014

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hex se pravi pametan pa.. Ignorirajto samo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Pulja kaže...

Ima službena najava da će biti novi engine u PES-u 2014

Sreća da ti link radi.

@Tommy

Poštedi me. Objasnio sam ti zašto je malo vjerojatno da će 2014 imat novi engine. Mogu ti i jednostavnije objasnit ako nisi shvatio.

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina

Majko moja koji ste vi likovi... Ovaj izjavi da je službeno objavljeno i onda da link na neku pespatch.com stranicu {#}. To je isto službeno ko i ona vijest o Modriću u Realu na fake Tottenhamovoj stranici.

@Tommy

Sve ok, još si mlad. S godinama naučiš normalno komunicirat s ljudima.

Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
lukica:3 kaže...

lijepo se nadam da će konačno pes 2013 donijeti nešto novo,inovativno!{#} neki novi mod,grafički element.

nemas pojma o cemu pricas, jel tako =) ?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Majko moja koji ste vi likovi... Ovaj izjavi da je službeno objavljeno i onda da link na neku pespatch.com stranicu {#}. To je isto službeno ko i ona vijest o Modriću u Realu na fake Tottenhamovoj stranici.

@Tommy

Sve ok, još si mlad. S godinama naučiš normalno komunicirat s ljudima.

To je objavio Adam Bahti koji bi se reklo da radi s Murphyem. Od njega dobije informacije i objavi ih.

15 godina
neaktivan

Sutra novi video u 13h.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

o igri opcenito ili npr o master ligi?ili se nezna?

15 godina
neaktivan

Introducing game modes.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 16:32 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

bit ce zanimljivo

15 godina
neaktivan

Savršeno ^^

Arrows on the pitch in the latest video are purely for the video and not actually present in game

hey fifa kids, go and try to recreate these goals in FIFA, I can tell you right now it is not possible, because there is zero freedom

PES 2013 wins this season \o/

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 14:57 (Tommy_123).
Moj PC  
6 7 hvala 3
17 godina
Tommy_123 kaže...

Savršeno ^^

Arrows on the pitch in the latest video are purely for the video and not actually present in game

hey fifa kids, go and try to recreate these goals in FIFA, I can tell you right now it is not possible, because there is zero freedom

PES 2013 wins this season \o/

Kaj je tu savršeno?  Lopta leti kao pero.  Uopće nema težinu. Udarci su kao da ih ispaljuju iz topa?  Potpuno neprirodno. Golman opet loše animiran. Pada kao da ga je netko snajperom stresao. Je li u cijelom filmiću bar jednom dotaknuo loptu?  Ovo mi opet izgleda umjetno i isforsirano, nažalost....

15 godina
neaktivan

fifafanbojek +1

Moj PC  
2 6 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice