Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.008.474
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Meni Ovaj video od Pesa izgleda baš realno i super, kad kod gledam film od fife igrači mi izgledaju koda da u guzici imaju štap.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Pa ja nikako da skontam kako netko moze reci da je FIFA bolja od PESa na kompu. Al' dobro, ne zelim se svadati.

Svatko igra ono sto voli. Ja ostajem na PESu.

http://www.youtube.com/watch?v=2ijHlDfxBKw&feature=related
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel se možda zna kda izlazi demo i full igra..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
Praetorian1 kaže...

Meni Ovaj video od Pesa izgleda baš realno i super, kad kod gledam film od fife igrači mi izgledaju koda da u guzici imaju štap.

Kaj Fifa ima film? i da mislim da u PES-u igrači već zadnjih par godina izgledaju ko da ih netko šilji u anus.

15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Pa ja nikako da skontam kako netko moze reci da je FIFA bolja od PESa na kompu. Al' dobro, ne zelim se svadati.

Svatko igra ono sto voli. Ja ostajem na PESu.

Tko je spomenuo da fifa izgleda bolje na pc-u ja govorim za konzole, a uskoro će biti i bolja na kompu jer dolazi NG za pc tak da bi pes mogao otići u zaborav ako ne napravi revoluciju.

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Tema je Pro Evolution Soccer za PC.

Imate odvojenu temu za konzolaske igre pa tamo razglabajte sta je bolje, FIFA ili PES.

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Imate odvojenu temu za konzolaske igre pa tamo razglabajte sta je bolje, FIFA ili PES.

U naslovu to ne piše...

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Joj vi fifa fanboyevi odhebite iz ovog topica, i odite komentirat onaj arkadni šrot.I daj mi sad 800 thumb downova.

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Joj vi fifa fanboyevi odhebite iz ovog topica, i odite komentirat onaj arkadni šrot.I daj mi sad 800 thumb downova.

Ja govorim za fifu na konzoli koja nije arkadni šrot nego najbolja simulacija sporta zadnje tri godine, a PES je zadnje četiri godine arkadni šrot u kojem na top player zabijem po 4 gola u svakoj tekmi sa malo jačom momčadi.

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

svatko ima svoje misljenje, sudeci po ovom videu pes  nije nesto vele promjenio osim interfacea. Ali meni je sasvim solidna 10tka tako da ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
VirtUoso kaže...

Isto tako  tamo može neki pametnjaković reć" imate na pc igre temu o pesu pa tamo uspoređujte fifu sa pesom".Bolje da si šutio

Najbolje mi je kada netko kaže imate tamo neku temu pa uspoređujte ovu igru tamo.A o čemu da ja gospodo onda da govorim ako među ostalim taj proizvod tj igru neću uspoređivat sa konkurencijom

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 8:42 (Kill Frenzy).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Dobro, barem izbornici uredu izgledaju, pogotovo ovaj sa kartom svijeta.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
Pro Evolution Soccer 11
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
SolidSnakeCRO kaže...

preporučam svima da ovo pročitaju

izgleda da se PES polako vraća na stare staze

jedva čekam demo

bc2: SaPPhir3
16 godina

Ne znam, ne vjerujem pesfan-u, naravno da će tamo napisat da je igra dobra..

Na fifafan-u govore da je fifa zakon, a na rakijafan-u tvrde da je rakija zakon..

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
15 godina
Pro Evolution Soccer 11
Jel ima kakvih naznaka za master league da ce se moc slati novci a ne prvo onaj zahtjev??
NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Na fifafan-u govore da je fifa zakon, a na rakijafan-u tvrde da je rakija zakon..

Zato je najbolje pročitati recenzije kada igra izađe zadnje tri godine fifa debelo pere PES u recenzijama i u prodaji.

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

imam neki osjećaj da se PES ove godine vraća na stare dane slave....najavljene su velike promjene u gameplayu.doduše svake godine se najavljuju ali nikad mi na traileru PES nije izgledao kao sad,najvjerojatnije je to zbog onog novog sustava dodavanja koji je odličan,ali i sve drugo mi izgleda dosta bolje,Uz to,ove godine dobivamo i next-gen verziju FIFE za PC,tako da ćemo ove godine imati popriličnu zabavu uz nogometne simulacije na PC-u,rekao bih,nikad dosad nismo u jednoj godini imali tako dobre dvije nogometne simulacije kao sto ćemo ih ove godine najvjerojatnije imati...

Sve u svemu,jedva čekam!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 17:10 (antimadridista).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Moje misljenje je da je pes daleko bolji od fife,kuzim ak neko voli fifu vise neg pes,al ne kuzim kak neko moze reci da fifa ima realniji nogomet neg pes,i da pes bude isti ko pes 2010 al bar neke nove licence opet cu ga igrat,uvijek vijeran pes-u

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Na PCu je bolji. Pa to je cinjenica. Neodlučan

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kejbl kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Ja govorim za fifu na konzoli koja nije arkadni šrot nego najbolja simulacija sporta zadnje tri godine, a PES je zadnje četiri godine arkadni šrot u kojem na top player zabijem po 4 gola u svakoj tekmi sa malo jačom momčadi.

Dečko to znači kad barca u real life-u zabije 5-6 komada da su i oni arkada

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
17 godina
neaktivan
kejbl kaže...
nontryer kaže...

Zato je najbolje pročitati recenzije kada igra izađe zadnje tri godine fifa debelo pere PES u recenzijama i u prodaji.

Čekaj malo,jel tebi ea plaća da reklamiraš fifu?Mislim ono dečko ostavi se "rđava"posla,kakve koristi imaš(naravno osim mentalne nestabilnosti)da se ovjde svađaŠ?

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
17 godina
VirtUoso kaže...

Na PCu je bolji. Pa to je cinjenica. Neodlučan

Za sada. Vidjet ćemo kako će to biti ove godine kad na PC dolazi NG Fifa, a PES nije pokazao značajnije promjene.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
tandara kaže...
kejbl kaže...
nontryer kaže...

Čekaj malo,jel tebi ea plaća da reklamiraš fifu?Mislim ono dečko ostavi se "rđava"posla,kakve koristi imaš(naravno osim mentalne nestabilnosti)da se ovjde svađaŠ?

Jedino ko se tu svađa si ti PES je arkadni shit već tri godine, a Fifa simulacija ne baš potpuna, ali sigurno bolja od PES-a.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice