Prey 2

poruka: 16
|
čitano: 3.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prey 2

Baš naletio na nekakvu vijest o Preyu 2 i skužio da nema vlastitu temu, samo ovo u komentarima GamesMastersa, pa mislim da bi bio red da je dobije.

Ukratko, Prey 2 je nastavak relativno uspješne Sci-Fi pucačine iz 2006. na igri radi Radar Group ( više menagment tim nego developer tim ), i Human Head Studios, ekipa koja je radila i na prvom djelu, te ako je vjerovati ljudima iz 3D realmsa, igra u izradi još od izbacivanja prvog dijela.

O igri se već naveliko priča tako da je poznato i dosta informacija, tako već imamo teaser trailer ( dosta zanimljivo snimljen ), te tonu informacija...

Igra dolazi na PC, PS3 i XBOX 360, stoga tu nema previše iznenađenja.

Po riječima developera, igra je fusion Mass Effecta, Mirror's Edge, Riddicka i Blade Runnera, te se, za divno čudo, baziraju na SPu.

Cjeli popis zasda poznatih činjenica o igri možete pogledati ovdje.

I što vi mislite, hoće li ispuniti obećanja ili će biti samo jedan u nizu generičnih shootera koji se kratko pamte, stvar definitivno ima potencijala, a i dosta dugo je u izradi, tako da možda i bude nešto...

Što se mene tiče neka bude kao jedinica i dobro je, ništa ekstra, no dosta zabavna dok je se prelazi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Re: Prey 2

prvi nastavak je bio odličan... nadam se da će drugi biti isto dobar, ako ne i bolji

16 godina
Prey 2

Cool, al to izlazi tek 2012, ako ne bude odgoda

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Cool, al to izlazi tek 2012, ako ne bude odgoda

Ma znam, lijepo nek tema stagira dok igra ne izađe, ili se barem približimo datumu, glavno da postoji, da se mogu postati vijesti i novosti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 1:37 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Prey 2

Pojavilo se nekoliko slika iz igre. Izgleda mi dosta zanimljivo i likovi izgledaju dosta drugačije nego u prvom dijelu, nekako mi vuće na Mass Effect sa tmurnom atmosferom, dosta obećavajuće.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dad0 kaže...

Pojavilo se nekoliko slika iz igre. Izgleda mi dosta zanimljivo i likovi izgledaju dosta drugačije nego u prvom dijelu, nekako mi vuće na Mass Effect sa tmurnom atmosferom, dosta obećavajuće.

Uf, stvarno se čini kao ogroman odmak od prvog djela, baš podsjeća na onu atmoseru iz klubva u ME 1 i 2, a i vidi se da je igra dosta kompleksnija i razrađenija od prvog dijela.

15 godina
Prey 2

Prvi dio mi je bio dobar samo mala zamjerka je jedino radnji koja se stalno odvija u onom brodu kaj mi je več dosadio na pol igrice...možda da dodaju malo veče različitosti i možda koji boss više i bit če za 5...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 17:09 (dec54).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prey 2

Prey 2 first look, rečeno je doslovno sve što se trenutno zna o igri.

LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Prey 2

Nove slike

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Prey 2

E3 2011 video za prey 2.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dad0 kaže...

Premocan Cgi  . Hype train ! 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Dad0 kaže...

Premocan Cgi  . Hype train ! 

Izvrsno odrađeno, a i daje mi dojam da će atmosfera biti čista perverzija.

15 godina
neaktivan
Prey 2

Evo i gameplay dijela igre sa E3 2011 sajma.

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Dad0 kaže...

Evo i gameplay dijela igre sa E3 2011 sajma.

Izgleda predobro   . Parkour elementi , upgradeanje  oruzja , razni gadgeti , razne vrste misija , uzbudljive chase scene . 

Svida mi se {#}

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
15 godina
Prey 2

Evo još nekoliko novi slika

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Prey 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 19:24 (Dad0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice