PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 825.519
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: PES 2012
CROBOY kaže...

kad izlazi cijela igra? ja sam nes cuo da izlazi 29.9 al mi je ipak cudno, nekako pre rano...

PES 2012 is released for PlayStation®3, Xbox 360 and Windows PC on October 14th, and KONAMI today announced that the PSP® and PlayStation®2 versions will follow on October 28th with the Wii™ game to follow on November 4th. The publisher has also confirmed that versions for Nintendo 3DS and iOS formats are also in development, with firm dates to follow.

★★★★★☆
14 godina
protjeran

atnimadrista mozes mi reci kako da ovo instaliram

15 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
CROBOY kaže...

kad izlazi cijela igra? ja sam nes cuo da izlazi 29.9 al mi je ipak cudno, nekako pre rano...

PES 2012 is released for PlayStation®3, Xbox 360 and Windows PC on October 14th, and KONAMI today announced that the PSP® and PlayStation®2 versions will follow on October 28th with the Wii™ game to follow on November 4th. The publisher has also confirmed that versions for Nintendo 3DS and iOS formats are also in development, with firm dates to follow.

27-9 Ameri,14.8 Europa,a već 28 će ti bit na torrentima pes,tako da se netrebate brinuti.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
14 godina
protjeran
PES 2012

kako cijela igrad da izlazi 14.8. za europu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
deluxe kaže...

kako cijela igrad da izlazi 14.8. za europu

Da,ali 27.9 će Za Amere izać van i odmah će na torrente izaći to ej to.

14 godina
protjeran
PES 2012

aha..ok

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

dosta ranije neko prošle godine.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

daje tako ranoo ?? jupi :D

nego jel mi neko moze ovo odgonetnut  zssto mi pas neide ispred igraca u for  sta trebam nastimat

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
nani_cropes kaže...
CROBOY kaže...

27-9 Ameri,14.8 Europa,a već 28 će ti bit na torrentima pes,tako da se netrebate brinuti.

ovo nemoze biti tocno ...

15 godina
neaktivan
IlijaM kaže...
Tommy_123 kaže...
nani_cropes kaže...
CROBOY kaže...

ovo nemoze biti tocno ...

NA September 29, 2011 Fulao sam za 2 dana xD

Konami has announced that the PS3, Xbox 360 and PC versions of PES 2012 will be released in   Europe on October 14th

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 18:35 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
PES 2012

jel ima kaki patch da se može promjenit trajanje utakmice?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

po novom zakonu se nesmije skidati s torrenta  {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 0:17 (damcro).
15 godina
damcro kaže...

kakav 14.8 stalno spominjete.Znate li vi koji je danas datum?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
damcro kaže...

Ma Tommy nezna mjesece na Eng pa lupa bezveze, a drugi ga u stopu prate i ne citaju tekst na vrhu stranice...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
PES 2012

Sad čitam jako lijepe dojmove što se tiče igre na Twitteru,od jednog vlasnika blogova o igrama koji je dobio priliku ranije zaigrati PES i FIFU,kaže da se PES puno promijenio od prvog dema i da je odlična igrivost,također kaže i da je FIFA odlična.Također sam saznao od njega da postoji novi level težine u PES-u,poslije Top Playera dolazi Superstar level,samo ga treba otključati! Ovdje ga možete pratiti na Twitteru:

http://twitter.com/#!/Adam_Bhatti

Nadam se da se PES napokon vraća u stilu!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 2:04 (antimadridista).
Moj PC  
7 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
damcro kaže...

po novom zakonu se nesmije skidati s torrenta   {#}

Zabunil sam se lol 14.10 xD

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...
damcro kaže...

Zabunil sam se lol 14.10 xD

1-2 mj. gore-dole  sta ima veze :P haha

14 godina
neaktivan

Nakon odigranog demoa mogu reci da sam pozitivno iznenadjen. Imam PES redom kako je izlazio za PS3 od 2008. pa nadalje i mogu reci da je proslogodisnji najvece njesra koje sam igrao, pocevsi od nemoguceg driblinga do neizvedivog suta.. Da ne spominjem kako je citava igra koncipirana na osnovu dugih pasova i jos dosta dosta toga. Ovo vec lici na nesto, ljepsi gameplay u kompletu, engine je ocito dosta poboljsan, kretnje su realnije, lopta ima ljepsu putanju i konacno to sve u cjelini lici na nesto. Posto su PC verzije uvijek blijede konverzije sa konzola, to mi daje nadu da ce konzolaska verzija biti u fullu.. Iako mi dosta lici na FIFU, posebno modeli igraca. Razmisljam cak i o preorderu, mada me pomisao na 2011 jos uvijek koci.. {#}

15 godina
PES 2012
pa PES je uvijek bio isti na PC-u i na konzolama,samo što je na PC-u malo bola grafika.I varaš se,ovo nimalo ne sliči na FIFU,dvije potpuno različite igre po svemu,ne govorim da je bolje ili lošije,nego za gameplay igre,potpuno različit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
pa PES je uvijek bio isti na PC-u i na konzolama,samo što je na PC-u malo bola grafika.I varaš se,ovo nimalo ne sliči na FIFU,dvije potpuno različite igre po svemu,ne govorim da je bolje ili lošije,nego za gameplay igre,potpuno različit.

Na PC - u bolja grafika od one na PS3 na nekom 1080p ? Izvini, imas li ti oci ?

15 godina
PES 2012
ti nemaš pojma o čemu govoriiš.Kao prvo,ako imaš TV od 1080p ne znači da ti igre na konzolama rade u 1080p.Konzole su za to preslabe hardverski i zato većina igara radi u 720p,pa tako i PES.Kao drugo,i da igra na konzolama radi u 1080p,opet nebi imala bolju grafiku od PC verzije,zato što PC verzija koristi nešto što se zove Anti-Aliasing.Kao treće,i bez Anti-Aliasinga igra naPC-u izgleda bolje nego na konzolama ako igru staviš na High detalje kvalitete.Sad ti to sve uzmi u obzir i reci mi gdje je bolja grafika,ako ne vjeruješ,imaš masu videa na Youtube-u usporedbi,pa vidi sam.Došao si ovdje pisati o nečemu o čemu pojma nemaš.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
anabolicaa kaže...
antimadridista kaže...

šta vrijedi što je tv 1080p kad se igra na konzolama ne vrti u full hd rezoluciji?

0_o
15 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
antimadridista kaže...

Na konzolama nema AA, i to se jako dobro vidi.

14 godina
neaktivan

Ja kako znam svaki PES za PC do sada je sto se tice video settingsa nudio ono osnovno tipa rezolucija i refresh rate, i svaki je graficki izgledao losije od konzolaske verzije.. U neki tweaking nisam ulazio niti sam upucen jer ga siljim na playstationu i ne mogu uporediti kontroler sa tastaturom.. Kako god, ne slazem se da PC verzije bolje izgledaju.

15 godina
neaktivan
PES 2012

pes mi se svidja jedino  jos nemogu svatit golmane jako cudno odradjeno i pas koji je  previse precizan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Ja kako znam svaki PES za PC do sada je sto se tice video settingsa nudio ono osnovno tipa rezolucija i refresh rate, i svaki je graficki izgledao losije od konzolaske verzije.. U neki tweaking nisam ulazio niti sam upucen jer ga siljim na playstationu i ne mogu uporediti kontroler sa tastaturom.. Kako god, ne slazem se da PC verzije bolje izgledaju.

ovih par zadnjih  nisam igao ina konzolam pa neznam al  nekom logikom bi  trebalo da su konzole jace sto se tice grafike  hh :P

15 godina
protjeran
PES 2012

inace ps3 je dobra grafika ko voli pc onda mu je bolje  na pcu of hors al da se svadate u vezi grafike za nepovjerovat isti vrag jos me vise iritira kad vidim gamespeed +1 +2 lol ko da igras neku igru od 12 mb inace pes12 odlican svaka pohvala osim opet da mozes dribljat s 1 igracem pogotovo lavezi i messi abnormalno a usput moguce da ce i biti lan host 1v1 pes12 ovaj ja nesumljam al kad se sve zbroji 4,8/5 za pes 12 ! 

hahaha hahaha
nemamblagestatijetajnismokomafije
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
PES 2012

i previse patcheva izlazi jer engine lako otvaraju to jes IMG al otom potom TIPKOVNICA RULZ :=) gpad smeće{#}

kraljevi kraljevi
nemamblagestatijetajnismokomafije
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
PES 2012

@dekipakrac brate dragi ajde molim te nauci koristiti interpunkcijske znakove..... da te Bog sacuva oci me zabolise dok ti procitah post...

OT: kad izlazi drugi demo? tu bi vec moglo biti iznenadjenja.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

ajde neka dobra dusa zaljepi link zadnjeg patcha  barca,real ... ugl. da ima vise timova mrzi me trazit ,tnx

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice