PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 809.598
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pes 2012

Skinut cu Pes samo zbog Become a legend moda,sto se tice gameplaya,ocajne animacije kretanja igraca,imaju metlu u paku,gornji dio tjela se ne krece,trzavo i lopta je prespora pogotovo kad leti po zraku

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pes 2012

ja cu skinit oboje pa kupit ono sta bude bolje

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pes 2012
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Re: Pes 2012

U grafici su uvijek bili ispred FIFE, u to uopće nema sumnje, no što se tiče igrivosti, to su u zadnjih par godina potpuno pokvarili.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
neaktivan
Pes 2012

U grafici pes definitivno ubija fifu.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Grafika mi je bitna ko pakiranje mlijeka.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
dreammaker kaže...
Praetorian1 kaže...

Grafika mi je bitna ko pakiranje mlijeka.

ajmo igrati PES radi grafike...

14 godina
neaktivan
Pes 2012

mislite da ce grafika u pesu 12 biti bolja od grafike fife 12 ??! nema sanse, i fifa je dosta napredovala u svim pogledima

Vrbaa'''
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Pes 2012

Meni baš obrnuto, fifa mi lijepše izgleda of Pesa, pogotovo u terenu i tribinama i travi, face su malo lošije.

Ovo šta sam sad vidio je užas, valjda neće takav bit završni proizvod, svi izgledaju plastično, ko barbi lutke.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
Pes 2012

Nove 4 minute gameplaya iz igre koje me nisu oduševile.  Tak, tak... nit smrdi nit miriše ... golman je i dalje koma. Sada pada još smiješnije. igrači trčkaraju terenom ko navijeni... ne znam...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 14:05 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Nove 4 minute gameplaya iz igre koje me nisu oduševile.  Tak, tak... nit smrdi nit miriše ... golman je i dalje koma. Sada pada još smiješnije. igrači trčkaraju terenom ko navijeni... ne znam...

mogli su nekad i komentatora zamijenit.. i on mi je dosadan postao, uvijek isto -.-'

P.S. gameplay na ovom videu je nula

Vrbaa'''
14 godina
neaktivan
Pes 2012

Meni PES baš ima jadniju grafiku {#} FIFA mi izgleda življe, pogotovo ako se utakmice igraju po danu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Almin94 kaže...

mogli su nekad i komentatora zamijenit.. i on mi je dosadan postao, uvijek isto -.-'

P.S. gameplay na ovom videu je nula

totalno se slažem... već par sezona iste fraze slušam od tog komentatora. više je postalo retardirano slušat ga

0_o
16 godina
Pes 2012

Sada sam pogledao filmić od nekih pet minuta gameplaya fife i čini mi se da je fifa i ove godine pobjednik, šteta...

Ne mogu razumijeti da godinu dana razvoja ne donese neki osobiti pomak u kvaliteti same igre. Što rade? Gdje gledaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Sada sam pogledao filmić od nekih pet minuta gameplaya fife i čini mi se da je fifa i ove godine pobjednik, šteta...

Ne mogu razumijeti da godinu dana razvoja ne donese neki osobiti pomak u kvaliteti same igre.  Što rade? Gdje gledaju?

ekonomija,tak i nak ce zaradit,kakvu god da je naprave,ime ce ih spasavat

14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Meni PES baš ima jadniju grafiku {#} FIFA mi izgleda življe, pogotovo ako se utakmice igraju po danu.

MA to onaj Praetorian serucka i to teže,stalno govori da fifa ima jadnu grafiku a pes puno bolju.Grafika je dobra pogotovo kad a se igra po kiši ili kada je Podne.

EDIT: Pes 2012 Gamescom Trailer.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 18:42 (Tommy_123).
14 godina

izgleda zanimljivo sa ovim modovima s sa svim tim.... nadam se da se necu izvicirat ko na pes 2011 :)

14 godina

na kojem pesu se nisi zivcirao?

14 godina
Pes 2012
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 22:18 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Dosta rano, a po videima do sad što smo mogli vidjeti, zapravo će mo dobit Pes 2011 samo što su stavili godinu 2012.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 22:23 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

HAHAHAHAHAH,tko bi rekao.Zaigrat ću ga na ps3-u,na pc-u nema mjesta ivremena za njega :D

Samo fifu i to ej to <3

14 godina
Pes 2012

to mi je za skratit vrijeme do FIFE :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Toćno :D :D

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

Dosta rano, a po videima do sad što smo mogli vidjeti, zapravo će mo dobit Pes 2011 samo što su stavili godinu 2012.

samo sto su stavili godinu 2012 i nove mreze na golovima :P

Vrbaa'''
14 godina
protjeran
Almin94 kaže...
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

samo sto su stavili godinu 2012 i nove mreze na golovima :P

Ma nee, po njima sve je novo(to kažu svake godine): Novi sustav kretnje, novi trikovi, novi poboljšani golman, novi poboljšani AI, grafika bolja, tribine koda gledaš u živo, bolja mehanika lopte, novui poboljšani suci, novi poboljšani komentator! itd. Uvijek to kažu a svake godine izađe smeće od igre.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Koji će tek šok biti kad zaigramo Fifu demo, nakon Pesa demo, nećemo moći doći sebi kak je Fifa dobra.

F.C LIVERPOOL
13 godina
Pes 2012

Šta su ovi radili godinu dana majko mila pa to je sve isto kao PES 11 - 99,9% ..mene bi bilo sramota to i prodavati pod PES 12

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pes 2012

PES 11.1

Moj PC  
12 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pes 2012

Nebi reko da će demo izać sljedeći tjedan to bi značilo da pes dolazi u 9 mjesecu

0 0 hvala 0
14 godina
Tomislavv kaže...

Nebi reko da će demo izać sljedeći tjedan to bi značilo da pes dolazi u 9 mjesecu

biti će 2 demo-a,jedan izlazi sljedeći tjedan i to će biti isti onaj koji je predstavljen na Gamescomu,a drugi demo izlazi vjerojatno 15-ak dana prije izlaska igre.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice