Penumbra

poruka: 9
|
čitano: 3.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Penumbra

Tko je jos igrao ovu savrsenu horror igru?

Kakvi su dojmovi?

Osjecate se li upaseno dok ju igrate?

Koji vam je dio najdraži?

Na koji nacin ju prelazite?

Jeste ju presli?

Koliko dugo je igrate?

Koji vam je najstrasniji dio?

Ko rano rani, ima podocnjake!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Penumbra

A jesi naredao pitanja :D

Mene isto zanima valja li sto ta igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Penumbra

Cijeli serijal je odličan, odnosno dva nastavka + requiem, prešao sam sve al se ne sjećam detalja jer sam davno igrao. Znam samo da nije nešto specijalno strašna, nema "šok scena" ili sl. ali svakako treba odigrati. Preporuka!  

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 13:09 (Champollion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Penumbra

igra je odlična. ima strašnih detalja kao npr. sve mirno a prije ulaska u Mess Hall neko ispali dva metka u vrata. Da ne povjeruješ kolko te to može prestrašiti.

Sk8er Boi

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Penumbra
Luka kaže...

A jesi naredao pitanja :D

Mene isto zanima valja li sto ta igra?

Igra je super! Ima dijelova na kojima ce se i najhrabriji uplasiti.

I nema borbi nego stvorove moras pobijediti na neki drugi nacin. Nekako moras napraviti da nesto padne na njega ili tak nekaj.

No obavezno odigrati. U suprotnom je ogroman grijeh :D

Ko rano rani, ima podocnjake!!!
16 godina
neaktivan
Penumbra

Igra neće ostaviti pravi dojam ako se ne igra po mraku. Sviđa mi se što ne pokušava biti strašna na holivudski način sa hordom zombija, čudovišta, puno akcije i oružja (što meni nije nimalo strašno). Ima odličnu horor atmosferu, osjećaš se usamljeno, izolirano od ostatka svijeta i ranjivo, hodaš po mračnim i uskim hodnicima, ne znaš što te očekuje iza ćoška. Već sam negdje napisao da mi je najbolji Black Plague jer Overture djeluje neispolirano i nedovršeno a Requiem je monoton i dosadan. Jako mi se sviđa fizikalna interakcija jer te još više uvuče u samu igru (otvaranje vrata i ladica povlačenjem miša). Najzabavniji mi je bio onaj dio sa kompjuterom gdje treba umetnuti dijelove računala, instalirati softver i upisati lozinku za otvaranje vrata jer sam se uživio zbog fizikalne interakcije. Najstrašnije mi je kada naiđe ono jezivo biće sa svjetiljkom pa se moraš brzo sakriti i čekati da prođe. Najveći dojam mi je ostavio onaj dio kada sam u ludilu ubio doktoricu ili znanstvenicu, bila mi je toliko zahvalna i jedina draga osoba u onom izoliranom i melankoličnom okruženju. Jedva čekam da Frictional Games dovrši Unknown koji djeluje obećavajuće, možda bude bolji od Penumbre s obzirom na stečeno iskustvo i bolji engine. Piše da će to biti njihova najnaprednija, najkreativnija i sadržajno najbogatija igra do sada.

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 0:21 (DragonShit).

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DragonShit kaže...

Najzabavniji mi je bio onaj dio sa kompjuterom gdje treba umetnuti dijelove računala, instalirati softver i upisati lozinku za otvaranje vrata jer sam se uživio zbog fizikalne interakcije. 

WTF!?

U tome si uživao?

Ja to nisam mogev skužiti 2 dana i kad mi je več postalo dosadno otišao sam na youtube.

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
DragonShit kaže...

Najzabavniji mi je bio onaj dio sa kompjuterom gdje treba umetnuti dijelove računala, instalirati softver i upisati lozinku za otvaranje vrata jer sam se uživio zbog fizikalne interakcije. 

WTF!?

U tome si uživao?

Ja to nisam mogev skužiti 2 dana i kad mi je več postalo dosadno otišao sam na youtube.

Valjda sam brzo skužio taj dio kad mi je bio zabavan a ne frustrirajući jer nemam baš previše strpljenja u igrama. Pretpostavljam da nisi čitao one silne papire što nalaziš u igri. Ima dosta za čitati a potrebno je prepoznati dio teksta koji se odnosi na rješavanje zadatka. Ništa ne piše direktno nego je potrebno malo razmišljati. Evo dva izmišljena primjera jer sam davno prešao igru ali je na istu foru:

1. Ne piše da prvo trebaš instalirati Firewall nego piše da prvo trebaš zaštititi mrežu, u uputama pronađeš da Firewall služi za zaštitu mreže... (lakše je ako sve korake zapisuješ na papir)

2. U bilješkama pišu koraci kako aktivirati supstancu u nekom stroju a na kraju je dodano da su zadnje dvije tipke zamijenjene zbog tvorničke greške, u uputama od stroja piše koja tipka čemu služi...

Dakle, potrebno je samo proučiti upute za korištenje kao što bi to radio i u stvarnosti.

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 20:37 (DragonShit).
16 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
DragonShit kaže...

WTF!?

U tome si uživao?

heh, pa da razumiješ jezik skužio bi odmah! Jer kaže ti sve što trebaš napraviti, a i logika je!

Istina treba pogađati  malo prilikom reprogramiranja onih kartica ali nije toliko težak dio!

Meni je zakon igrica! I prešao sam je za 8-9h :)

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 20:41 (Bellatrix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice