Oblivion

poruka: 318
|
čitano: 121.028
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Oblivion

Ova tema me vratila Oblivionu. Smijeh

Instalirao sam igru i stavio Francesco's item and creature mod koji mijenja i dosta tekstura, stavio sam i par modova za menu, mapu i neke sitnice za grafiku, kad pređem onaj prvi dio u kanalizaciji igra se ruši (ono kad se finalno namjeste rasa, klasa i birthsign), vjerojatno zbog konflikta nekih od svih modova koje sam stavio. Načitao sam se o OOO modu i sad ponovo instaliravam igru i stavit ću OOO mod, nadam se da neće biti crasheva....

Prije sam stalno igrao na Stealth način (Wood Elf, Thief, custom Stealth klasa) a sada ću napraviti čistog tenka, ulet u fight i kolinje, iako su mi šuljanje i Thieves Guild&The Dark Brotherhood najbolji dijelovi igre sada želim isprobati drugi pristup. Osmijeh

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oblivion

Sada sam se baš sjetio da ga imam ali je kod frendvog frenda, pa če trebati koji an da dođe do menePlač.

Prije sam igrao Gothic 3, ali sam zeznio stvar kada sam instalirao patsch, i izbrisalo mi sve savovePlač, na pola igreViče.

Sada kada instaliram Oblivion, htio bih instalirati mod za bolju grafiku opčenito, i kako se instalira, da mi opet ne izgubi se neki savePlač

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Oblivion
zv'jer2 kaže...

Ova tema me vratila Oblivionu. Smijeh

Instalirao sam igru i stavio Francesco's item and creature mod koji mijenja i dosta tekstura, stavio sam i par modova za menu, mapu i neke sitnice za grafiku, kad pređem onaj prvi dio u kanalizaciji igra se ruši (ono kad se finalno namjeste rasa, klasa i birthsign), vjerojatno zbog konflikta nekih od svih modova koje sam stavio. Načitao sam se o OOO modu i sad ponovo instaliravam igru i stavit ću OOO mod, nadam se da neće biti crasheva....

Prije sam stalno igrao na Stealth način (Wood Elf, Thief, custom Stealth klasa) a sada ću napraviti čistog tenka, ulet u fight i kolinje, iako su mi šuljanje i Thieves Guild&The Dark Brotherhood najbolji dijelovi igre sada želim isprobati drugi pristup. Osmijeh

Potraži si negdje listu kompatibilnih modova, nisam siguran za FIAC ali znam da za OOO postoji. Baš me zanima dal su ta dva moda kompatibilna. Prije nego sam zadnji put krenuo igrati čitao sam o oba moda ali sam se odlučio prvo probati OOO jer mi se činilo da s njim dobiješ više novog sadržaja, questova i frakcija, a poslje mi se više nije dalo isprobavati FIAC. BTW ako nekog zanima nek si skine Archaeologist Guild mod, po meni prilično zanimljiv mod s dobrim questovima.
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
protjeran
Oblivion

evo

instaliram quarl texture pack

ima čak 1.7 gb.. užas

javim dojmove i postam screenove najkasnije sutra

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Oblivion

Možda i ja budem Oblivion opet, ali čisti i samo s službenim modovima/dodatcima.
Probao sam prije OOO i bilo mi je bezveze.

Možda ponovim i The Witcher, točnije budem Enhanced jer obični nisam cjeli prešao.
Završio sma ga tako što sam ostao s onom vješticom i klincem i nisam mogao dalje.
Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

evo

instaliram quarl texture pack

ima čak 1.7 gb.. užas

javim dojmove i postam screenove najkasnije sutra

Ajd daj link za download.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
17 godina
protjeran
Oblivion

evo link

hehe

postao sam HERO u Areni

imam tajnu kako gazim sve

uzmem luk i strijelu...odmah na pocetku skocim na "zid" di em nemogu dohvatiti (onaj kosi zid kod ulaza)

i "pucam" po njima

pogle sliku

lol

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Oblivion

Evo nakon čitanja ovih postova napokon sam se natjero i ponovno instalirao Oblivion.

I mogu reći   da nisam požalio.ž

Igram s Imperialom, birthsign warrior, class Archer. Ni u jednom rpgu dosad nisam bio Archer, pa da baš vidim.

Major skills su mi: Strenght, Marksman, Blunt, Blade, Light armor (iako ja više preferiram Heavy) i ne znam sad točno još par njih ( Agility, Speed itd)

Također sam skinuo onaj textures pack, i mogu reći da dosta poboljša vizualno igru, a FPS drop skoro i ne primjećujem   ( u zatvorenom sve na max fps ide do 300 (1280*1024 reza)

Manio sam se main questa i odmah otišao lutati po planinama i dolinama. Ah jednostavno igra je prepuna questovima i lokacijama da bi cijeli dan mogao igrati (nije da nisam xD)

Ugl. sad sam za laptopom, pa kad dođem za PC postam par SS-a   s textures packom...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oblivion

već dugo planiram instalirati igru ponovo no nšeto mi dvd ne štima (valjda ogrebani). vec tako dugo planiram skinuti igru (nemam novce za original) da vec ptice na grani znadu što želim igrati. ovaj texture pack mi je dao dodatni poticaj da vec jedamput stavim skidat. čim prođem crysis i call of juarez boun in blood slijedi oblivion.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oblivion

eh ja se sjecam kad sam s dark elfom ili kak vec u areni sa lukom,bjezim i pucam a nema sanse da me uhvate a kad ima problem onda uzmem cekic eh..a tek darkbrotherhood i thives guild to su bila vremena

[adoptable]1364880[/adoptable]

1 0 hvala 0
17 godina
Raving Rabbid kaže...

već dugo planiram instalirati igru ponovo no nšeto mi dvd ne štima (valjda ogrebani). vec tako dugo planiram skinuti igru (nemam novce za original) da vec ptice na grani znadu što želim igrati. ovaj texture pack mi je dao dodatni poticaj da vec jedamput stavim skidat. čim prođem crysis i call of juarez boun in blood slijedi oblivion.

Mislim da zakonski smiješ imati 1 kopiju svakog originala što imaš, da je to legalno.

A pošto ne možeš spržiti/skopirati svoj originalni Oblivion jer je dvd oštećen, mislim da ga možeš skinuti s interneta i imati jednu kopiju.

Samo ga nemoj dalje prosljeđivati ili ndbg prodavati.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
17 godina
neaktivan
Oblivion

Ovo je za sve one koji žele uzimati screenshotove bez nekog posebnog programa. Da ne tražite po velikoj "ini" datoteci, kad ju otvorite odite pod "[Display]", i pod "trinaestom stavkom" vam se nalazi "bAllowScreenShot=0". Sad samo trebate napraviti ovo "bAllowScreenShot=1", i to je to (Print Screen uzima screenshotove). Ovo sam napisao jer ctrl + F u Notepadu mi nije bio od velike pomoći.

Kako uzeti screenshot u Oblivionu. 

Failure is not an option. Everyone has to succeed.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 11:07 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
juky kaže...

eh ja se sjecam kad sam s dark elfom ili kak vec u areni sa lukom,bjezim i pucam a nema sanse da me uhvate a kad ima problem onda uzmem cekic eh..a tek darkbrotherhood i thives guild to su bila vremena

ja nisam ni bježao, skineš s sebe sve osim luka, strijela i otrova i s dobrim jump skillom možeš skočiti na ogradu u areni i onda samo komotno ispaljuješ strelice dok protivnici trče u zid

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
juky kaže...

ja nisam ni bježao, skineš s sebe sve osim luka, strijela i otrova i s dobrim jump skillom možeš skočiti na ogradu u areni i onda samo komotno ispaljuješ strelice dok protivnici trče u zid

to i ja radim

lol

preglupi su tipovi...

nemogu baš skočit skroz gore, ali skočim do pola, i kad me kreten udari čekićem/mačem, onda odletim gore gdje stojim i derem po njemu

bilo je teško s onom trojicom Argoniana...užas kako šaketaju

16 godina
neaktivan
Oblivion

Ja sam si samo napravio jedan posebni set koji se zove Invisible.

Set od 5 dijelova svaki sa Chameleon po 20% i nitko mi ništa nemože samo tučem po njima.Nakon nekog vremena dosadi ali dobro dođe kada treba nekog jakog ubiti ili kada dođe više protivnika.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Raving Rabbid kaže...

Mislim da zakonski smiješ imati 1 kopiju svakog originala što imaš, da je to legalno.

A pošto ne možeš spržiti/skopirati svoj originalni Oblivion jer je dvd oštećen, mislim da ga možeš skinuti s interneta i imati jednu kopiju.

Samo ga nemoj dalje prosljeđivati ili ndbg prodavati.

nevjerojatno, ali ja imam prijatelje neke super noobove koji ne vole RPG igre jer po njima nema nikakve akcije i takve gluposti, pa onda im se neda ništa čitati, tako da nebi nikome davao/prodavao igru.

17 godina
Oblivion

PROKLETI CRASHEVI!!!  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Lijepo igram ponovo... sve super, nostalgija, prezabavno mi je...  ali se često igra ruši na desktop, klasični windows "send, don't send" error.... gotovo uvijek kad se sruši to se dogodi kada izlazim iz nečeg u vanjski svijet, kad loada onda crash..  poludit ću!!

Eh i živcira me taj engine od obliviona, i u njemu i u Fallout-u 3 se događa isto, imam dovoljno jak komp da igram te 2 igre na uber high ali one stalno onako sitno laggaju, sve radi na 70FPS-a najmanje ali vidi se lag koji se ne očituje na FPS-ima, mislim da to po forumima zovu "micro stuttering", ne znam kako bih to rješio i ubija me u pojam....  (to se isto događa kada u Far Cry-u 2 upalim DX10, sve radi na 80 FPS-a ali se pojavljuje taj mikro lag, naravno za Far Cry 2 mi je svejedno jer je igra dosadna Osmijeh)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

PROKLETI CRASHEVI!!!  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Lijepo igram ponovo... sve super, nostalgija, prezabavno mi je...  ali se često igra ruši na desktop, klasični windows "send, don't send" error.... gotovo uvijek kad se sruši to se dogodi kada izlazim iz nečeg u vanjski svijet, kad loada onda crash..  poludit ću!!

Eh i živcira me taj engine od obliviona, i u njemu i u Fallout-u 3 se događa isto, imam dovoljno jak komp da igram te 2 igre na uber high ali one stalno onako sitno laggaju, sve radi na 70FPS-a najmanje ali vidi se lag koji se ne očituje na FPS-ima, mislim da to po forumima zovu "micro stuttering", ne znam kako bih to rješio i ubija me u pojam....  (to se isto događa kada u Far Cry-u 2 upalim DX10, sve radi na 80 FPS-a ali se pojavljuje taj mikro lag, naravno za Far Cry 2 mi je svejedno jer je igra dosadna Osmijeh)

probaj isključiti automatsko sejvanje, i naravno instalirati sve patcheve, moguće da ti je to neki problem s zvukom

a taj sitni lag ti se vjerojatno događa zbog učitavanja novog sektora mape, u morrowindu je na ekran skočio onaj loading prozor a u oblivionu se to odvija u pozadini pa vjerojatno uzrokuje sitni lag, a far cry vjerojatno ima sličan princip rada

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 16:20 (ZC_Someone).
17 godina

Nije do saveanja, čitam po netu, ima puuno potencijalnih rješenja ali nemam volje isprobavati (neka uključuju micanje svih codeca itd.), ovako jednostavno quicksaveam često pa samo uđem ponovo u igru ako mi se crasha.

Čudno kada mi se na nekom mjestu konstatnto crasha onda smanjim grafiku i ne ruši se, naravno da ne pristajem igrati oblivion na bilo čemu osim sve na UBERHIGH jer bi mi bilo žao para za komp koje sam dao, kad se samo sjetim kada sam 2 dana fino skalirao postavke da izvučlem maksimu iz prošle konfe. Osmijeh

Što se tiče mikro laga, nije zbog loadanja u pozadini nego je to jednostavno tako non stop, i kada sam u maloj kući događa se isto, u Far Cryu 2 je to samo na nekim ATi grafičkim karticama i isključivo kada se upali DX10, u oblivionu i falloutu jednostavno krivim loš engine...

17 godina
protjeran
Oblivion

haha

danas sam postao Arena champion

a bivsi Grey Prince me molio da ga ubijem...tak da se nisam morao ni borit s njim

dobio sam bolesni armor (raiment) , i elf longsword sa dwarven shield

i dobio sam Adoring Fan..neki patuljak koji me obožava i prati di god idem...steta kaj ga nemogu naoružati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

haha

danas sam postao Arena champion

a bivsi Grey Prince me molio da ga ubijem...tak da se nisam morao ni borit s njim

dobio sam bolesni armor (raiment) , i elf longsword sa dwarven shield

i dobio sam Adoring Fan..neki patuljak koji me obožava i prati di god idem...steta kaj ga nemogu naoružati

ponekad je koristan jer nosi baklju pa ja sam ne moram nositi, ali ponekad se zna totalno izgubiti.

16 godina
neaktivan
Oblivion
eh, igra san oblivion danima... mislin da san ima priko 200 sati gameplaya... izgleda da ću opet počet igrat :) i postoje 3 itema sa kojima se dobije priko 100% chameleona, mislin da svaki ima po 35%, isplativije nego sam ići pravit one po 20% :D ali nije zanimljivo igrat nevidljiv... postane dosadno... p.s. ima na nekoj planini neko truplo pa kad ga pregledaš nađeš dnevnik i dobiješ neki quest.... je li iko to naša?
Tražim posao, po mogućnosti programera, u Splitu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oblivion

Može li mi ko dati link za download najnovijih patcheva, i dali se mora svaka verzija patcha ili samo najnovijaNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

Može li mi ko dati link za download najnovijih patcheva, i dali se mora svaka verzija patcha ili samo najnovijaNeodlučan

ja sam skinuo samo najnoviji i sve radi bez problema. evo ti link sviju patcheva pa ti odaberi hoćeš li sve skidati.

16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
ivan262 kaže...

ja sam skinuo samo najnoviji i sve radi bez problema. evo ti link sviju patcheva pa ti odaberi hoćeš li sve skidati.

Ako instaliram sve, hočeli biti razlike kao da sam instalirao samo ovu zadnjuNeodlučan

17 godina
protjeran
Oblivion

savjet

skini ekspanzije i instaliraj ih

ne trebaju pečevi

offtopic

majke mi, jesam jako dobro oživio ovu temu :D :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

savjet

ne trebaju pečevi

offtopic

A moraju li se expanzije plačati ili se mogu legalno skinuti, sa njihove straniče.

Ajd daj link ako je legalno ako nije onda čuse sam snači.

I što se dobije tom expanzijomNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 23:04 (ivan262).
16 godina
protjeran
ivan262 kaže...
doxy kaže...

savjet

ne trebaju pečevi

offtopic

A moraju li se expanzije plačati ili se mogu legalno skinuti, sa njihove straniče.

Ajd daj link ako je legalno ako nije onda čuse sam snači

nisu ti besplatne (sam se snalazi)

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Ajd daj link ako je legalno ako nije onda čuse sam snači

nisu ti besplatne (sam se snalazi)

A što se dobije ovom expanzijomNeodlučan i kako se naziva ova expanzijaNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 23:21 (ivan262).
17 godina
neaktivan
mariik kaže...
eh, igra san oblivion danima... mislin da san ima priko 200 sati gameplaya... izgleda da ću opet počet igrat :) i postoje 3 itema sa kojima se dobije priko 100% chameleona, mislin da svaki ima po 35%, isplativije nego sam ići pravit one po 20% :D ali nije zanimljivo igrat nevidljiv... postane dosadno... p.s. ima na nekoj planini neko truplo pa kad ga pregledaš nađeš dnevnik i dobiješ neki quest.... je li iko to naša?

S 3 itema možeš maksimalno postići 95% s tim da su 2 itema random loot (znači treba puno sreće) i moraš biti iznad 20 levela da ih nađeš. A za to sve ti treba poprilično veći broj sati igranja a i do 5x20% je daleko lakše doći, ali imaš pravo tako nije zanimljivo igrati. Ja sam si uvijek skupio samo stvari koje su mi davale 100% reflect spell jer ne volim čarobnjake (osim kad sam ja jedan) a ovako sam ih mogao gledati kako prže sami sebe

lol sad kad razmislim Oblivion imam još od izlaska 2006. instaliranog na kompu i ne brišem ga i do sad imam 5 prolaska i za svaki prolazak cca 100 i kusur sati,  OMFG, baš sam mislio još jednom za dobra stara vremena ali ipak ne ću, dosta je bilo

Raving Rabbid kaže...

ponekad je koristan jer nosi baklju pa ja sam ne moram nositi, ali ponekad se zna totalno izgubiti.

lol to je najiritantnije stvorenje u cijelom Tamrielu. Zato ga i svi bacaju s Dive Rocka, najviše litice u igri, ima na youtobeu brdo flimova samo s tim

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 23:29 (ZC_Someone).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice