NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift
benko kaže...
DevilHimself kaže...
benko kaže...

Eto proso igru te se pojavila poruka da sa dobio bmw e92(ili tak neki model) medutim auta nigdje, mislim da sam i prije isto dobio jedan auto(ono pojavila se poruka) medutim auta nigdje?!?

te auto možeš isprobati (voziti) samo u Quick Race-u. Nisu dostupni za career mode.

Hvala na info..odoh odvozit malo sa benguromOsmijeh

BTW u tier4 pod works natjecanje javlja mi da nemam ni jedan auto prikladan za te trke, a ja imam Subaru impreza te Ford Shelby GT500(oba dva nadogradena)???

@trnko-meni je odlican Smijeh

Riker kaže...

Imam jedno pitanje vezano za NFS: 'šift'. Dakle, pred kraju sam igre i  otključavaju mi se zadnji 'leveli'. Problem je u jednom koji je naziva  tuned cars only  (modificirani ) ili tako nešto. I kad želim ući u taj 'level' kaže mi da nemam odgovarajući auto...A kupio sam Ford GT i doradio ga...Stoga, kako to da me ne pušta na taj level? U čemu je caka?

Isti problem..

addicted to HD :)
15 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift - NFS postao simulacija!

bok.molijo bi za pomoc.

skinija sam nfs.shift.i kad hocu igrat sustav ju pokrene i pojavi mi se plavi ekran s nekim brojkama,pa crni i ugasi mi laptop,

molijo bi za pomoc jer nisam neki vjest s svime time.laptop mi se sastoji od:

intel core,2 duo procesor t5800

2.0 ghz 800 mhz fsb,2 mb l2 cashe.

15.6 hd acer cinecrystal lcd

mobile intel graphics media acceleratol 4500mhd

2 gb ddr 2

320 gb hdd

dvd-super multi dl

pomoziteeeee. hvalaa

17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Imam jedno pitanje vezano za NFS: 'šift'. Dakle, pred kraju sam igre i  otključavaju mi se zadnji 'leveli'. Problem je u jednom koji je naziva  tuned cars only  (modificirani ) ili tako nešto. I kad želim ući u taj 'level' kaže mi da nemam odgovarajući auto...A kupio sam Ford GT i doradio ga...Stoga, kako to da me ne pušta na taj level? U čemu je caka?

Dakle ne kaže nadograđeni auti nego 'tunirani' - moraš se malo igrati u 'TUNING' izborniku sa sliderima i opcijama, a ne samo kupiti nadogradnje. Meni je upalilo Namigiva

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift - NFS postao simulacija!
PLJUGA kaže...

bok.molijo bi za pomoc.

skinija sam nfs.shift.i kad hocu igrat sustav ju pokrene i pojavi mi se plavi ekran s nekim brojkama,pa crni i ugasi mi laptop,

molijo bi za pomoc jer nisam neki vjest s svime time.laptop mi se sastoji od:

intel core,2 duo procesor t5800

2.0 ghz 800 mhz fsb,2 mb l2 cashe.

15.6 hd acer cinecrystal lcd

mobile intel graphics media acceleratol 4500mhd

2 gb ddr 2

320 gb hdd

dvd-super multi dl

pomoziteeeee. hvalaa

mislim da je problem u grafičkom čipu (kartica nije,jer je integirano) izgleda da nema dovoljno snage za pokernut tu igru...sad ne znam....

the PeRo
15 godina
neaktivan
moze li se nfs shift igrati preko interneta bez orginalnog cd-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dakle za sve koji imaju problem sa dugim i predugim loadingom igre (original ili crack - nema veze)... Našel sam na EA forumu. Ukoliko koristite win 98 compatibility mode igra se učitava dugo i tome nema pomoći (nešto sa ograničavanjem jezgri proca prilikom loada zbog win 98 moda, a bez toga je crash u crni ekran)..

Mene je to na XP-u ubijalo u pojam te sam odustal od igre.. Prije par dana sam prešel na Win7 i igra radi i loada se skroz normalno dok na XP- u u win 98 modu nema pomoći..

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sav naš software je u 80%  piratski... negdje i više... ma koliko mi šutjeli o tome.. ;)

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

katastrofa igra..

upravljanje autom je koma.. nakon pol dana provedenog uz naštimavanje kontrola, sensitivity-a, isprobavanja vožnje na gljive i strelice, analognog gasa i digitalnog, ručnog šaltanja i automatike, bez razno raznih el. pomagala i sa njima.. mogu zaključiti da je nfs shift - nfs shit.

zbilja je šteta sve one grafike i zvuka da trune uz tako katastrofalno upravljanje.. jedino još treba negdje probat voziti volanom.. al svejedno, dosta loše napravljeno

Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro, jeste malo teže na tipkovnici, ali navikne se čovjek s vremenom.

Ne znam kako kod ostalih ali kod mene na tipkovnici konkretno kad stisnem tipku za lijevo ili desno onako blago kao da nisam ni stisnio, nego moram baš kao sivonja stisnit da auto skrene, ali kad stišćem kao sivonja opet moram stisnit malo jače ali ne prejako inače se auto izvrti. Tako da jeste teže nego što je to bilo u prijašnjim NFS nastavcima, ali meni to ne kvari gameplay, čak mi je možda i bolje tako, jače se uživim u igru, pažljivije vozim, ono nije više mačji kašalj kao dosada.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jednostavno nema onaj osječaj koji me drži da ju igram stalno, ko npr MW ili Carbon, poslje njih nisam bio zadovoljan ni sa jednim NFS-om

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sječam se da su ljudi mahom govorili da je nfs shift čista kopija grida.

Di su sada da ih vidim.

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
neaktivan

mi moze netko PM poslat gdje nac igricu? demo i "ostale"

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alex55 kaže...

Ovo je ozbiljna simulacija (koliko god je), i nije za mlakonje...

lol Smijeh

shift je arkada koja na momente kad njoj paše želi biti simulacija, i u tim momentima to radi jako neuvjerljivo..

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako neko voli ovakve igre,vidit ce da igra nije s*anje.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Sječam se da su ljudi mahom govorili da je nfs shift čista kopija grida.

Di su sada da ih vidim.

A nego što je ako nije kopija GRID-a?

Jel ima prave trkaće aute? Ima.

Jesu li staze mix pravih i izmišljenih? Jesu.

Jel ima drifta koji je nekako u drugom planu? Ima.

Jel je poluarkadna s nekim sitnim tendencijama simulacije? Je.

Ima li u igrici prekomjeran broj sudara? Ima.

Je li grafika super? Je.

Sve su to karakteristike i GRID-a i NFS SHIFT-a.

Razlog zašto nitko više ne spominje sličnost te dvije igrice je valjda zato što je to očigledno! Čak je i osjećaj vožnje sličan!

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

A po tome je onda GRID kopija GranTurisma (ispričajte me u pogrešnom slovkanju) u nekim elementima... Ili bilo-kojeg drugog donekele-pravog vozačkog serijala...

ili ne

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

A po tome je onda GRID kopija GranTurisma (ispričajte me u pogrešnom slovkanju) u nekim elementima... Ili bilo-kojeg drugog donekele-pravog vozačkog serijala...

Slažem se s ovim boldanim. Da, GRID je sličan GT-u, ali nije kopija. Ipak se GRID u mnogome razlikuje od GT-a.

Ali vidi li netko neku bitniju razliku između GRID-a i SHIFT-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igra: Need For Speed III: Hot Pursuit, staza: Hometown.

Krećeš lagano ptice sa žica lete.. malo i dalje eto i dvokrilca jednopropelerca, praši žito i livade... okuka ko lakat siječeš savršeno, još jedna ali sada gledaš da malo uletiš u travu a malo zakačit i ceste.. čisto radi gripa.. pa po gasu.. drveni most.. skok pa tututututututu, zvuk drveta, zakačili smo malo, daske lete... pa onda pravac.. vuci vuci vuci.. kad ono vodenica, žubor vode.. u 20 centi profulali smo ogradu pri 220 km/h ali katastrofa.. Diablo 6.0 vuče još više.. grebe stijenu ko brusilica.. vuci još malo vuci još malo.. ali gle vraga, gradić kao iz snova ukazuje se ko u noćnoj mori.. nekakav vašer se dešava.. mini parkić ogradjen ogradom s obje strane ceste.. na lijevu ili desnu stranu.. odabirem desnu izletim ali čekaj malo 300 km/h a okuka pod devedeset, na ćošku ulična rasvjeta: koooččiiiiiiiiii.. ovo je bilo za žileta.. izaziš iz gradića cesta ispred i konačno se mogu opustiti...

... ehhh suze su nam tekle.

PS: sranje.. kakvo sranje?

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina

Evo ja igram nfs shift,i igra uopće nije loša,to što ljudi žele nešto drugo,to je druga priča. Je da ima malo nedostataka po pitanju fizike i slično ali ukupan dojam mi je dobar za povremeno igranje(još je poboljšan sa logitechovim volanomSmijeh)Ima dosta autiju, dosta se daju tunirat, izgled auti mi ionako nije bitan jer cijelo vrijeme gledam iz kabine, a protivnici su malo pametniji odnosno i oni vole igrat prljavo što čini igru puno realnijom i zabavnijom a ne kad se sve svodi da svi auti savršeno prolaze sa brzinom i najteže zavoje a ti ih potučeš da radiš isto samo sa bržijim automNeodlučanSve u svemu po meni vrlo dobar nastavak nfs-a koji ide stopama prostreeta koji mi je isto bio dobar ali mi je brzo dosadio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo je jedini NFS šta vridi nakon Porschea. Pogled iz kokpita je mozda najbolji ikad, napokon. GRID nisan igra, pa ne mogu usporedivat. A sta se tice nacina igre, mislin da su idealno izbalansirali simulacija/arkada odnos. Uglavnom, Need for Speed u kojem uzivan vec neko vrime, a to je stvarno kompliment.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...
Envy kaže...

Igra: Need For Speed III: Hot Pursuit, staza: Hometown.

Krećeš lagano ptice sa žica lete.. malo i dalje eto i dvokrilca jednopropelerca, praši žito i livade... okuka ko lakat siječeš savršeno, još jedna ali sada gledaš da malo uletiš u travu a malo zakačit i ceste.. čisto radi gripa.. pa po gasu.. drveni most.. skok pa tututututututu, zvuk drveta, zakačili smo malo, daske lete... pa onda pravac.. vuci vuci vuci.. kad ono vodenica, žubor vode.. u 20 centi profulali smo ogradu pri 220 km/h ali katastrofa.. Diablo 6.0 vuče još više.. grebe stijenu ko brusilica.. vuci još malo vuci još malo.. ali gle vraga, gradić kao iz snova ukazuje se ko u noćnoj mori.. nekakav vašer se dešava.. mini parkić ogradjen ogradom s obje strane ceste.. na lijevu ili desnu stranu.. odabirem desnu izletim ali čekaj malo 300 km/h a okuka pod devedeset, na ćošku ulična rasvjeta: koooččiiiiiiiiii.. ovo je bilo za žileta.. izaziš iz gradića cesta ispred i konačno se mogu opustiti...

... ehhh suze su nam tekle.

PS: sranje.. kakvo sranje?

Ne razumijem što si time htio reći?

Ne trebaš se truditi razumjeti jer nećeš shvatiti, osim ako nisi igrao.

Ja nisam igrao trojku, ali je hometown bio i u High Stakesu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo svima koji ste dosad imali problema s x-fire in game u Shiftu, problem je riješen....konačno su osposobili ingame....postajte screenova do mile volje :D

edit: evo da ja sudjelujem u postanju screenova; jedan ali vrijedan:

Lamborghini Murcielago Lp-640 WORKS Lamborghini Murcielago Lp-640 WORKS

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 19:37 (80h3m1r).
17 godina
neaktivan

ja sam pri kraju igre i mogu rec da me odusevila....auti se realno za moj ukus ponasaju na cesti i pri vecim brzinama...grafika 10

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igram shift i razočaralo me upravljanje na tipkovnici, da li se isplati kupiti kakav volan za to kakva su iskustva?

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

već je dugo vremena prošlo otkad nisam zaigrao shift

bilo je lijepo dok je trajalo

većih zamjerkih nemam osim loše customizacije auta jer pola opcija fali

P.S.modovi čine igru još boljom al vam preporučam da ju proigrate prvo kao defualt :D

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 19:43 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

@ BORN

Možda se isprva ipak više isplati kupiti neki gamepad...

Ma imam igara koje bi sa volanom igrao ali tražim malo više razloga da kupim da ne bacim 600kn, BTW kada bi kupovao bi uzeo Logitech MOMO ali me muči da neće biti bačene pare ako se razočaram sa upravljivosti u igrama.

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ja ju vrtim sa svojom na 1920x1080 i svi detalji na max.Ništa ne šteka.Barem nije do sad Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...
Alex55 kaže...

@ BORN

Možda se isprva ipak više isplati kupiti neki gamepad...

Ma imam igara koje bi sa volanom igrao ali tražim malo više razloga da kupim da ne bacim 600kn, BTW kada bi kupovao bi uzeo Logitech MOMO ali me muči da neće biti bačene pare ako se razočaram sa upravljivosti u igrama.

ak uzmeš MOMO, neće pogriješiti.. jedini minus muje kaj nema 900° spin..

ak uzimaš samo radi Shift-a, to bi već mogao biti bačen novac Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 20:39 (nixass).
16 godina
BORN kaže...

Igram shift i razočaralo me upravljanje na tipkovnici, da li se isplati kupiti kakav volan za to kakva su iskustva?

volan ti se isplati jer je način igre potpuno drugačiji....igrao sam na oboje i mogu ti reći da je na volan puno lakše svladavati zavoje kod većih brzina, ne proklizavaju auti kao kod vožnje tipkovnicom.....

ako si stvarno zagrizao za Shift kupi volan, bilo koji, nećeš previše osjetiti razliku u volanima do 700kn.....a naravno Logitech je uvijek dobar izbor :D

15 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Ovo je ozbiljna simulacija (koliko god je), i nije za mlakonje...

neznam di ti vidis simulaciju..

Moj PC  
3 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice