Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 564.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Need for Speed World Online
Nista od naseg auta.
B-A-R-C-A
14 godina
Da bar napisu da nece biti.. ili ne zele razljutiti masu..:-D
Ali napisali su da cim dobiju kod ce ga objaviti. Vjerojatno je tu zapelo.
@ruske i ja sam uzeo taj auto jucer odlican je u zavojima.
Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
15 godina
protjeran
Jadno, dosad su mogli dati. Vidim da im se drasticno usporio dolazak novi clanova.
B-A-R-C-A
14 godina
Ali ako im ea nije dao kod ne mogu ga ni objaviti.. zar ne?
Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
16 godina
neaktivan

evo sad objavili i koliko sam uspio prevest s google translate kod bi trebao doci za 3-4 tjedna :(,a jos se nezna koji bi to auto trebao biti

12 godina
neaktivan

ovo je sa foruma

Dragi igrači!

Želimo se ispričati za kašnjenje u objavljivanju nagrada za postignuća u 30.000 članova naše grupe Vkontakte. Kao što ste možda primijetili tijekom kampanje puno igrača su aktivirani kod na Porsche 911 GT3 RS 4.0 na igre web stranice, što je dovelo do niza nesreća, pa čak i djelomičnog neuspjeha cijelog portala. S obzirom na činjenicu da su ti slučajevi dovesti do činjenice da puno igrača ne samo da nije uspio dobiti nagradu, ali i ići u igru ​​ili obavite kupnju speedboost, možemo privremeno obustaviti kampanju dok se naši će inženjeri napraviti nikakva prilagodbe na radnom mjestu i igra. Mi razumijemo da to nije ono što se očekuje od nas, i pitati treba uzeti s razumijevanjem situacije.

Program dostignuća u našoj skupini nisu prekinuti.

Još uvijek želim zahvaliti na Vašoj vjernosti i podršci. Nitko od nas očekuje da se broj igrača koji će sudjelovati u našoj akciji će biti tako velik! Sada tražimo sve vas da naš tim vremena ispraviti i poboljšati naše sustave, tako da u budućnosti možemo ponovno dijeli slične darove.

I sada sam došao do stvarnosti.

P: Koliko dugo moramo čekati našu koda?
Odgovor: Prema našim procjenama, to će potrajati tri ili četiri tjedna.

P: Hoćete li ih dati na sve ili ne?
: Da, mi ćemo nastaviti našu kampanju za napredak u našoj skupini. Uoči ćete naći vrlo malo više linija i strojeva.

P: Mi očekujemo da će naknadu za čekanje. Što ti kažeš?
: Samo napomena. Razmislit ćemo o tome.

P: Kada ćemo znati kakav stroj ćete dobiti za 30.000 i 50.000 sudionika?
: Nekoliko dana prije nego što sve rade sa stranice i sustava aktivacije koda će biti gotov.

P: Mi zahtijevamo kažnjavanje krivca!
: Odgovorni će biti vezan na braniku (perednemu!) Ford F-150 SVT Raptor i sudjelovati u tim pobjeći.

5 0 hvala 2
15 godina
protjeran
Moglo se i ocekivati. Nisu bili spremni, haha. Ajde da daju neku fizicku stvar mogao bi razumjeti, ali obican kod to ne.
B-A-R-C-A
17 godina
moderator

O čemu oni trabunjaju? Moraju svoje kapacitete proširiti, za šta? Da bi objavili kod koji se redeema na službenim stranicama?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stvarno ne kuzim zasto nisu dali kod i zasto mi na njega moramo cekat 1 mjesec bezveze,mislim da je to muljaza al svejedno dobili smo gt3 rs 4.0 mislim da mozemo bit svi zadovoljni :)

17 godina
moderator

Da li će oni maknuti ovaj GT-R SpecV za IGC nakon 15 dana? Ako hoće, da požurim sa grindanjem love, fali mi još milion.

0 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...

Da li će oni maknuti ovaj GT-R SpecV za IGC nakon 15 dana? Ako hoće, da požurim sa grindanjem love, fali mi još milion.

Nikad ne znas zato se svakako pozuri.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
12 godina
neaktivan
Mislim da ce GTR ostat jos dugo IGC,prosli puta je bio vise od 4 mjeseca IGC auto,ali ko zna
Przim NFS WORLD od 2010,ako netko hoce neka me doda u igri,HELLHOUND031 je nick
14 godina
neaktivan

Koj je najbrzi nacin zarade love u nfsu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Goddish kaže...

Farmanje.

B-A-R-C-A
14 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...
Goddish kaže...

Farmanje.

Kako?

15 godina
protjeran
Goddish kaže...
iNo_bhf kaže...
Goddish kaže...

Farmanje.

Kako?

Rekao sam ti na PM.

B-A-R-C-A
12 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...
Goddish kaže...
iNo_bhf kaže...
Goddish kaže...

Farmanje.

Kako?

Rekao sam ti na PM.

Može i na moj PM? :)

16 godina
neaktivan

OK, ovo je fakat prevršilo svako hebenu mjeru... Završim TE i odma disconnected from server.. Ali ČEMU kad nemam haxove (pobrisao sam ih jer su glupi, te koristim never busted u SP Police shitevima)...

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo mog zavrsenog 911 GT3 RS 4.0. Prvobitno je umjesto crvene bila zuta boja ( + zuti kavez unutra ofc ) i odlicno mu je stajala, ali posto nisam mogao promjeniti crvenu boju celjusti kocnica ispod felgi i eventualno tapacirunge na sjedistima, stavio sam crvenu.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Šta, ima neka caka za efikasnije grindanje? Dajte i meni pm-ajte savjet.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Šta, ima neka caka za efikasnije grindanje? Dajte i meni pm-ajte savjet.

Nema cake.. 

B-A-R-C-A
12 godina
neaktivan
Hej decki i cure i ostali izmedju,ajde da cujemo kakvi ste vozaci,jeste li pravi raceri,znaci oni koji cijene preciznost,vjestinu i postuju svoje protivnike ili ste rammer-njih ne zanima nista od gore navedeno,samo ih zanima kako zafrknut cijelu trku....

Ja inace sam racer,i u igri i u stvarnom zivotu,cijenim vjestinu preciznost i ostalo,ako me netko hoce da obici ne diram ga vec ga poslije stignem i laganica zaobidjem
Przim NFS WORLD od 2010,ako netko hoce neka me doda u igri,HELLHOUND031 je nick

1 0 hvala 0
15 godina

Ja sam isto racer ali ako netko baš hoće da se ramuje zabim ga u zid da zakasni pola utrke :).

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Koliko često bude onaj x2 na rep i cash?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Koliko često bude onaj x2 na rep i cash?

2 puta godišnje ili kad nešto zeznu

14 godina
neaktivan

Racer sam cisti, posto su rammeri mahom noobovi pustim ga blizu ispred sebe, obicno u sljedecih par zavoja u jedan od njih udju pogresno i poljube zid, i predjem ih bez da me mogu opet dotaci. Onih malo boljih se ne mozes otarasiti bez juggera.

Inace sam vrlo tolerantan, u moru cheatera kad naidjem na nekoga normalnog ostanem u lobbyu bez obzira bio brzi ili ne. Bas jucer sam naletio na nekog tipa, vozili smo dover street satima, chatali, trkali se, cekali se u cilju, posto me nije mogao dobiti vise puta sam ga pustio. Protiv takvih mi uopste nije zao biti drugi.

13 godina
neaktivan

Imam pitanje...

Kako će mi kompletirenjem Aston Martin achievementsa (fale mi još 3), kao IGC ostati samo još Lexus, da li da krenem kupovati LFA koji košta $1.8mio ili da čekam da rotacijom dođe IS 300 koji košta $800.000

4 LFA
1 IS 300

0 0 hvala 0
13 godina
Bumbilek kaže...

Imam pitanje...

Kako će mi kompletirenjem Aston Martin achievementsa (fale mi još 3), kao IGC ostati samo još Lexus, da li da krenem kupovati LFA koji košta $1.8mio ili da čekam da rotacijom dođe IS 300 koji košta $800.000

Na koju foru i kad si prije pokupovao sve te igc aute?{#}

Kaži recept... :)

13 godina
neaktivan
Božoo kaže...
Bumbilek kaže...

Imam pitanje...

Kad su uveli achievements, imao sam oko 2600 bodova, 150 pro/ultra dijelova, 300 aftermarkt dijelova i 200 skilova. Dakle, sve puno. 10milijuna IGC i 25 auta kao pokloni koji se dobijaju kupovinom starter paka. Do zadnjeg patcha je postojao bug kojeg sam već spominjao i postao video s kojim se u TE, ako su 4 igrača igrala, moglo dobiti 50.000 IGC, na to dodaj 100% AMP i računaj. Sad, kad su bug uklonili {#}, sa AMPom na Most Wanted dobijem oko 23.000

13 godina
Bumbilek kaže...
Božoo kaže...
Bumbilek kaže...

Imam pitanje...

Kad su uveli achievements, imao sam oko 2600 bodova, 150 pro/ultra dijelova, 300 aftermarkt dijelova i 200 skilova. Dakle, sve puno. 10milijuna IGC i 25 auta kao pokloni koji se dobijaju kupovinom starter paka. Do zadnjeg patcha je postojao bug kojeg sam već spominjao i postao video s kojim se u TE, ako su 4 igrača igrala, moglo dobiti 50.000 IGC, na to dodaj 100% AMP i računaj. Sad, kad su bug uklonili {#}, sa AMPom na Most Wanted dobijem oko 23.000

Hvala, ja uvjek kasno palim s obzirom na taj bug što je bio...

Kako se kupi starter pack i šta je to???{#} EDIT: i koliko košta???

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 16:23 (Božoo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice