Određeni auti (čitaj većina) bez setupa su nemogući za vozit. Evo jedan spredšit za 100+ setupova za aute.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?authkey=CMvRv4QM&key=0AhSvQ5a248HTdGVfYTRLNnVBZUQ4RzV1U3U4VkEzS0E&hl=en_US&authkey=CMvRv4QM#gid=0
Određeni auti (čitaj većina) bez setupa su nemogući za vozit. Evo jedan spredšit za 100+ setupova za aute.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?authkey=CMvRv4QM&key=0AhSvQ5a248HTdGVfYTRLNnVBZUQ4RzV1U3U4VkEzS0E&hl=en_US&authkey=CMvRv4QM#gid=0
Može mi netko reći koje modove bih trebao staviti(ako ih uopće ima) jel planiram opet instalirati?
Može mi netko reći koje modove bih trebao staviti(ako ih uopće ima) jel planiram opet instalirati?
Ja bi ti preporučio da samo probaš setupe od ovog lika, stavio sam ranije već link, al evo opet:
https://www.youtube.com/user/Flamenawer
Iskreno ne treba nikakvih modova uz te setupe. Rade i za joystick i za volan.
možeš pokušati setupe od ovog lika sa jubitoa pa vidit kako će ić
ali po meni obavezni modovi su PTM, heavy mod, mod za maknjivanje svjetala kod starta, ja imam te modove gore
probao sam neki dan vozit i bez PTM moda, ali sad sam se navikao na njega i sa njim mi je odlično vozit, dok mi je na kontroler shebano vozit na originalu jer auto mi "pliva", da imam volan bih vozio bez moda, ali kako ga nemam i imam kontroler, PTM mod je savršen
PTM mod se nalazi na NoGripRacingu a ova druga dva na RaceDepartmentu
Zanima me dali Handling mora biti Veči ili Manji?.
Koji je najbolji auto B klase?
Krenuo sam ponovno igrati NFS Shift 2 i mogu reči da mi je zasad jako dobar :)
Sad sam na 16%...
Zanima me dali Handling mora biti Veči ili Manji?
ako misliš na onu žutu crtu kod performansi automobila, onda veći mora bit
Ovako budem to rekao...
Dakle...
recimo da na raspolaganju imam 2 auta
Istih specifikacija osim HANDLINGA...
1. ima 2.45
a 2. ima 4.6...
Koji je bolji?
Ovaj drugi.
gdje i kako da downloadujem ovaj DLC? hvala
odi an stranicu od origina i tamo se registriraj i imaš onda besplatan download DLC-a
odi an stranicu od origina i tamo se registriraj i imaš onda besplatan download DLC-a
...koji ujedno sadrži i zadnji 1.02 patch...
da li se moze napraviti vise singleplayer profila od jednog?
da li se moze napraviti vise singleplayer profila od jednog?
igra to ne nudi, dakle ne
jedino ako ti se da napravit dva foldera, svaki drugačije nazvat i onda ubacivat te foldere u save direktorij da ih igra čita
jedino tako je moguće više profila
Ljudi jel cu moci igrat shift 2..
my spec.: Pentium dual-core 3.06ghz
4gb ram. ddr3
Graficka: ASUS EAH 5570 1gb ddr3
hard : 500gb
???????????????????????????????????????
4gb ram. ddr3
ako meni na mom lapu (moj PC) ide sve na high, sjene na medium i ugašeni vsync i AA, onda bude i tebi išlo, pogtovo ako nije lap nego običan komp
4gb ram. ddr3
ako meni na mom lapu (moj PC) ide sve na high, sjene na medium i ugašeni vsync i AA, onda bude i tebi išlo, pogtovo ako nije lap nego običan komp
ali je pitanje rezolucije...
pa sa tom konfom će moć pokrenu, sad koja reza i koliki detalji to će morati sam da vidi
Ljudi kako kad slikam auto onaj .med file sto se dobije u media u My documents, kako to otvorit ko sliku i uploadat ovdje?
Ljudi kako kad slikam auto onaj .med file sto se dobije u media u My documents, kako to otvorit ko sliku i uploadat ovdje?
nikako
slikaj dok si u igri sa frapsima ili xfire-om i onda nađi sliku na disku i radi sa njom što hoćeš, drugačije nikako
Ma slikam ja sa PrtScr nego sam ovo isa isprobat pa sam mislio da neko zna :P
Ma slikam ja sa PrtScr nego sam ovo isa isprobat pa sam mislio da neko zna :P
pa upravo ti je on odgovorija, i zna da se ne moze
btw fraps ti je jednostavniji od tog printscreena jer mozes slikat koliko oces slika, a ne jednu po jednu.
Odakle da skinem ona 2 besplatna DLC-a?I da li ima kakvih patcheva što bih trebao staviti?
Odakle da skinem ona 2 besplatna DLC-a?I da li ima kakvih patcheva što bih trebao staviti?
prvi patch se može nać na torentima, samo traži patch 1.01 za skinut, a legends pack i speedhunters dlc, koji su u jednom dlc-u se može besplatno skinuti sa stranice od origina, samo je potrebno se tamo registrirati
dlc isto tako u sebi sadrži i drugi patch
prvi patch se može nać na torentima, samo traži patch 1.01 za skinut, a legends pack i speedhunters dlc, koji su u jednom dlc-u se može besplatno skinuti sa stranice od origina, samo je potrebno se tamo registrirati
dlc isto tako u sebi sadrži i drugi patch
Da li onda moram instalirati i prvi patch ako dlc sadrži drugi?
pa instaliraj , nije problem skinuti 50 mb koliko je prvi patch
pa instaliraj , nije problem skinuti 50 mb koliko je prvi patch
Mislim da li drugi patch sadrži isto što i prvi?
to ti neznam, ali kao što sam rekao, 50 mb je ništa, par min i dolje je
isprika za dupli post
dal ima netko tu od vas možda na kompu PTMu mod ali verziju 1.63
htio bi taj skinut ali ne mogu nigdje nać na netu za sknut
ako netko ima, dali je moguće da uploada negdje na neki servis da si mogu skinut, bio bi jako zahvalan, ja sam svoj slučajno obrisao a treba mi jer sam igru reinstalirao
Skinuo sam DLC ali neznam kako da ga koristim,instalirao sam i neznam kako da dođem do njega?Pomoć?
Skinuo sam DLC ali neznam kako da ga koristim,instalirao sam i neznam kako da dođem do njega?Pomoć?
Tako što sada u igri imaš nove automobile, staze i eventove?