Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
RuskeGTT kaže...

da ali sa vecom pricom...

moja nagadanja:

od SF-a do NY-a utrka velika, podijeljena na misije, sa etapama po raznim gradovima izmedu...dakle pocetak u SF, par misija tamo, pa onda par gradova misije, pa po brdima, canyonima, snegu i to, pa dolazak na east coast i tamo par utrka po gradovima, i finale u NY...

neznam...to po meni vise nije nfs, ali da izgleda dobro - izgleda...dok sam gledao trailer jezio sam se ko nikad :)

Baš sam sad pogledao novi trailer za Driver: San Francisco koji bi trebao izaci negdje krajem 9.tog mjeseca.

Možda EA želi napraviti nešto na tu šemu pa da parira Ubisoftu

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina

san francisco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drkicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

neznam pali me taj grad, jaoooooooo, sjecam ga se iz midtown madnessa i iz san andreasa...mozda jos neke igre...jedva cekam na novo napravljen grad, grafika i sve...ufffffffff

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Need for Speed Shift 2 – PC Patch 1

________________________________________________________________________________________________________________-

-Common – Online – Catch Up Events – All users are prompted with the same message at the start of a catchup pack/catchup duel event

-Cars – Car wheels intersect or float in the air when the player uses wheels wirh a different diameter to the AI

-Online – Catch Up Modes – Once in-game there is no onscreen objective based message for either the fast car or the slower car/pack.

-VIP Rewards – SHIFT1 PC does not write the entitlement that SHIFT2 looks for correctly

-Online Modes – The host’s car is not visible to at least one of the clients in an online lobby

-Online – Players cars are occasionally crashing during rolling starts before the player takes control

-Screen Transistion – Autolog – Player can momentarily get stuck within autolog when launching an event via the speedwall

-Front end – Loading screen – Speedwall – First lap of event sometimes not being recorded by total time resulting in unobtainable World and Regional times

-Cars/tracks – Visually the steering wheel when racing in cockpit views appears overly sensitive at the beginning of the turning circle

-Online – lobby timer – Lobby timer is not appearing to reset back to 1:45 for the client players after a host migration takes place. The new host does see the timer reset.

-Autolog – Speedwall – Erroneous speedwall times – Times can be set within and event which are unrealistic and unfeasible to acquire.

-Tracks – Drift – The last corner on Miami Park Drift track now gives more drift points

-Career – Drift – AI opponent scores are very hard to beat on Miami Park Drift in the last event in Drift Championship

-Camera initialization bug – Certain player views do not initialize correctly at race start

-Physics & Handling – Input lag/delay present on steering wheels

-Cars – McLaren MP4-12C – The Modern A Invitational event cannot be completed with Full Damage settings due to engine blowout

-Online – If a client joins a lobby at the 00:10 mark, he will be stuck in a technical hang in the lobby and the other players will be stuck in a loading screen technical hang

-Cars – Team Need for Speed Mazda RX-8 – The game can remain in a tech hang in the loading screen of events\races when the Team NFS Mazda RX-8 car is used.

-Common – Online – Catch Up Modes – Once in-game there is no onscreen objective based message for either the fast car or the slower car/pack.

-VIP – NFS Undercover VIP not awarded when playing shift 2

-Retail Only – Players stuck on a black screen at the start of offline events

-Photo Mode – Tech hang seen when taking photos in certain resolutions

-VIP – Hot Pursuit LE writes a different entitlement to SE, thus will not be picked up by Shift 2 VIP

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 11:09 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

S15

edit:

- imam problem s uploadom ...... kasnije

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 11:32 (Flekica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

patch: uglavnom nista posebno...osim lag-a volana, ostalo mi nije zanimljivo previse...

i pitanje: jel se moze patchati vec modana igra? ako moze, dali ce modovi ostati, dali ce biti konflikata ili ce igra se vratiti na prvotno stanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Znači sredili su LAG s volanom, a ostalo?
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

patch: uglavnom nista posebno...osim lag-a volana, ostalo mi nije zanimljivo previse...

i pitanje: jel se moze patchati vec modana igra? ako moze, dali ce modovi ostati, dali ce biti konflikata ili ce igra se vratiti na prvotno stanje?

a valjda će patch prekopirat sve fajlove koje mora preko starih fajlova pa makar bili i modani...

14 godina
neaktivan
slade24 kaže...
RuskeGTT kaže...

ljudi naletio sam na ovo, mozda malo off topic, ali STA JE OVO????

to mi nikako ne lici na nfs, sve varijante do sad su nekako bile, ali ovo...neznam...ali izgleda primamljivo...i napeto!

Postat će gori od Activisiona i COD-a, ali meni ne smeta jer mi se čini odlično. Samo, piše da je samo za Xbox 360.

Čini mi se da nisi u pravu....

Evo sa jednog linka c/p info:

Need for Speed: The Run launches on 3DS, PC, PlayStation 3, Wii and Xbox 360 in Europe on 17th November, and in North America on 15th November.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
17 godina
neaktivan

jel skinuo neko patch i kako je lag sa volanom jel se popravio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznam za drugih,ali meni i dalje volan laga

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni se nikakav patch nije i ne skida uopće... neznam za druge...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dal zna netko od vas kako novce resetirati??

jer stavio sam trainer za novce i htio bi ih poništit, a neznam kako, gledao sam po netu ali nisam uspio pronać

dal netko od vas zna kako da to napravim??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Meni je dobro dok god nije u stilu najveceg FAILA: Undercovera.

eee...kuda ovaj svijet ide...
14 godina
protjeran

Jeli se jos nekom dogodi bug da se volan okrece, a ruke ostaju u istoj poziciji?

16 godina
protjeran
Granny kaže...

Jeli se jos nekom dogodi bug da se volan okrece, a ruke ostaju u istoj poziciji?

Meni se to događa svako malo, volan se normalno okreće a ruke ne. :S

16 godina
protjeran
AbeDomeNuS kaže...
slade24 kaže...
RuskeGTT kaže...

ljudi naletio sam na ovo, mozda malo off topic, ali STA JE OVO????

to mi nikako ne lici na nfs, sve varijante do sad su nekako bile, ali ovo...neznam...ali izgleda primamljivo...i napeto!

Postat će gori od Activisiona i COD-a, ali meni ne smeta jer mi se čini odlično. Samo, piše da je samo za Xbox 360.

Čini mi se da nisi u pravu....

Evo sa jednog linka c/p info:

Need for Speed: The Run launches on 3DS, PC, PlayStation 3, Wii and Xbox 360 in Europe on 17th November, and in North America on 15th November.

Ma sva sreća da nisam u pravu, ono je bio neki komentar ispod videa gdje je pisalo nešto tipa da je NFS Run viđen samo u Xbox 360 kategoriji.

17 godina
neaktivan

Zna li netko za kakav dobar trainer, npr. mogućnost neograničenog kapitala? {#} Link? Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 18:12 (Riker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Granny kaže...

I meni ponekad, češće se događa ak je stavljen neki mod za kameru

17 godina

Lamborghini...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Lamborghini...

Jel mi mozes odgovorit na PM?

16 godina
neaktivan

Pravi need for speed je underground 2. {#}

FAIL

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Odrasti.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Niste ga valjda ozbiljno shvatili, stavio je smajl na kraju

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
PoToKTM kaže...

Niste ga valjda ozbiljno shvatili, stavio je smajl na kraju

Ima tu dosta ljudi koji sporo "kopčaju" ili ne kopčaju uopće.

14 godina
protjeran

Osim ovog buga sa volanom jedanput mi se desilo da vidim 4 ruke, d koje stoje, a dvije upravljaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je npr. NFSUG2 pre*eben, da naprave novu verziju UG-a 2 ili jedinice, sa tuningom iz dvojke i jedinice, i voznim modelom iz Shifta 2...Meni bi to bio kandidat za igru godine, ne znam za druge. {#}

15 godina
neaktivan

Pa ovo je za popi***t, vozin onaj endurance 20 minuta i zadnji lap mi pukne motor {#}

Edit: ispravak 40 minuta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 22:40 (Hedrick).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

HAHAHA, aj muci, bar si ti kriv, ja tako u 18 krugu izletim na ravnini na travu, kad ono disqualified, ma mamu im njihovu neodgojenu.

Eee...kuda ovaj svijet ide...di su vremena kad je sex bio siguran, a utrke opasne?
17 godina
Hedrick kaže...

Pa ovo je za popi***t, vozin onaj endurance 20 minuta i zadnji lap mi pukne motor {#}

Edit: ipsravak 40 minuta.

Meni ostane još dva kruga, držim treću poziciju i resetira mi se računalo (preveliki klok kartice, a u sobi +60...) {#}{#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
minimod

ljudi jeste primjetili da na racedepartmentu i na nogrip forumu nema više minimoda za skinut????

par puta sam već danas gledao dal ima, (mislio sam da je greška kod njih na serveru) ali za skinut nema cijeli dan...

pa bih zamolio nekoga ako je moguće da uploada negdje mod pa da mi da link da si skinem, jer ja sam imao to na laptopu ali sam valjda obrisao, a za skinut nema...

tako da ako ima neka dobra duša koja bi uploadala mod i dala link ovdje bio bi jako zahvalan...

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice