Need for Speed: Most Wanted 2

poruka: 677
|
čitano: 117.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Need for Speed: Most Wanted 2
Jakovp kaže...

Ovo je grozno, ajde bar se može skretati za razliku od criterion hot pursuita, ali opet previše sliče.

Kakve su to glupost slam takedown +75??

I vožnja je prenerealna čak i za need for speed.

po viđenom materijalu će se sa 300 na sat moć driftat kroz zavoj kao u HP2010,tužno je da će odsad većina NFS-ova izgledat ovako

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina

Do sad viđenom ništa me ne može razuvjeriti da će ovo na veliku žalost biti teško smeće. Jedino što valja je grafika a to je najmanje bitno i mislim da ovaj ''NFS'' (Burnout) nije vrijedan ni skidanja one verzije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 23:04 (vrinho).
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina

Meni se čini odličan a mislim da će biti malo tuniranja pogledajte trailer pisalo je nešto stock pa ce se možda moci malo mijenjati 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
odjavljen
zelenbic kaže...

Meni se čini odličan a mislim da će biti malo tuniranja pogledajte trailer pisalo je nešto stock pa ce se možda moci malo mijenjati 

Po čemu?

Pazi, napisao si odličan, ne dobar ili tkao nešto.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
zelenbic kaže...

Ja ne vidim ništa odlično, naprotiv, vidim jednu od najgorih arkadetina ikad. Fizika jednostavno ne postoji, ni vlakovi na tračnicama nisu toliko stabilni ko auti (tenkovi) na mokroj cesti u ovom ''NFS-u''. Jest da je NFS arkada ali svakim nastavkom je sve gora i veća, možda je nekima to zabavno, meni nije.

16 godina
neaktivan

Primijetite kako na 0:34 piše stock za dijelove, znači da je auto tvornički, što znači da imamo i tuning.

Vidim na 2:48 da se vraćaju oni plakati kao iz Paradise Cityja, kuži se da je Criterion imao prste u tome.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 23:53 (AlienWare1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Jakovp kaže...
zelenbic kaže...

Po čemu?

neznam bas zasto ali mi se cini jako zanimljiv mozda nece biti direktni nastavak ali opet mozda je to zato sto volim vise manje sve criterionove igre i odlican su mi studio

vrinho kaže...
zelenbic kaže...

Ja ne vidim ništa odlično, naprotiv, vidim jednu od najgorih arkadetina ikad. Fizika jednostavno ne postoji, ni vlakovi na tračnicama nisu toliko stabilni ko auti (tenkovi) na mokroj cesti u ovom ''NFS-u''. Jest da je NFS arkada ali svakim nastavkom je sve gora i veća, možda je nekima to zabavno, meni nije.

fizika je losija ali nije to simulacija to treba biti prvenstveno igra za zabavu

14 godina

zelenbic kolko ti imaš godina?

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
zelenbic kaže...
Jakovp kaže...
zelenbic kaže...

Po čemu?

neznam bas zasto ali mi se cini jako zanimljiv mozda nece biti direktni nastavak ali opet mozda je to zato sto volim vise manje sve criterionove igre i odlican su mi studio

Pazi, jedno je voliti Criterion i njihove Burnout igre (obozavam taj serijal), a drugo je voliti MW2 s tablicama na kojima pise "BURNOUT"... ono sorry. Sto se tice tuninga, moram priznati da nisam primjetio to "stock", tako da sam sada siguran da ce ga biti... samo je pitanje hoce li biti bas detaljno kao Undergroundu ili ce ipak biti jednostavnije kao u Most Wantedu 1.

Trenutno mi je grafika jedina pozitivna stvar (sve ostalo je jos upitno), ovo kada je kisa/voda po cesti... izgleda da utjece na ponasanje auta na cesti (vozi oko 100 MPH) i mora kociti/usporavati kada skrece i ajde, to je ok ali onakvo driftanje, okretanje po normalnoj cesti, djeluje bas prejednostavno kao da igra cilja na mladu populaciju, nez....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 1:05 (lovac82).
13 godina
luka94 kaže...

zelenbic kolko ti imaš godina?

Objasni mi kakve to ima veze?

lovac82 kaže...
zelenbic kaže...
Jakovp kaže...
zelenbic kaže...

Po čemu?

Pazi, jedno je voliti Criterion i njihove Burnout igre (obozavam taj serijal), a drugo je voliti MW2 s tablicama na kojima pise "BURNOUT"... ono sorry. Sto se tice tuninga, moram priznati da nisam primjetio to "stock", tako da sam sada siguran da ce ga biti... samo je pitanje hoce li biti bas detaljno kao Undergroundu ili ce ipak biti jednostavnije kao u Most Wantedu 1.

Trenutno mi je grafika jedina pozitivna stvar, ovo kada je kisa/voda po cesti... izgleda da utjece na ponasanje auta na cesti (vozi oko 100 MPH) i mora kociti/usporavati kada skrece i ajde, to je ok ali onakvo driftanje, okretanje po normalnoj cesti, djeluje bas prejednostavno kao da igra cilja na mladu populaciju, nez....

ma meni bas i nije vazno ime vaznije mi je da je dobra igra makar se onda zvala most wanted a bila ko burnout 

15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Primijetite kako na 0:34 piše stock za dijelove, znači da je auto tvornički, što znači da imamo i tuning.

Vidim na 2:48 da se vraćaju oni plakati kao iz Paradise Cityja, kuži se da je Criterion imao prste u tome.

Tuning ce bit sveden na minimum, barem su tako rekli u jednom od videa, znaci bolje gume, laksa karoserija itd.. nista ni slicno kao sto je bilo u MW.

13 godina
neaktivan

Ako već ciljaju na zaradu, neka naprave Underground 3, puno će više profitirati od toga.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jeste vidli vi ove zadnje videje o novom NFS-u?? Pa ovo je "hebeni" burnout sa krivim imenom...ili je burnout izgubio identitet...kakvi crni shut i slam takedown-ovi?? Nemogu vjerovat da ce oni burnout stopit sa NFS-om...i to Most Wantedom...

Rekao sam u prijašnjim postovima u ovom topicu....Criterion je dobar, i dobro radi Burnout...ali nek se late NFS-a...Jest da su obadvije arkade...ali Burnout i NFS jedino zajednicko imaju,aute,cestu i nitro...sve ostalo ih odvaja...a ja ovdje kako vidim to izgleda kao Burnout Paradise sa krivim imenom i poboljšanom grafikom i policijom...

14 godina

Tako znači Most Wanted je okaljan, jedina vozačka igrica koju sam volio više nego FlatOut. :'(

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zelenbic kaže...

fizika je losija ali nije to simulacija to treba biti prvenstveno igra za zabavu

Ja nisam rekao da je lošija nego da ne postoji, to je velika razlika. Znam da je NFS arkada ali na šta ovo liči... koma... u starim nastavcima to nije bilo toliko naglašeno ali što ovaj Criterion radi to je kata-fucking-strofa. Ovo je igra za djecu od 8 godina po meni.

14 godina
zelenbic kaže...

ma meni bas i nije vazno ime vaznije mi je da je dobra igra makar se onda zvala most wanted a bila ko burnout 

Evo nam odgovora koliko imaš godina. Onda si igraj Burnout, ovo je NFS i tako je trebalo ostati. Ljudi ne žele da se te dvije franšize miješaju (osim dječurlije), jednostavno je idiotski pa što god tko mislio. Ne kužim zašto si nisu napravili novi Burnout nego su umiješali NFS u to i napravili sra..e {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 14:38 (vrinho).
13 godina
vrinho kaže...
zelenbic kaže...

Evo nam odgovora koliko imaš godina. Onda si igraj Burnout, ovo je NFS i tako je trebalo ostati. Ljudi ne žele da se te dvije franšize miješaju (osim dječurlije), jednostavno je idiotski pa što god tko mislio. Ne kužim zašto si nisu napravili novi Burnout nego su umiješali NFS u to i napravili sra..e {#}

možda nisu imali para za razvoj i imam 15 sta sad svi oni koji nisu igrali nfs 2 nemaju pravo glasati

14 godina

zelenbic,oni imaju i više nego dosta para (ipak je publisher EA),imaju svi pravo na svoje mišljenje i kritiziranje ove igre,al ti sa svojim mišljenjem pokazuješ da si NFS-ove počeo igrat od pro street-a ili undercovera pa zato i govoriš da će ovo bit odlična igra,ti nemaš pojma kakv je NFS prije bio,ja imam isto godina ko ti i prvi NFS mi je bio high stakes,a high stakes ima bolji fiziku od ovoga...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Novi NFS će biti na listi za preskakanje a na listu za ponovno igre stari dobri Most Wanted. Svaka čast Criterionu al' to nije to. Gdje je murija koja me bačvama i roadblockovima pokušava shebat te road spikeovima? Gdje je customizacija auta da učinim Golf 4 R32 u neuglednu mrcinu koju murja neće pogledat ako dodam spojiler nakon zadnje potjere? Criterion bavite se Burnoutom a ne NFS-om. EA, you make me sick...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
dj_renny kaže...

Novi NFS će biti na listi za preskakanje a na listu za ponovno igre stari dobri Most Wanted. Svaka čast Criterionu al' to nije to. Gdje je murija koja me bačvama i roadblockovima pokušava shebat te road spikeovima? Gdje je customizacija auta da učinim Golf 4 R32 u neuglednu mrcinu koju murja neće pogledat ako dodam spojiler nakon zadnje potjere? Criterion bavite se Burnoutom a ne NFS-om. EA, you make me sick...

pa golf 4 R32 nikada nije ni bio u MW-u D:

bio je golf 5 GTI

12 godina
neaktivan

Doslovno 90% stvari je uzeto iz Burnout Paradisea...takedownovi, pokretanje utrke tako da se krenu palit gume, unistavanje bilboardova i svakojakih ograda, koliko sam skuzio nitra ima na izobilju kao u burnoutu paradise....

Ukratko...ovo je Burnout Paradise 2 ili ti ga na steroidima, u koj su ubaceni bolja grafika, fizika, policija i "Most wanted ljestvica"  i pomješani auti iz NFS-a i burnouta.

Katastrofa...EA je krenuo upropastavat NFS sa onim ProShitom i Undercoverom, al da ovoliko mogu se sjetit upropastit, katastrofa...treba ih u gulag poslat...

14 godina
neaktivan
luka94 kaže...
dj_renny kaže...

pa golf 4 R32 nikada nije ni bio u MW-u D:

bio je golf 5 GTI

Koji god da je bio onaj boss ga je bio spušio nakon utrke samnom :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
13 godina
luka94 kaže...

zelenbic,oni imaju i više nego dosta para (ipak je publisher EA),imaju svi pravo na svoje mišljenje i kritiziranje ove igre,al ti sa svojim mišljenjem pokazuješ da si NFS-ove počeo igrat od pro street-a ili undercovera pa zato i govoriš da će ovo bit odlična igra,ti nemaš pojma kakv je NFS prije bio,ja imam isto godina ko ti i prvi NFS mi je bio high stakes,a high stakes ima bolji fiziku od ovoga...

Ma nisam mislio da nemaju para za MW2 nego da criterion mozda nema za burnout paradise 2...

NFS sam poceo igrat od undergrounda 2 tad mi se svidio igrao sam ga prije mjesec-2 i vise mi se nije dopadao ne zbog grafike nego jednostavno zbog tuninga imam osjecaj da je tuning sad stvar prošlosti svejedno ostajem pri svojemu misljenju da ce ovo biti odlicna igra.

15 godina
TheDarkSide kaže...

Doslovno 90% stvari je uzeto iz Burnout Paradisea...takedownovi, pokretanje utrke tako da se krenu palit gume, unistavanje bilboardova i svakojakih ograda, koliko sam skuzio nitra ima na izobilju kao u burnoutu paradise....

Ukratko...ovo je Burnout Paradise 2 ili ti ga na steroidima, u koj su ubaceni bolja grafika, fizika, policija i "Most wanted ljestvica"  i pomješani auti iz NFS-a i burnouta.

Katastrofa...EA je krenuo upropastavat NFS sa onim ProShitom i Undercoverom, al da ovoliko mogu se sjetit upropastit, katastrofa...treba ih u gulag poslat...

Jedino je ovo bilo i u prvom Most Wantedu odnosno cost to state, za sve ostalo se slazem....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
neaktivan

Dugo nisam vidio nezanimljivijeg grada od ovoga iz videa.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ni meni se ne svidja. Sam taj grad nije u duhu NFSa...Uz NFS se vezu fenomenalne staze kroz krajolik i supercari s eventualno nesto tuninga. Nikako navijeni pezo206 koji je brzi od McLarrenaF1 i slicne gluposti...Ostajem pri svome da je zadnji NFS koji valja Porsche. HP2010 je bio donekle ok, ali steering lag u toj igri je katastrofa. UG je pak zadnji NFS s dobro pogodjenom fizikom i super zvukovima, ali kad se danas osvrnem na tu igru...ajme majko seljoberizma. Sto se naganjanja kroz grad tice moj izbor je Driver SF

0 0 hvala 0
14 godina
dzejmshr kaže...

Ni meni se ne svidja. Sam taj grad nije u duhu NFSa...Uz NFS se vezu fenomenalne staze kroz krajolik i supercari s eventualno nesto tuninga. Nikako navijeni pezo206 koji je brzi od McLarrenaF1 i slicne gluposti...Ostajem pri svome da je zadnji NFS koji valja Porsche. HP2010 je bio donekle ok, ali steering lag u toj igri je katastrofa. UG je pak zadnji NFS s dobro pogodjenom fizikom i super zvukovima, ali kad se danas osvrnem na tu igru...ajme majko seljoberizma. Sto se naganjanja kroz grad tice moj izbor je Driver SF

volio bi da codemasters preuzme licencu za porsche unleashed i da naprave remake,to bi bio vrh :D

14 godina

recite sta ocete, ali kakav god bio NFS, igrat cu ga i uzivati, jer je NAJ trkaca igra na kompu...

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

recite sta ocete, ali kakav god bio NFS, igrat cu ga i uzivati, jer je NAJ trkaca igra na kompu...

Nije!

Ali ne kazem da ga necu igrati... ne zasluzuje se jednostavno zvati Most Wanted 2, mogli su izabrati drugo ime... EOD!

13 godina
lovac82 kaže...
RuskeGTT kaže...

Nije!

Ali ne kazem da ga necu igrati... ne zasluzuje se jednostavno zvati Most Wanted 2, mogli su izabrati drugo ime... EOD!

mogli su ali da sam ja na njihovom mjestu nebi jer bi se tako vjerovatno smanjila zarada

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice