Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Nba 2k11

http://slike.hr/slike/draftcombine_a1f65.jpg.html

{#}

Jedva čekam da dođem u NBA

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 12:19 (Hazar).
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

kako igrati online nba 2k11..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 9:46 (marko2302).

0 0 hvala 0
15 godina
marko2302 kaže...

kako igrati online nba 2k11..{#}

pa jeli imas original igru?

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Imam jedan problem...

Prije dva tri dana sam izbrisao nba 2k11 i danas sam reinstallovo i kada kliknem na shortcut da pokrenem igru brzo mi se otvori i zatvori prozor jedan???

Sta je to i ima li odgovora?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Kent8 kaže...

Imam jedan problem...

Prije dva tri dana sam izbrisao nba 2k11 i danas sam reinstallovo i kada kliknem na shortcut da pokrenem igru brzo mi se otvori i zatvori prozor jedan???

Sta je to i ima li odgovora?

nisi ju pravilno krekao         

★★★★★
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Jesam!! 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Kent8 kaže...

Jesam!! 

stavi slike tog prozora ili barem što piše (iako je ovo o piratskoj igri pa bi možda bilo bolje da u pp odgovaraš ;)
može ti se svašta pojavit

Sir
15 godina
Kent8 kaže...

Jesam!! 

pokreces krivi crack..i meni se dogadalo...pokreni iz starta igricu

★★★★★
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Koji treba da koristim??

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

originalni .exe!

15 godina
protjeran
Nba 2k11

Nakon pomnog razmatranja i odigrane jedne sezone, moram reći da je My Player mod totalni fail. Nevjerojatno teška težina i All-Star. Što mojima ne ulazi suparniku sigurno uđe. Moji fulaju apsolutne zicere, spori su itd itd. Ma da je chemistri i 100 % opet su odvratno loši. Katastrofa, mogao bih do ujutro nabrajati.

Evo pogledajte ovaj SS, ja igram za Lakerse, kad mojih 40 poena i 20 asistencija nije dosta da ih razbijem e pa onda jbg

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 11:22 (Kora).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Pa naravno da neces nikog dobit kad imas Kobea u ekipi i ti ispucas 35 suteva po tekmi...Neznas iskoristit najboljeg igraca igrice

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
besla kaže...

Pa naravno da neces nikog dobit kad imas Kobea u ekipi i ti ispucas 35 suteva po tekmi...Neznas iskoristit najboljeg igraca igrice

Lol, ajd da se ispravim, nije toliko stvar u šutiranju, ajd pregrmim to nekako, ali obrana ne postoji. Ja svog igrača dobro čuvam, ali moji idioti ne skaču čak ni u blok, ni ne pokušavaju, a sve vrste obrane isprobavam, dok ovim igračima iz suparničke momčadi sve ulazi! Apsolutno SVE. Pogledaj koliko smo koševa dobili u zadnjoj četvrtini. lol, My Player je teški FAIL

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

My Player je totalno los ove godine, prosle godine je bia pre lagan...a sad je pretezak. Uopce nema smisla igrat na HoF-u jer nema sanse da ces pobjedit ikoga, a na All-Staru je ponekad lagano a ponekad protivniku aposloutno sve ulazi. Nadam se da ce ispravit to u 2k12, trenutno igram samo sa prijateljima i bacim pokoji Quick Game cisto za razbibrigu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
JackD kaže...

My Player je totalno los ove godine, prosle godine je bia pre lagan...a sad je pretezak. Uopce nema smisla igrat na HoF-u jer nema sanse da ces pobjedit ikoga, a na All-Staru je ponekad lagano a ponekad protivniku aposloutno sve ulazi. Nadam se da ce ispravit to u 2k12, trenutno igram samo sa prijateljima i bacim pokoji Quick Game cisto za razbibrigu.

Potpisujem. Nevjerojatne su težine, totalno neuravnotežene. Najlakša težina u NBA 2K11 je recimo 5 puta teža od najteže PESove lol

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

jel zna netko gdje se nalazi save od my playera? igra je steam verzija i nikako nemogu naći gdje su mi saveovi.

EDIT: Jel zna neko možda kako rješiti problem sa zaboravljenim in game passwordom? Formatirao sam komp danas i više se nemrem sjetit passworda, slao sam mailove 2k sportsu, ali sam na njihovom forumu čitao da ekipa čeka već mjesecima na odgovore, pa me zanima jel imao neko od vas taj problem i kako ga je rješio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 23:18 (smrad06).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

trebo bi malu pomoc naime kad igram my player power for. sam i sad kad idem pod kos sudac sudi nesto 3 sec i jos nekakve gluposti ja dodem pod kose likovi me zblokiraju i sudac sudi neki bog defensive ball il tak nesto sta to znaci??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

jel zna netko gdje se nalazi save od my playera? igra je steam verzija i nikako nemogu naći gdje su mi saveovi.

EDIT: Jel zna neko možda kako rješiti problem sa zaboravljenim in game passwordom? Formatirao sam komp danas i više se nemrem sjetit passworda, slao sam mailove 2k sportsu, ali sam na njihovom forumu čitao da ekipa čeka već mjesecima na odgovore, pa me zanima jel imao neko od vas taj problem i kako ga je rješio?

Ako imas Win 7, otvori run i upisi %appdata% stisni enter i otvorit ce ti floder pa pod 2k11 su ti saveovi. A ovo za pass neam pojma :(

made kaže...

trebo bi malu pomoc naime kad igram my player power for. sam i sad kad idem pod kos sudac sudi nesto 3 sec i jos nekakve gluposti ja dodem pod kose likovi me zblokiraju i sudac sudi neki bog defensive ball il tak nesto sta to znaci??

Sudi ti offensive/defensive three seconds, ili ti ga da stojis u reketu 3 sekunde bez veze, znaci osim ako si u postu ili ako se kreces u reketu zvat ce ti te tri sekunde. Bitno je da se kreces dosta pa nebi trebao imat problema sa tim.

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

jel imao još netko prblem da je zaboravio in game login podatke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A da pokusas poslat mail 2k, jesi pogleda na njihovim forumima ?

15 godina
neaktivan
JackD kaže...

već sam im poslao, ali nema odgovora... čitam na forumu da ekipa čeka od prvog mjeseca na odgovor i nikako da se javi stoka iz 2k sportsa...

16 godina

pametan piše, glup pamti :D

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
JackD kaže...

već sam im poslao, ali nema odgovora... čitam na forumu da ekipa čeka od prvog mjeseca na odgovor i nikako da se javi stoka iz 2k sportsa...

Stvarno neznam onda, pokusaj sve moguce kombinacije...ili napravi novi account ako je moguce.

15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Stvarno neznam onda, pokusaj sve moguce kombinacije...ili napravi novi account ako je moguce.

ma probao sam i novi account napravit ali se nemože, zato kaj je cd key već vezan za ovaj account... a ništa jedino što mi preostaje je čekat ili kupit još jedan cd key {#}

16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ovako, imam problem

instalirao sam patch i sad nakon toga vise mi ne sejva pod appdata/roaming vec na E particiju(a igra je na E/igre/nba2k11) i sad mi je to sve nepregledno, a ako izbrisem te fileove onda moram sve ispocetka igrat

jel mogu ja to namjestit da opet savea i loada iz appdata?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

kako odigrati utakmicu kao i na nba 2k9 online.? Ja samo imam one lige?

Molim vas pomoc

Da li se moze uopce odigrati jednostavno ejdna utakmica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ludak kaže...

kako odigrati utakmicu kao i na nba 2k9 online.? Ja samo imam one lige?

Molim vas pomoc

Da li se moze uopce odigrati jednostavno ejdna utakmica

Mislis na Quick Game ?

Cim udes u igru imas opciju odabrat s kim ces igrat i protiv koga, odaberi i stisni enter.

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Nasao sam način kako da igram online a nemam orginal igru.  pa ako nekoga zanima ...  

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ja igam sa tipkovnicom i svaki put kada pucam promashim... da li ima tu u pucanju neka caka?????????

PLS pomoch

0 0 hvala 0
15 godina
Mateo M. kaže...

Ja igam sa tipkovnicom i svaki put kada pucam promashim... da li ima tu u pucanju neka caka?????????

PLS pomoch

a naravno da ima...ovisi koliko dugo drzis

Gamers Don't Die, They Respawn.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice