Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.132
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Nba 2k11

Moraš držat tipku za šut,i kad misliš da je pravo vrijeme otpustiš je i igrač će opalit loptu.

Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

pa drzim ali neprestano trza!

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nba 2k11
dreammaker kaže...

A da ti više probaš napraviti neki ku*ac bez da za svaki sljedeći korak pitaš na forumu? Tema će se sama preimenovati u tvoj nick nastaviš li ovako obasipati temu svojim nebulozama. Čovječe daj uključi klikere, forum je tu da pripomogne ako zapne. Nemože zapet ako ni ne počneš niš. -.-

ja sam fino pitao ako mozes da odgovoris nisam dosao da se svadam posto neznam da li funkcijonise patch ako nije orginal igra  ti odma dizes tenzije bezveze

16 godina
hux88 kaže...
dreammaker kaže...

A da ti više probaš napraviti neki ku*ac bez da za svaki sljedeći korak pitaš na forumu? Tema će se sama preimenovati u tvoj nick nastaviš li ovako obasipati temu svojim nebulozama. Čovječe daj uključi klikere, forum je tu da pripomogne ako zapne. Nemože zapet ako ni ne počneš niš. -.-

ja sam fino pitao ako mozes da odgovoris nisam dosao da se svadam posto neznam da li funkcijonise patch ako nije orginal igra  ti odma dizes tenzije bezveze

Ne dižem ja niš odmah, nego sam lud u posljednjih nekoliko stranica tvog trollanja -.- Nemojmo dalje s off topicom, uostalom o crackanim igrama se ovdje ne raspravlja. Pravila postoje da ih se pročita.

14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
hux88 kaže...
dreammaker kaže...

Ne dižem ja niš odmah, nego sam lud u posljednjih nekoliko stranica tvog trollanja -.- Nemojmo dalje s off topicom, uostalom o crackanim igrama se ovdje ne raspravlja. Pravila postoje da ih se pročita.

pa jel moze ili ne hoces odg 

16 godina
hux88 kaže...
dreammaker kaže...
hux88 kaže...
dreammaker kaže...

koji dio boldanog dijela ti nije jasan?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 14:03 (dreammaker).
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
hux88 kaže...
dreammaker kaže...
hux88 kaže...
dreammaker kaže...

koji dio boldanog dijela ti nije jasan?

e ovako jarane imam igru ali nije orginal pokusao sam na forumu  da pitam raju da li postoji kakav patch da bi mogao da igram oni su rekli da postoji mada ga nisam jos nasao medutim pitasam jos jedno, kako kada igram nba2k11 nema grafickog prikaza za akcije na podu kao sto je bilo na 2k10 rekli su mi da skinem europa patch skinuo ga takode nefunkcijonise pa sam se morao nekome obraiti znam da davim ali volio bi ako bi mogao da igram igru da ima smisla da se odraduju neke akcije na terenu kao sto je to bilo na 2k10 zato ako mozes pomozi bio bih ti zahvalan :) 

14 godina

Kako naučiti igrati,gledajte tutoriale i gledajte utakmice,nema tu sad ne znam kakvog mudrovanja,svako ima svoj stil...

15 godina
protjeran
Nba 2k11

E htio bih igrati Jordan Challenge, ali kaže da moram biti signed in da bi mi save game ostao. Imam piratsku igru pa ako mi netko tko ima iskustva s tim modom može reći što trebam raditi?

Nikad nisam to igrao, taj Jordan Challenge pa nemam pojma što da radim.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 18:56 (Kora).

0 0 hvala 0
16 godina

Pa logiraj se. Ako nemaš akaunt napraviš besplatno u 2 min.. {#}

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
14 godina
neaktivan
Nba 2k11
moze ova igrica na mom kompu? Procesor : Intel[R] Pentium[R] D CPU 3.00 GHZ 2.99 GHz Ram : 3.00 GB Graphics : nVIDIA GForce 9500 GT Operativni Sistem : Windows 7 Ultimate (32-bit)
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 14:55 (bobo-123).

0 0 hvala 0
15 godina
bobo-123 kaže...
moze ova igrica na mom kompu? Procesor : Intel[R] Pentium[R] D CPU 3.00 GHZ 2.99 GHz Ram : 3.00 GB Graphics : nVIDIA GForce 9500 GT Operativni Sistem : Windows 7 Ultimate (32-bit)

moze,ali morati ces smanjiti graficke postavke...

14 godina
neaktivan
nzm kako se radi to :S
17 godina
neaktivan
Nba 2k11

Kad uđeš u igru pod options i zatim video settings te zatim ponovno video settings.

[Nadopuna]

Tamo možeš smanjit rezoluciju, detalje itd.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 15:17 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

dobro i sta tu da namestim... pojasni malo :D

0 0 hvala 0
14 godina

Jbt ko da prvi put igraš,mislim kak to ne možeš skužit,pa imas high medium i low,valjda razumiješ engleski,probaj stavit na medium neke postavke i tako kombiniraj dok ne dobijes gameplay bez trzanja--

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

sve sam stavio na medium i leti igrica :)

0 0 hvala 0
14 godina
Nba 2k11

Ako leti, onda ih malo povećaj :D

Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

na high koci :S

0 0 hvala 0
16 godina

koći ti na high jer nemaš dovoljnu jaku grafičku karticu, lipo sebi ostavi na medium {#}

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

da :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 13:37 (bobo-123).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

imam jedno pitanje... do danas sam igrao falš verziju i sve je bilo u redu sa gamplayem, danas kupio original i idalje sve štima osim bloka šuteva... znači kad god ja skočim na blok uvijek je personal foul... radi se u my player modu... znači 3 draft tekme i 3 summer circuita nemam nijedan blok ali zato uvijek baš zbog toga po 5-6 faulova(čak i 7 u jednoj draft tekmi)... jel se još neko susreo s ovim ili je to samo moja nesreća?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

anyone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

to ti je vjerojatno zbog lošeg tajminga.trebaš skočit ćim on krene na šut a ne kad mu je lopta već iznad glave.ja igran my player mod i iman 1.5 blokadu iako san SG ali san prvih 5-6 utakmica ima po 4 faula samo zbog pokušaja blokada.to istreniraš.pogledaj za svaki slučaj sa howardom iz orlanda slipit blokadu pa ako ti nesvira faul onda je do tebe i tajminga(sa howardon nemoš falit slipit bananu)a ako svira faul probaj skroz izbrisat igricu i ponovo je instalirat.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

ima li iko da je doša overall iznad 75 bez dizanja awerenesa i bez cheata?ja san na 76 i sad ću završit prvu sezonu(ima san dugu pauzu).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PAU_GASOL kaže...

to ti je vjerojatno zbog lošeg tajminga.trebaš skočit ćim on krene na šut a ne kad mu je lopta već iznad glave.ja igran my player mod i iman 1.5 blokadu iako san SG ali san prvih 5-6 utakmica ima po 4 faula samo zbog pokušaja blokada.to istreniraš.pogledaj za svaki slučaj sa howardom iz orlanda slipit blokadu pa ako ti nesvira faul onda je do tebe i tajminga(sa howardon nemoš falit slipit bananu)a ako svira faul probaj skroz izbrisat igricu i ponovo je instalirat.

i prije sam igrao pa mi se to nije događalo, igram PG i dok nisam uzeo original imao sam prosjek oko 3-3.5 bloka po tekmi... a sad mi ovo nikako nije jasno... igram dobro kao i prije al me ubijaju ti glupi faulovi...

14 godina
neaktivan
PAU_GASOL kaže...

ima li iko da je doša overall iznad 75 bez dizanja awerenesa i bez cheata?ja san na 76 i sad ću završit prvu sezonu(ima san dugu pauzu).

imam ja igram trevu sezonu a vec mi je ov 99 a cudno mi je to samo sto mi je igrac stil igre all around a nemogu mu sve 99 ocjene biti

14 godina

A šta fali fizanju awerenessa,mislim  znam da jako podiže rejting ali to nije nikakvo varanje...

16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Znate šta, ja ovu igru igram od kada je izašla do danas svaki dan po nekoliko partija i još mi nije ni blizu da mi dosadi, kao što se događa s DA: 2 npr. Ovo je igra godine po meni bez velikoga mudrovanja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nba 2k11

pozdrav svima...pokusao sam igrati nba 2k11 i pise mi da moja verzija nba nije validna tako nesto da je zastarjela...mislim da mi treba patch ali neznam koji pa ako ima netko da mi posalje link

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice