Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.393.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Minecraft
Scarfaceee kaže...
blackchoco kaže...

Nemogu raspakirat...:(

Pa kako nemozes? Onda ti  je problem u winraru

Meni bez problema otpakuje

Traži me cd key..tj password...a nemogu doći do njega...

blacky
17 godina
neaktivan
Minecraft

enjoy!

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel ovo neki texture pack?
Hello! I am Android
14 godina
neaktivan
djdomi kaže...

enjoy!

Da mi je jedan flint'n'steel...{#}

Ustajte prezreni na svijetu !
17 godina
neaktivan
jameshook kaže...

ovo je default texture pack, ali su shadow shaderi uključeni. ovo ide samo na jake kompove jer je meni otišlo 100 fpsa.

mogao bi testirat uskoro s bolji t packovima.

sad je prosječan fps 35.

Diplomirani pješak kaže...
djdomi kaže...

enjoy!

fire protect uključen :D

ako hoćete da mc s ovim ide jako glatko, nabavite 7970.

ovo 2500k i 6870 baca na koljena.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 11:24 (djdomi).
16 godina
djdomi kaže...
jameshook kaže...

ovo je default texture pack, ali su shadow shaderi uključeni. ovo ide samo na jake kompove jer je meni otišlo 100 fpsa.

sad je prosječan fps 35.

djdomi kaže...

enjoy!

Kako se to uključi?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan
power_user kaže...
djdomi kaže...
jameshook kaže...

sad je prosječan fps 35.

djdomi kaže...

enjoy!

Kako se to uključi?

google: minecraft shadow shader mod

14 godina
neaktivan
Minecraft

prije par stranica je bio link na video kako napraviti minecraft cake

evo moj 1. pokusaj {#}

EDIT: Ako pokusate ovo pravit ni slucajno stavit cijeli margarin kka pise u receptu (250g) jer je torta toliko teska da sam jedva jedan komad pojeo (inace puno jedem)

MC cake 1 MC cake 1
MC cake 2 MC cake 2
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 15:29 (Luka Ivanković).
Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
Minecraft

Ako neko treba 64-bit javu evo link s official stranice: KLIK

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Evo pošto je počela škola, cod me živcira i previše se navučem....pa reko da se opet malo opustim u Minecraftu.

Trebao bi neki hosting, koji se može platiti google checkoutom. I da je povoljan

There is a troll in all of us!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

prije par stranica je bio link na video kako napraviti minecraft cake

evo moj 1. pokusaj {#}

EDIT: Ako pokusate ovo pravit ni slucajno stavit cijeli margarin kka pise u receptu (250g) jer je torta toliko teska da sam jedva jedan komad pojeo (inace puno jedem)

Šta to dođu velike torte?

17 godina
neaktivan
Minecraft
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 22:59 (djdomi).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Imate li preporuke za dobar server?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
paincraft.net:25565

Server se zove Paincraft
Hello! I am Android
14 godina
neaktivan
Minecraft

Zdravo zanima me kako da sa svojim drugom igram Minecraft ali samo ja i on ne na nekim serverima. Mislim da to ide preko Hamachia ako da moze li mi iko objasniti kako da napravim taj " privatni server " za sebe i druga, a i ako imanesto bolje da igram sa prijateljem volio bi da znam kako preko tog "boljeg" da igram...

Hvala unaprijed! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kent8 kaže...

Zdravo zanima me kako da sa svojim drugom igram Minecraft ali samo ja i on ne na nekim serverima. Mislim da to ide preko Hamachia ako da moze li mi iko objasniti kako da napravim taj " privatni server " za sebe i druga, a i ako imanesto bolje da igram sa prijateljem volio bi da znam kako preko tog "boljeg" da igram...

Najjednostavnije ti je TU skinuti minecraft_server.exe i pokrenuti ga, joinati se s frendom u istu mrežu na hamachiju i on se treba ulogirati na hamachi IP+25565(npr. 123.255.1.65:25565) Napišeš svoj nick u ops.txt koji se stvori kad pokreneš minecraft_server.exe(najbolje ga je pokrenuti u praznom folderu) kako bi bio admin, a za uređivanje postavki otvori server.properties iz istog foldera. Ako nematte orginal MC, u server.properties moraš promjeniti "online_mode=true" u "online_mode=false". To je ukratko to, možda se promjenila neka sitnica jer nisam postavljao vanilla servere još od bete 1.3. Traži na youtubeu, ima mali milijun tutorijala.

Ako hoćeš i plugne morati ćeš staviti bukkit ili canary(pričali su da će se to s 1.0 promjeniti, ali nisam baš previše pratio Minecraft poslije 1.6 do nedavno pa se zo možda promjenilo) , to mrvicu komplicira, ali isto nije teško.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
power_user kaže...
Kent8 kaže...

Najjednostavnije ti je TU skinuti minecraft_server.exe i pokrenuti ga, joinati se s frendom u istu mrežu na hamachiju i on se treba ulogirati na hamachi IP+25565(npr. 123.255.1.65:25565) Napišeš svoj nick u ops.txt koji se stvori kad pokreneš minecraft_server.exe(najbolje ga je pokrenuti u praznom folderu) kako bi bio admin, a za uređivanje postavki otvori server.properties iz istog foldera. Ako nematte orginal MC, u server.properties moraš promjeniti "online_mode=true" u "online_mode=false". To je ukratko to, možda se promjenila neka sitnica jer nisam postavljao vanilla servere još od bete 1.3. Traži na youtubeu, ima mali milijun tutorijala.

Ako hoćeš i plugne morati ćeš staviti bukkit ili canary(pričali su da će se to s 1.0 promjeniti, ali nisam baš previše pratio Minecraft poslije 1.6 do nedavno pa se zo možda promjenilo) , to mrvicu komplicira, ali isto nije teško.

Ok sve kao da malo razumijem ali sta bi to +25565 trebalo da znaci(vjerovatno sam sad ispao pravi noob xD)

16 godina
Kent8 kaže...
power_user kaže...
Kent8 kaže...

Ok sve kao da malo razumijem ali sta bi to +25565 trebalo da znaci(vjerovatno sam sad ispao pravi noob xD)

Pa hamachi IP je u obliku 255.255.255.255 i ti na to trebaš dodati :25565(zaboravio sam staviti : u gornjem postu) da ispadne 255.255.255.255:25565, ili ako je adresa 123.123.123.23 treba biti 123.123.123.123:25565

Tako se spaja tvoj frend, a ti se spajaš na ili na 127.0.0.1 ili 127.0.0.1:25565 (zaboravio sam, probaj)

17 godina
neaktivan
jameshook kaže...
paincraft.net:25565

Server se zove Paincraft

prepun je grifera. imali smo jedno selo, puno drveta, slike sam stavio gore. uništili tonu toga.

14 godina
power_user kaže...
Kent8 kaže...

ja sam si bas neki dan napravio server, stavio sam bukkit ubacio neke plugine, i nas par frendova igramo, i sve je super ne lagga, samo me hebe neki permissions, stavio sam plugin za warp a on mi ne funkcionira bas zbog tog permissionsa, cito sam na internetu i nisam naso odg. rjesenje, dali znas u cemu bi bio problem.

i koje plugine preporucas, imam iconomy, bettershop, anticreeper, world edit, lwc.

i trebo bi link da kad ubijem moba da dobijem pare od njega za iconomy, pa ako znas neki da mi das link ili napises ime plugina.

hvala

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
win4crazzy kaže...

ja sam si bas neki dan napravio server, stavio sam bukkit ubacio neke plugine, i nas par frendova igramo, i sve je super ne lagga, samo me hebe neki permissions, stavio sam plugin za warp a on mi ne funkcionira bas zbog tog permissionsa, cito sam na internetu i nisam naso odg. rjesenje, dali znas u cemu bi bio problem.

i koje plugine preporucas, imam iconomy, bettershop, anticreeper, world edit, lwc.

i trebo bi link da kad ubijem moba da dobijem pare od njega za iconomy, pa ako znas neki da mi das link ili napises ime plugina.

hvala

Permissions je zapravo trebao biti ugrađen, to je u biti sustav dozvola za određene komande tj. plugine.

Zato je Bukkit toliko zamržen u početku, jer je imao syeban sustav permissionsa.

Canary s druge strane ima ugrađen i jednostavan sustav permissionsa, zato ga ja koristim :)

BTW Canary radi recode softvera i uskoro bi trebao izaći, pa ću ja napravit opet live stream tutorial kako ga instalirat + instalacija plugina i par savjeta ;)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
neaktivan
Minecraft
Ok imam jedan glup problem napravio sam network, frend mi se joinovao(hamachi) napravio minecraft server i frend ne moze da udje sta je ovo ? :'(
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Krešo91 kaže...

Permissions je zapravo trebao biti ugrađen, to je u biti sustav dozvola za određene komande tj. plugine.

Zato je Bukkit toliko zamržen u početku, jer je imao syeban sustav permissionsa.

Canary s druge strane ima ugrađen i jednostavan sustav permissionsa, zato ga ja koristim :)

BTW Canary radi recode softvera i uskoro bi trebao izaći, pa ću ja napravit opet live stream tutorial kako ga instalirat + instalacija plugina i par savjeta ;)

Nisam baš napredni korisnik, ali meni se super svidio Permissions za bukkit u vrijeme bete 1.5/6.

- 'iConomy.*' -imaš sve iConomy komande

- '-iConomy.admin.*'  -osim admin komandi 

Sada bi trebao biti ugrađen, ali nisam ga nikako skužio(iako se nisam baš previše ni trudio, taman sam počeo pa su me izbacili kao admina s Bugcrafta(mojom krivnjom) i onda je pao nakon 2 dana, šteta)

BTW, našao sam si server baš po guštu, minecraft.chatterbeat.org:21222, no rules, PVP, skoro vanilla(nema čak ni lockanja chestova, jedini plugin su factions i to samo za Premium usere). Savršeno, 5km od spawna skrivanje škrinja, putovanje preko pola mape u potrazi za drugima, ubijanje, krađa... Imam diamond armor i svo oružje bez da sam 15min bio u rudniku.

15 godina
neaktivan
Minecraft
Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft
Nije mi u namjeri da spamam ali sve sam uradio fino, skinuo minecraft_server.exe , podesio da mogu i non premium igrati, stavio sebe kao opa postavio ip koji sam dobio na hamachiju 5.230.75.117 i dodao :25565 sto bi na kraju ispalo 5.230.75.117:25565,drug se konektovao na moju mrezu u hamachiju, ja sam usao u svoj server sa 5 slotova a drug ne moze da udje molim vas da mi odgovorite! :(

Hvala unaprijed! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kent8 kaže...
Ok imam jedan glup problem napravio sam network, frend mi se joinovao(hamachi) napravio minecraft server i frend ne moze da udje sta je ovo ? :'(

Konekcija najvjerojatnije. Obojica morate obavit port forward. Pošto je hamachi server, on mora koristit 25565 za port pa onda taj otvorite.

Upute imaš ovdje, nađite svoje routere (marku i model) i onda za svaki imate upute kako se obavi to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 1:04 (Krešo91).
14 godina
neaktivan
Minecraft

Torta :)

Ko je nebi pozeleo..

Repent the end is near!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Kent8 kaže...

Konekcija najvjerojatnije. Obojica morate obavit port forward. Pošto je hamachi server, on mora koristit 25565 za port pa onda taj otvorite.

Upute imaš ovdje, nađite svoje routere (marku i model) i onda za svaki imate upute kako se obavi to.

On je malo smotan xD ima li nacina da mu to pokazem preko kompjutera? :r

15 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Torta :)

Ko je nebi pozeleo..

Netko će pomislit da je Minecraft nekakva kuharica za kolače i torte. {#}

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
16 godina
Trebalo bi biti dovoljno da samo ti otvoris, ali za svaki slucaj provjeri u server.properties koji je tocno port, mozda je iz nekog razloga stavilo neki drugi(ne znam tocno, ali trebalo bi pisati port=25565) Koji error mu daje?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice