Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 217.430
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Metro 2033

Evo jedan masivni tweak koji jamči puno FPS-ova...

Postupak je malo duži ali se apsolutno isplati :

1. U local discu na koji ste instalirali igru ( C:/THQ/Metro2033 ), u folderu od igre nači čete file koji se zove USER.CFG...Preimenujte taj file ( desni klik-rename ) u USER.TXT

2.Sad idite u Local Disc C: / Users / Vaše Ime / Local / 4A Games / Metro 2033 i tamo čete nači isto file po imenu USER.CFG...Taj file OBRIŠITE...

3.Sad pokrenite igru i vidjet čete da su se postavke restartale...Vratite sve postavke kak su bile i prije ( uključujuči ZVUK, PHYSX i slične stvari )

4.Sad izađite iz igre

5.U vašem Local Disc C: / Users / Vaše Ime / Local / 4A Games / Metro 2033 napravio se novi USER.cfg file...Otvorite ga sa notepadom

6.Zatim otvorite i onaj USER.TXT file iz prvog koraka

7.Sad morate kopirati sve stvari koje počinju od bind changemenumap kESCAPE a završavaju sa bind wpn_aim mouse1 ( to kopirate iz USER.TXT u USER.CFG....znači sve naredbe u tom rasponu )

8.Spremite promjene i pokrenite igru...Ako ste sve dobro napravili trebali bi dobiti 10-20 frameova...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 22:10 (Ad4pt3r).

0 0 hvala 7
16 godina
RE: Metro 2033
Ad4pt3r kaže...

1. U local discu na koji ste instalirali igru ( C:/THQ/Metro2033 ), u folderu od igre nači čete file koji se zove USER.CFG...Preimenujte taj file ( desni klik-rename ) u USER.TXT

2.Sad idite u Local Disc C: / Users / Vaše Ime / Local / 4A Games / Metro 2033 i tamo čete nači isto file po imenu USER.CFG...Taj file OBRIŠITE...

3.Sad pokrenite igru i vidjet čete da su se postavke restartale...Vratite sve postavke kak su bile i prije ( uključujuči ZVUK, PHYSX i slične stvari )

4.Sad izađite iz igre

5.U vašem Local Disc C: / Users / Vaše Ime / Local / 4A Games / Metro 2033 napravio se novi USER.cfg file...Otvorite ga sa notepadom

7.Sad morate kopirati sve stvari koje počinju od bind changemenumap kESCAPE a završavaju sa bind wpn_aim mouse1 ( to kopirate iz USER.TXT u USER.CFG....znači sve naredbe u tom rasponu )

8.Spremite promjene i pokrenite igru...Ako ste sve dobro napravili trebali bi dobiti 10-20 frameova...

Super,ja sam probal i zbilja se osjeti,prije mi je malo štekalo na Very High,a sad ide puno brže,osjeti se.Hvala.

16 godina
neaktivan
Metro 2033

Jel treba na kraju iz prvog koraka user.txt opet preimenovati u user.cfg?

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...

Jel treba na kraju iz prvog koraka user.txt opet preimenovati u user.cfg?

Ne...preimenuj kak piše i ostavi...Odi dalje

16 godina
Ad4pt3r kaže...

Kod mene taj file ne postoji.Plač

Postavke sam stavija na high jer puno bolje vrti,a razlika od very high se ne primjeti.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 23:40 (dery).
15 godina
neaktivan
dery kaže...
Ad4pt3r kaže...

Kod mene taj file ne postoji.Plač

skrolaj skroz dolje

drugi od dolje,piše ti samo user

17 godina
neaktivan
Metro 2033

Počeo sam igrati igru i mogu reći da mi se sviđa, ali ne pišem ovo zbog toga nego da postavim pitanje vezano za grafiku. Kao što se vidi pod moj pc, moja grafička je HD 4670. Vrtim igru na 1680x1050 (DX9) sve na HIGH...Igra se vrti i igriva je, ali moje vješto okoSmijeh osjeti lagano trzanje. Stoga me zanima koliku bi razliku osjetio da kupim ovu karticu? Otprilike...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

naspram ove se cini neisplativo, ako ti je svejedno odakle uzimas uzmi hd5770 za 130kn vise

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=7623

Nobody expects the Spanish inquisition!
17 godina
Riker kaže...

Počeo sam igrati igru i mogu reći da mi se sviđa, ali ne pišem ovo zbog toga nego da postavim pitanje vezano za grafiku. Kao što se vidi pod moj pc, moja grafička je HD 4670. Vrtim igru na 1680x1050 (DX9) sve na HIGH...Igra se vrti i igriva je, ali moje vješto okoSmijeh osjeti lagano trzanje. Stoga me zanima koliku bi razliku osjetio da kupim ovu karticu? Otprilike...hvala

Nemoj niš kupovati nego napravi onaj tweak iz mojeg posta gore i osjetit češ porast performansi...

16 godina
imam problem neki..pomozite....dosao sam do djela kad sam s onim khanom,i dosli smo do vrata nekih i cuje se neko cudoviste,zatim on kaze skocentriraj se i ja gledam u vrata on gleda u vrata,i nist se nedesava..skakao sam uokolo,stiskao sve zivo i nist se ne desava...samo gledamo u vrata O.o
15 godina
neaktivan

Je'l to onaj dio poslije one anomalije kad dodjete u vagon i unutra neko malo dijete plače ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 10:27 (4Bastard).
15 godina
neaktivan
Metro 2033

ja sam zapeo na 3.chapteru

nemam metaka a onih kretena pun qrac

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Podsjeti nas malo, jesu li ljudi ili beštije, davno sam odigrao pa se ne sijećam.

Uglavnom, igru sam prešao, onaj good enging, neću spoilat ništa nebojte se, uglavnom, zadnja misija je daleko najupečatljivija, igra mi se i više nego dopala, mada sam u početko imao osjećaj da nešto nedostaje, nasreću, daljnim igranjem taj se osjećaj izgubio, jedna od najatmosferičnijih igara ikada po meni. 9/10.

Evo i

, moram reći da me review razočarao.

No one gets left behind.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 10:44 (thuglife).
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

To nikako ne kupuj. Istu takvu grafu možeš naći polovnu, možda s garancijom za 500-600 kn

A 4870 polovnu s garancijom 800 kn.

patch123 kaže...

Moguće da smo na istom dijelu, ako je to nakon vožnje s onim "vlakom".

Koliko sam se sinoć tu iživcirao. 15 minuta sam na istom dijelu bio, štedim svaki metak, pazim na svaki potez, na kraju ih skoro sve ubijem i upadnem dolje u ponor. Poludio sam i odma quit from game.

15 godina
neaktivan
Metro 2033

imam osjecaj da je ovu igru radio neki poznati i iskusniji studio ova igra bi bila remek dijelo

a sta se tice ign reviewa kak mogu dati minus za glitcheve ja osobno ni na jednog nisam naisao

oni ocitu nisu igrali armu2...

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 11:04 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Riker kaže...

To nikako ne kupuj. Istu takvu grafu možeš naći polovnu, možda s garancijom za 500-600 kn

A 4870 polovnu s garancijom 800 kn.

patch123 kaže...

Moguće da smo na istom dijelu, ako je to nakon vožnje s onim "vlakom".

Koliko sam se sinoć tu iživcirao. 15 minuta sam na istom dijelu bio, štedim svaki metak, pazim na svaki potez, na kraju ih skoro sve ubijem i upadnem dolje u ponor. Poludio sam i odma quit from game.

ne mogu vam točno reći nakon čega je to jer mi je brat prelazio dok sam ja bio u školi pa je mene to zateklo kad sam se vratio

uglavnom,koljem se sa ljudima,ne sa beštijama

na početku se jedan sakriva iza neke kutije i puca na mene

uspio sam ubiti 10-ak njih ali ih je jednostavno previše,ne mognem sve da ih ubijem sa toliko malo metaka ^^

koliko god igra bila zahtjevna,atmosfera je odlična

sinoć sam je igrao oko ponoći i sav sam se naježio ^^

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 10:58 (patch123).
16 godina
neaktivan

uspio sam ubiti 10-ak njih ali ih je jednostavno previše,ne mognem sve da ih ubijem sa toliko malo metaka ^^

Jesi probao stealth pristup, okršaj nije uvijek najbolje rješenje, ja sam ih zaobilazio kada god bih mogao ili rješavao u mraku noževima za bacanje ili oružjem sa prigušivaćima.

Ubio bih samo kada je bilo neizbježno ili je trebalo municije.

No one gets left behind.
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
imam problem neki..pomozite....dosao sam do djela kad sam s onim khanom,i dosli smo do vrata nekih i cuje se neko cudoviste,zatim on kaze skocentriraj se i ja gledam u vrata on gleda u vrata,i nist se nedesava..skakao sam uokolo,stiskao sve zivo i nist se ne desava...samo gledamo u vrata O.o

pa probaj otvoriti vrata, dođi skroz do njih - poljubi ih Osmijeh

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Jesi probao stealth pristup, okršaj nije uvijek najbolje rješenje, ja sam ih zaobilazio kada god bih mogao ili rješavao u mraku noževima za bacanje ili oružjem sa prigušivaćima.

Ubio bih samo kada je bilo neizbježno ili je trebalo municije.

moram ih ubiti kako bi pokupio municije koje imam premalo

a kad ubijem jednog drugi počnu pucat na mene tako da moram i njih ubiti kako bi uspio pokupiti svima municiju

uspio sam ubiti njih 10-ak,ali kad dođem još dalje onda ih stvarno bude previše i ne znam kako da ih se otarasim

mogu probati snimati s frapsom pa uploadat video i svima pokazati gdje sam zapeo,samo se bojim da će igra štekati dok se snima sa frapsom jer ionako fps u ovoj igrici nije bajan

u dirt2 fraps mi prepolovi fps dok snimam ovdje ako se prepolovi to bi bilo neigrivo

15 godina
neaktivan

Da, baš sam maloprije odgledao review i nebih se nimalo složio sa takvom malom ocjenom... Zato uvijek odgledam review na GT zbog objektivnijeg i detaljnijeg mišljenja. IGN mi više ima kratke i sažete reviewe.

Uglavnom baš sam jučer prošao igru i kraj mi je preEPIC, pogotovo zadnja 2 chaptera. Možda igra pati od nekih glitcheva i bugova te na kraju sam imao velikih problema sa padom frameratea kada su neke kugle nalik mozgovima se zaletavale u mene, no igrina atmosfera sve to popravlja koja predobro opisuje život u Metrou i postapokaliptičnu Moskvu.

17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

4.Sad izađite iz igre

Odlično, ali da li se to napravi prije prvog pokretanja igre ili poslije?

16 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Loadaj cijeli level iz početka, moguće da je neki problem sa trigerom, i meni se jednom dogodilo.

No one gets left behind.
15 godina
neaktivan
4Bastard kaže...

Je'l to onaj dio poslije one anomalije kad dodjete u vagon i unutra neko malo dijete plače ?

ja sam prešao ovo moje i sad sam došao dotle

prođem kroz neka drva,dođem do vagona,neko se dijete dere mama i odjednom ja mrtav i piše mi load last checkpoint

WTF ???

KAKO PRIJEĆI DA TE TO DIJETE NE UBIJE

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 11:30 (patch123).
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Ja nikako ne mogu naći na C particiji ono što treba...Što je najgore ne mogu naći ni Local...Meni 4A Games/Metro 2033 stoji u My documents i kad otvorim folder, unutra stoji samo: auto_save i I00_intro. player. Kako to??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Ja nikako ne mogu naći na C particiji ono što treba...Što je najgore ne mogu naći ni Local...Meni 4A Games/Metro 2033 stoji u My documents i kad otvorim folder, unutra stoji samo: auto_save i I00_intro. player. Kako to??

otvori my documents onda i gore kopiraj onu putanju koja ti je napisana

16 godina
thuglife kaže...
dado16 kaže...

Loadaj cijeli level iz početka, moguće da je neki problem sa trigerom, i meni se jednom dogodilo.

kako?,imam samo opciju load last checkpoint..i to sam pokusao al i dalje nemogu preci

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
4Bastard kaže...

ja sam prešao ovo moje i sad sam došao dotle

prođem kroz neka drva,dođem do vagona,neko se dijete dere mama i odjednom ja mrtav i piše mi load last checkpoint

WTF ???

KAKO PRIJEĆI DA TE TO DIJETE NE UBIJE

Samo mu ne prialzi, i pusti da ona beštija skoči na njega, stoj iza onoga koji je s tobom.

Do not interfer with ghosts! Smijeh

No one gets left behind.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 11:33 (thuglife).
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
thuglife kaže...
dado16 kaže...

kako?,imam samo opciju load last checkpoint..i to sam pokusao al i dalje nemogu preci

U Main menuu imaš opciju load game, tu loadaj, btw sorry na duplom postu.

No one gets left behind.
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...

ja sam to maloprije prešao

dođeš skroz do vrata,stisneš e i onda ti izleti čudovište ^^

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Riker kaže...

otvori my documents onda i gore kopiraj onu putanju koja ti je napisana

Da kopiram? Pa nigdje ne piše da kopiram, već da promjenim fajl user u tom folderu, a tamo ga nema.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice