Medieval 2 total war

poruka: 17
|
čitano: 4.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Medieval 2 total war patch

evo gledam sad po forumu i već ima tema sličnih,ali nigdje odgovora....pa evo pitam sad ja...prvo imam Medieval II,i čuo sam da se može tamo doći do Amerike,al da ima samo par gradova...e pa me zanima koja necija trebam biti,i kako točno doči do amerike...i drugo jel mi može netko ukratko prepričati nadogradnje za Medieval??? onaj Americen conqured , i Kingdoms...želio bi skinuti nadogradnju,ali neznam koju...a previše koštaju obje...PS. SVE BI LEGALNO SKINUO.IMAM ORGINALNU IGRICU,I SKINUO BI NADOGRADNJU S TOTALWAR.COM

ficosime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Medieval 2 total war

Do Amerike mozes doci sa bilo kojom zemljom ja mislim. Oko 160. poteza dobijes event "World is Round" i onda treba da nadogradis luku. Kada zavrsis sa nadogradnjom napravis "Carrack" brod i s njim plovis prema zapadu u onaj crni dio. Sela od Rebel-a je lako osvojiti, ali Asteci su zaje*ani... Kingdoms je ekspanzija i u njoj dobijes 4 nove kampanje: Britannia-rat izmedju Engleske, Skotske, Irske, Wales-a i Norveske, Crusades-krstaski ratovi, pocinje malo prije 3. rata (Saladin vs Richard), Teutonic i Americas. A taj American Conquest je vjerovatno samo neki mod...

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 0:25 (srdjan3).

0 0 hvala 0
15 godina
Medieval 2 total war

ok...skinut ću si onda Kingdom...a vidio sam to...to je isto ko ovaj samo kaj u Britaniji umjesto 5 gradova imaš jedno 20,tako isto i za sve ostalo pretpostavljam????

ficosime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Medieval 2 total war

0 0 hvala 0
15 godina
Medieval 2 total war

tnx....i imam jedno pitanje za "hakere" ...htio bih napasti ameriku,ali moram čekati 160 potez....pa me zanima,da li postoji neki način da preskočim ovaj cijeli dio i dođem blizu,recimo oko 150 turna?????

ficosime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Medieval 2 total war
ficosime kaže...

tnx....i imam jedno pitanje za "hakere" ...htio bih napasti ameriku,ali moram čekati 160 potez....pa me zanima,da li postoji neki način da preskočim ovaj cijeli dio i dođem blizu,recimo oko 150 turna?????

http://shoguntotalwar.yuku.com/topic/72815/t/How-to-make-certain-events-happen-sooner-in-Medieval-2-.html

17 godina
Medieval 2 total war

Igrao sam prije dvije godine Kingdomse i koliko se sjećam donose: Britannia Campaign, Crusades Campaign, The Teutonic Campaign i Americas Campaign.

Od toga sam kompletno prešao američku kampanju sa Španjolcima.

Uglavnom kampanju sam započeo iskrcavanjem na tlu Amerike (uopće nema prikazanih drugih mapa osim središnje i jednog djela sjeverne Amerike) i sve je nakrcano domorocima kojih ima na hiljade.

U početku malo teško jer su mnogobrojniji, ali kasnije ide kao podmazano. Nisam igrao sa domorocima pa ne znam kako je s njima.

Bilo je bitaka sa skoro pa 4 000 ljudi, ali ništa strašno šta teška konjica ne može da satare u prvom naletu, a laka sa bokova i leđa.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Medieval 2 total war

vao....ovo ne da je cool...ovo je tako cool da nemože biti istinito...e i mene oduvijek zanima kako uspiješ uslikati igricu...ja imam onaj screenshot,ali to ne radi u igricama...pa ako znaš program....

ficosime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medieval 2 total war

Igrajte s modom Stainless Steel 6.2

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Medieval 2 total war
ficosime kaže...

vao....ovo ne da je cool...ovo je tako cool da nemože biti istinito...e i mene oduvijek zanima kako uspiješ uslikati igricu...ja imam onaj screenshot,ali to ne radi u igricama...pa ako znaš program....

Imaš FRAPS ili Xfire koji mogu snimati screenshotove i video. 

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
Medieval 2 total war

.......

ficosime
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 20:39 (ficosime).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Medieval 2 total war

a daj javi na pp gde mogu "kontra dignuti"

ficosime
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Medieval 2 total war

ne znam gdje drugdje pa ću ovdje opisati svoj problem.

Skinuo sam igricu, pokrenem ju, a u u samoj igri miš nestaje. Bio sam naišao već na te probleme kod drugih igrica i negdje sam rješio sa alt+tab, negdje se nudi u samom video settingsu da se stavi windowed mode, a negdje nisam uopće uspio rješiti.

Probao sve moguće načine da to pokušam rješiti ali zasad bezuspješno.

1. dodao sam u medieval2.preference pod video odjeljak "windowed = 1". Pokušao i sa "windowed = true"...ništa (nema miša)

2. dodao sam također u fajl medieval2.preference.cfg isti kod...ništa.

3. Primjetio da svakim sejvanjem tih fajlova sa tim novim kodom, te kod pokretanja igre, igra mi izbaci novi fajl bez tog koda.

4. Stavio sam kvačicu na read only u properties ta dva fajla, da igra ne može to sama mjenjati, kifla...opet nema miša.

5. Podesio i sve opcije kod miša pod pointer options, opet ništa.

Koji mislim da je razlog svemu tome?

pa imam ideju da je razlog u tome što dakle imam laptom sa rezolucijom 1600x900. Ali na laptop je spojen monitor sa rezolucijom 1280x1024. I uvjeren sam da tu nastaje ta desinkronizacija te da zbog toga nema miša na monitoru, jer kad prebacim sliku, a isključim na monitoru, miš se pojavljuje u igri!

i tako...

Ima li tko kakvu ideju za pomoći mi oko ovoga?

fajlovi u direktoriju igre fajlovi u direktoriju igre

0 0 hvala 0
12 godina
Medieval 2 total war

probaj umjesto extended desktopa u windowsima postaviti da ti je aktivan samo monitor (ne i ekran od laptopa) pa vidi hoce li to pomoci..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Medieval 2 total war

Monitor mi i je samo aktivan. Laptop je crn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 17:44 (Paulinjo).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Medieval 2 total war

Mali update:

Dakle na monitoru nema miša. Kad pokopčam kablove tako da samo laptop koristim (izvadim kabel od monitora), onda igra ne šljaka (unspecified error and game will now exit). Vratim sve kablove nazad, upalim komp i imam sliku na monitoru, al prebacim sliku na laptop onda igra radi i ima misa, al onda mi je skroz nezgodno jer moram krivit glavu udesno da bi mogao igrati.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Medieval 2 total war

Svakako se isplati ponovo zaigrat mtw2,najbolji modovi daleko: third age, divide and conquer submod i uzivam: http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?667436-Divide-and-Conquer-Public-Beta-Release-Version-0-51-Released

pure gameplay no some graphic bullshit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice